Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leslieboy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
12+1,meg a hideout!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

hykao
Nem tudom...nem szeretnék ilyen helyzetbe keveredni, mert akkor tuti lõttek az SA rangnak...
Törölt felhasználó
😊
kirol
Szerintem sajnos annyi sincs, mint ahányszor én ezt megkérdeztem. (De senki nem válaszolt.)

Törölt felhasználó
Hány küldetés van?
bepe79
És olyankor vajh' nem lõnek rám, vagy pedig lelövik azt, akit human shieldként tartok magam elõtt?

Suzuki Swift GL 1.3

Köszi, megpróbálom.

\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"

hykao
Hát megmondom õszintén én nem nagyon szoktam eberi pajzsozni, de azt hiszem ha kézben van fegyver, akkor mögémész, és megjelenik a "human shield" lehetõség.
És emberi pajzsba hogyan fogom?

leslieboy
Így van,és ezek után semmi értelme az online rendszernek se,amíg valahogy nem lehet megakadályozni a csalásokat!Pedig jó ötlet volt,és azt hittem,hogy a game cheat védelmes,de hinni a templomban kell!..<#csodalk><#violent>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

hykao
Futkározni lehet PRO fokozaton az operaházban, az nem gond, de azért valamennyire a felmegy a mutató, legalább a zöldbe...
hykao
Ha emberi pajzsba fogsz valakit, vagy elkábítasz injekcióval, akkor automatikusan befogod a száját.
hykao
Hát igen, az nekem is feltûnt, hogy ameddig nem történt meg a robbanás, addig még csak egy vékonykányit sem ment fel a veszély csík...pedig ez lehetetlen, hisz még sétálgatva is egy kissé zöld majdnem mindig PRO fokozaton...a szölõkertes pályán meg, én pl. ahogy felmásztam a ládákon a belsõ kert elválasztó falra, egybõl kiszúrtak, és már ment is sárgába a csík...
bepe79
Szerintem is az. Most, hogy kijött az invisible cheat, szvsz azzal tolta, aki csinálta. Még jó, hogy nem wallhack-elnek meg aimbotoznak, mint a CS-ben.. Az, hogy mindenhol fut PRO fokozaton, meg a rendõr még csak utána sem mozdítja a fejét, ilyen nincs.. Én amikor játszok az én kis rookie fokozatomon, akkor ha sétálok!!!, már akkor is fordítja utánam a fejét az õr/rendõr, és már sárgába is szökök a jelzõsávom lent. Szóval ez több, mint gyanús.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
A visszaolvasás még jobb...
Köszönöm a választ. lenne még egy kérdésem: megnéztem a #2981-ben belinkelt videót és abban a 47-es befogja a száját a szerelõnek, mikor pisztoly van a kezében. Ezt hogyan kell csinálni?

leslieboy
Hát,nem akarok rosszindulatú lenni,de ez invisible gyanús!Senki nem törõdik vele,mindenkt kikerül,ha én kezdek rohanni,akkor a zsaruk keresztüllõnek álltalában,de minimum megkergetnek!Lehet hogy igazi,de szerintem ez cheat!Meg mi az élveszet,ha egy pályát 3 perc alatt lerohanok??:S..

A crack jó az 1.1-es patch után is?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

hykao
Áhh, csudát, az albinót is dobtam már ki az erkélyen keresztül, elõtte az is csak elesett, majd megforduláskor jött a szokásos lefejelés, azt már lódítottam is kifele, mintha kiesett volna. (Kulinszky - ha jól írom - szintén nem ellenfél, ugyanúgy kiszedtem a kezébõl a fegyvert stb. mint a többieknek...
kirol
Na sikerült elindítani az 1.1-es Patch -el.<#vigyor3>
(Persze csak szigorúan a töltési csíkig, a VGA miatt.)

hykao
SPOILER!
Egyáltalán nem vészes a pálya szerintem, csak taktikázni kell kicsit, én pl. nem a piros, hanem a sárga madárjelmezt öltöttem egybõl magamra...de elõtte még a kiindulópont szálloda emeletén átöltöztem pincér ruhába a két homokbúvár pincér szobájában (kivülrõl kell felmászni a szobába)
bepe79
Valaki próbált az olimpikon sráccal puszta kézzel végezni fiber wire és fegyver nélkül? Tnyleg kemény? <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
FAQ-ban találsz linket a pálya végigjátszásához, de az alant látható két spoileres hozzászólás is sokat segít (mellesleg a "brutál erõs csókát" elejétõl fogva mutatja a térkép)
bepe79
Köszi, bár ez így qrva nehéznek tûnik / hangzik. <#shakehead> Az eddigi pályák világosak, átláthatók voltak, ez a karneválos viszont egy sötét sz@r, és nem látom az alagút végét.

Suzuki Swift GL 1.3

Pretorian
#2984-re. Elfelejtettem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

hykao
Csak egy csajszi van, a másik madár (azaz férfi...😄), ahogy megszerzed valamelyikük walkie-talkie-ját, onnantól megjelenik a térképen az orvlövész - a volt olimpikon csóka...ez egyébként a három zenei klub (Rock, Salsa, Blues) valamelyikének emeleti szobályából akarja leszedni a politikust - random adja be a játék, hogy melyikbe megy be az orvlövész - de a walkie-talkie hallgatásából is kiderül (nem muszáj nézni a térképen)...valamint az is hallható az adóvevõn, amikor a csajszi a zongora alá sétál...én egyébként az egyik e pálya végigjátszásomnál utoljára nyírtam ki az albínót, és addigra már nagyon kereste a két másikat az adóvevõn keresztül...
Pretorian
Ha követed a táskás "madarat", látni fogod, hogy bemegy abba az épületbe, ahol az ajtóban a sárga madárjelmezes horhe áll. Mellette bemész a sikátorba, és valahogyan elintézed az idõnként kint tébláboló madarat. Ruha fel, be az épületbe. Felmész a csigalépcsõn, és ott fogod megtalálni az elsõ célpontot, akit miután kiiktattál, el kell venned tõle a walkie-talkie-t. Ha nálad van, akkor a térképen megjelenik pirossal a másik két célpont, illetve a rádión állandóan közlik egymással, hogy melyikük éppen merre jár.

Nekem van. Ha kell mond hova tegyem...

bepe79
Én is ott akadtam el, a karneválos pályán. Nem találom egyik beöltözött célszemélyt sem, sem pedig a brutál erõs célszemélyt sem. Ha pedig valakire lövök, akkor pillanatokon belül ott terem vagy 500 rendõr, és sz@rrá lyuggatnak. És qrva sötét van, ráadásul FPS módban játszom, és úgy játszhatatlan, mert nem látsz semmit, csak az embereket..

Suzuki Swift GL 1.3

reménytelen
És az az érdekes, hogy meg tudták úgy csinálni, hogy jól nézzen ki, de a teljesítmény ne essen le! Vajon hogyan lehetséges?
Pretorian
A registry-ben is okoskodik a peccs, nem csak az .exe-t írja felül.

hykao
Na itt van Bjarke újabb "gyors" videója: KATT (Függöny legördül - 2,15 perc)
Amikor az utcán jönn vagy 1000 ember az nagyon durva!<#nevetes1>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Balumann
felmegy a patch a crackelt-re is, átírja. De nem indul el nekem ezzel a securom loaderrel, sc7.stop -al is próbáltam mert régen azzal indítottam a battlefront 2-ot, de az meg daemon tools 4-el nem jó :-(
Próbálkoztam, aztán most visszacrackeltem (persze elmentettem az eredeti exe fájlt), de most elindul de ugyan úgy akad, szóval így nem jó ap atch ^^

hmm...de akkor most kitöl kérjek eredeti exe-t???
vki tolja még securom loader-rel???😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Üdv. ója is: A "Madárgyilkosságok" pályán kinyírtam az egyik csajt a zongorával, de nem találom a másikat! Tudja valaki hogy hová bújt a kis ri..nc?

Gerbill
Egy szóval nem mondtam hogy nem lesz crack, csak szerntem fölösleges arra várni. Nekem amúgyis a másik verzió van meg

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ha patcheles utan visszarakod az eredeti exe-t, akkor gyakorlatilag kinyirtad a patchet 😊)) (Mivelhogy a patch csak az exe-t csereli le)
Egyebkent ha ujra akarod rakni a patchet, akkor a registryben ird at a BuildNumber-t 1-re.
Itt talalod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eidos\Hitman Blood Money\BuildNumber

bepe79
Szerintem meg a RELOADED 1.0-ás .exe-s játékra is fölmegy a patch, és amint lesz hozzá tört fixed 1.1 .exe a gamecopyworld.com-on, akkor azzal már 1.1-esként fog futni a game. Meglátjuk.

Suzuki Swift GL 1.3

Gerbill
Patch felrakása:
1. Mindenképp az eredeti exe-nek kell fent lennie(tehát nincs crackelve).
2. Patchot feltelepíted
3. A securerom loaderrel vagy a curerommal elindítod
A crackre semmi szükség, ha nincs meg az eredeti exe akkor vagy újratelepíted az egészet vagy elkéred valakitõl. Valóban nem szaggat mióta fent van

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bepe79
Mert a win registry-t átírogatja, és attól, hogy te a patch által fölrakott 1.1-es .exe-t felülírtad utólag az 1.0-ás .exe-vel, attól a game még úgy látja, hogy az 1.1-es patch föl van telepítve (registry keys / reg bejegyzések, stb.)

Suzuki Swift GL 1.3

kirol
De ha agyonvágta, akkor miért érzékeli úgy, hogy fel van rakva a patch? Mivel mégegyszer nem hagyja felrakni, mivel már fent van.

bepe79
Merthogy ez olyan, mintha nem is patch-elted volna 1.1-re.. <#rolleyes> Felraktad az 1.1-es patch-et, és aztán agyonvágtad az 1.1 .exe-t az 1.0-ással, tehát nem csináltál semmit, maradt 1.0-ás patch nélküli a játékod. A gamecopyworld-ön még nincs 1.1 fixed exe, addig csak akkor érdemes felrakni a patch-et, ha eredeti, boltban vásárolt Blood Money-d van.

Suzuki Swift GL 1.3

macesz
(patch)

macesz
Hát nekem ez a parch nem oldott meg semmit, úgyanúgy akad a menü meg a játék is mint ezelött.......

bepe79
Hitman: Blood Money v1.1 patch changelog (ezeket javítja):

This patch contains fixes to the following issues:

- Fix to the low performance problems that have been experienced on some hardware configurations.
- After extended play sessions game could crash to desktop when transitioning between levels.
- Items could become stuck in mid-air if game was saved and then loaded directly after a throwing action.
- Hitman Logo on Main Menu could disappear at 1280x720 resolution.
- Screen borders on cutscenes could be displayed badly at certain screen resolutions.
- Game could crash if menu is invoked on death sequence after a 3 headshot revival has been performed.
- Game could crash if when loading and saving within certain locations after making changes to render options.
- Fix to blurring of Weapon Upgrade Icons when running at LOW in render options.
- Fix for very occasional graphics corruption when using fibre-wire in 1st person and moving camera very quickly.
- Fix for slightly oversized Red dot scope zoom.

Suzuki Swift GL 1.3

kirol
Mindegy, úgy se kaptam vissza még a karim. Viszont ha felrakom az 1.1-et, és utánna visszarakom az eredeti(gyári) *.exe -t akkor elindul. Ha ezután elindítom az 1.1-et akkor azt írja, már telepítettem.

Na ha lesz megint VGA-m, kíváncsi vagyok mit mutat majd a játék. Mert így 440-al csak azt látom, hogy elindul e, vagy sem.

Lehet, hogy csak azért mert elég friss a probléma. (1.1 patch csak tegnap este jött ki)

kirol
Szerintem tök mindegy, úgyse segítenek, én is hiába kérdeztem a #2922 hsz-ben.

Szerintem próbálgassa magának, így hamarább elõrre jut.