Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mellesleg a Hitmanforumos avatarom is egy fantomkép a játékból - kísértetiesen hasonlít Gil Grissomra lol. 😄)
Amúgy NOTORIETY ügyben: lehet, hogy adott szinten belül több random képbõl válogat (mintha hajhosszúság szerinti kategóriák lennének lol - elõször bedobnak egy hátközépig érõ szándokánt, aztán jön ez a latin-amerikai szerû vállig érõ hajú, majd a rövid hajúak, végül a kopasz... - de ez csak találgatás)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A google kicsit más, mert az flasht használ.
Piedon küldte át amúgy nekem. 😊
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Viszont nem értem, hogy miért nem egyszerre raksz fel képeket, miért egyesével? Az imagevenue pont azért jó, mert egyszerre akár 10 képet is fel tudsz tolni vele.
(de szvsz ez sem lesz gyorsabb, hisz 25-50 megát azért nem fog ADSL-es embereknél másodpercek alatt behozni)
Nem lehet egyszerre több makrót/thumbnail beszúrni vagy mi??Próbáltam egymás alá,és mellé is,ennyire ne legyek már tufa<#szomoru1>#szomoru1>
Ja, és persze Rookie szinten nincs NOTORIETY. rendszer
Mibõl számolja a notorietyt? Hogy hányan bámultak meg?
Suzuki Swift GL 1.3
Ezt a fantomos dolgot még mindig nem értem...
az elõzõ pályán a (kórházan, assem flatain vagy ilsemi) ott specialst-kétn végeztem és az ujságban egy majdnem ugyanolyan fantomkép volt mint én csak más szemüveg rozzantabb öltöny...
Mostani a küldit pedig Hoodlum-ként végeztem és az ujságba az áldozat képe jelent meg, nem az enyém...
most akkor miértnem u.a. az a kép/vagy jobb kép jelent meg ???
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Az mitõl függ, hogy milyen rankingot kapok? ÉS hogy vannak a szintek, mert már kaptam elég sok fajtát, aztán érdekelne, melyik mennyire jó...
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Mondjuk rájöttem hogy nekem nem nagyon fekszik nekem a szokványos silent assassin modor. Nálam simán belefér a hangtompítós pisztoly, ha nem lát éppen senki. Az õröket is hidegvérrel leirtanám néha. Meg valahogy van egy kis rajongásom az enyhén beteg halálnemekhez. A "new life"-on is szögbelövõvel nyírtam ki a csávót 😄
Magyar Hitman4 oldal pedig itt: http://www.hitman4.hu/
Ha nagyon nem megy az a pálya: nézd meg a végigjátszásvideót.
@Lunki88: az nem garázs, hanem kisállatklinika! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)