Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enyire nem érimeg magyarra fordítani vagy mi???
ezt az arcot használtam nõi karakteremmel kis átalakításokkal, és rohadtul jól néz ki <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
Nem bírom megölni a gólemeket még az elején ebben a gólem DLC-ben!! Hogy kell??
Why so serious?
- Kép feltöltése/beszúrása gomb a mehet mellett
[merlinw.org]
Képet meg úgy tudsz beszúrni, hogy a "kép beszúrása" fülre kattintasz. Csak elõtte fel kell töltened valahova, aztán az url-t bemásolni.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Zevrant meg felejtsük el, mert egyre jobban kiidegel : )))))))))))
A történet lényegén nem sokat változtat, de ezek a különbségek mégis lényegesek.
Törpéknél a közrendû, avagy a nemes származás elvileg az orzammari királyválasztásnál komoly befolyásoló tényezõ, hisz személyesen érintettek.
Howe ármánykodásának egy human nemes sokkal mélyebben érintett, mint bármely más karakter, városi elfek a zárványban, s Howe börtönében is találnak ismerõsöket, míg a mágusból lett kamarások a Körtoronyba térnek vissza a múltjuk egy részéhez.
Pagonyelfekkel mostohán bántak a történet írói, õk csak némi testvéri üdvözlést, jókívánságokat kapnak - a történet során a klánjuk csupán az elõtörténetben szerepel.
Viszont azon gondolkodom, hogy ha már alistair nem vesz el, hogy lehetne megcsinálni akarakterem ami elf,hogy ember legyen csak ugyan úgy nézzen ki, legalább kapnék más történetet is.
Why so serious?
Ezt még alistair sem érdemelné : )
de az tuti h egy ilyen "kapcsolatban" õ lenne a köcsög <#eplus2>#eplus2>
"The trees move. Do you not see it?"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[merlinw.org]
[merlinw.org]
De nekem angolul is jó, ha már más nincs.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
http://www.akciofigura.hu
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
RAM: 1GB or more
Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Windows Vista Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
RAM: 1.5 GB or more
Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Recommended Specifications
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
http://www.akciofigura.hu
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
A következõ a problémám :mikor elindítom a játékot ezt írja ki: failed to detect a supported video card ...a videokártyám ATI 9600 pro agp-s (gondolom ez a baj)....ezzel a kártyával akkor nem is megy a game?... vagy 1 új driver segithet esetleg?...ha valakinek van valami ötlete vagy hasonló problémája volt(ami megoldódott) megköszönném a segitséget.
Why so serious?
Õõ kérdésem az lenne, hogy a character creator az miben másabb mint a sima játékbeli? Meg tudom változtatni a hõsöm kinézetét a játék közben is a progi segítségével? Mert nem sok leírást találtam róla.
Köszi
nem eredeti a játékom, felraktam a leliana's song dlc-t, de nem találom sehol sem a játékban. hol/hogy kell elindítani?
1.4-es patch van fent