Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord RZA a PUNK
a blur effekt miatt van, opciokba vedd le és tisztul a grafika

Lord RZA a PUNK
szasztok, most raktam fel az 1.1 patchat és a cracket de a profilom eltünt és azé annyira nem jön be a játék hogy ujra csináljak végig 10 pályát 😊 Vki esetleg tudna seggíteni? x)

hykao
1 + 1/2 + 11 + 1
hykao
Nem lehet, hogy két dolgot kevertek akyyy-val együtt? A fegyverek zoom-olásához egy billentyû van (alapból talán Z gomb), a távcsõ esetében lehet zoomolni ide-oda az egérrel, de az alaptávcsõvel nem, csak ha megveszed a komolyabbat.
bigfoot
ja egyebként hány pálya van?

bigfoot
ok,sikerült megoldanom a patchelést crack nélkül,remélem ezután nem fog kilépni!

akyyy
amugy az miért van h az operásnál, megvártam még a csávó lelövi a faszit, azt nagy kavarás lett, elkezdett szólni egy tök jó zene😊

csak edlb*sztam, mert bombát kellet volan (az én játszásom szerint😛) telepíteni, ezért betöltötem egy régebbi állást, ugyanezt megcsináltma, de nem szolt az a jó zene😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
ez amugy engem is nagoyn zavart, az eddigi részekbe külsõ nézetbelehetett táûvolítani meg közelíteni, most meg nem😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

misirulez
THX<#falbav>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Tán mert elõbb bele kellene nézni a puska távcsövébe, az X gombal. Utána lehet zoomolgatni. Nyugodtan állítsd vissza a mousewheelre.

misirulez
Hello!
Alapból a zoomin/zoom out a mouse wheel volt, de nem mûködött, úgyhogy átálítottam NUM8-ra és Num2-re, de még mindig nem reagál ezekre, ha sniperezni akarok....

bocs a láma kérdésért.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

hykao
Nincs. Ami annak van feltûntetve, az nem más mint a demó .exe-je, ha felrakod akkor egyrészt nem tudod használni a régi profilod, másrészt csak az elsõ pályát fogod tudni játszani...
#3641 szerint van, #3652 szerint nincs... passzolhatok? 😊

bigfoot
1.1 crack van?

Postfilter

Randelz
azt a bizonyos dll file-t amit a geme nemtala feltettem ide:
http://users.atw.hu/ktomi/upload/MSVCR71.dll

a géjm valóban fasza, bár most leálltam a "You better watch out..." pályán, átnéztem a térképet, de olyan nagy az egész terep, hogy majd inkább hétvégén kezdem el 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Randelz
Valakinek kell ez a .dll ha érdekel írj MSN-en [email protected]

akyyy
sztem is naon cool a game😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lobsterman
Hú nagyon jó a játék. Az operás pályán különösen lazának éreztem magam, fõképp hogy mindenki szeme láttára gyilkolhattam, és az a zene ami utána bejött...fantasztikus. Jesper Kyd az isten.
Azt hiszem majdnem azonos szinten van (szvsz) a Silent Assassinnal, és az nagy szó nálam 😊

littleNorbi
Most miért sz*rik ???Hogy-hogy nem találja ezt a fájlt ???

I.C.ram
Nem lehet, hogy a GAMMA-t állítottad el kicsit?
bigfoot
a patch javítja a kilépés buggokat is?
mert néha fogja magát a game és kilép

Gyocsika
Sziasztok szeretném mondani hogy ez a game k..va jóóó !!!!!
Telepitettem patch crack és simán fut !!!
Egy kérdésem lennne hogy ha megnyomom a B betüt bejön hogy mi a feleadat és ollyankor sokkal szebbek a színek A JÁTÉKBA ha visszatérek a játékba akkor egy kicsit el homályosul ugyanez van ha ESC nyomok akkor is a háttérbe szebbek a színek!!!
DE a játék nagyon jóóó!!!!

Kár.....

Randelz
már nemkell

Randelz
:@..felraktam a cracket es most demot csinalt a jatekombol ha valaki eltudna kuldeni az o exe-jet nagyon megkoszonném e-mail:[email protected]

Randelz
Nekem is mind a ketto fennvan es semmi gond de van mas megoldas...felrakod a patch-t es a gamecopy-n találsz egyszeru cracket a patchre

reménytelen
Nekem az 1.1 ment securommal, de néhány perc játék után mindig kidobott az asztalra. Patch nélkül curerommal viszont tökéletesen megy, úgyhogy erre a patches-mini-images dologra én is kíváncsi vagyok...
és curerommal nemmegy azzal a miniimageval?
csak mert félek hogy valami gubancot okozna ha fennt lenne a SecuROM meg egy uninstallált curerom ami gondolom bennthagyna néhány dolgot a registrybe...
vagy ez nem probléma?
Randelz
SecuROM-ot kell használni csak szedd le a www.gamecopyworld.com rol a miniamaget ami nem 1.0 as verziohoz van .

nekem eddig ment curerommal, felraktam az 1.1-es patchet, azután nemvolt hajlandó elindulni...
ujraraktam patch nélkül most megint megy curerommal...
szal asszem hanyagolom a patchet
McGrady
a flatline páláyt hogy kell megcsinálni? 😊 vki magyarázza el plz 😊
a videóban lévõ módszer nem nagyon jött be 😄

Kuss!-magyarázta.

spidey
Én nem tudtam elkábítani. Amint bementem, rögtön kinyitotta az ajtót. Bezárni nem tudtam, ha le akartam csapni, jöttek az õrök.😞

spidey
Van valahol végigjátszás video...

I.C.ram
Ja értem! Köszi! Azthittem, hogy a kordonon túlra már nem mehetek, mert lesittelnek 😄 Kösz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amint atmentel a femdetektoron, szemben a ketszarnyu orzott ajto elott balra van egy WC, oda az egyik fazon rendszeresen jar pisilni. Ot kabitsd el a retyoban, vedd fel a ruhajat es maris siman mehetsz tovabb

Gerbill
taln=talán

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

hykao
A FAQ-ba én nem tudok betolni semmit, az Hmuda területe. 😊
Amúgy meg ide is berakom mindig a végigjáétszás videók közvetlen likjeit, ahogy készülnek sorban.
Gerbill
Taln be kéne állítani a texture qualityt magasabbra. Játékközben nem lehet csak a fõmenüben

I.C.ram
Senki nem tud válasszal szolgálni a kérdésemre? 😞
hallod van egy gyerek akinek ugyanolyan videokáártyája van mint nekerm.én letoltottem az 1.1 és utána lehet hogy nemszaggat de olyan qrva szar lett a grafikája....a barátomnak pl a munkássapka tok jo vagy a vonaékod a nyakn nekem...a sapka qrvaszar a vonalkodhelyewtt meg egy szurkeszinu kockavan>😞(((((
spidey
GameSpot 8.2, 9 review szerint 8.1, szerintem kicsit kevés. 89% nálam minimum. Egy hátránya, hogy rövid.

I.C.ram
Nem akarok mészárolni! 😄 Korrektûl akarom megcsinálni. 1-2 õr belefér, de egy szakasznyi más kicsit sok.
spidey
Én mészároltam ott😊 Van végigjátszás video.

BTW hykao: a Hitmanforumra regelni kell, szal ha van idõd, tolj be a FAQ-ba direkt linkeket. Én mondjuk regeltem, más nem nagyon fog.

I.C.ram
Valaki válaszólna végre a #3649-re?
Gerbill
Hát kipróbáltam, de ez tényleg megint csak a demo, na mindegy nekem megy így is

spidey
Az egyik videon amit megnéztem, olyan a tánca, mintha remuája lenne, szal kösz nem😊

hykao
Nem érted? Ami ott megjelent, az nem más, mint a demó .exe fájlja...
jaaa, én ennyire azért nem vok benne a dologban, hogy ezt tudjam. De a magyar vonatkozás újfent tetszik <#vigyor3>