Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
más:
engem a The Murder of Crows pályán egy csomoszor kidob egy Runtime Error hiba üzenettel..általában mindig akkor amikor azt a csávot akinél a gyémánt van kiakarom lökni az ablakon...ja és ugyan ilyen volt az operás pályán is...😞
vki tudja mért???
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hmuda, ha gondolod cseréld ki a linket a FAQ-ban erre, itt már az összes pálya megvan.
én örülök ha megcsinálok 1 pályát.a legrosszabb eddig the ghost volt az is 1x de volt amikor rosszabbal is megelégedtem volna 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Könyörgöm nehéz lenne kicsit megmozgatni a szürkeállományt, mielõtt gyorsan hevenyészve beírtok ide???
Aki arra sem képes, hogy a tutorial pályán elolvassa, amit a szájába rágnak szóban és írásban, és lövése sincs, hogy mit kéne csinálni, az mit akar ettõl a játéktól?
Ha meg annyit sem ért angolul, hogy "öld meg a gengsztert", akkor várja meg a magyarítást...vagy nézegesse nagy erõkkel a végigjátszásvideókat...
OTT A BANNERBAN: "Ha kérdésed van - F.A.Q." - mégis a hozzászólások jórésze olyan téma, amire ott a válasz, megoldás a FAQ-ban...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nagyon nehezen találtam meg a feljárót a legfelsõ szintre.Ott agyonzúztam a kapitányt,a széfbõl kivettem a fotókat,aztán megkerestem a 6 fickót,és a csónakkal escape.
<#eplus2>#eplus2>
SPOILER!!!
Nem kell vele tökölni, átöltözgetsz, a közelébe kerülsz a célpontoknak, és amikor magadra maradsz velük, tûz. Azon a mappon simán van erre mód. Ha jól emlékszem annyi a plusz, hogy a páncélszekrénybõl elhozod a papírokat, és le kell menj a gépházba is, ott van az egyik célpont.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van végigjátszás
linket adjatok kösz
bocs hogy mégegyszer megkérdeztem de nagyon érdekelne
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bocs de én ezt nem értem
Mi az a BIOS?
És hol kell bekapcsolni azt a FASTWRITE-ot?
Még1X bocs a hsz-ért...
Destiny. The design is clearly ancient.
Itt van:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eidos\Hitman Blood Money\BuildNumber
mert akkor én is ugy alarom ahogy ti mondtátok..csak én még az elöbb mivel nem indult ujra becrackol-tam az exe-t...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
van végigjátszás
linket adjatok kösz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Az lenne a kerdesem hogy mikor felteszem a jatekot akkor akad mint allat!
Bekapcsolom a biosba a fastwriteot akkor is akad. felrakom az 1.1es patchet akkor is!!! a videokartyan kellene beallitani a fastwriteot?? ha igen akkor azt hol lehet nvidianal?? vagy valami modszer hogy ne akadjon!!! mert nemhiszem hogy nem menne minimumon normalisan!!
thx!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k