Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Suzuki Swift GL 1.3
\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Suzuki Swift GL 1.3
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
(Persze csak szigorúan a töltési csíkig, a VGA miatt.)
Egyáltalán nem vészes a pálya szerintem, csak taktikázni kell kicsit, én pl. nem a piros, hanem a sárga madárjelmezt öltöttem egybõl magamra...de elõtte még a kiindulópont szálloda emeletén átöltöztem pincér ruhába a két homokbúvár pincér szobájában (kivülrõl kell felmászni a szobába)
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Suzuki Swift GL 1.3
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Próbálkoztam, aztán most visszacrackeltem (persze elmentettem az eredeti exe fájlt), de most elindul de ugyan úgy akad, szóval így nem jó ap atch ^^
vki tolja még securom loader-rel???😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egyebkent ha ujra akarod rakni a patchet, akkor a registryben ird at a BuildNumber-t 1-re.
Itt talalod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eidos\Hitman Blood Money\BuildNumber
Suzuki Swift GL 1.3
1. Mindenképp az eredeti exe-nek kell fent lennie(tehát nincs crackelve).
2. Patchot feltelepíted
3. A securerom loaderrel vagy a curerommal elindítod
A crackre semmi szükség, ha nincs meg az eredeti exe akkor vagy újratelepíted az egészet vagy elkéred valakitõl. Valóban nem szaggat mióta fent van
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
This patch contains fixes to the following issues:
- Fix to the low performance problems that have been experienced on some hardware configurations.
- After extended play sessions game could crash to desktop when transitioning between levels.
- Items could become stuck in mid-air if game was saved and then loaded directly after a throwing action.
- Hitman Logo on Main Menu could disappear at 1280x720 resolution.
- Screen borders on cutscenes could be displayed badly at certain screen resolutions.
- Game could crash if menu is invoked on death sequence after a 3 headshot revival has been performed.
- Game could crash if when loading and saving within certain locations after making changes to render options.
- Fix to blurring of Weapon Upgrade Icons when running at LOW in render options.
- Fix for very occasional graphics corruption when using fibre-wire in 1st person and moving camera very quickly.
- Fix for slightly oversized Red dot scope zoom.
Suzuki Swift GL 1.3
Na ha lesz megint VGA-m, kíváncsi vagyok mit mutat majd a játék. Mert így 440-al csak azt látom, hogy elindul e, vagy sem.