Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ez mekkora hülyeség! Ezt vagy hónapokig lehetne nyomozni, hogy ugyan ki követett el hibát.
Így persze a másik célpontot nem tudom likvidálni.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az élõ pajzs pedig anyi hogy fegyver a kézbe mögé lépsz ekkor ent fel kell villania hogy e-betvel human shield megnyomod e betüt és enyi
Sajnos vége 😞
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
(lõjenek)
és hogyanlehet a tuszt magunkhoz venni hogy ne lojjenek???
Nemt'om mié nem mûködik azzal a módszerrel amivel nektek, de remélem nem felejtettétek el amit én mondtam 😛
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Leírom mégegyszer hátha megy valakinek
1. Az eredeti exe-nek kell a játék könyvtárában lenni, magyarul crackeletlen verzió.
2. Patch feltelepít
3. NEM SZABAD CRACKELNI
4. Bemountolod a Daemon tools 4.00(vagy késõbbi)-ba a játék image fileját.
5. Minden Opciót kapcsolj ki (ilyenkor piros a DT ikonja)
6. Letöltöd a SecureRom valamelyik verzióját
7. Elindítod az asr.exe-t
8. A beugró ablakban kiválasztod az eredeti exe-t
Nekem mûködik
én az elsõ fixed image-rõl beszélek, nem mindegy... én igy má t'ok játszani, ha felakarod fogni akko tucc te is
az egyik havernál nem mûkszik,gef4es mx400 van,felraktuk,de elindulásnál van az a piros csík na az megy félig és kilép!ez miért van?patch után is ugyanúgy kilép ott
GameCopyWorld-rõl letölteni elsõ fixed image-t, bemountolni, securom loader 1.2vel elinditani játékot. Remélem ennek nem olyan hatása van mint annak az 1.1es demo fixed exe-nek. Minden esetre elsõ pálya után nem dob ki, saveim megmaradtak, most megnézem mennyire akad