Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
De, csak nem tudtam hogy most belenézni nem tud vagy közelíteni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Lehet hogy olyan helyre mész ahova nem szabadna, csak mondjuk nem vetted észre hogy szólt a bizt. õr

kirol
Mi máson? Gondolkodok, de nem tudom miért lehet.

hykao
Azzal csak belenézel a fegyver távcsövébe, nem?
hykao
Nem minden távcsõvel tudsz zoomolni, ez vonatkozik az alapbinokulárodra és egyes fegyverek távcsöveire is.
kirol
Elraktam, nem ez a probléma, mint írtam.

Gerbill
A fegyvereknél az x-el lehet zoomolni

hykao
Valami máson buksz le, mert én pl. saját kezûleg lõttem le a színpadon Alvarot (belebújtam a másik színész gúnyájába, miután elkábítottam), aztán simán elsétáltam, és mégis Silent Assassin lett a minõsítésem. (lásd végigjátszásvideó)
HY! Nekem az a bajom hogy nem tok zoom-olni semminél.A bill kombináció az egér görgõje de hiába görgetem nem csinál semmit!Ha vki tudja a megoldást azt megköszönném ha leírná!!<#help>
Randelz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hamis fegyvert vedd el, mert ha kettõ van akkor randomba veszi el valamelyiket

Hmuda
Meg hát olyan mutatványokat hoz(na) normál sebességen amiket még az a Fatal1ty gyerek se tudna megcsinálni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kirol
Hát én nem értem, most járok az operás pályán. Kicserélem a kelléket az igazi fegyverre, erre az meg is hal, de vagy 2 perc múlva egybõl tudják, hogy én voltam.<#nemtudom>
Ez mekkora hülyeség! Ezt vagy hónapokig lehetne nyomozni, hogy ugyan ki követett el hibát.
Így persze a másik célpontot nem tudom likvidálni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Lobsterman
vagy esetleg csak simán jól tolja, rendes a sebesség a játékban, és utólag szerkesztette meg a videót? 😄

Sztem csak átírt valamit a konyifgban, mert kb olyan szinten lassul be, mintha zéró élete lenne.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hmuda
Akkor nem semmi gépe lehet, hogy olyen frameratet produkáljon, hogy lassítva is folyamatos. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A kés a kezedben vna és lenyomod a G betüt javaslom hogy tartsd lenyomva egy ideig
Az élõ pajzs pedig anyi hogy fegyver a kézbe mögé lépsz ekkor ent fel kell villania hogy e-betvel human shield megnyomod e betüt és enyi
Sajnos vége 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Lunki88
Pont egy ilyen hsz. lett a ték...<#rinya>
hykao
A lassításra gondolsz? Csak a videót lassította le.
olvass vissza csöcs.

(lõjenek)

te hogyanlehet a kést eldobni???
és hogyanlehet a tuszt magunkhoz venni hogy ne lojjenek???
Gunner
Biiiiztos odaírt még vmit ami mi nem veszünk észre és akko mán lehet biztoosan :|

Nemt'om mié nem mûködik azzal a módszerrel amivel nektek, de remélem nem felejtettétek el amit én mondtam 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gerbill
Hát ezaz, következõleg odaírom hogy copyright<#hehe>

Lunki88
Szerzõi jogokat sértett, ebbõl börtön lesz. <#hehe><#idiota>
Gerbill
Hát ezt most úgy szúrtad be mintha te írtad volna, odaírhattad volna hogy gerbill, vagy valami. (Csak hogy azért mégis engem dícsérjenek<#nyes>)

Hmuda
Ez valami mod? Nekem is kell! 😄

Randelz
hehe, nagyon állat <#circling>

hykao
LOL, találtam egy kis mészárlós videócskát: KATT
bigfoot
A patch telepítése és a játék indításának egyik lehetséges módja
Leírom mégegyszer hátha megy valakinek
1. Az eredeti exe-nek kell a játék könyvtárában lenni, magyarul crackeletlen verzió.
2. Patch feltelepít
3. NEM SZABAD CRACKELNI
4. Bemountolod a Daemon tools 4.00(vagy késõbbi)-ba a játék image fileját.
5. Minden Opciót kapcsolj ki (ilyenkor piros a DT ikonja)
6. Letöltöd a SecureRom valamelyik verzióját
7. Elindítod az asr.exe-t
8. A beugró ablakban kiválasztod az eredeti exe-t
Nekem mûködik

bigfoot
patch

Könyi olvass már vissza, vagy FAQzzál egy ICIPICIPINDRIPANDRÓNYIT <#idiota>.

Nagyon szépen köszönöm a segitséget! Mostmár nekem is fut a game normálisan! Csak egy a bökkenõ vele, hogy szaggat és lassú! Nem tudjátok hogy mi lehet ennek az oka! Pedig jó gépem van!
bigfoot
És hol találok Mini image-t a gamehez?
bigfoot
oké köszi!

reménytelen
Azért, mert csak olyan kártyával indul el, ami támogatja a Pixel Shader 2.0-át. Az MX széria SEMMILYEN shadert nem támogat!
Gunner
De én nem a törést mondtam, me azt az eidos honlapjáról szedték, és a demohoz való...
én az elsõ fixed image-rõl beszélek, nem mindegy... én igy má t'ok játszani, ha felakarod fogni akko tucc te is

Rage47
sztem vid. kari gond
bigfoot
végigjátszottam,nagyon nagy game!!!

az egyik havernál nem mûkszik,gef4es mx400 van,felraktuk,de elindulásnál van az a piros csík na az megy félig és kilép!ez miért van?patch után is ugyanúgy kilép ott

Randelz
Én kipróbáltam tegnap a gamecopys 1.1 és törést és úgyanúgy nemmaradtak meg a mentésemim mint a többinél <#gonosz3>

Randelz
Ne cracket használj hanem miniimaget és SecuROM loader-t.

Lunki88
Ne használj cracket!
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet a "you better watch out..." pályán kiküszöbölni azt hogy ha eldobok valamit vagy lerakok egy bombát kidob az asztalra? Elõre is köszönöm válaszotokat
SNAKE01
LOL!<#hehe>

SNAKE01
ügyi!<#vigyor3>

Gunner
Úgy néz ki tényleg mûködik, mert eddig upgrade-nál is belassult már a játék (gondolom a forgó tárgyak miatt...), de most naon szépen megy, ha továbbra is minden oké akko ez igy naon fajin 😉

Gunner
Akinek nem megy még mindig az 1.1-es patch:

GameCopyWorld-rõl letölteni elsõ fixed image-t, bemountolni, securom loader 1.2vel elinditani játékot. Remélem ennek nem olyan hatása van mint annak az 1.1es demo fixed exe-nek. Minden esetre elsõ pálya után nem dob ki, saveim megmaradtak, most megnézem mennyire akad

Randelz
Nekem a videók legalább 2x gyorsabban jönnek video.google.com -ró.Putfile-on még az elején is kell várni a puffering-re google-n végignézten úgy hogy egyszer semvolt pufferelés.

I.C.ram
Valaki rájött már, hogy a Hideoutban miért lehet arra a befalazott ajtóra bombát rakni? Hiába robbantottam fel, nem történt semmi, pedig reménykedtem, hogy valami titkos pálya van mögötte 😄
I.C.ram
pff 😄 Most látom csak ,hogy pisztollyal is lehet távcsövezni. Azthittem, hogy az csak növeli a pontosságot, azt ennyi 😛