Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Nekem azért nincs vele már problémám, mert én patcheltem. Elõtte volt szaggatás meg ki is dobott egyszer kétszer.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

hykao
Az összes pálya általam elkészített végigjátszás videója fel fog kerülni nemsokára a netre, jó minõségben (720x450 1411kbps), addig meg ott a Putfiles, nem értem az miért nem jó? Ok, nem mindig szupergyors az oldal, de hát melyik feltöltögetõssel nincs néha ilyen baj?
spidey
Ide told fel õket egyenként. Ha van türelmed hozzá.
http://ez-files.net/index.php

The FlashBack
pesszmista

Pretorian
Nekem sem volt eddig semmi gondom vele, peccset meg inkább nem teszem fel, mert akkor elképzelhetõ, hogy lesz...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Hát nem tudom...pl.FX-eseknek se peccsel nem jó, se anélkül...

The FlashBack
<#eljen>
Most mondjam, hogy mázlista, vagy profi?<#circling>

Gerbill
Szerintem akinek nem mûködik az a crackel b....a el. Engem nem dob ki az asztalra és a szaggatás is megszûnt.

The FlashBack
na, erre nem mondtam azt, hogy akkor nem linkelgetné senki, sehova<#wink>

Pretorian
..vagy felrakják, és nem mûködik. <#vigyor4>

The FlashBack
talán azért rakta be, mert elméletileg mûködik nem?
A siránkozók meg vagy nem veszik észre, vagy nem tudják mi az... vagy...

Pretorian
Ja, de az a peccs eléggé bétás lehet még, mert még mindig sokan sirámkodnak, pedig Kitty már majdnem mindegyik topicba berakta a direkt linket a peccshez.

hykao
Már van megoldás rá, azt hiszem a hivatalos 1.1-es peccs orvosolja ezt az asztalra kidobást is.
hykao
Hmm Contractsban is? Az nem rémlik.
Gyocsika
Ok kösz!

Rage47
föleg hogy nem lehet visszatölteni a pályát a fömenüben😊)
Több. Valamivel hosszabb.

hykao
Azzal a gombbal, amire konfigurálod a menüben a ZOOM opciót.
Gyocsika
Ugy értem hogy több benne a pálya ?

hykao
Sajna a Putfiles letiltotta a direktlinkelés lehetõségét, de ha már egyszer lement a videó végig, akkor a Temporary Internet Files-ban megtalálod a lementett videót.
Törölt felhasználó
Sikerült.Úgy látom a következõ pálya nagy,és nehéz lesz.
Kicsit rápihenek 😊
The FlashBack
kinek, mi számít hosszúnak, ugye.

Gyocsika
Hosszabb mit a Hitam 3? azt végigvittam és azis nagyon tetszett
de ez jobb lesz szerintem!

The FlashBack
Kösz, hogy megosztottad velünk:-) <#eljen><#wink>

Gyocsika
Lassan meg lesz a game csak órák kérdése már nagyon várom ugy néz ki nagyon jól összerakott kis game !!!

A moderátor igazán kitörtölhetné már ennek a kis gyökérnek a hozzászólásait.
Itt lenne az ideje.

The FlashBack
biztos, hogy mindent ugyanúgy csinálsz?

Törölt felhasználó
Köszi,csak hol fogom megtalálni 😊
A papnál van.

Így van. Nem is igazán lehetne másik olyan sorozatot mondani, ahol az új rész felülmúlta a régieket. De a Blood Money egyértelmûen übereli a régi részeket, ami nagy szó, tekintve hogy azok is ritka élvezetes játékok voltak.
A Blood Money szinte tökéletes játék. Nagyon ritka az ilyen. Ebben az évben talán ez a második ilyen tökéletes játék, az Oblivion után.

Randelz
Volna egy olyan problámám hogy a játék eddig tökéletesen ment de ma reggel elindítottam és egyszerûen a profil betoltésénél kilép a játék szerintitek mi a probléma?

Törölt felhasználó
HELP!!!

SPOILER

A Till death do us apart pályán már minden megvan,csak menekülni kéne,de a csónakhoz kulcs kell,és sehol nem találom 😞
Ööö, miért is oldotta volna meg ez a problémádat? Ezt a megoldást azoknak írta a FAQ, akiket az operás pályán dob ki a játék. Nyilván az operazenével van összefüggésben.

A You better watch out pálya bugjára nincs megoldás, úgy tudsz továbbjutni, hogy az egész pálya alatt nem nyomod le a G gombot.

Rage47
Spoiler
FAQ-hoz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén nem csak a jobb-bal gombok nyomogatásával lehet feléledni, hanem simán nyomkodva a W-t😊
The FlashBack
"...itt vannak csokorba szedve"
Egyébként, áá, nem mondok semmit:-)<#smile>

spidey
De azért kemény, bauer15, 24, meg minden...😊 Persze, ezzel a korát is elárulja...
Egyébként szvwsz is a legjobb Hitman játék, pedig nem vagyok rajongója. Meg is nézem azt a Requiem pályát...

Gerbill
Hát az ilyenek szerintem olyan quake szerûen fognak játszani.

bepe79
OMFG!!! <#rolleyes> Erre írta azt a hykao, hogy aki elakad a demo pályán, és annak ellenére, nem tudja, hogy mit is kell csinálni, hogy a program kézzel-lábbal a szájába rágja (mindenféle felkiáltójelek jönnek, meg kiírja, meg még mondja is, stb. stb.), az mit fog mondani / hogy fog vele játszani a késõbbi pályákon, ami már nem demópálya lesz?

Suzuki Swift GL 1.3

Gerbill
Fel kell mászni azon a piros vasrácson.

Pretorian
A hivatalos fórumon nyilatkozta tegnap bizonyos "Jason" az Eidostól, hogy már dolgoznak a hiba javításán, mert rengetegen bombázzák õket emiatt a ronyó miatt, 'szal remélhetõleg pár napon belül lesz rá folt.

bauer15
Van hozzá végigjátszás mert elakadtam már az elsõ résznél mikor egy bekötött szemú csávó lovagol
segítsetek
mit kell ott csinálni?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

spidey
A végén is kell csinálni valamit? Bakker... Kösz, hogy szóltatok. De a játék nem mondaná, egérrel körbe is néztem pedig, de semmi. Grr...

bepe79
Jah, ez még hagyján. Ezt megoldanám úgy, hogy max nem viszek fegyvert, csak lökdösöm az embereket. Viszont ha odébbhúzok egy testet, vagy el akarom rejteni, akkor a dropnál szintén vág. Ez lesz a zavaróbb része a dolognak.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Kipróbáltam, sajnos ezt nem oldotta meg, hogy a dxdiag-nál az audio-gyorsítást maxról alap gyorsításra húztam. <#shakehead> Úgy meg elég gáz végigtolni a gamét, hogy végig nem dobhatsz el semmit, és ha meg véletlenül lerakm a kezembõl a sniper suitcase-t, akkor detto kivág.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Hurrá, eljutottam a karnevál után a u better watch 'ut-ra, és hurrá, engem is kidob az asztalra fegyver eldobásnál. <#rolleyes> Mindjárt megbuherálom a dxdiag-nél a hw gyorsítás szekciót, hátha segít.

Suzuki Swift GL 1.3

The FlashBack
<#papakacsint>bocs, ha felhúztalak, nem akartam:-)

bepe79
OK, no problem. <#wink> Peace on. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

The FlashBack
nyugalom, csak azért írtam, mert, a makrókban levan írva, hogy kell használni, de ha feltétlenül ki kellett próbálnod, akkor énkérek elnézést:-)

bepe79
ONtopic: Szerintem hosszú évek óta az egyik legizgalmasabb game a Blood Money, és nem szégyenítette meg a Hitman sorozat hírnevét. Sõt, elmondhatjuk, amit a többi sorozatnál általában nem szerintem: jobb, mint az elõzõ részek. Ez nagyon kevés gémnél van így, és egy igazi csillag az, amelyik kitûnik ezzel. Lényeg a lényeg: bejön a nem lineáris játékmenet, a weapon-upgrade, a többfajta befejezési lehetõség, a változatos pályák, a szép, és eredeti környezet, egyszóval nagyon ott van a topon, eltalálta az IOI. Próbálom minél lassabban vinni, és nem csak végigfutni rajta.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Neked most tul. képpen mi / ki is a problémád? Gyereknap van, inkább vidd le a gyerekeid a játszótérre, minthogy itt fõ a fejed. A végén még agyvérzést kapsz..

Suzuki Swift GL 1.3