Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Fektethettek volna jobb taktikai képernyõt neki.
elég átláthatatlan.
Keresek Dragon age stratégiai útmutató könyv-et.
Valaki nem tudja hogy lehetne hozzájutni?
Ha valakinek van eladó az írjon a [email protected] -ra
A fagykúpos, tûzgolyós dolgokra már rájöttem, miután állandóan vagy lefagyasztottam vagy felrobbantottam saját magam 😊
Amit a gép automatikusan beállít, lehet irányadó, de a legnagyobb hibája, hogy kizárólag harci cselekedetek vannak bent, s azok sem feltétlenül rangsorolva.
A taktika úgy mûködik, hogy föntrõl végigfut a listán, s ha talál megfelelõ állapotot a cselekményhez, s a feltételek adottak (állóképesség, mana) végrehajtja azt.
Ezért föntos, hogy a gyógyital ivás a legelsõ legyen a listán, különben hiába van a taktikai beállítások között, ha a karakter a gyógyítás elõtt más végrehajtandó cselekményre talál, azt hajtja végre.
Mágusoknál második helyre a mana ivás, harcosoknál a harci erõsítés(berzerker) kerül, a többin már lehet variálni.
Finomításoknál sokminden beleférhet, ha van a karakternek képzettsége hozzá.
Mágusnál pl. jelentõs különbség a tûzlabda használatban, ha arra kap utasítást, hogy közép és hosszútávra használja a tûzgolyót, vagy csak akkor ha az ellenfél csoportosul.
Néhány képességet ajánlott kihagyni a taktikai beállítások közül, csak irányított csapattaggal használni (fagykúp)
Why so serious?
Hardon szoktam játszani (bár elsõre a kezdõ is nehéz volt 😄), a nightmare nem nekem való. Jobban szeretem a történetre kihegyezni a dolgot, nem pedig a túl nehéz küzdelemre 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Why so serious?
a kézi tusát én akkor szeretem ha látványos, bár ez a pajsz harc ez nem látványos.
Mondjuk tényleg jó lenne egy olyan rpg ahol abszolút szabad lenne a kasztok testreszabása😄
meg morrigan és leilanna ezek nekem jók hozzájuk szoktam, pl stent az istnennek nem tudnám elviselni a csapatba.
Egy gond van h túl kötöttek elég idegesítõ h ha túl gonosz választ adok valakinek az egybõl a csapatom 2 tagjának mínusz pontokat eredményez.
az lehetséges h Morrigan és leilanna-val is románci viszonyba legyek?
Ha az ogy.-en a Párbajt elveszítem Loghain ellen, akkor befejezõdik a kalandom (Game Over) vagy automatikusan õ lesz a király, tehát folytatódik a sztori? Mert most az a tervem, hogy Loghaint választom meg a királlyá. remélem van ilyen lehetõségem. nem hagyom hogy a meddõ kislánya legyen az ûr.
Amúgy most gonoszkodom, az egész csapatom UTÁL 😄 Alistair már nekem esettt a táborban, de még nem volt bunyó, remélem nekem fog esni késõbb utána elküldöm a picsába. Amúgy nincs vele bajom, nagyon is jó karakter, nem értem másokat mi a gondjuk vele:S Ja meg Morrigant is szeretem. Elõzõ végigjátszásnál pedig Sten esett nekem (akkkor jófiú voltam), de nem küldtem el. De aki nekem fog esni azt rögtön kivágom.
Na szal maradok én is pajzs + kard párosnál. Bár lehet ha kifejlesztem akkor még kihúzom a Kétkezes kategóriát, tehát a tank kasztot.
Ez technikai, taktikai kérdés - indíthatja a csatát néhány varázslattal, majd fegyvert ragad, s aprítja az ellent.
Alistairral nem állja ki az összehasonlítást a csatamágus, akinél a pajzshasználat csak lehetõség, míg Alistair harci képességeinek alapja a pajzs.
Bûvharcos sebzésmódosítója a mágia, ami lényegesen magasabb, mint bármelyik harcos erõ pontja, védelmére jelentõs módosítót kap, de speciális támadásokat nem tud végrehajtani sem pajzzsal, sem fegyverrel - továbbra is varázshasználó, de a képességei némileg korlázottak.
Logikus nehezítés, az már túl sok lenne a jóból, ha kardcsapások közben még tûzlabdát is dobálna.
Bûvharcos azoknál lehet kedvelt karakter, akik nem különösebben kedvelik a mágusok hókuszpókuszait, illetve szeretnek kézitusázni.
A dualos harcmodor összetett, harcosoknál is minimum 36 ügyesség szükséges (ennyi kell ahhoz, hogy az ügyetlenebbik kezében is kardot fogjon tõr helyett).
Az erõ alapvetõ képesség, s plusz állóképesség is kell, ha lendület képességgel szeretnél harcolni.
Kifejlesztve a leggyorsabb harcmodor, hatásos, látványos támadásokat képes végrehajtani.
A másik két harcstílussal szembeni hátránya annyi, hogy ledöntések ellen nincs passzív védelme.
Csatamágust csak mágusból lehet nevelni a Bûvharcos specializációval - az ilyen karakter páncélban, karddal, pajzzsal harcolhat, s alkalmanként varázsolhat is."
hogy érted h alkalmanként?
amúgy meg nem látom értelmét alistar 2 kinevelésébe és nem olyan hatékony mint a kétkezes harcos.
1. Harcosnak elsõ szintlépéskor el kell dönteni milyen harcstílusra fejleszted tovább, sokadik szinten nincs értelme váltani.
2 Fõkarakter kasztjától függõen más lehet a játékban az alkalmazott taktika, esetleg a kedvelt csapat, ha átgondoltan játszol nincs elõny-hátrány, minden csapattag képességeit érdemes kihasználni.
Morrigan átkai hasznosak, de nem nélkülözhetetlenek.
3. Ebben a játékban van mágus-harcos képességekkel is rendelkezõ karakter.
Csatamágust csak mágusból lehet nevelni a Bûvharcos specializációval - az ilyen karakter páncélban, karddal, pajzzsal harcolhat, s alkalmanként varázsolhat is.
Sok rpg-be ezért utálom õket mert ienkor egyszer se harcolhatok,ruházataik általába bénán néznek ki.
Távolsági támogató,sebzõ,gyengítõ spellek hadával élvezetes játszani.
Elég nagy elõny ha mágusként kezded, mert akkor harci varázsaltaidat is hamar ki tudod alakítani, Morrigan varázslatai nagy részére semmi szükség nincs fõleg nem tömeg harcoknál.
Nekem fullra lerombolja a hangulatot fõleg ha már hozzászoktam egy gárdához😄
Ha nem tenném, akkor mind az össze karakterek megdöglenének. az elõre beállított Taktikai beállítást nem szeretem. tehát nálam nem folyamatosak a csaták 😄 Csomo pause gomb 😊 Pedig annyira szeretném, hogy folyamatosan menjen...
[merlinw.org]
Morrigan, Liliana, Wynne + harcosom volt a csapatom az elsõ játékban. Néha Lilit váltotta Ogren. Megállíthatatlanok voltunk végig😊
[merlinw.org]
Nekem az íjász volt, ami egyáltalán nem jött be, mert a távolság miatt mindig úgy éreztem, hogy ki vagyok rekesztve 😛
[merlinw.org]
ráadásul arra ott van alistar nem látom értelmét tovább vinni a harcos módot.Ami ráadásul gyenge.
gyakorlatilag a harcos specialitások feleslegesek a dupla meg tripla csapás ami ér valamit a védekezõ meg haszontalan.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Itt most kifejezetten az összehasonlítgatásokra utalok, még a Mass Effect2-Dragon Age hasonlítgatásokat sem tartom szerencsésnek.
Ugyanazzal a játékkal játszottunk?😊 Szerintem nem😊
[merlinw.org]
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
még remélem sok ilyen jó játékot készítenek a végén "ádáz küzdelmek árán, de gyõz a jó, megfutamodik a gonosz" befejezéssel...
de ez csak az alapjáték - MotB-t nem próbáltam, Storm of Zehir viszont kifejezetten bejött.
"The trees move. Do you not see it?"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[merlinw.org]
Jah, a kis nekrot csak a végén lehet leölni, amikor feltámasztotta az Ogart meg a sok csontit.
Többi harcos, szerencsevadász karakternek elõbb meg kell tanulni ezt a stílust, de ha az elején nem tetted meg (pajzsos védelmezõként fejlesztetted), késõbb nincs értelme váltani, az innen is picit, onnan is keveset stílussal gyengíted a karaktert.