18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
MrAndree #14363 Kinyírják azok egymást. Egyébként meg csak a tűzlabda a szopás, rájukrohansz a lángoló csontváz alakban, egyik elnyomja és ki is nyírták magukat te meg az immunitás miatt meg se érzed. -
#14362 1. tanács: hidegvér...nyugalom, nem csak te szenvedsz, én is megszenvedtem anno amikor azt csináltam. de kb 3adszorra sikerült. próbáld meg h bemész az ajtófélfa mellé h csak akkor tudjanak lőni h ha odamennek bele a tűzbe. azt mehet az áldás. am meg érdemes úgy csinálni, h belépsz, akk észreveszenk, szellemmel rányomod vmelyikre az emberzúzó ketrecet, meg fagyasztást, azt ha leviszik az életed, gyorsan vissza emberbe, azt mehet a heal poti, azt megint vissza... én is csak úgy ippeg hogy megcsináltam, de meg lehet. -
#14361 kibaszott witcherrel hard szinten sem szoptam ennyit mint ezzel, de még a DS-sel sem -
#14360 na most jutottam el a kurvaanyázás szintjére
hogy csináltátok meg az enylészetben azt, maikor egy szobában van 4-5 mágus, egyik az instruktor, a többi meg a tanívány
és akkor az egyik lő tűzzel a másik villám, a harmadik jég
aztán gebedjek meg, még a zsellemelalak sem jó semmire, mert kiválóan ég -
#14359 ezt írtam én is, csak más fogalmazásban-.-" de köcc, akkor teszek rá pontot -
keysersoze #14358 Érdemes. A leírás pedig azt mondja hogy criticalból normált csinál, normál sebzésből pedig semmit. -
#14357 érdemes gyúrni az iránytévesztés varázsra? mert azt írja h csak a kritikus sebzése sebez, az is normálisat. ha ezt rátolnám egy bossra, az megkönnyítené nagyban a dolgomat. szal érdemes arra gyúrni? -
keysersoze #14356 Morrigannek mindig van szar skillje, akármilyen hamar is sorozod be a brigádba. Van vmi respec nevű "mod", amivel kinullázható bármelyik kari, de én azt is cheatnek tartom, nem használom. Inkább elfogadom hogy nem bűntetlen előéletű. :) Azonban akármikor is csatlakozik, sose késő a legfontosabbakra megtanítani. Legfeljebb az extrákra nem lesz ideje.
Lehet azzal is időt nyerni, hogy a kombókat több mágussal rakod össze. Pl. SOTC-nál az egyik Blizzardot, a másik Thundert castol (elég az egyiknek Spell Might, de fontos hogy az castoljon utoljára, mivel a 2. spellnél csekkolja a SM meglétét). Para explonál pl. jól jön, szinte instantban stunol, nem tudnak elfutni az ellenfelek, nem kell ajtóba állva gyűjteni őket.
Ha van harcosod, az egyiket (nálam pl. Alistair) érdemes pajzsra gyúrni, jelentősen tovább fog élni mint a 2kezes kardos. Ha csak 1 tankod van, mert mondjuk 2 mágus + Leliana kombóval mész, akkor jól fog jönni. -
keysersoze #14355 Drakeből csak mezei páncélokat csinál (6-ból csak 5-öt használ fel), a Dragonscaleből lesz a Superior. Választani meg úgy tusz hogy megkérdezi tőled hogy mit akarsz, te meg válaszolsz neki. :) -
MrAndree #14354 Amikor odaadod neki a pikkelyeket akkor van lehetőség rá, hogy adj neki pénzt. Ha nem adsz akkor a simát kapod, ha fizetsz akkor a superiort. Gondolom nem kell mondanom melyik éri meg jobban. :) -
#14353 ok, majd a következő karinál majd figyelek erre, most még tanulgatom csak a játékot :)
Morrigan-nak egyébként is már szét vannak osztva a pontjai, eddig talán ha 2-t adtam neki én -
#14352 az lenne a kérdésem, h ha Wade-nek odaadom a 6db drake pikkelyt, akkor abból milyen páncélt tud csinálni? mert van abból csak simán Wade's Drakeskin Armor Set és van Wade's Superior Drakeskin Armor Set... mi dönti el hogy melyiket csinálja? -
MrAndree #14351 Igen, az az. :D -
keysersoze #14350 SOT = Storm of the Century
AOE = Area of Effect -
#14349 Az a sör hasú muki, aki a tolvaj-betörös küldiekt adja? Mert ahhoz lopás kell, igen. : ) -
#14348 mi az a SOTC? meg az AOE? annyit mondogatod, de nemtom miaz -
keysersoze #14347 Tudtommal minden kombónál variálható a sorrend. Para explonál is mindegy melyik rúnát rakod le előbb. Egyedül SOTC-nál van kis megkötés: a spell mightnak legkésőbb a 2. AOE spell előtt fenn kell lennie, de a Blizzard/Tempest akármilyen sorrendben lerakható. -
keysersoze #14346 Nálam Alistairen végig a halálosztó páncél volt, jobbak voltak a resistjei. Wade csak firet ad, az meg sokmindenből összejöhet, nem árt más is, főleg lightning, hogyha belelóg a SOTC-ba. -
keysersoze #14345 Cone / fireball spelleket csak ott használtam, ahol nincs hely SOTC-ra. Bár az inferno még mindig adott, ha beszalad közénk az ellenfél, a saját csapatot már nem stunolja/infernózza le az ember, inkább szelektív spellek. -
MrAndree #14344 Hm, akkor lehet a lopással kevertem. De valamelyik emlékeim szerint mindenképp kell a csávónak hogy adjon küldetéseket. -
#14343 Szerencsevadászoddal nem is fogod felvenni a halálosztó páncélt, leginkább Sten, akihez passzol (őt erőre kell fejleszteni), de nem különösebben jók a páncél bonuszai.
DLC-k nélkül ráadhatod valamelyik harcosodra, de ha fönt vannak a harcosbérci és az ostagari kiegészítő, lényegesen jobb cuccokat szerezhetsz.
(Harcosbércen a ládában pedig elrakhatod azokat a cuccokat, amit nem akarsz eladni - bár páncélokat, fegyvereket nem különösebben érdemes tartogatni, ha nem használod) -
keysersoze #14342 Én meg szinte csak SOTC / Infernot nyomattam, mert egyszerűbb 1 folyamatos sebzésű spellt lerakni, mint 10-et castolgatni. Úgyis mindenki stunolva van, nem szaladnak el. 1 fireballtól nem fekszik meg szinte senki, az csak arra kell hogy amíg felkászálódnak a knockdonból, tutira rajta legyen a para explo, mert a gyors ellenfelek átszaladnak az 1. rúnán mire rácastolom a 2.-at. Egy SOTC után már csak futni kell, és számolni a hullákat. :) -
MrAndree #14341 Szerintem nem. De miért akarnád ugyanarra az ellenfélre nyomni? Force field az elején nagyon hasznos, főleg erősebb vagy mágiahasználó ellenfelekre érdemes rakni és szépen elvannak benne amíg levered a csatlósaikat. Crushing prison meg főleg jó, bár magasabb szintű ellenfeleket csak sebzi de tudnak közben támadni. Ettől függetlenül hasznos. Vagy sima ellenfelet lefagyasztod és rányomod, elég nagy százalékban instant kinyírja őket. -
#14340 akk most a halálosztó páncélt érdemesebb eladni??? mert még nincs rá elég erőm h felvegyem...
am a crushing prison hat akkor ha először rányomo azt, és utána rányomom a force fieldet?? -
#14339 Halálosztó páncél szerintem némi elemi ellenálláson kívül semmi bonuszt nem ad, s elég magas kimerültség a hozadéka - kezdetben megteszi, de le fogod cserélni jobbra.
Ha fönt vannak a dlc-k azokat érdemes minél hamarabb megcsinálni, ott kapsz igazán jó cuccokat, no meg később a loot is javul, s Wade mester sem ügyetlen.
Pala mellé "járulékosan" dobtak néhány extra cuccot, Harcosbércen főleg mágusoknak lesznek extrák (többek között egy bot, ami extra jégsebzést ad), Ostagarba visszatérve harcosok, szerencsevadászok olyan cuccot szedhetnek fel, ami a játék végéig a csapattagokon maradhat (csigányzúzó, Calain és Duncan felszerelése) -
#14338 Négyes szintű, hosszú betöltsési idejű varázslatok nélkül is nyugodtan végig lehet játszani.
Nem mondom, hogy kezdetben nem gyúrtam és is arra, hogy mágusnak minél hamarabb legyen inferno-ja, de a későbbi karaktereknél rájöttem, hogy totál fölösleges, sokkal jobb olyan spellekre áldozni, aminek nincs hosszú castolási ideje.
Mindezzel nem azt mondom, hogy az inferno rossz, de ha valakinek nincs, megoldható nélküle is a csata. -
keysersoze #14337 Az hiba. Inferno 4 pont, para explosion 3, mind blast 1, ez összesen 8 pont, 2-vel indulsz, azaz lvl7-re megvan az alapozás, amivel már jó vagy. -
keysersoze #14336 Ezért kell a Mana Clash, kifingat minden mágust a hatókörön belül. Van egy mellékküldetés az egyik revenant sírnál, az elf erdőben, egy csapat renegát mágus hajlong egy oltár körül, na az 1 Mana Clashhal megoldható. -
#14335 Hm, én anélkül csináltam. Illetve mesteri meggyözéssel, meg kammantásokkal : D -
MrAndree #14334 Lopakodásra én egyedül a denerimi küldetések miatt adtam (amihez ugye kell), azon kívül tényleg elég haszontalan. De ezzel a rogue builddel amit használok simán marad rá pont. -
MrAndree #14333 Saját karakternek én is a duplatőrös párbajhős bérgyilkost preferálom, sok sok passzív skillel. Nagyobb területen tudj hátbadöfni, stunolt ellenfelet szemből is lehessen. Hasznos skill még az evasion, ezzel igen nagy eséllyel tudod elkerülni hogy megüssenek. Szerintem ezek a skillek sokkal többet érnek mint a stealth. Ja és emellé dual wielding első ágát mindenképp maxold, dexterityt úgyis magas lesz rogue-al. A későbbiekben elég masszív sebzéseket lehet így osztani, persze nem annyit mint egy maxolt tank, de roguenál nem is ez a cél. Ha meg nem akarod Lelianat vagy Zevrant cipelni akkor ládanyitást is minél hamarabb maxold. Meg a specialázicókat.
Leliana már más tészta. Őt én íjásznak szoktam használni, szűk helyeken nem ér sokat (hamar leütik ha rámennek) de például a sárkány elintézésnél felraktam egy dombtetőre és kb. dolgom nem volt vele, ellövöldözött magában. Bárd képességére nem nagyon szoktam pontot adni, elég az ami alapból rajta van. Második speckónak meg rangert szokott kapni, az idézett medvéje (főleg maxolva) egy plusz tank a csapatnak. -
#14332 tulajdonképp ennyivel is simán végig lehetne vinni a játékot
-
#14331 csak itt haszontalan képesség, de ha már nincs mire adni, akkor pontpazarlásra jó. -
#14330 párbajhös, bérgyilkos kombó, én mindig ezeket választom. most ilyen "csak harcos" csapattal megyek, leliana is velem van, ö bárd-felderítö, ezek gyengébb, de támogatóbb specializációk. szerencsevadásznál mindenképp a passzív képességek a legnélkülözhetetlenebbek és leghasznosabbak, én még mellette ládanyitogatást maxolok. az elsö három sor csutkára kihuzva (kivéve a tetszhalott képesség, az nem fontos), valamint a kétkezes harci-gyakorlat sora, de az alatta lévö két kék sor már felejtös. plusz ugyebár a specializációk két sora.
egyébként ha adtál pontot az íjász képességekre, van respecialization mod, amivel helyre tudod tenni a bibit.:
respecialization mod -
#14329 most miért, nincs is annál szebb, mint lopakodva (mondjuk grafikailag nem túl szép - és inkább lenne láthatatlanság szvsz) odamész valaki mögé, és jó nagyot rásózol :)
Oblivionban is egy idő múlva már csak ezt hazsnáltam -
#14328 aha, akkor nem jó helyre jöttem
ilyen alakom ugyanis még nicns, csak egérke -
#14327 8 szinten ilyenek nekem nincsenek -
#14326 hát nemtom én ott semmi bombát meg ilyesmiket nem használtam. heal potin kívűl. am meg sztem a lopakodás elég gyatra képesség. de ha neked tetszik:) ízlések és pofonok. -
#14325 jut eszembe szerencsevadásznak mit érdemes választania?
bérgyilkos, bárd, felderító, párbajhős
teljesen ráálltam a kétkezes harcra, a ij felejtős, max kiegészítő lesz
már bánom, hogy ijat kértem páncél helyett az elfeknél
még egy
amikor azt írja sebzés mondjuk 8
és akármik ellen +4 akkor az gondolom 12, logikusan -
MrAndree #14324 Használd az alakváltásokat ha a normál formában nem megy. Mágusok is max Fireball-al tudnak szivatni, de arra meg ott a tüzes csonti alak amire nemigen hat.