Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak edlb*sztam, mert bombát kellet volan (az én játszásom szerint😛) telepíteni, ezért betöltötem egy régebbi állást, ugyanezt megcsináltma, de nem szolt az a jó zene😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Alapból a zoomin/zoom out a mouse wheel volt, de nem mûködött, úgyhogy átálítottam NUM8-ra és Num2-re, de még mindig nem reagál ezekre, ha sniperezni akarok....
bocs a láma kérdésért.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
http://users.atw.hu/ktomi/upload/MSVCR71.dll
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Azt hiszem majdnem azonos szinten van (szvsz) a Silent Assassinnal, és az nagy szó nálam 😊
Telepitettem patch crack és simán fut !!!
Egy kérdésem lennne hogy ha megnyomom a B betüt bejön hogy mi a feleadat és ollyankor sokkal szebbek a színek A JÁTÉKBA ha visszatérek a játékba akkor egy kicsit el homályosul ugyanez van ha ESC nyomok akkor is a háttérbe szebbek a színek!!!
DE a játék nagyon jóóó!!!!
csak mert félek hogy valami gubancot okozna ha fennt lenne a SecuROM meg egy uninstallált curerom ami gondolom bennthagyna néhány dolgot a registrybe...
vagy ez nem probléma?
ujraraktam patch nélkül most megint megy curerommal...
szal asszem hanyagolom a patchet
a videóban lévõ módszer nem nagyon jött be 😄
Kuss!-magyarázta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amint atmentel a femdetektoron, szemben a ketszarnyu orzott ajto elott balra van egy WC, oda az egyik fazon rendszeresen jar pisilni. Ot kabitsd el a retyoban, vedd fel a ruhajat es maris siman mehetsz tovabb
Amúgy meg ide is berakom mindig a végigjáétszás videók közvetlen likjeit, ahogy készülnek sorban.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
BTW hykao: a Hitmanforumra regelni kell, szal ha van idõd, tolj be a FAQ-ba direkt linkeket. Én mondjuk regeltem, más nem nagyon fog.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.