18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
horthy #14283 Járt-e már valaki ugy hogy kinyirta a körnél Uldread-ot az álászállás termében ezzel befejzve a körmágusok küldetést és miután megcsináltam egy pár küldetés Orzamar-ba visszamentem a toronyba begyüjteni cuccokat , és ujra lementem az alászálás termébe és meglepödve Uldread-al találkoztam . Mégegyszer meg kellet vele verekedni igaz már ne varázsolt démonokat és egyedül volt .
Ez valami bug ??? -
ShaiHulud #14282 eze jo dao-modmanagert hasznalni, abban szepen rendezve latni miket rakott fel az ember :) -
keysersoze #14281 Ami 100k körül mozog, azok a legjobb cuccok. Mindenből.
// Te még élsz? ^^ -
#14280 Arról meg nem is szólva, hogy ha csalás nélkül csinálod meg a küldetést, kapsz ugyan egy specializációt (aminek nem sok értelme van), de bukod Wade mester mesterművét, hisz az őssárkányt életben hagytad, nincs sárkánypikkelyed a páncélhoz.
Az őssárkány legyőzése nem kevés XP kiesést is jelent, a benne lévő gyűjtemény sem egy gyenge loot. -
#14279 Nem viszed magaddal a küldetésre : D És ha Lelianától sem kívánsz megválni, akkor öt se vidd.
Vigyél bedessz bagázst, pl Morrigan, Sten, kutya. A kutyát csak azért, mert full semleges a cselekedeteidre.
Én is épp ott járok amúgy, de még 5. végigjátszásra se fogom megszentségteleníteni a hamvakat. Ezek azok a döntések, amiket még a "renegade" karakterem se tenne meg. : P -
#14278 az lenne a kérdésem, hogy a Szent Hamvak Urnája küldinél, ha beszennyezem az urnát, akkor azt olvastam wikin hogy Wynee ellenem fordul. ez meg elég szar lenne mert nagyon értékes gyógyítója a csapatomnak. van vmi mód arra hogy ha megcsinálom Kolgrim küldetését, és beszennyezem a hamvakat, utána Wynne ne forduljon ellenem??? -
#14277 Van rengeteg apróbb mod, aminek a nevét se tudom, pl olyat is raktam override-ba, ami a nöi karakterek csipöjét veszi kisebbre páncélban, de majd végigböngészem azt a mappát, is kikeresgélem a linkeket.
de ahogy André is említette, már nem így néz ki a Morriganem, hanem így : D
egyébként is Bözske barna -
#14276 de amúgy nem értem, még csak nem is a Morrigan presetböl csináltam. Ha nem ilyen hajat adatm volna Bözskének, akkor szerintem nem találnátok öket hasonlónak.
Az egyik mod, amit Andree linkelt, ez karakter textúra mod, plusz különbözö kisebb arc modok, mint szempilla ( : D), szeplök, szemtextúrák és színek, stb. A páncél pedig, amit Bözsi visel, a következö, a láncszoknya nélküli verzió:
underworld armory
a környezetnek még nem tettem be, amióta winreinstall votl, de hd textura modot használtam legutóbb. -
#14275 Letöltöttem a Leliana balladája DLC honosítását, de nekem nem működik. A játék telepítőjével instlláltam. Mi lehet a gondja. -
#14274 huha:D télleg szép a játék. nekem ilyen felbontáson már eléggé akadna. én sajna csak 1024esbe és low grafikán tolom minden szűrőcuccot kikapcsolva. mondjuk így 1általán nem akad, szinte soha. de így is jó csak kicsit mattabb az egész. am Leilanának kicsit érdekes a szeme. a sacred ashes trailerbe kicsit más volt. jó mondjuk ez már sztem csak engem zavar:)
am tud vki vmi tippet mondani hogy hogyan lehetne megnövelni a jáéték szépséget úgy hogy ne változzon lényegesen a szaggatás mennyisége? -
MrAndree #14273 Nem azok, mert a Morriganje meg már nem ilyen... :D
http://social.bioware.com/project/1205/ -
#14272 Vannak olyan párbeszédelemek is a modban, amelyikből kiderül, hogyan szakad szét a család?
Nyílvánvaló, hogy Bözsi és Morrigan ikertestvérek, vagy klónok
Szép a mod, csak első pillantásra nem tudtam, hogy mi olyan furcsa Morriganon (a fegyverek) -
#14271 Engem is érdekelne, milyen modokat tettél be. Bözsi új kozmetikusa és varrónője is jó munkát végzett... -
phoenix99 #14270 nekem is keééenének ezek a modok légyszi -
ratgab #14269 Nagyon szép így a játék! Leírod nekem, hogy milyen modok vannak neked fönt és mi mit csinál? Melyiktől ilyen szép a játék? Jó lesz PM-ben is, nem szeretném teleszemetelni a fórumot!
Előre is köszi! -
#14268 Na végre sikerült beüzemelnem egy hónappal ezelötti mentésemet, már pár föküldin túl voltam, de valamiért winreinstall után nem akart működni, úgyhogy totál új játékot kellett kezdenem, de így most viszem a régi Bözsit, és egy karaktercserélö program segitségével átültettem az uj karakter képét a régire, váo, minden van itt, amióta utoljára jártam a dragonagenexus-on, rengeteg új dolgot dobtak fel, nem hanyagolják..
-
Murmur #14267 Ha az egesz csapatod meghal, akkor veget er a jatek. -
#14266 ja még 1: a játékben nem lehet meghalni? mert aki elfexik, beszed egy sérülést, de a végén felkel ha kiütik -
#14265 én elvileg csak ijászkodni szeretnék, de nem vagyunk annyian, hogy csak ijászkodjak hátul, amikor rárontanak a többiekre egy csomóan -
ShaiHulud #14264 dual daggeres roguehoz ajanlatos rakni rajuk, melle bard vagy duelist spec. -
#14263 én csak ritkán olvasom el a Kódexben leírtakat. annyi info van h ha mindet elolvasom sose haladok semmit.
mennyire hasznosak a bérgyilkos skillek??? mert ha nem érnek sokat akkor nem teszek rá skillpontot. -
#14262 csak kerettörténet, nincs jelentősége unszimpatikusok agyondöfködése szempontjából. viszont érdemes őket elolvasgatni kerettörténetekben BioWare ütős dolgokat tud alkotni (Lilarcor, valaki? ) -
#14261 újabb hülye kérdésem van:
megvettem az egyik Istenek tövisét (tőr) az a kérdésem, hogy mennyire vegyem komolyan a kódexben leírt történetét? hogy ugye szerencsétlenséget hoz arra aki használja (ki tudja mi mindenre gondoltak a készítők) vagy ez csak szimpla duma, és a fegyver értékeire figyeljek, meg hogy milyen bónuszokat ad? (mert az meg elég jónak tűnik) -
#14260 Vissza tud menni...
Az első szövetségesek beszervezése után nem tud visszamtérni Lotheringbe.
Redcliffe-ből nem lehet következmények nélkül elmenni. -
ShaiHulud #14259 brecilian forestben, de ha lotheringben vagy akkro ne torodj vele, mert ha elmesz onnan, mar nem fogsz tudni visszajonni. -
#14258 egyébként meg köszönöm szépen a válaszokat! -
#14257 én is tok kotyvasztani, meg mérget is, erdei elf a karim -
#14256 elf kereskedőt merre találom? -
ShaiHulud #14255 "husko,szellemszilank" joeg :D -
#14254 1 Lotherinben a kocsmáros méregkivonatot szeretne (pókoknál keresd, vagy az elfeknél koráltlan mennyiségben megveheted)
2 kis adag gyógyitalt kér (elf gyökérből Morrigan kotyvaszt, a csapatnak alapfelszerelés - szintén az elfek kereskedőjétől lehet töménytelen mennyiségben olcsón megvenni)
3 Tisztelendő anya a káptalanban van, vele kell Sten kiszabadításáról tárgyalni, ha Leliana veled van segít.
4 Húskő, szellemszilánk és a többi hasonló cucc alapanyagok, főleg méregkeveréshez, illetve csapda készítéshez kellenek, de hasznos szimplán összetörve is, véd elementális támadásoktól. -
#14253 Ne küldd el, süsd meg. -
#14252 aha sejtem mik lehetnek
-
#14251 Az alap zöld színű méregkivonatból kell neki. Méregkoncentrátum. nen gyökérből kell csinálni. Alap gyógyital kell neki, elfgyökérből.
Ha azokra a kristályokra gondolsz, az Shalebe valóak. -
ShaiHulud #14250 1. TOXIC nevu mereg kell, ha magyarul jatszod ott paszolom mire forditottak :)
4. mire gondolsz? ilyen fire shard, lightnign stone, life stone dolgokra, amiket lehet useolni ill meregkeveressel lehet belole "granatokat" csinalni, vagy a chipped/flawed/flawless fire/nature/frost/stb crystal ?
az utobbiak azok majd egy partytagodhoz lesznek itemek, ha megvan a stone prisoner DLC. -
#14249 4. Tartsd meg. Nagyobb harcokban majd jon fog jonni ellenallas vagy extra sebzest. Lesz ilyen harcod - nevezzuk boss elleni harcnak - majd egy tucat, akkor majd hasznald. -
#14248 1.öö erre nemtom a választ, mert én ezt a küldit nem csináltam meg
2.asszem elég neki a kis adag gyógyital is, nekem elfogatta azokat, lényeg h meglegyen a 8
3.Lotheringben a tisztelendő anya, ha bemész a káptalanba végigmész, akkor ott ahol imádkoznak, meg mondják a miséket, fohászokat ott jobbra fordulsz és 2 templárius áll őrt egy szobába. na ott a tisztelendő anya. igazából nem bonyolult, végig a káptalanba azt jobbra.
4.nemtom milyen kő és szikla vackokra gondolsz...
am mire valók azok a hibás természetkristályok meg hibás tűzkristályok meg az ilyenek? erre kíváncsi lennék mert nemééértem...
jah és még 1 kérdés: aki volt már bérgyilkos specbe és használta azok képességeit: érdemes azokra tenni? v olyan értelmetlen skillek mint az alakváltónál van? nem akarom rátenni a skillpontomat, mert gondolkodok h az első bérgyilkos skillre tegyem rá v az zárnyitásra v a lendület 2kezes fegyver skillre?? -
#14247 azért vannak dolgok, amik jelenleg nem világosak számomra.
1. a kocsmábana fickónak méreg kell a földjeire kihelyezett csapdáihoz
a naplóban az áll, 3 db
csináltam halálgyökérből mérget a méregkeveréssel, mégsem tudom neki odaadni, ergo nem ez kell neki
honnét tudhatom meg, hogy milyen méregre gondolt?
2. ugyanez van a falusi elöljáróval
ő meg őzetet szeretne 8gondolom gyógyítót) a napló azt irja, hogy milyet, az le van írva a levélben. milyen levélben? hol keressem azt a levelet?
3. tiszetelendő anyát sem találom :) pedig azt mondták ül a dolgozószobályában. abban az épületben azonban nincs dolgozószoba
4. ezek a kő és szilánk vackok, amik bónuszt adnak érdmes őrizgetni, vagy adjam el a fenébe?
bocs a hülye kérdésekért! -
#14246 amit még beletehettek volna az az evil island-es kúszás, mászás, meg a testrészekre célzás -
#14245 szerintem ez inkább BG mint Witcher
a Wirtcher egész más
ellenben a BG-ben volt olyan mint itt, hogy kiállítom az ijjászokat a csali meg futkos -
#14244 mert akkor elöl két közelharrcos, utána két ijász, egy mágus, és egy gyógyító pap
meg a Dungeon Siege-ben is hatan voltak :)
pap, mágus kell, 1 ijász és 1 harcos meg kevés
főleg amikor 6-8-an rontanak egyszerre kis csapatodra