Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de sztem valóban valami ilyesmi közeleg... alapjáték + összes DLC Edition
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vagy ami talán még jobb lenne egy dobozos DLC pack!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Egyébként az eredeti játékhoz kell a lemez a játékhoz, vagy csak az installhoz?
Ennyiért ennyi tartalmat (90-100 óra játékidõ) nem kap az ember, fõleg ilyen minõségben!
eddig én a darkspawn chroniclesig bezárólag az összes dlc-t gond nélkül futtatom(igaz törtön😄)
De ha eredeti akkor nem lesz a játék crack függõ ha patchet kell felrakni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
kétezret simán megér, ha 2-5 ezer forint között lennének a játékok árai, simán megveszegetném õket én is
Jönnek a dlc-k ki hozzá és még fognak is de ezek a dlc-k lószarok, semmi.
Mért jön ennyi mennyiségbe?és akkor miért ilyen rövidek? és mért kerülnek pénzbe?mért nem ingyenesek?
Na ez a lehúzás ebbe a játékba...
de az ea politikája h a null munka hozzon sok pénzt.
Why so serious?
kicsit részletesebben.
NFS széria.....nem rémlik?
MW óta csak egy jó rakás szarok, minimális belefektetett munkával.
a fifa sorozat meg már szánalmas, újra copyzott részek midnen évbe full árért, de elõtte tele igérik fûvel-fával h ez meg az lesz benne...
Még sorolhatnám a szarrá hypolt de vajmi gyatrán megvalósított játékot.
És egy közelibb pl a DRagon age 2 h az uyge kötött lesz, miért is?
Ja és am majd jönnek hozzá a kis millió dlc-k, de még az elsõ részéhez is jönni fognak a 2. kiadása után is...Vajon Miért?
Nincs még egy ilyen mocsok kiadó mint az EA(ACTIVISION-on kívül).
"The trees move. Do you not see it?"
Mikor királyt kell választanom, el tudom érni, hogy a végén én meg alistair uralkodjunk?
Vagy milyen lehetõségek vannak?
Köszönöm elõre is.
Why so serious?
Why so serious?
Amúgy ha lenne rá pénzem akkor megvenném multi lehetõség nélkül is, ha nem az ea adná ki.
DE mivel az EA adja ki ezért nekem még 10 forintot se érne meg multi nélkül.
Mert így is maximálisan ki tudod használni.
Amúgy meg egy példa, megvettem még tavaly a far cry 2-õt 3 ezer volt mondhatni megérte.
No de nem a halál unalamas single miatt amit már a tört játszása alatt meguntam, hanem a jónak igérkezõ multi miatt, fõleg a map editor miatt vettem meg.Na aztán jött a feketefõzelék, alig játszák, ranked meccset nem enged játszani!!! és még érthetetlen okoknál fogva van benne egy olyan ledobóka az asztalra bug is ami a tört-be nem volt!!!
És a saját kreált pályákon meg véletlenül sem lehet játszani mert nem jön senki.OK nem volt sok de ha ezt én tudom elõlre akkor nem vettem volna meg és vehettem volna más játékot helyette 3 ezer forint ki az ablakon.
Mondjuk a Pala-s rész eléggé lehúzó jelegû, mivel az eleve bevolt építve az alapjátékba, és fogták, kiemelték DLC-nek, tiszta szégyen, de mindegy. Elégedett vagyok, csak ne nézzenek már minket teljesen hülyének
Az, hogy valakinek kétezer forintja nincs, azért nem jön be, mert ha van számítógépre és netre pénze, ne adj isten még kajára, benzinre vagy épp bagóra is, akkor nehezen hiszem, hogy kiadósabb ebéd árát nem tudja valahonnan elõszuszakolni.
Az alapjátékkal is ellehet lenni simán. nem kell fizetõs dlc, ha arra is gondolsz
Amúgy én ezt akkor venném meg ha lenne benne multi lehetõség.
Túlságosan tele van a tököm a lopós EA-val hogy csak úgy fizesek egy multi-t sem használó játékérrt, még ha a dlc-kért nem kéne fizetni még talán úgy, de igazából amilyen rövid szarok az már a pofátlanság teteje.
(Különben 4 eredeti játékom van eddig, ebbõl az eggyik duplán és még jópár ezer forint kiadva játékbeli pontokért.ebbõl a 3-ból 2 ea és 1 ubi.
De eddig jó mert az összessel beszoptam szóval.)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Már próbáltam minden párosítást. Persze valahogy az egyik nem jött össze 😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Hátha most majd nem dob ki.
Az egész játék során kétszer vágott ki hibával az asztalra, az új patch (1.04) óta viszont ez volt a negyedik...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De én értelemszerûen csak az elsõ sort kapcsoltam ki, és mégsem tölti fel automatikusan a képet a hivatalos fórumra.
Biztos h be kell legyen kapcsolva mind az összes opció :/ :S
Flemethnél meg az lesz a csapatodban, akit magaddal viszel, egyetlen feltétel, hogy Morrigan nem lehet veled - ha Morrigant viszed, Flemeth nem lesz a kunyhónál.
Elsõ nekifutásból nehéz ellenfél a sárkány, de jobban megismerve a játékot, nem gond a legyõzése.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A napokban a Gothic3-al játszva lett egy korrupt mentésem, amit máadásul minden gond nélkül be is tölthetõ: a 40. nap környékén, Nemora közelében csináltam egy gyorsmentést, nem sokkal késõbb kilépett a játék.
Újraindítás, gyorsmentés betöltése - meglepetés.
A kezdõfaluban vagyok (ahol alapból harccal indul a játék), minden ork életben van, ráadásul semlegesek, a falu vezetõje acsarkodik, hogy mit tettem a falujával, megöltem az orkokat... inventory totál üres, még a kezdõ felszerelésem sincs meg.
Szerencsére volt egy másik mentésem kb. 20 perccel korábbról, azzal tudtam folytatni a játékot.
Azért kapcsoltam ki, mert 200 mega anyagnyi kép volt a screens mappában a doksik közt.
?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután megszerezted Morrigan könyvét a körmágus toronyból és kiderül az igazság, megkér, hogy oldd meg a helyzetet. Flemeth szép nagy sárkánnyá változik és lehet aprítani.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Andraste urnájához vezetõ próbába kellene help.
eljutottam a kirakósig, na nézegettem kb egy óráig de nem siekrült megoldani, mert addig ok h az elsõ 2 kockára rálépek, de utánna a karaktereknek minimum egy csapó követ át kell lépni.
egymás mellett lévõket meg lehet csinálni, de úgy eggyik kombináció se jó...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Idegesítõ az automentés, sokan ki is kapcsolják, pedig annak is lehet idõnként haszna.
Awakening ezüstbányáiba belépve az összes cuccodat elveszted, a csapattagopkon illetve a fõkaraktereken lévõ cumót ellenfelektõl lehet visszaszerezni, míg a hátizsák tartalma a pálya végén egy ládában várja, hogy megtaláld.
Az ismert bug az, hogy a fõkarakteren lévõ felszerelés nem kerül elõ - ez ellen úgy a legegyszerûbb védekezni, ha silány cuccokban lépsz be a bányába, a használt cuccaidat a hátizsákban magaddal viheted, hisz az a ládában biztos meglesz (olyan hibáról még nem hallottam, hogy minden csapattag, és a hátizsák tartalma is köddé váljon)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
elég eggyértelmû, de már a kezdõ bejátszásba is elmondják h veszedelem lesz.
Kicsit nem árthatott volna többet foglalkozni vele.
a darkspawn chronicles-t nagyon élveztem de rövid és semmitmondó volt.
ezért fizetni tényleg bûn.
Amúgy a specializáló pontot mikor tudom beváltani, mert írta h 7-es szint után kapok kaptam is de nem engedi eggyiket se.
nekem a lélekfaló vagy micsoda kellene azt hogy tudom megszerezni?
Különálló történet, úgy mint az Éjfattyú krónikák.
(...de rossz hír, hogy magyarul nem elérhetõ.)