Történelmet írt a Scaled Composites
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azért ez már nem kicsi elõrelépes😛 Jah és ha jól tudom akkor már elvileg ezen az utón is 3 személyni tömeget kelelt szálítaniuk!
De az elsõ kérdésem amint megláttam a cikket az volt, h vajon sikerülni fog ez 2 héten belül is😛
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Minek a mellékterméke? Nem inkabb égésterméke akar lenni?
Talán ezzel végre megnyílik a tömeges személy szálítás lehetõsége az ûrbe.
Remélem 40 év múlva már a holdra is el lehet jutni turistáskodni😊 Én tuti befizetnék rá😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
idézet:
"az üzemanyag nem illékony és a többi rakéta üzemanyagnál jóval környezetbarátabb. Mellékterméke vízgo½z, szén-dioxid, szén-monoxid és nitrogén, míg az amerikai u½rsiklók ammóniumot és alumíniumot égetnek."
Na melyik rendszer is szennyezôbb?
Egyébként feltételezem, hogy egy átlagos személyautó élettartama alatt a sp1 fellövésénél keletkezô szén-monoxid adag többszörösét juttatja a környezetbe. És hány személyautó is futkos az utakon? A teher és egyéb közlekedési eszközökrôl nem is beszélve.
Úgyhogy szerintem még ne ess kétségbe, nem a sp1 miatt fogsz megfulladni, de még az unokád se, már ha lesz. 😊
Linket azért adhatatok volna.
Kiváncsi lenék a töbi hajóra is.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nyugalom, a hosszú élet ritka...
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Class is over.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azért élõben is nagyon szívesen megnéztem volna 😊)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Vajon hány éves kortól lehet majd levizsgázni ûrhajóra 😄
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
(azon gondolkozom, hogy vajon Burt Rutan, vagy a az angol marsi szonda, a Beagle-t tervezõ Colin Pillinger pajesza a nagyobb? http://www.sg.hu/kep/2004_05/0525beagle1.jpg)