Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Legközelebb légyszi rakd SPOILER tag közé, ahogy most megcsináltam helyetted...
Ba***ameg, ezt nem ide akartam...
hykao
Hát akkor aztán nincs sok értelme elõzõleg megpeccselni... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elég ott menteni, ahol írom.

Vigyél valami pontosan lövõ fegyvert (ha már van ilyenkor hangtompítós sniper, akkor azt)

lehetõleg hangtompítóval. Ahogy elkezdõdik, szaladj le jobbra a lépcsõn, majd jobbra a folyosón.

A végén egy fehér ruhás fickó fest, mellette egy rendõr. Amint belép a rendõr az ajtón, azonnal

üsd le és vonszold be a munkást a lépcsõlejáróba. Elég éppen behúzni, nem jár arra senki. Vedd át

a ruháját, és futás lefelé. Az ajtón áthaladsz, fordulj jobbra, és a jobbra lévõ dupla ajtón menj

át. Szaladj tovább a folyosón, majd a kanyar után középen jobbra menj be a zöld fényû jellel

(sortie exit) ellátott ajtón. Szaladj tovább egészen addig, amíg egy olyan helyiségbe érsz, ahol

2 ajtót találsz (van itt még boiler és valami kazán szerûség). A bal oldalin benyitva egy férfi

öltözõben vagy. Szaladj tovább, majd az ajtón kilépve egy folyosóra érsz. Szaladj tovább jobbra,

majd bal kézre, a dupla szárnyú ajtón menj be. Futás fel a fémlépcsõn. Járd körbe, és tedd le a

bombát, ahova lehet (majdnem az ajtóval szemben - csak járkálj, és megtalálod). Van itt fent egy

munkás, kábítsd el, és húzd át a szomszéd helyiségbe. Maradj itt és robbantsd a bombát. (Elég

lesz elõször itt menteni.) Az éppen kornyikáló fickót a zuhanó törmelék megöli. Ekkor a másik

fickó lerohan hozzá, és ott áll majd felette zokogva. Itt vagy a félgömb alakú deszkakupolás

teremben. Mássz le egészen az állványzatra. Figyelj arra, hogy a közvetelenül alattad lévõ rendõr

épp ne legyen ott. Térdelj le, vedd elõ a snipert vagy amin van hangtompító, és óvatosan (ne állj

fel, maradj az állványon lévõ ponyva takarásában) célozd be és lõhetsz is. Talán még érdemes

figyelni arra, hogy a célpontot körülvevõ testõrök épp ne feléd nézzenek. Ezek után nincs más

dolgod, mint ugyanazon az útvonalon távozni, amin érkeztél. Esetleg átveheted az elkábított

munkás ruháját, ha megláttak.
Megy, csak az exe-t újból felül kell írni.
spidey
Nekem a SecuROM loaderrel és a CureROM progival sem megy az 1.1-es patch. Mini-image van a gépen. Nektek így megy?

hykao
Másik megoldási lehetõség az "egy jó évjárat" pályához Bjarke-tõl: KATT (2:27 alatt SA)
Na hát én is magamtól játszom(több szálat is kipróbálok), de hát jól jön néha egykis okosság...másoktól....És föleg töled is.....<#email>

hykao
Mától. Illetve tegnaptól, mert ma már holnap van, szal érted...(26-tól)

@strebacom: szivesen, ahogy haladok elõre jön szépen sorban a többi is...

@Segítségkérõ emberkék: katt a FAQ-ra...de legjobb lenne, ha megpróbálnátok saját kútfõbõl játszani...az lenne a lényeg...
Köszi hogy ilyen sokat segitettél mindenkinek.....<#integet2><#integet2>

vagyis 5
hhhhúúúú siker végigtoltam nagyon-nagyon jóó mikor lessz már HITMAN 4 <#vigyor4><#vigyor4><#crazya><#vigyor2>
matamm
Aki pro majd pls gyorsan tolja végig és csináljon 1 magyar nyelvû végigjátszást pls😄

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

3 számot le lehet tölteni a játék honlapjáról is.
bacardi93
ez az!!az egy nagyon pcsö pálya az a 3.!! HELP!

Helló !!!! Hogyí a pibe lehet tul jutni az operás kuldetésnen ??? 😞(
a gyûjtõi változat mikortól lesz kapható?

Köszönöm a segítséget mûködik
Azaz térkép.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Meg kell várni, hogy mind a 3 megjöjjön és utána gyilkolásszak mert megint megöltem mindenkit és csak a kettõ célpontot találtam. Amúgy jó ez a map most használtam elõször.😄D

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

hykao
Ne kérjetek ilyet tõlem srácok! Nem azért mintha én nem töltenék le zenéket vagy játékokat a netrõl, de legalább a kedvenc játékomat ne kelljen már "megbecstelenítenem" saját kezûleg, fõleg ha már annyi magyar van a fejlesztõk között, és fõleg ha már egyszer 8 ezer forint körüli összegért bárki megvásárolhatja a gyüjtõi változatot (játék+OST+egyebek) a megjelenéskor! (nem is tudom láttam-e valaha ilyen olcsón a megjelenéskor gyüjtõi változatot)

Amúgy május 26-ra ígérték az OST megjelenését is, úgyis nemsokára elérhetõ lesz nélkülem is torrentrõl vagy máshonnan...
Rage47
jah, nem mindig jönnek elö, de nem figyeltem meg pontosan. sztem csak 1x mutatja minden pályán..
hykao
Picture in Picture (kép a képben funkció), amikor valami fontos történik és nem azon a helyszínen vagyunk ahol történik, akkor alul vagy oldalt külön képben megjeleníti a történést.
Rage47
támogatom😊)
Noninnyó
Hykao: ha megkapod a gyõjtõi változatot, nem rippelnéd be a soundtracket, és tolnád fel valahova? Nagyon megköszönnénk, örülnénk a zenéknek :-)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Rage47
mi az a PIP?
Sarapetike
THX nekem nem akad nincs lebegö tágy és az asztlalra sem dobál ki lol 😄

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

hykao
Tényleg, két kérédés: a new orleans-i pályán csak én hallok magyar szövegeket is a tömegben? A másik pedig, nekem úgy tûnik, hogy a PIP bejátszások néha el-el maradnak, noha a menüben be van pipálva a PIP opció. Más valaki tapasztalta már ezt?
hykao
Ne má, ne kelljen má beírnom ide az egészet, nincs kedvem banyek...amíg nincs 1.1-es krekk vagy nincs meg az eredeti játék vagy nem a securom loaderes megoldással indítod, addig úgyis mindegy neked...ha meg lesz 1.1-es krekk, úgyis felrakod....de amúgy gyakorlatilag a leírás szerint többek közt az akadozást, a lebegõ tárgyakat, az asztalra kidobásokat, és egyéb grafikai témákat...(no és alatta pedig a Hmuda által már ismertetett hang probléma megoldását írják le)
Köszi, akkor neki esek.😊

Sarapetike
aha az nekem nem jó mert én a no cd crackot használok sé az exe file-t biztos kicseréli ahoz meg nincs még nocd crack :/

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

spidey
kisebb fixek vannak még benne.

spidey
Gyorsítja a játékot állítólag.

Sarapetike
nincs mit

spidey
Mûködik a mini-image. Thx. GameCopyWorld-öt nem is néztem, DVD meg jó lesz késõbbre.

Sarapetike
leirnád hogy mit javit (nem tok angolul az elsö mondatot azt értetem a többi ???)

Sarapetike
de ha kiirtad a játékot az persze hogy nem müködik (másolásvédelem)csak iso ban szbad kiirni amit attam linket ott van mini image is ami azt jelent hogy csak pár "kb" az egyész de a játék azt hisz hogy bent van a lemez

Sarapetike
én már le is töröltem tölcsd le a no cd exe -t és már van is 4gb szabad helyed 😊

EA? Ez valami betegség? <#gonosz1>

spidey
JAh, most látom, 20 font, nem USD, de az se drága.

spidey
Hát USD20 NAGYON olcsó szvsz. Átlagban egy nem CE játék 49.95...

Sarapetike - Igen, DVD-re kiírtam a cuccot és le akarom törölni a HDD-rõl, ne foglalja a helyet. De úgy nem megy...

KÖszi

hykao
De legalább nem olyan drága luxus, mint pl. az EA játékai...
Sarapetike
mármint dvd röl szetnéd futtatni a játékot?

spidey
LOL, beelõztél. DVD-s futtatásra nem tudsz vmit?

spidey
http://www.megaupload.com/?d=66JP9AC1

Sarapetike
ave maria
csak neked 😊

Sarapetike
Ave Maria keress rá már egyszer be lett linkelve

Valaki tudja hogyan lehetne kimásolni a játék zenéit? vagy valaki tudja honnan lehet letölteni? (fõleg az Ave Maria érdekelne)
a játék mappájában már találtam zenéket de azt semmivel nem tom lejátszani