275
John Deere American Farmer and Delux Builder (c) Global Star Software
-
ady06 #155 meik a lucerna?????? -
gpn #154 Küldetésekkel hogy állsz, vagy csak free playben játszol? -
tofu #153 már mindenre rájöttem de közi gpn! -
gpn #152 Sziasztok! Kezdjük a sort. Ady! A lucerna "learatásához" nem kell kombájn, hanem fűkasza. Tofu! Igen, normális esetben akkor kellene elkezdeni az aratást, csak ez a lucernánál sem működik, ha nagy a föld. Kis földnél a csúszás annyira nem vészes, de ha nagy a föld és későn vágod le, valamitől tönkremegy a lucerna, a gabonáért meg nem kapsz annyi pénzt. Szóval a lényeg, hogy egy picit korábban kell elkezdeni az aratást, mint a narancs vonalka legmagasabb pontja, de ez mint emlytettem, függ a föld nagyságától. -
farkasjos #151 a játékot töltsétek le innen:(URL=http://www.torrentspy.com) De kell hozzá Valamilyen letöltő progi azt innen (URL=http://www.bitcomet.com) na jó szorakozást hozzá!!! -
#150 Klikk ide -
tofu #149 amúgy vki mondja már el hogy mikor kell learatni a cuccot mert azt tudom hogy amikor a zöld vonal ennél van:[ akkor érik be
és van az a vastag narancssárga vonal amikor odaér a zöld vonal akkor kell aratni vagy mikor előtte van?
nah 1szóval hogyan kell jól aratni?pls!help! -
tofu #148
jó termény lett! -
ady06 #147 de elöte kombánya lekel aratni?
-
ady06 #146 ehez a játékhot nics teljes magarositás?:??? -
gpn #145 Sziasztok! Először is kell hozzá az a vetőgép, amivel a búzát vetitek, ott lesz a lucerna képe, biztos felismeritek, utánna kell hozzá egy fűkasza, ami a lista végén lesz, majd az a forgó vmi, ami egy sorba rendezi a levágott cuccot, majd a bálázó. Aztán pedig eltudjátok adni úgy, hogy a kijelölt emberrel a földre kattintotok, és ott lesz az eladás ikonja. Remélem érthető volt :) Sok sikert! -
ady06 #144 hlelo a johhn deere deluxba hogy lehet bálázni???? -
tofu #143 juszka nekem nem magyar a játék pedig felraktam a magyarosítást!nem rtudom miért lehet újra kéne indítani a gépet:D -
tofu #142 helló olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet a szénát angolul hay-t learatni mert nem tudom mivel kell
lécci vki írja le milyen gépek kellenek hozzá!
és a deluxehoz nincs magyarítás?
előre is kösz tofu! -
gpn #141 Szia Ady06! Valahogy be lehet szállni, de nem egy nagy élmény megnyomni egy gombot, és a markoló autómatice kiveszi a földet a helyéről, és neked csak oldalra kell fordítani. Erre tudom ajánlani a construction destruction nevű aranyos kis játékot, sokkal részletesebb irányítással bír, és ott valóban arra mentek ró, hogy te irányítsd a vasat, és nem 4 gomb összesen a markoló kezelésije. -
ady06 #140 helo tudtok segiteni a John Deere American Builder Deluxe a munakgépekbe hogy élehet beszálni???????:???????? -
gpn #139 Igazából most nézem, hogy a builder is delux, de azzal nem nagyon játszok! Ez az american farmer delux is elég rendesen manipulálható, például a 3. küldetésnél 8 hónap alatt nem nőnek meg a tehenek, de 10 hónap alatt elég lazán. Money-t is lehet szerezni dögivel, csak tudni kell hogy mit kell átírni és hogy hol. :) Mondjuk nem cheat, szóval mindenkinek hajrá! -
#138 jééé azt nem is tudtam.. akkor sorry én összekevertem :S hát akkor ezt a deluxot valahonnan le kéne szednem... -
gpn #137 Igazábó két külön álló játékról kellene beszélni, mert van a john deere american farmer delux, és a john deere american builder. A builder az építőiparral foglalkozik, a delux pedig azért delux, mert tartalmaz újításokat, évszakonként változó táj, új gépek, "pótkocsik", fűkasza, bálázó stb. új állattenyésztési formák. A deluxot pedig le lehet tölteni némely sms webes oldalról. -
ady06 #136 honan lehet letötleni a deluxot -
ady06 #135 hello tudtok segiteni mi lehet a baja a john deere american farmeromnak????
mert nem látszik a betü léccy segitsete
-
#134 a delux az építőiparral foglalkozik (markolók teherautók stb.) -
#133 a delux és a sima között mi a különbség? -
ady06 #132 hello tudtok segiteni mi lehet a baja a john deere american farmeromnak????
mert nem látszik a betü léccy segitsete -
#131 és azt nem tudjátok miért van a játékba rendsodró meg bálázó ha nem lehet őket megvásárolni és használni??? -
#130 hát sajnos én nem tudom :S én azt kérdezném hogy nem tudjátok a GSM és a dds. fáljokat mivel lehetne megnyitni????? -
joc88 #129 Sziasztok! Az a kérdésem lenne leszedtem a játékot és valami "jdaf" kiterjesztésben van hogy lehet összeilleszteni? -
#128 jaja a sim farm sztem is jó kis game volt.. és ha azt most felújjítanák verhetetlen lenne j aés nekem megy XP alatt is -
juszaka #127 Sziasztok. Mint már írtam el kezdtem fordítani John Deere American Deluxe játékot. A fordítás béta készítese elkészült. Letölthető a www.juszaka.atw.hu vagy a www.hlteam.try.hu oldalról. Várom a véleményeket. -
Daffchy #126 Sziasztok! Leszedtem a John Deer American Farmer Delux-ot és abban szeretnék segítséget kérni hogy hogy lehet összerakni a fájlokat??? Mert eddig sajnis nem sikerült. ".sfv" formátumu fájl van benne. Előre is köszi a segítséget! -
juszaka #125 Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Mivel nekem is meg van a John Deere American Farmer Deluxe és nem találtam hozzá magyarítást, ezért gondoltam le fordítom. De sajnos a menü szövegét, könyvben lévő szövegeket, gépek, épületeket szövegét nem találom. Ha nem találom meg akkor csak a küldetések és az munkások információi lesznek le fordítva, vagyis csak félig kész fordítást tudnék ki adni. Tudna nekem ebbe segíteni?
A másik problémám az hogy a 3. küldetést nem tudom meg csinálni. Ezért akinek megvan az összes pálya mentése ( vagy egy kis része is), kérem küldje el, mert így nem tudom letesztelni a fordítást, na meg nem tudom hogy meg jelenik-e egyáltalán a szöveg.
Aki tud kérem ebbe is segítsen.
Ha tudsz segíteni akkor kérlek vegyél fel msn-re. Címem: [email protected] , vagy küld el e-mailbe: [email protected]
Előre is köszi. -
merse noni #124 sziasztok tudnátok nekem segiteni a builderbe épületet sikerült felhuznom de nem sikerül a kaput odatenem az ut melé és elég magasan van a part az utol annak mit lehet csinálni?+a duroval mit kell csinálni mert nekem nem csinál semmit.üdv mindenkinek -
cabybaba #123
-
rajmi19921222 #122 Hali. Valaki megtudná mondani hogy ho lehet letölteni:Elöre is kösz -
poci16 #121 hy valaki nem tudna nekem magyarosítást szerezni ? -
vidu01 #120 John Deer American Farmer -
8120 #119 lehet letölteni a john deere american farmert????????????? -
madmadar #118 hol lehet letölteni a john deere american farmert????????????? -
#117 És te tudtál vele valamit kezdeni vagy továbbra is ilyen? -
#116 Csumpi..... nekem meg vam, még a deluxe is, és tökéletesen működik, és tudom húzni az ekét a nagygéppel is......meg azt amit akarok,
akkor mi a GOND?