Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké kösz akkor a silverballer is megteszi.Bár én mindig .40 SLP silentet használok szerintem az a legfullosabb piszoly.Egyébként azután hogy egyszer megtaláltál egy fegyvert onnantól ha úgy viszed végig a pályát hogy nem dobod el a fegyvert akkor elmeni a fegyverlistádba és onnatól már ki tudod választani az elején is.
Oké kösz akkor a silverballer is megteszi.Bár én mindig .40 SLP silentet használok szerintem az a legfullosabb piszoly.Egyébként azután hogy egyszer megtaláltál egy fegyvert onnantól ha úgy viszed végig a pályát hogy nem dobod el a fegyvert akkor elmeni a fegyverlistádba és onnatól már ki tudod választani az elején is.
Szerintem az nem ruszki pálya hanem Las Vegas, vagy én tudom rosszul? Miért gondolod hogy orosz?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Fegyverfejlesztések vásárlásánál alul van egy gomb, amit ha megnyomsz, megmutatja, éppen hogy néz ki a fegyver.
Mellesleg az erõsebb lõszer pont nem üti ki a hangtompítót. Silverballernél a hosszabbított csõ üti ki a hangtompítót.
Mellesleg az erõsebb lõszer pont nem üti ki a hangtompítót. Silverballernél a hosszabbított csõ üti ki a hangtompítót.
Ööö, a silverballer .45 ACP kaliberû.
Azon kívül csak egy .45 ACP kaliberû piszoly van a játékban, a Colt M1911, de azt nem lehet megszerezni, csak a pályákon találni és használni, mint a szúrófegyvereket is.
Azon kívül csak egy .45 ACP kaliberû piszoly van a játékban, a Colt M1911, de azt nem lehet megszerezni, csak a pályákon találni és használni, mint a szúrófegyvereket is.
HY!
Nekem egy problémám van.Hogy a fakxomba kell hasznáni azt a cureromot.Aki tudja a megoldást az segítsen PLZ.
Elõre is THX.<#help>#help>
Nekem egy problémám van.Hogy a fakxomba kell hasznáni azt a cureromot.Aki tudja a megoldást az segítsen PLZ.
Elõre is THX.<#help>#help>
De vannak olyan kombinációk amik együtt nem mûködnek.
Nem tudja vlaki hogy, hogy leget megszerezni a .45 ACP pisztolyt?Elméletileg azon az Orosz pályán van ahol azokat a madárruhába öltözött ruszkikat kell megölni.Valahol a pályán találtam egy dobozt és csak töltény van a 45-ös pisztolyhoz de hol a pistoly?Légyszíves aki tudja hogy hol van az árulja már el nekem, mert az a kedvenc stukim köszi.
Amelyiket már megvetted de piros akkor az nincs fent. Ha azt akarod hogy az legyen fent csak simán rákattintassz az upgrade menüben
a fegyver fejlesztésnél kéne kis help!
ha oda megyek hogy upgrade akkor pl pisztoly veszek rá cuccokat
néhány dolog kiüti egymást,pl hangtompító erõsebb lõszer
viszont mikor melyik van fennt?
ha oda megyek hogy upgrade akkor pl pisztoly veszek rá cuccokat
néhány dolog kiüti egymást,pl hangtompító erõsebb lõszer
viszont mikor melyik van fennt?
Frissebb videodriver, vagy hülyeséget kérdezek?
Hát akkor nem tudomi a gond, lehet hogy visszafejlõdött a videókrtyád de nekem nem romlott a grafika. A texture quality biztos hogy fel van véve?
Minden a maxon van 1024ben és még iyis sszarabb a grafja mint a peccs elott
Nem emlékszem, hogy adtam volna elindítási tanácsot neked...
Mellesleg avass már be minket is, hogy mi volt az a csodamódszer amivel elindult!
Hátha okulásul szolgál majd a hozzátok hasonló cimboráknak.
Mellesleg avass már be minket is, hogy mi volt az a csodamódszer amivel elindult!
Hátha okulásul szolgál majd a hozzátok hasonló cimboráknak.
Na elindult a játék teljesen máshogy ahogy írjátok ez köszönhetõ
Lordz RZA a PUNK-nak!!!!!!!!!!!!!
Lordz RZA a PUNK-nak!!!!!!!!!!!!!
A karácsonyi pályán nem tudom letteni a kolbászt a kutyának mert azonnal kidob a desktopra.
Milyen más módszerrel lehet lerátni a vakarcsot???
na megvan hogy kell, de rohadtul nem ugy ahogy ti mondjatok de mind1, gabor egycipöben járunk vegyél fel msn-re elmondom hogy kö: [email protected]
(igen igen tudjuk, 2 láma egymásra talált)
(igen igen tudjuk, 2 láma egymásra talált)
Szerintem ne ûzzük-fûzzük tovább...vagy vedd meg eredetiben a játékot vagy pedig krekkeld le, és max. nem dobálózol a karácsonyi pályán.
Minek dobálózni, amikor teljesíthetõ anélkül is SA-ra?!
Minek dobálózni, amikor teljesíthetõ anélkül is SA-ra?!
Akkor most mondok valamit telepitettem a játékot feltelepitettem a patchet elinditottam a securom loadert és a játék exe jét és azt irja helyezzem be a megfelelõ DVD t
Ezt is bele kellene foglalni a FAQ-ba, meg azt is hogy nincs mûködõ 1.1-es crack. Két héten belül hanyadik lámának magyarázzuk el ezeket a dolgokat?
Pontosan azért kell securom loaderrel indítani, mert NINCS mûködõképes 1.1-es crack. Ami 1.1-es crack néven kering a neten, azzal ugyan elindul a játék, de csak a tréningpályát lehet játszani, a játék többi részét nem. Tehát nekünk NEM megfelelõ.
SZÁZADSZORRA:
Mivel azon a pályán - ahol a kolbászt el akarod dobni - csak akkor hajít ki az asztalra, ha KREKKELTED a játékot -> ezt a hibát a krekk okozza!!!
Így értelemszerûen sosem lesz olyan hivatalos peccs, ami a krekk okozta hibát javítja bazz.
Amúgymeg ha ráraktad az 1.1-es peccset a játékra, azt megint lekrekkelted, akkor szart sem csináltál, mert a peccs semmi mást nem módosít, mint az indító .exe-t, így ha utána ezt kicsérélted a krekkre, akkor talán te is átlátod, hogy peccseltél ugyan, de valójában mégse peccseltél... 😊
Mellesleg megoldható az a pálya bármilyen tárgy eldobása nélkül is, lásd: végigjátszásvideó...
Mivel azon a pályán - ahol a kolbászt el akarod dobni - csak akkor hajít ki az asztalra, ha KREKKELTED a játékot -> ezt a hibát a krekk okozza!!!
Így értelemszerûen sosem lesz olyan hivatalos peccs, ami a krekk okozta hibát javítja bazz.
Amúgymeg ha ráraktad az 1.1-es peccset a játékra, azt megint lekrekkelted, akkor szart sem csináltál, mert a peccs semmi mást nem módosít, mint az indító .exe-t, így ha utána ezt kicsérélted a krekkre, akkor talán te is átlátod, hogy peccseltél ugyan, de valójában mégse peccseltél... 😊
Mellesleg megoldható az a pálya bármilyen tárgy eldobása nélkül is, lásd: végigjátszásvideó...
Jó.
FAQ-ot nézted már? <#falbav>#falbav>
1:Bemountolod a játék imageját Daemon toolsba.
2:Telepíted a játékot.
3:Telepíted az 1.1-es patchet
4:Securom loaderrel indítod a játékot minden alkalommal.
Azt hiszem több lámának már nem fogom a szájába rágni.
1:Bemountolod a játék imageját Daemon toolsba.
2:Telepíted a játékot.
3:Telepíted az 1.1-es patchet
4:Securom loaderrel indítod a játékot minden alkalommal.
Azt hiszem több lámának már nem fogom a szájába rágni.
Naná, hogy jó. A FAQ-ot pont a hozzád hasonlók számára találták ki. Azzal kellett volna kezdeni.
wáá mindenki össze vissza válaszol...
1.felrakom a játékot, nuku patch , sima cracket felnyomom : ugy megy nekem de állandóan ledob az asztalra
2. felrakom, peccselem 1.1 (nemtom hogy van egy alapbol nocd patch vagy csak offical de én az officalt raktam fel) kiirja hogy kéri a cd-t.
Problémám (de mostmár érthetöen irja le vki xD) Mi a frászt csináljak hogy ha felrakom a patchat akkor ne kérje a cd-t, securomot honnan tudnám leszedni és meik verziót.
Aki nagyon vágja ezt legyen szives felvenni msn-en: [email protected]
thx
1.felrakom a játékot, nuku patch , sima cracket felnyomom : ugy megy nekem de állandóan ledob az asztalra
2. felrakom, peccselem 1.1 (nemtom hogy van egy alapbol nocd patch vagy csak offical de én az officalt raktam fel) kiirja hogy kéri a cd-t.
Problémám (de mostmár érthetöen irja le vki xD) Mi a frászt csináljak hogy ha felrakom a patchat akkor ne kérje a cd-t, securomot honnan tudnám leszedni és meik verziót.
Aki nagyon vágja ezt legyen szives felvenni msn-en: [email protected]
thx
"mit rakjak a Daemon toolsba?"
Nekem a teljes játék image-t kellett megadni a Daemon Tools-ba, azzal prímán futott az 1.1 verziójú játék SecuRom-mal indítva (megszûnt a szaggatás). Kár, hogy csak a vége felé jöttem rá (addig szenvedtem vele...).
A SecuRom-ból többféle verzió kering, ebbõl nálam kettõ van, mindkettõ 1.2 verzió, de csak az egyikkel indult el a játék.
Nekem a teljes játék image-t kellett megadni a Daemon Tools-ba, azzal prímán futott az 1.1 verziójú játék SecuRom-mal indítva (megszûnt a szaggatás). Kár, hogy csak a vége felé jöttem rá (addig szenvedtem vele...).
A SecuRom-ból többféle verzió kering, ebbõl nálam kettõ van, mindkettõ 1.2 verzió, de csak az egyikkel indult el a játék.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Látom ahogy egyre lejjeb olvasok, hogy csomó embernek van crack problémája...
Nekem egybõl megoldódott, mert torrenten találtam...szal msn-en valakinek elküldhetem aki feltolja majd vhova. Legalább nem lessz tele a topik ilyen kérdésekkel.
Nekem egybõl megoldódott, mert torrenten találtam...szal msn-en valakinek elküldhetem aki feltolja majd vhova. Legalább nem lessz tele a topik ilyen kérdésekkel.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
"az miért van hogy a kezembe volt a sima shoti mikor befejeztem a pályát és
mégsincs ott a fegyvereimnél?"
Lehet, hogy ott van, csak scrollozni kell lefele a fegyverek listájánál.
mégsincs ott a fegyvereimnél?"
Lehet, hogy ott van, csak scrollozni kell lefele a fegyverek listájánál.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
LOL..hogy megálltál megnézni a két lezbit...😄DDD
xD
😄DDDD
xD
😄DDDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hagyd a francba a crackeket, telepítsd fel az 1.1-es patchet, és securom loaderrel indítsad a játékot. Crack nem kell.
Feltelepitettem a játékot ujra patc nélkül mini image és securom de igy szaggat mit állta tudtok valami megoldást arra hogy legyen fenn a patch és jó crack is legyen ne csak a demo s???
Most akor mi a hejzet nem jó az 1.1 crack mert végli nekem az van de még nme vittem át a 1 pályát akkor mit csináljak másoljam vissza az eredeti exe és cure rom vagy mi?
nah most ugylátszik szar napom van, 1. nincs kedvem viszaolvasni most de baromira , másik meg , rohadtul unalmas hogy mikor a játékot elinditom 10 prcenként ledob a tetü az asztalra csak ugy (általában ha vmi akciót csinálok stb stb, pl eldobnám a tetves mérgezett kóbászt, azt nem a kóbászt hanem engem dob le az asztalra 😄 )
könnyitsétek meg az életem egy rövid válasszal, mi a gyikot csinájjak? 1.1 patch lóxart sem seggít
könnyitsétek meg az életem egy rövid válasszal, mi a gyikot csinájjak? 1.1 patch lóxart sem seggít
Azt nem a peccs csinálta természetesen, hanem a krekk valójában a demó .exe-je, így a híres nevezetes átbaszó "1.1 krekk" csinálta...töröld a picsába, a regeditben írd vissza 2-rõl 1-re a BuildNumbert, aztán mehet fel a peccs...(ma már harmadszorra írom le, de jó lenne, ha vissza is olvasnátok...)