Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a választ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Dobozos DLC pack már van CDG-nél. Bioware pontos doboz 1600 pontot tudsz felvásárolni asszem 4000 ft-ért.

de sztem valóban valami ilyesmi közeleg... alapjáték + összes DLC Edition

Tono34
Eredeti játék mellett simán megy a torrentes DLC.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nagyon érdekes, hogy ilyen áron akarják gyakorlatilag kisöpörni a raktárakból a maradék alap játékot... Én úgy érzem itt valami új kiadás közeledik... esetleg egy olyan, melyben már be vannak építve a DLC-k is!

Vagy ami talán még jobb lenne egy dobozos DLC pack!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Éppen errõl beszélek, a megjelenés napján már elérhetõ volt. ergó rég elkészítették, hogy a nép azt gondolja, hogy tényleg támogatja EA a termékét. Holott már rég be volt építve Pala az alapjátékba. pl. Lásd BF pályáit is. ennyi az egész.

Én pontosan látom mirõl beszélsz, csak éppen adott egy 100 órányi játékidõt nyújtó játék, 2000 forintért amit nem vagy hajlandó megvenni mert jönnek hozzá 2 órás DLC-k amiket nem kötelezõ megvenni mivel semmit nem adnak hozzá az alapjátékhoz, az ezek nélkül is egy teljes egészet alkot. Én nem tudom ez az érvelés kinek logikus, nekem nem az.

Why so serious?

Egyébként, ha eredetire akarom rárakni a tört dlc-ket (a DLC-ket nem kell ugye crackelni) , akkor az eredeti játékot crackelni kell, vagy megfér egymás mellett a két dolog( eredeti crack nélküli játék, és tört DLC-k)?

Egyébként az eredeti játékhoz kell a lemez a játékhoz, vagy csak az installhoz?

DlC- ide DLC oda én biza megrendeltem az ominózus cégtõl 2000-ért az alapjátékot (DLC-ket legfeljebb rázúzom tört verzióban), aztán ha majd jön egy Év játéka kiadás, melyben minden be lesz építve (Mert EA pénzszeretetét ismerve tuti lesz ilyen), akkor majd azt is megveszem.

Ennyiért ennyi tartalmat (90-100 óra játékidõ) nem kap az ember, fõleg ilyen minõségben!

Murder3
a dlc-k hez nem kell crack.
eddig én a darkspawn chroniclesig bezárólag az összes dlc-t gond nélkül futtatom(igaz törtön😄)
De ha eredeti akkor nem lesz a játék crack függõ ha patchet kell felrakni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ha megveszem az alpjátékot, akkor könnyebben tudom beleintegrálni az amúgy torrentrõl letöltött DLC tartalmakat ? mert visszaolvastam, és úgy látom sokaknak volt vele problémája...

kétezret simán megér, ha 2-5 ezer forint között lennének a játékok árai, simán megveszegetném õket én is

Murder3
Az a baj h te átfogóan nem látod amirõl beszélek.

Jönnek a dlc-k ki hozzá és még fognak is de ezek a dlc-k lószarok, semmi.
Mért jön ennyi mennyiségbe?és akkor miért ilyen rövidek? és mért kerülnek pénzbe?mért nem ingyenesek?

Na ez a lehúzás ebbe a játékba...
de az ea politikája h a null munka hozzon sok pénzt.

Tipikusan az a fajta érvelés amit sose tudtam megérteni. A fifa lehúzás tehát nem veszek dragon age-t? Elõbbi tényleg lehúzás, utóbbi kicsit sem. Abba meg ne menjünk bele, hogy DA 2 milyen lesz mert nem tudunk róla semmit. De megnyugtatlak, az is bioware szóval nem lesz vele baj.

Why so serious?

Murder3
Sok pl ha megnézed melyik ea-game nem lehúzás?

kicsit részletesebben.
NFS széria.....nem rémlik?
MW óta csak egy jó rakás szarok, minimális belefektetett munkával.
a fifa sorozat meg már szánalmas, újra copyzott részek midnen évbe full árért, de elõtte tele igérik fûvel-fával h ez meg az lesz benne...
Még sorolhatnám a szarrá hypolt de vajmi gyatrán megvalósított játékot.

És egy közelibb pl a DRagon age 2 h az uyge kötött lesz, miért is?
Ja és am majd jönnek hozzá a kis millió dlc-k, de még az elsõ részéhez is jönni fognak a 2. kiadása után is...Vajon Miért?

Nincs még egy ilyen mocsok kiadó mint az EA(ACTIVISION-on kívül).

Calver
ha nemes ember csajjal vagy és románcolsz azzal a... khmmm... rinyagéppel, akkor igen. másképp nem.

"The trees move. Do you not see it?"

Kérdés!

Mikor királyt kell választanom, el tudom érni, hogy a végén én meg alistair uralkodjunk?
Vagy milyen lehetõségek vannak?
Köszönöm elõre is.
Már megbocsáss de mi köze bármihez annak, hogy ki adja ki?

Why so serious?

Tekintve hogy a Pala DLC-t tök ingyen megkaptad megjelenéskor így nemtom miért lehúzás.

Why so serious?

Murder3
Nem sok csak ha nincs akkor mind1 mennyi, ha meg meg akarok venni egy játékot akkor midn1 h 3 ezer vagy 8 ezer.

Amúgy ha lenne rá pénzem akkor megvenném multi lehetõség nélkül is, ha nem az ea adná ki.
DE mivel az EA adja ki ezért nekem még 10 forintot se érne meg multi nélkül.
Mert így is maximálisan ki tudod használni.

Amúgy meg egy példa, megvettem még tavaly a far cry 2-õt 3 ezer volt mondhatni megérte.
No de nem a halál unalamas single miatt amit már a tört játszása alatt meguntam, hanem a jónak igérkezõ multi miatt, fõleg a map editor miatt vettem meg.Na aztán jött a feketefõzelék, alig játszák, ranked meccset nem enged játszani!!! és még érthetetlen okoknál fogva van benne egy olyan ledobóka az asztalra bug is ami a tört-be nem volt!!!
És a saját kreált pályákon meg véletlenül sem lehet játszani mert nem jön senki.OK nem volt sok de ha ezt én tudom elõlre akkor nem vettem volna meg és vehettem volna más játékot helyette 3 ezer forint ki az ablakon.

Prince23
Még ha az EA nem is támogatná DLC-kel a DA-t, még akkor is elégedett lennék, személy szerint.

Mondjuk a Pala-s rész eléggé lehúzó jelegû, mivel az eleve bevolt építve az alapjátékba, és fogták, kiemelték DLC-nek, tiszta szégyen, de mindegy. Elégedett vagyok, csak ne nézzenek már minket teljesen hülyének

Tehát szerinted kétezer forint sok egy olyan játékért, ami a szerteágazó lehetõségek végett magas újrajátszási értékkel rendelkezik, s lazán tartalmaz harmadik végigjátszásnál is 60 órát, azért, mert nincs benne multi, és mert a DLC-kért (egyébként ezzel egyetértek, még ha meg is vettem õket) többet kérnek, mint amennyi tartalmat hoznak? Aha.

Az, hogy valakinek kétezer forintja nincs, azért nem jön be, mert ha van számítógépre és netre pénze, ne adj isten még kajára, benzinre vagy épp bagóra is, akkor nehezen hiszem, hogy kiadósabb ebéd árát nem tudja valahonnan elõszuszakolni.
Prince23
Ez a gamma mindent megér, kár értékrõl beszélni 😊
Az alapjátékkal is ellehet lenni simán. nem kell fizetõs dlc, ha arra is gondolsz

Murder3
ha vkinek nincs rá pénze hiába kerül sokkal olcsóbban nem igen tudja kiahsználni az akciót.
Amúgy én ezt akkor venném meg ha lenne benne multi lehetõség.
Túlságosan tele van a tököm a lopós EA-val hogy csak úgy fizesek egy multi-t sem használó játékérrt, még ha a dlc-kért nem kéne fizetni még talán úgy, de igazából amilyen rövid szarok az már a pofátlanság teteje.
(Különben 4 eredeti játékom van eddig, ebbõl az eggyik duplán és még jópár ezer forint kiadva játékbeli pontokért.ebbõl a 3-ból 2 ea és 1 ubi.
De eddig jó mert az összessel beszoptam szóval.)

Ennyi pénzért egy ilyen játék vicc, örülj hogy nem 7-8ezer, minimum annyinak kéne lennie.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Prince23
Már meg van. Gondolom én. 😄

Prince23
A Játékosprofilban a második történetszál az mi? Meg van az 5, már csak az hiányzik a Vívmányokból :S
Már próbáltam minden párosítást. Persze valahogy az egyik nem jött össze 😄

wesker24
De csak annak aki Budapest környékén lakik ! Mivel én vidéki vagyok nekem még rájönne + 990 FT !
Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Prince23
Engem eddig 2x vágott ki.
Amúgy a vezérdémon nevetségesen könnyû. Többi dragonhoz képest.

rage
Tök jó, legyõztem a sárkányt, jött a vége-jelenet, majd betöltés - itt kellene gondolom jönnie az epilógusnak, erre töltés közben kidobott az asztalra. Visszamentem, van automentés az epilógushoz, de már ott állunk a táborban, s azt írja, játszhatok az egyedi tartalmakkal... Remek. Van mentésem közvetlen a sárkány elõtt, most ölhetem meg újra.
Hátha most majd nem dob ki.
Az egész játék során kétszer vágott ki hibával az asztalra, az új patch (1.04) óta viszont ez volt a negyedik...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Prince23
Tehát a pillanatfelvétel mindenképpen be kell hogy legyen kapcsolva. Célom a Bioware honlapjára való megosztása, amit automatikusan végzett eddig.
De én értelemszerûen csak az elsõ sort kapcsoltam ki, és mégsem tölti fel automatikusan a képet a hivatalos fórumra.

Biztos h be kell legyen kapcsolva mind az összes opció :/ :S

Fantusz
Ha nem kellenek a képek, szerintem minden gond nélkül kitörölheted, a játékhoz nem szükségesek, csak "kedveskedik" neked a Bioware.

Flemethnél meg az lesz a csapatodban, akit magaddal viszel, egyetlen feltétel, hogy Morrigan nem lehet veled - ha Morrigant viszed, Flemeth nem lesz a kunyhónál.

Elsõ nekifutásból nehéz ellenfél a sárkány, de jobban megismerve a játékot, nem gond a legyõzése.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tûz elleni védelem kell a csapatnak, az meg szinte a bug határát súrolja, milyen gyámoltalanul forog a placcon, de azt nem hagyja el.

Fantusz
Az ezüstbányánál ismert bug a felszerelés köddéválása, bár nem törvényszûen jön elõ a hiba.

A napokban a Gothic3-al játszva lett egy korrupt mentésem, amit máadásul minden gond nélkül be is tölthetõ: a 40. nap környékén, Nemora közelében csináltam egy gyorsmentést, nem sokkal késõbb kilépett a játék.
Újraindítás, gyorsmentés betöltése - meglepetés.
A kezdõfaluban vagyok (ahol alapból harccal indul a játék), minden ork életben van, ráadásul semlegesek, a falu vezetõje acsarkodik, hogy mit tettem a falujával, megöltem az orkokat... inventory totál üres, még a kezdõ felszerelésem sincs meg.
Szerencsére volt egy másik mentésem kb. 20 perccel korábbról, azzal tudtam folytatni a játékot.

Prince23
Flemeth-hez valamint a küzdelemhez úgy tudsz eljutni, hogy nem viszed magaddal Morrigant. Nélküle kell megküzdj. De ott lesz helyette Healer Wynne.

Prince23
Kikapcsoltam a pillanatfelvételeket, de azt nem, hogy ne töltse fel a honlapos profilomra a képeket. És mégsem tölti fel. Ezt nem értem.
Azért kapcsoltam ki, mert 200 mega anyagnyi kép volt a screens mappában a doksik közt.

?

Hmm ezt nem tudtam, amikor oda adtam neki a könyvet akkor utána nem tudtam mit kell csinálni, próbáltam vele beszélgetni róla de nem volt ilyen opció, vagy csak én vagyok a vaksi.Na majd következõ végigjátszásban egyszer bezúzom a banyát 😊

MerlinW
De.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miután megszerezted Morrigan könyvét a körmágus toronyból és kiderül az igazság, megkér, hogy oldd meg a helyzetet. Flemeth szép nagy sárkánnyá változik és lehet aprítani.

[merlinw.org]

Flemethet meg lehet ölni? 😮 Kifejtenéd? 😄 Ha jól emlékszem õ Morrigan anyja, nem?

MerlinW
Én is minden fontosabb helyszín elõtt vagy után új mentést készítek minden játékban. Nem csak a biztonság kedvéért, hanem az újrajátszás miatt is. Pl. a Flemeth-ölõs részt és a végjátékot többször visszatöltöm unalmas perceimben😊

[merlinw.org]

Youtubeon keress rá a megoldasra, kb 1 perc az egész😊

Murder3
Hát én a stalker soc óta használom a mentések armadáját😄

Andraste urnájához vezetõ próbába kellene help.
eljutottam a kirakósig, na nézegettem kb egy óráig de nem siekrült megoldani, mert addig ok h az elsõ 2 kockára rálépek, de utánna a karaktereknek minimum egy csapó követ át kell lépni.
egymás mellett lévõket meg lehet csinálni, de úgy eggyik kombináció se jó...

zyndar
Kösz a jótanácsot, talán azért voltam hanyag, mert soha sem szívtam még így meg. Utána is olvastam és emlékszek, hogy a fõkarakter meztelen volt (még meg is csodáltam a formás idomaimat). A többiek cucca ellenfeleken volt az ominózus láda pedig Armaas mellett üres.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fantusz
Elõszöris tanuld meg, hogy bármivel játszol mindíg legyen több egymástól független mentésed, mert bármikor elõfordulhat, hogy valamelyik mentésed hibás (corrupt) lesz - olyankor mit tudsz csinálni, ha csak egyetlen mentéssel játszol?
Idegesítõ az automentés, sokan ki is kapcsolják, pedig annak is lehet idõnként haszna.

Awakening ezüstbányáiba belépve az összes cuccodat elveszted, a csapattagopkon illetve a fõkaraktereken lévõ cumót ellenfelektõl lehet visszaszerezni, míg a hátizsák tartalma a pálya végén egy ládában várja, hogy megtaláld.
Az ismert bug az, hogy a fõkarakteren lévõ felszerelés nem kerül elõ - ez ellen úgy a legegyszerûbb védekezni, ha silány cuccokban lépsz be a bányába, a használt cuccaidat a hátizsákban magaddal viheted, hisz az a ládában biztos meglesz (olyan hibáról még nem hallottam, hogy minden csapattag, és a hátizsák tartalma is köddé váljon)

zyndar
Üdv! Régen nem olvastam a fórumot. Az imént történt meg velem az a csúfság, hogy az összes cuccom elveszett a Silverite Mine-ban. Gondolom ez már lerágott csont és nem is lehet csinálni semmit, hogy visszakapjam õket. Quicksavet használok, a legutolsó manuális mentésem 11 óra játékkal ezelõtt volt. Szóval ebbe most bele kell törõdnöm? <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Murder3
de utánna még említést is teszel róla h sárkány e és allistar modnja h õ nem tudja biztosan stb...
elég eggyértelmû, de már a kezdõ bejátszásba is elmondják h veszedelem lesz.

Prince23
De az csak egy kis álmocska volt 😊 3 sec-ig volt a vásznon xd
Kicsit nem árthatott volna többet foglalkozni vele.

Murder3
még a csata elõtt látod a sárkányt szóval így is az.

Murder3
kiábrándító mert kb 20 perc lesz az is.
a darkspawn chronicles-t nagyon élveztem de rövid és semmitmondó volt.
ezért fizetni tényleg bûn.

Amúgy a specializáló pontot mikor tudom beváltani, mert írta h 7-es szint után kapok kaptam is de nem engedi eggyiket se.
nekem a lélekfaló vagy micsoda kellene azt hogy tudom megszerezni?

Prince23
Azért most gondolkodom, hogy az elején, amikor összecsapnak Ostagarnal a darkspoonokkal, jobb lett volna beletenni a vezérdémon sárkányt is. Most ezzel, hogy cserben hagyta Cailant a theyrn kicsit nem volt látványos. meg kellett volna mutatkozzon a sárkány is. Bár akkkor lehet klisés lett volna a sztori ... ? de azért jó lett volna

A bárd az a mi vörös hajú bárdunk, Leliana, azt az idõt mutatja be amikor elárulták.
Különálló történet, úgy mint az Éjfattyú krónikák.
(...de rossz hír, hogy magyarul nem elérhetõ.)
Lehet újra felrakom a gámot. Az új dlcrõl írna valaki pár szót? Méármint a bárdosról, hogy lehet elérni a játékban? Integrálódik a sztorihoz mint Pala, vagy totál különálló életút?