Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heeeeeeeeeelp meeee please!!! 😞
Sziasztok! Segítsetek légyszi! Sajna nagyon nem akar elindulni, oké akko felratam, 1.1 patchet is, nem crackelem mert az üti ugye... leszedtem securom próbálok exe-t csinálni hibaüzi... leszedtem a curom az megadom a játék exe-t hibaüzi... 😞 naon jáccanék vele de nemtok! nekem is lassú a játék élvezhetetlenül szaggat sajna... elindul ugy 1.0 ként és crackelve...
hykao
Talán estére lesz... 😊
12+1,hideout!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Hány pályás a játék?
gamestar.hu

A You better watch out nevû pályának van már videója??<#nemtudom><#nemtudom>

Ja és az 1.1 patch-et honnan tudtám letölteni???

leslieboy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel ott nem kell lopakodni,csak ölni,a legegyszerûbb,ha kivered a fegyvert a kezükbõl,vagy még jobb,ha túsznak használod õket!Akkor sokkal nagyobb az esélyed!Ja,és elõbb a gépfegyvereseket intézd el,aztán a pisztolyosokat!A pap,meg a médiás várhat,nem tuudnak elmenekülni😄..Tõlem kaptak egy kést a hátukba😄..

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

ki tudta megcsinálni za uccsó cerdides pályát(temetés) és hogy én nem birtam és utána már inkább megvártam hogy leeresszenek nem birom megölni õket😞
egy fördõ ruhás részeges csajnál van a nyakába
hi

A mitudomén melyik pályán vagyok, ott ahol az fbi ügynökök vigyáznak egy tagra valami kertvárosi házban,Valami mikrofilmet kell megtalálni meg kinyirni a tagot.
Nem találom a mikrofilmet, ha valaki segítene megköszönném.

thx
reménytelen
Egy romos épületben keress egy részeg vendéget, vedd el a meghívóját és a ruháját!
nem az az uccso pálya de a laptop az a menny buliba van az eggyik szobába amihez a kulcsot a pokol buliból szerezheted meg nem emlékszem vagy a csajtól akit megkell ölni vagy a ördög bácsitól aki pirosba van és a laptop az ott van ahol a furcsa lépcsõ van a menny buliba és ott van egy kis ajtó ott bemész végig a dolyonsón és ott az ajtó ennyi
De van vmi titkos út a hajós pálya után mert a házba nem tudk bejutni!<#help>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

bazza
az uccsó pályán hol található a laptop?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hykao
Elolvasni a képernyõ tetejénél megjelenõ utasításokat...
A hajó utáni bulis pályán vagyok nem tok bejutni a házba.Van ötletetek?Plz help!

bauer15
csá az elsõ résznél tartok még amikor egy csávó egy elefánton lovagol becsukott szemmel ott mit kell csinálni?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

hykao
Bizony lassabb lehet tõle, fõleg pl. LCD monitorok esetében. Viszont gyors mozdulatoknál, elfordulásoknál (illetve filmnézésnél) nem darabolódik szét a kép.
Én a játékokban általában bekapcsolom, kivéve, ha nagyon lassan futnak. Hitman stílusú játékoknál elég a 20-25fps, de pl. autós vagy multi henteléseknél már nem. (mondjuk ez utóbbi kategória engem már nemigen mozgat meg)
hykao
LOL, azért vannak gondjaim a nyelvtannal, s ez sokszor eléggé szembetûnõ...mivel teljesen autodidakta módon foglalkozom az angol nyelvvel (a 4 éves középiskolai angolozásból semmi sem maradt meg...😄), így hatalmas fehér foltok is vannak a tudásomban...de majdnem mindent megértek szótár nélkül is, és engem is megértenek...(a kiejtés még problémásabb, hisz csak "írásban" foglalkozom a nyelvvel...)
No meg a játékmagyarításokkal valamennyire szinten tartom - néha bõvítem - a szókincsemet...mert könnyû ám felejteni... 😊
A hajón hol vannak a Picture-k?

svani
Istenem,de b@lf@sz vagyok!
Eszembe nem jutott volna tovább görgetni az upgrade lehetõségeket.
Mégegyszer kösz!

svani
Köszi!
Megnézem.

reménytelen
Pisztolyhoz kétféle van, de a jobbat elég késõn kapod meg, a közepesen jót már az elején (elsõ nem oktató küldetés, ahol upgrade-et lehet választani). Olyan upgrade-et keress, amiben benne van a silencer (hangtompító) szó.
svani
Hogy lehet hangtompítos pisztolyom?
Upgrade-ben találom,pedig már a karneválos pályánál járok.

BlackShadow
én is ott járok.. idáig addig jutottam vele h rögtön az elején befutsz a bárba, beszélgetsz a csapossal ad egy szert, azt beleöntöd a pulton lévõ pohárba(jobboldali) azt elviszi a pincér a faszinak. az kanos lesz tõle és elviszi az egyik csajt. eközben beszereztem a mikulás jelmezt így tudtam õket követni a privát részekre, miután elvégezték a dolgukat a csávókám lemegy egy lépcsõn elszívni egy cigit.. lökd le a hegyrõl 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Rage47
aham. thx. tehát ha jól értettem nem jelent hátrányt a vsync, nem lesz lassab töle a game.
bepe79
u have to read the fkin' manual (FAQ)

("Az operában pár perccel a kezdés után egyszerûen kidob az asztalra!

*

Két megoldás létezik. Vagy frissítsd a hangkártyád drivereit, vagy ha ez nem oldja meg a problémát akkor a következõt kell tenni: Start Menü -> Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás.")

Suzuki Swift GL 1.3

Valaki azt mondja meg nekem,miért lép ki a játék a harmadik pályán kb. 2 perc után
bepe79
hykao: olvasom a külföldi fórumon a post-jaidat, nem is beszélsz rosszul angolul. <#smile> Hol tanultál?

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
bauer15
Van hozzá végigjátszás ?
linket tudtok adni ha van
kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bepe79
Ha a Vsync aktív, akkor a grafikus kártya állandóan a monitorból érkezõ jelre vár. Ez a jel nyugtázza a megjelenítendõ képet. Ha a monitor 75 Hz-en mûködik, akkor a kártya maximum 75 képet tud másodpercenként a monitor felé küldeni, még akkor is, ha többre lenne képes. Ha ennek ellenére több képet számol ki, akkor a kártya képmegjelenítési sebessége a felére csökken, s például csak 37,5 képet szállít másodpercenként. Ha a Vsync inaktív, akkor a grafikus kártya nem vár a képernyõ jelére, így másodpercenként több képet lehet megjeleníteni, s a 3D-s alkalmazások így folyamatosabban futnak. Az emberi szem azonban nem képes 50 képnél többet érzékelni másodpercenként. Néha elõfordul, hogy a monitor által még nem teljesen megjelenített képek és a kártya által küldöttek ütköznek egymással. Ez zavaró lépcsõs hatást eredményezhet.

Ha pedig a vsync nincs bekapcsolva, akkor a megjelenítendõ kép nincs úm. nyugtázva, és grafikai bugok / anomáliák lehetnek (ezt már csak én fûzöm hozzá, hogy érthetõbb legyen).

Suzuki Swift GL 1.3

Rage47
felraktam az 1.1 patcht, s van amikor belassul a játék, majdnem olyan, mintha szaggatna. bekapcsoltam a vsync-et, s már nem csinálja. amúgy mire való a vsync??
macesz
Valaki segítsen lécccccccccccccci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerbill
SPOILER

A jakuzzi alja üvegbõl van és ha kilõjük akkor lezuhannak akik benne ülnek

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Törölt felhasználó
SPOILER

Én nem lopakodtam,henteltem.
Lifttel felmentem a stúdióhoz,leszedtem az öreget,és ott egy vágószobában van az asztalon a videókazi.Lentebb mentem,és agyonlõttem a fazont a jaccuziban.
Aztán fel a hajóra és ennyi.
macesz
De nekem nem old meg semmit pedig úgy is próbáltam hogy crackosan patcholom meh úgy is hogy letöröltem a játékot és újra fel a gamet és rá a patchot de semmi

Tudna vki a havas pályához egy rövidke végigjátszást írni ide most?Plz help!

heliosz007
most nyomtam le a karneválos pályát !! professional 😄 ! 2 baletet , 1-et elkábítottam( a ruhát így szereztem ) és 1-et mérgeztem !!! ennyi !!! ez nem nehéz pálya !!

bepe79
Sikerült megcsinálnom. Igaz, hogy 6-an haltak meg, de ebbõl 3 a célszemély. The Cleaner rankom lett, úgyhogy én azzal abszolút ki vagyok egyezve. <#smile> Köszi a segítségeket (hogy kövessem a piros madár-ruhás embert), és a többit is! <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Hihetetlen vagy. Már ezerszer le lett írva a megoldás, valamint ott a végigjátszás videó...
Gerbill
Nekem megoldotta.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

macesz
Van olyan ember akinek a PATCh megoldotta az akadozást ???????????

Lord Myn
De válaszoltak már, én láttam 1x, egyébként: 12+1

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
**** SPOILER ****

SZVSZ tényleg a legkönyebb pálya, viszont nagyon sok féle lehetõséged van végigcsinálni. A másik "madárember" (célpont), a mesterlövész és 3 különbözõ helyen lehet: valamelyik épület erkélyénél, ami az utcára nyílik, de igazából nem értem mi a problémád, mivel a térkép mindig pontosan jelzi, hogy hol van.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

A havas pályán a jakkuziban lévõ palit nem tudom máshol csöndben kinyírni?Ja és milyen video tape-t kell metalálni vagy vmi ilyesmit?PLZ help!

francois
Nagyon jó ez a kaszinós pálya, annyi féle lehetõség van a tûzjelzõtõl a splinter cell mutatványokig h hihetetlen, nekem itt többféle megoldás eszembe jutott mint a többinél. Bár még nem csináltam meg, mert a sejk csávó nagyon bevette magát de a többi célponttal már kb 4 különbözõféleképpen végeztem vér és szemtanu nélkül.
Nagyon bejött a pálya, mondjuk az elsõben is a Gellért szállós küldi volt a favorit.

bepe79
Hát kutya legyek, ha megtalálom. A nõt megtaláltam, kinyírtam a sikátorban a hangtompítóssal. A piros madaras csávót szintén eltettem láb alól, és elrejtettem egy szemetes kukába, + elvettem a gyémántokat tõle. A walki talkit is megszereztem. Most viszont itt járok:

És sehol nem találom a célszemélyt. Már a konyhában is jártam, azért van rajtam ilyen szakácsruha.

Suzuki Swift GL 1.3

Ott vok a havason hogy megöltem a két csávót,és megkell találni egy video tape-t.Hol van?