Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Bocs csak már szelektív a látásom és csak annyit láttam belõle, hogy neked már megint a biztonsági modulokról jönnek a hibaüzenetek és az ilyesmire már alergiás vagyok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Picit udvariasabban kérjél segítséget, mert ha ebben a stílusban csinálod, könnyen lehet hogy nem kapsz majd választ. Tudod, segítségért cserébe az emberek minimum udvarias stílust várnak el.

The FlashBack
akkor valamit elrontottál😛

Hmuda
Épp ez az, hogy "nem minden fegyver vihetõ tovább (ilyen a 1911, szögbelövõ, Luger, stb)."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Slayerboy
Ja

Voltam zárás előtt. _______________

nektek felvan toltve a PATCH?? ÉS elindult???

nekem azt mondjad hogy a PATCH után hogy kell elinditani azt tom hogy ugy kell elinditani de miota feltoltotem a PATCH -t azota nem indul el

Csak elég logikátlan, hogy ha egy nyomorult szögbelövõt továbbvihetek, akkor miért nem vihetem tovább a legendás Colt M1911-et.

Amúgy meg szoktam visszaolvasni, csak nem vettem észre a hozzászólásodat.

GameCNN
Ja,egyébként én alegelsõ netre kitett verzióval játszom, és semmi probléma nem volt eddig. Mondták páran, hogy az operánál pl. kilépeget a játék, meg a havas-bulizós mappon is. Hát nekem egyszer sem adta be a kulcsot. Egyszerüen elindítom az asr.exe-t, ami a securom védelmet fingató progi, kitallozóm a játék .exe-jét és kész. No problemo. Lehet, hogy akiknek kilépeget, valami codec-összeakadásuk van, nem? Akadni sem akadt, gf 6600gt-vel, még a tömeg megjelenítésekor sem.

Hmuda
Én voltam. És FAQ:

Nem akar elindulni a játék. Mit tegyek?

Kétféle képpen lehet elindítani: vagy beszerzed a CureROM V2.0.1 programot és annak segítségével létrehozol egy indítófájlt a játéknak, vagy pedig letöltöd a Securom Loader 1.2-t és azzal próbálkozol. Csak ezek a módszerek léteznek, ha így se sikerül beüzemelned akkor senki nem fog tudni segíteni és lehetõleg ne szemeteld tele a fórumot a sirámaiddal, mert úgyis ki lesznek törölve.

Ha végképp nem tudsz mit kezdeni magaddal akkor szedd le a törést amit a RELOADED csapat már megcsinált.

GameCNN
Valaki felvázolná, hogyan oldotta meg a Death US Part - vagy valami hasonló pálya második felét? A fiatal kis köcsögöt elintéztem csendben, de a dagadt apjával nem tok mit kezdnei, nem eszik, nem iszik, csak sétálgat, és nonstop õrizet alatt van. Ha fedezékbõl lelövöm, akkor is felismernek késöbb, mint gyilkost. Ami mondjuk elég gáz, mert ki a rák tudná már, hogy én voltam... Egyébként a papptól még el kell venni a csónakkulcsot, ezt vágom. Aztán exit, vagy a spinével is csinálni kell valamit?
Segítséget elõre is thx!

bepe79
Agent Smith a szanatóriumos pályán hátul lesz a celláknál / magánzárkáknál.

Suzuki Swift GL 1.3

Panzerfaust
A szögbelövõt nekem engedi tovább vinni.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Hmuda
Te amúgy olvasni is szoktál vagy csak úgy irogatsz vaktában a nagyvilágba?

De az opera utáni pályán hol van a CIA Agent?Nem nagyon találom!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Ellenben az utolsó két pályán szerzett fegyverek még mindig nem használhatóak a régebbi pályák újrajátszásánál. Ez tök gáz, régen nem így volt!

Kösz, rá nem jöttem volna magamtól. Elég hülyén van megcsinálva.

Jó, frissült mióta utoljára olvastam.

leslieboy
FAQban benne van!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyomogasd a W A S D gombokat

Nem, még nem, hogyan lehet? Sok mindennel próbálkoztam!

hát én nemtudom de a gaméval semmi gondom,igaz a reloaded változatot szettem le telepítem és inditom a játékot.olvasgatom itt a topicot visszafele és nemértem eggyesek miért szórakoznak a mókerás verzióval ha fent van a másik is.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Slayerboy
Jól van, bocs mester 😄

kirol
De hogy indítod el?<#falbav>

The FlashBack

Szerintem Te meg nem vitted vegig 😊

A ravatalrol fel tudod "tamasztani" a hitmant, es ki kell nyirnod mindenkit. Akkor van vege a jateknak.
De ha mar ezt megtetted, akkor bocs az okoskodasert

Gerbill
Visszaolvasni senki nem bír?
Van megoldás úgy hívják patch, és már meg is jelent, be is van linkelve lejjebb.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

van patch mind a demohoz, mind a teljes jatekhoz, amely tobbek kozt ezt az akadas problemat javitja.

kisfigi
Kösz😄

Destiny. The design is clearly ancient.

The FlashBack
3.64G-rõl tudok:-)

Slayerboy

Más: Ez az akadás a játék vagy a gép hibája? <#nemtudom>

Slayerboy
Jah.. van már vmi más megoldás a akadás bugra a FASTWRITE-on kívül? Valami emberibb megoldásra gondolnék 😊

kirol
Amúgy megjelent már a játék?
Mert ha nem, minek a Patch?<#ravasz1>

Slayerboy
4 397 088 KB

😊

kisfigi
Mekkora ez a játék?
(hány Gb)

Destiny. The design is clearly ancient.

Pretorian
#2519 #2520 #2521

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

kirol
Nekem eddig ment CureRom -al, de felraktam az 1.1 -et és nem indul, biztonsági egységet nem tudja aktiválni.

Valakinem elindult az 1.1 CureRom -al?

bandika64
Heló,van egy NAGY gondom a Hitman Blood Money demóval,az a gáz hogy letöltöm minden oké felrakom és amikor elakarnám indítani a gémet azt írja ki hogy az MSVCR71.dll fájl nemtaalálható,haverom azt mondta hogy a Direct X-az feltettem a legújabbat és még mindig azt írja ki,nemtok rá megoldást találni,a teljeset meg nem akarom letölteni/megvenni ha a demót nemtom elindítani.PLÍZ HELP!!!!<#help><#help><#help><#help>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

hykao
Hát elég érdekes az biztos, de nem biztos, hogy csalás...nekem az tûnt föl, hogy sehol sem botlott õrökbe, de lehet, hogy kiszámította...no mindegy, meglátjuk, már beígérte a "függöny legördül" pálya 2:17-es végigjátszásvideóját.
Hmuda
1: F.A.Q.

2: nem minden fegyver vihetõ tovább (ilyen a 1911, szögbelövõ, Luger, stb).

Végigvittem.
De valaki magyarázza már el, hogy most mi a vége a történetnek??? Diana azt a szívveréslelassító szérumot adta be 47-nek, ami a drogelvonós pályán is volt. Ezért vert a szíve? Nem halt meg? Vagy most mi van?
És ha végigvittem, miért nem használhatom a pályák újrajátszásánál az a remek módosított M1911-est, ami a fehérbõrû ürgénél volt?

bepe79
Igen, késõ van, hajnali fél 2. Lassan megyek is szundikálni.

Suzuki Swift GL 1.3

spidey
Valakinek megy patch és mini-image kombóval?

Emberek nem kellene már egy kicsit pihenni hagyni a mestert??? hány az óra vekkerúr?!?+<#email><#email>

Ja amúgy jó pihit minden HITMAN-nek....és reggeltõl újra BLOOD MONEY....<#worship><#worship>

spidey
Szerintem se.

Hmuda
Nagyon gyanus ez a videó, tekintve hogy mind a szundikáló õr, mind az emeleten ajtónál posztoló VIP õr nem veszi észre, pedig futva közlekedik. Ez még Rookie fokozaton se mûködik így.

grat

WOW! Ez nem semmi 😄

spidey
Namost, rohan Delgadoék mögött, és nem is veszik észre? Ez elég érdekes...

Kösz a spoilert, mégegyszer bocs...