Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Ja és az 1.1 patch-et honnan tudtám letölteni???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
A mitudomén melyik pályán vagyok, ott ahol az fbi ügynökök vigyáznak egy tagra valami kertvárosi házban,Valami mikrofilmet kell megtalálni meg kinyirni a tagot.
Nem találom a mikrofilmet, ha valaki segítene megköszönném.
thx
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Én a játékokban általában bekapcsolom, kivéve, ha nagyon lassan futnak. Hitman stílusú játékoknál elég a 20-25fps, de pl. autós vagy multi henteléseknél már nem. (mondjuk ez utóbbi kategória engem már nemigen mozgat meg)
No meg a játékmagyarításokkal valamennyire szinten tartom - néha bõvítem - a szókincsemet...mert könnyû ám felejteni... 😊
Eszembe nem jutott volna tovább görgetni az upgrade lehetõségeket.
Mégegyszer kösz!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
("Az operában pár perccel a kezdés után egyszerûen kidob az asztalra!
*
Két megoldás létezik. Vagy frissítsd a hangkártyád drivereit, vagy ha ez nem oldja meg a problémát akkor a következõt kell tenni: Start Menü -> Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás.")
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
linket tudtok adni ha van
kösz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ha pedig a vsync nincs bekapcsolva, akkor a megjelenítendõ kép nincs úm. nyugtázva, és grafikai bugok / anomáliák lehetnek (ezt már csak én fûzöm hozzá, hogy érthetõbb legyen).
Suzuki Swift GL 1.3
A jakuzzi alja üvegbõl van és ha kilõjük akkor lezuhannak akik benne ülnek
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Én nem lopakodtam,henteltem.
Lifttel felmentem a stúdióhoz,leszedtem az öreget,és ott egy vágószobában van az asztalon a videókazi.Lentebb mentem,és agyonlõttem a fazont a jaccuziban.
Aztán fel a hajóra és ennyi.
Suzuki Swift GL 1.3
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
SZVSZ tényleg a legkönyebb pálya, viszont nagyon sok féle lehetõséged van végigcsinálni. A másik "madárember" (célpont), a mesterlövész és 3 különbözõ helyen lehet: valamelyik épület erkélyénél, ami az utcára nyílik, de igazából nem értem mi a problémád, mivel a térkép mindig pontosan jelzi, hogy hol van.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Nagyon bejött a pálya, mondjuk az elsõben is a Gellért szállós küldi volt a favorit.
És sehol nem találom a célszemélyt. Már a konyhában is jártam, azért van rajtam ilyen szakácsruha.
Suzuki Swift GL 1.3