Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Más: Valakinek sikerült megtáncoltatnia 47-est a "pokolban"? Nekem sehogy sem sikerül, pedig azt olvastam valahol, hogy ott is elkezdi nyomatni, mint a többi "táncos" helyen.
spidey
Megelõztél😊 Egyébként most meghallgatva tényleg Björkre hasonlít a hangja. Meg a szám is kicsit.

Gerbill
Nem a Demo crackre gondoltam hanem a gamecopyworldon megjelent a teljeshez.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

spidey
Egy magyar csaj is énekel a játékban, azt tudom.

hykao
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bernád Barbara, a játék egyik fejlesztõje. (azt hiszem animátor vagy mi) - õ volt a telefonáló csajszi magyar hangja is pl. a Contracts-ben a Gellértben)
Björnnek hangzik erõsen, de a Contracts hogy jön ide?

hykao
Arra hát.
spidey
A GameCopyWorldos crackre gondolsz?

én játszottam a contracts-szel mégsem tudom ki õ <#conf> Áruld el pls

I.C.ram
Na valaki...
spidey
A 3 Ghz SEMMIT nem számít. Egy AMD Athlon 64 3500+ 2 Ghz körül simán meg tud verni egy gyengébb 3Ghz-es P4-et.

Gyocsika
kösz!

spidey
Közép-középkategória. Pentium 4 helyett ERÕSEN ajánlanám az AMD 64-et. Játékokhoz sokkal jobb.

Rage47
scurom loader: elinditod a progit, majd megkeresed a game exe-jét, play.
Gyocsika
Valaki legyen szíves elmondani hogyan müködik az a curerom vagy securom mert ugyebár 1.1 es crack nincs és a patch az kell légyszi segítsetek!!!

Köszi! Kipróbálom.

Csak halkan, mert ez illegális...

hykao
Ez használhatatlan. A demó .exe-je a híres nevezetes 1.1-es krekk lol... 😊
Egész addig jó, amíg valaki csak az elsõ - tutorial - pályával akar játszani... 😊
I.C.ram
Fehérházas pályán tudna valaki segíteni? Egyszerûen mem vágom, hogy lehetne bejutni.

Elrejtettem a pisztolyom a nyanya bõröndjébe, le is bukott, elvezették. Aztán bementem a múzeum részbe, és belöktem a másik nyanyát a laserbe, hogy beinduljon a riastó. beindul, odafutott kb 3-4 õr, de a maradék még mindig bent van, és így lehetetlen a bejutás. hogy kéne bejutni?
Randelz
1.1 es patch megoldja

hykao
Attól, hogy "sárga csík" lesz, még lehet SA bármely pálya...sõt még akár pirosba is mehet...csak az már nagyon necces...nekem nem egyszer volt, hogy belement pirosba, de még gyorsan elrohanva nem estek nekem, s utána visszacsúszott elõször sárgába, aztán zöldbe...

LOL, amúgy felismertétek, hogy ki énekel ITT? 😊
(akik játszottak a Contracts-szel - azon belül is a budapesti pályával -, azok elõnyben vannak...)
I.C.ram
Ja...

Simán odamentem dumáltam vele, elvitt párbajra, majd fejbelõttem párszor magnummal, mindig akkor, mikor töltött, így meg se sebzett. Silent Assasin lett így is. Máshogy szvsz nem lehet.
Rage47
van fegyver, amit nem kapsz meg. gondolom ez is olyan volt.
bigfoot
most lett meg a játék.
sztem nagyon jó!most vok a harmadik pályán
az miért van van hogy a kezembe volt a sima shoti mikor befejeztem a pályát és mégsincs ott a fegyvereimnél?

reménytelen
És mûködik is?
Üdv!

Jó darabig nekem se volt semmi gondom a játékkal viszont most elõjött
( a 6. pályán) az a jelenség hogy váratlanul kitesz az asztalra. Érdekes mert korábban nem csinálta😞
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt a hibát megszüntetni?

Csak halkan, mert ez illegális...

Gerbill
Akinek eddig gondjai voltak az indítással annak itt egy örömhír, megjelent az 1.1-es crack.

Gerbill
Nem az ördögmaszkos férfira gondol hanem a hell buliban levõ pirosra festett arcú õsz ördögnek öltözött fószerra

I.C.ram
A csajra gondolsz? Vagy az ördögmaszkos csávóra? Mert a csávó nem piros ruhában van ám... 😄
nah végigvittem,jol megcsinálták bár nekem a pályák nem tûntek túl változatosnak,lehettek volna nagyobb terek,meg jobb helyszínek,de mindenesetre méltó folytatás
Farishta
A Blood Money 1. helyen van az angol eladási listákon.
Gameindustry.biz

Lenyomta a FIFA2006-ot, az Obliviont, a Tomb Raider L-t és még a Sims-et is.<#eljen>

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

Igen, engem is jól megijesztett a demo... Szerencse, hogy ahhoz is adtak ki patchet, most fullban kifogástalanul fut.

hykao
a dance with the devil-es pályán hogy kell kinyirni a piros ördögruhás fószert úgy hogy ne legyen sárga csík és silent assassinosan lehessen befejezni a pályát?
misirulez
Hello!
Demoban lehet menteni, mert ha csak nyomok egy escapet ott nicns sav game lehetõség...

bocsi a láma értetlenkedõs kérdésért, a faqot már olvastam ott nincs...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Gerbill
Bérgyilkosok 47-esen kívül
Én hárommal találkoztam, egy a You better watch out pályán kettõ pedig a Dance with the devil pályán(egy nõ fent a laptopos szobában egy férfi pedig lent egy piros ördögnek beöltözve).

reger
<#vigyor3>

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Ahogy mindenkinél. Beállításoktól függetlenül. Nekem is akadt ugyanúgy High-on, mint Low-on. Az akadásnak nem volt köze sem a grafikai beállításokhoz, sem a gép teljesítményéhez. Bugos volt. Ezt javította a patch.

SNAKE01
csak jólesik kicsinálni ha egyszer már beszopatott!<#gonosz2>

SNAKE01
egy szike vagy kés vagy valami ilyesmi amúgy meg semmi különös...

akyyy
naon jó ajáték jeee

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

reger
És mi van akkor ha elintézed?Mi van nála?

SNAKE01
jaja azzal találkoztam,de nemjárt jól velem... <#eplus2>

reger
Van amúgy egy a you better watch out-on is egy de azt gondolom mindenki látta már

SNAKE01
nem tudjátok véletlen hány bérgyilkos van rajtunk kívül a játékban?tudomásom szerint mosmár kettõ,de lehet hogy több is van.ti hánnyal találkoztatok?

SNAKE01
LOL!<#idiota>

reger
A mennyország részén az énekesnõ az. Amikor nem énekel megkér hogy kövesd
,te követed,bevisz egy szobába majd egy animáció kiséretében egykést döfköd vagy 10-szer szegény 47-esbe

SNAKE01
hol van?

reger
Nem gondoltam volna hogy a dance with the devil pályán is van nõi bérgyilkos !Jól be i szopatott

Randelz
Persze..mert nekem low és médium között semmi külömbség nem volt ugyanúgy akadt