Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
1. Vagy benne van a FAQ-ban, vagy már kismilliószor ki lett tárgyalva a topicban (ajánlom figyelmedbe a "keresés a témában" boxot)
2. Aki esetleg tudna segíteni, az nem olvasta még el a post-odat, de hát nem is várhatod, hogy a nap 24 órájában mindenki online legyen
Mielõtt elkezdesz anyázni valakit (jelen esetben a teljes fórumozó közösséget), illetve azt, aki azon melózik (karitatív módon), hogy neked könnyebb legyen, érdemes elgondolkodni rajta, hogy TE mit tettél hozzá a topic színvonalának emeléséhez, kinek segítettél, kinek adtál hasznos tanácsot. Ha mindez smakkol, akkor nyomathatod a kritikát, persze a személyeskedõ flém mellõzésével. Sem a játékosközösség, sem a moderátorok nem szeretik, hidd el.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Más: basszus ez a Sziklás-hegység nagyon megszivatott. Nem a pálya, hanem ez az asztalra dobás, amikor valamit eldobnék...
!!!SPOILER!!!
...már azt hittem emiatt nem lesz egyelõre SA fokozat, mert fent az öregnél akkor is kidobott a játék, ha a bombát akartam volna lerakni a világítástechnikára, és akkor is ha a kutyát - mint szemtanút lol 😄 - akartam volna lekenyerezni az odahajított kolbásszal...DE szerencsére elég volt csak elõvenni a kolbászt, mint utóbb kiderült... 😊
Tényleg: vajon van valami különbség a folytatást tekintve ha kinyírom vagy ha nem nyírom ki ezen a pályán a bérgyilkos csajszit? (elõször jól megszopatott...😄)
- A modok mellett áll az a része a dolognak: hogy ha már fáradnak / szenvednek vele szerencsétlenek, akkor tiszteljük meg õket azzal, hogy megnézzük a FAQ-jukat és a videóikat, hátha meglesz mégiscsak ott a megoldás a kérdésünkre.
- A láma fórumozók mellett szól, hogy habár van is FAQ, õk fórumozni járnak ide (netán más fórumról tévedtek ide, ahol nem dívik ez a FAQ-dolog és itt nem veri ki fent a szemüket), nem pedig FAQ-t olvasgatni. A fórumozásnak és az egymástól kérdezésnek egy bizonyos feelingje van, míg ha csupán FAQ-t akarna találni mindehhez, akkor google-ozne és be sem toppanna ide.
Mondjuk ez csak az én személyes véleményem, lehet nem egyetérteni.
Suzuki Swift GL 1.3
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
2. Nem az én FAQ-m, hanem épp az olyan embereknek van, mint te, akiknek problémáik vannak a játékkal...ennek ellenére beírod háromszor azt, amire választ lelsz a FAQ-ban, és még te vagy megsértõdve, hogy nem írnak vissza, magyar szánalmazol, letuskózod az egész közösséget és sértegetsz engem...
3. Kibaszottul van video how-to róla...-> A FAQ-ban...
Érdemes az ilyen embereknek FAQ-t, meg végigjátszásvideókat készíteni???
Ennyit errõl - meg rólad.
.gif)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
sztem a FAQ-ba még a rangokat is be lehetne rakni, nem muszály csak tipp volt 😊!
Jó éjt! <#wave>#wave>
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Egyébként kezdhetem elölrõl, ugyanis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fõleg a vége, meg a Schubert - Ave Maria... <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|