Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Golems of Amgarrak sincs magyarul?????nemáááár se leilana song és ugy tûnik mass effectbe is a legújjab dlc amit már ezer éve vártam a shadow brokeres cucc se lesz magyarul.. mi van már az Ea-vel??? lassan már azon tûnödöm h a dragon age 2 és a mass effect 3 se jelenik meg magyarul....
enyire nem érimeg magyarra fordítani vagy mi???
Calver
enjoy
ezt az arcot használtam nõi karakteremmel kis átalakításokkal, és rohadtul jól néz ki <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Lehet, nekem ez nem áll a számra. 😊

Why so serious?

MerlinW
Beállítás. A preset szó pontosan ezt jelenti😊

[merlinw.org]

Nekem jó volt a preset, csak nem értettem : )))))
Hello!
Nem bírom megölni a gólemeket még az elején ebben a gólem DLC-ben!! Hogy kell??
Mondj nekem a presetre egy olyan magyar szót ami megfelelõ lenne és majd azt használom. De "elõre elkészített dolognak" nem fogom nevezni.

Why so serious?

MerlinW
Ezt már a logikádra bízom...

[merlinw.org]

Jaja, aztán feltölti a képet a géprõl, és hogy teszem ide? : ))))Jajde sok a kérdés de sok : )))
MerlinW
- preset: beállítás, minta, elõre elkészített dolog (csak a sok menõ fórumozó nem beszél magyarul)
- Kép feltöltése/beszúrása gomb a mehet mellett

[merlinw.org]

Presetek azok az elõre letárolt arcformák amiket tudsz alakítani karakter kreálásnál.
Képet meg úgy tudsz beszúrni, hogy a "kép beszúrása" fülre kattintasz. Csak elõtte fel kell töltened valahova, aztán az url-t bemásolni.

Why so serious?

Nekem ez nem tiszta mi az a preset? : ))) És hogy lehet képet beszúrni?
Pedig amikor elfhez kerestem presetet akkor emberibõl találtam párezret, elfet meg alig.

Why so serious?

Hogy lehet ide képet beszúrni? Ezt elfelejtettem megkérdezni.
Körülnéztem : ))) Nem jött össze. Az éjszakát azért éld túl : )))
Ezernyi preset van emberhez, belõlük csinálták a legtöbbet a modderek. Vannak kifejezetten szépek, érdemes körülnézni.

Why so serious?

Most már én is, rémálmaim is lesznek este. Köszi. 😊

Why so serious?

Hát a történet az úgy oké, azt értem, csak az ember karakter építés céljából csúnya : )))) mármint a nõ és én ebben válogatós vagyok, nomeg eddig elf vót és nagyon hozzászoktam a külsejéhez, és azon gondolkodtam hogy lehetne emberként átvinni.
Zevrant meg felejtsük el, mert egyre jobban kiidegel : )))))))))))
Szinte látom magam elõtt Zevrant Hannibal Lecteres szájkosárral 😄

Fantusz
Az eredettörténetbõl adódó apró eltérések végigkisérik a karaktert a játékban.
A történet lényegén nem sokat változtat, de ezek a különbségek mégis lényegesek.
Törpéknél a közrendû, avagy a nemes származás elvileg az orzammari királyválasztásnál komoly befolyásoló tényezõ, hisz személyesen érintettek.
Howe ármánykodásának egy human nemes sokkal mélyebben érintett, mint bármely más karakter, városi elfek a zárványban, s Howe börtönében is találnak ismerõsöket, míg a mágusból lett kamarások a Körtoronyba térnek vissza a múltjuk egy részéhez.
Pagonyelfekkel mostohán bántak a történet írói, õk csak némi testvéri üdvözlést, jókívánságokat kapnak - a történet során a klánjuk csupán az elõtörténetben szerepel.

😊)))) A faszi sehogy sem állja meg a helyét.
Viszont azon gondolkodom, hogy ha már alistair nem vesz el, hogy lehetne megcsinálni akarakterem ami elf,hogy ember legyen csak ugyan úgy nézzen ki, legalább kapnék más történetet is.
Zevranban azóta nem bízom amióta egyszer a férfi Wardenemmel flörtölni kezdett. Azóta éjszakára lekötözzük, napközben pedig senki nem fordít neki hátat.

Why so serious?

Jófiú, rosszfiú ide vagy oda, zevranról engem senki nem gyõz meg mert én sem tudom elmondani miért irritál ennyire : ))))
Én mind2t szeretem 😊 Jófiú- rosszfiú 😄

hehe nem tudom én zevrant rohadtul utálom : ))))
Ezt még alistair sem érdemelné : )
Calver
szerintem egész jelleme alapján ezt érdemli <#vigyor1>
de az tuti h egy ilyen "kapcsolatban" õ lenne a köcsög <#eplus2>

"The trees move. Do you not see it?"

Fantusz
Ezért a sértésért Alistairt Zevrannal kellene összehozni! <#vigyor1>

Már rájöttem, hogy csak akkor lehetek, ha embernemes vagyok, ez egy nagy pofátlanság : ))))
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha feleségül akarom vetetni magam alistairrel az országgyûlésen, miért mondja a köcsög, hogy a rang miatt nem vagyok megfelelõ, és hogy lehet megoldani hogy elvegyen?
Nem bírom megölni a gólemeket még az elején!! Hogy kell??
MerlinW
uhum

[merlinw.org]

rage
Igen, csak nem lesznek magyarok a párbeszédek.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Prince23
A magyar eredeti verzióval kompatibilis az új, két db dlc?

MerlinW
Végére értem, a fõbossz kemény figura volt nagyon, fõleg, hogy nem volt mágus a csapatban😊 Harmadszorra sikerült leverni😊 Összességében jó DLC volt, de nálam még mindig Leliana a gyõztes (ha Awakening-et nem számoljuk)

[merlinw.org]

MerlinW
Tárgytalan

[merlinw.org]

MerlinW
Golem: Brogan megtalálása után mi a túrót kell csinálni? A bejáratnál (ahol Darion naplója is van) a keresztezõdésnél két járatot fátyol véd.

[merlinw.org]

rage
Én megvettem kettõt is :-)
De nekem angolul is jó, ha már más nincs.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
Valszeg senki sem vette õket, így meg minek dolgozni velük?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nincs és nem is lesz több magyar DLC.

[merlinw.org]

cikasz
nincs , hogy rohadnának meg 😞 Tisztára elkanászodtak, hogy basznak megcsinálni magyarul a dlc-ket mostanában <#boxer>

http://www.akciofigura.hu

A Golems of Amgarrak ugye nincs magyar nyelven?
amugy az új gólemes kiegészítõbe tiszta kemény hogy végre igazi kamarás vagyok😄 Fõleg a kamarás cuccaim😊
cikasz
Windows XP Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
RAM: 1GB or more
Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Windows Vista Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
RAM: 1.5 GB or more
Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Recommended Specifications
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

http://www.akciofigura.hu

Hát ez már elég ótvar cucc, nem csoda hogy nem megy vele.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Sziaszto!
A következõ a problémám :mikor elindítom a játékot ezt írja ki: failed to detect a supported video card ...a videokártyám ATI 9600 pro agp-s (gondolom ez a baj)....ezzel a kártyával akkor nem is megy a game?... vagy 1 új driver segithet esetleg?...ha valakinek van valami ötlete vagy hasonló problémája volt(ami megoldódott) megköszönném a segitséget.
Csibusz
értem, olyan nagy gebasz nincs a karimmal, hogy szegényt átjavítsam talán a szemei egy indurkát pindurkát nagyobbak... azt nem figyeltem annyira de ennyi xD
Ugyanaz. Azért van külön character creator mert még a játék megjelenése elõtt kiadták külön, hogy aki már nagyon türelmetlen az addig szórakozhasson azzal. 😊 Aztán amikor megjelent a játék akkor át lehett abból importálni a karaktert ha nem akart valaki újat kreálni. Játék közben már nem tudsz alakítani a karaktereden. Illetve úgy tudom létezik olyan mod amivel utólag is lehet.

Why so serious?

Csibusz
Hát én tudtam új karaktert csinálni, most az Ostagarnál tartok megint... (=
Õõ kérdésem az lenne, hogy a character creator az miben másabb mint a sima játékbeli? Meg tudom változtatni a hõsöm kinézetét a játék közben is a progi segítségével? Mert nem sok leírást találtam róla.
Köszi
Igaz! Korábban azt sem tudtam elképzelni, hogy egyedül telepítsek egy játékot... most meg 😄 Ha profi nem is leszek (néha fogalmam sincs hogyan mert véletlenül sikerül mûködésre bírnom dolgokat) elég sokat tanultam 😊 Persze segítség nélkül nem ment volna <#worship>

hali
nem eredeti a játékom, felraktam a leliana's song dlc-t, de nem találom sehol sem a játékban. hol/hogy kell elindítani?
1.4-es patch van fent