Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
igy van, 75-nél én kopasz lettem, csak az arcom volt kicsit beverve😊))
hykao
Azt a topikot én nyitottam lol. 😊
(mellesleg a Hitmanforumos avatarom is egy fantomkép a játékból - kísértetiesen hasonlít Gil Grissomra lol. 😄)
hykao
Ja hát vettem észre lol. Jócskán romlott a képminõség az eredetihez képest. 😞

Amúgy NOTORIETY ügyben: lehet, hogy adott szinten belül több random képbõl válogat (mintha hajhosszúság szerinti kategóriák lennének lol - elõször bedobnak egy hátközépig érõ szándokánt, aztán jön ez a latin-amerikai szerû vállig érõ hajú, majd a rövid hajúak, végül a kopasz... - de ez csak találgatás)
ProGabe
Tényleg,nem is néztem ki postolda oda,lol

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
😄DD
I.C.ram
Attól függ, hogy mekkora bitratet használ a videó.

A google kicsit más, mert az flasht használ.
hykao
Lol most látom, hogy ezeket a képeket én raktam fel a Hitmanforumra.
Piedon küldte át amúgy nekem. 😊
Gerbill
Nekem itt egybõl elindult és folyamatosan ment míg a másiknál meg kellett várni amíg bepufferelt, ami nem tudom mitõl függ, mert volt hogy egy teljes végigjátszásvideót 1 perc alatt pufferelt egy kisebb videót pedig 10 perc körül.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ProGabe
Mert nem én raktam fel hanem a hitmanforumos linket használtam,és elvileg jónak kéne lennie.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hykao
Én nem tudom mi a fenét csináltok, nekem sosem volt gondom ezzel az oldallal.
Viszont nem értem, hogy miért nem egyszerre raksz fel képeket, miért egyesével? Az imagevenue pont azért jó, mert egyszerre akár 10 képet is fel tudsz tolni vele.
hykao
Tessék felraktam a Google Video-ra az egyik videót: KATT
(de szvsz ez sem lesz gyorsabb, hisz 25-50 megát azért nem fog ADSL-es embereknél másodpercek alatt behozni)
ProGabe
Na jó,feladom<#vigyor5>.
Nem lehet egyszerre több makrót/thumbnail beszúrni vagy mi??Próbáltam egymás alá,és mellé is,ennyire ne legyek már tufa<#szomoru1>

ProGabe
A többi:

ProGabe
A nagybetûs jó rohadt...<#falbav>

ProGabe
Bocs a spamért,nem tudom miért nem jók.

Rage47
<#conf>
ProGabe
Na még 1x:

ProGabe
Hitmanforumról a fantomképek:

I.C.ram
Ha már Mardi Gras-nál tartunk: 1280ban nyomom, és azon a pályán tökéletesen futott, pedig ott van a legtöbb ember a képernyõn egyszerre, plusz kofetti effekt stb. Viszont a Playboy villában mikor bemegyek a karácsonyfás szobába, alig van ott kb 15 ember, és belassul kicsit. Ezek miért vannak?
I.C.ram
Azon gondolkoztam, hogy a Mardi Gras-s pályán lemészárolok mindenkit pár bombával 😄 Kiváncsi vagyok mi történik. Csak az a baj, hogy amint elõveszem az bombát, rögtön pánikolnak. Nehogymár egy civil rögtön felismerjen egy tenyérnyi nagyságú korongot, hogy ez bomba... Szóval kicsit furcsa ez 😛
hykao
Gondolom a szemtanúk számából és, hogy felvettek-e a biztonsági kamerák. (mondjuk sok értelme sajnos nincs, mert utána meg le lehet fizetni a szemtanúkat és a rendõröket, illetve új személyazonosságot lehet vásárolni, ami azt hiszem élbõl lenullázza)
Ja, és persze Rookie szinten nincs NOTORIETY. rendszer
Gerbill
Szerintem a Notoriety ha mondjuk elõveszed a fegyvert és vagy 6 civil láttára puffantod le a célpontot, esetleg felvesznek egy kamerával, rosszabb esetben akció közben

I.C.ram
hmm ezt nem is tudtam. Nekem mindig 0 körül volt a notoriety. Bár reflexszerûen mindig háttalálltam valakinek, ha közelembe jött 😊

Mibõl számolja a notorietyt? Hogy hányan bámultak meg?
hykao
Elméletileg igen. Valahol a hitmanforumon már láttam egy kopasz fantomképet is.
bepe79
És ha max. a notoriety, akkor csinálnak nagyon pontos fantomképet rólam? Ergo megtudják, hogy ki is vagyok és hogyan nézek ki?

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Dehogy. Ha 0 a notoriety, akkor az áldozatról rak be képet (szinest), ha viszont nem 0, akkor annál jobban hasonlít az újságban rád a fantomkép, minél magasabb a NOTORIETY-d.
hykao
LOL má', te olvasol is, vagy csak postolsz? -> #3915
I.C.ram
Képeket mindig random pakolja tudtommal.
Gerbill
Nem az értékeléstõl függ, hanem a Notoriety szinttõl. Ha nincs szemtanú és videófelvétel akkor nincs notoriety. És a szemüveges kopasz férfi az újságon nem te voltál hanem az egyik áldozatod

Lobsterman
A Flatlineos kérdés megoldása a #3915ben 😊

misirulez
Hello!
Ezt a fantomos dolgot még mindig nem értem...
az elõzõ pályán a (kórházan, assem flatain vagy ilsemi) ott specialst-kétn végeztem és az ujságban egy majdnem ugyanolyan fantomkép volt mint én csak más szemüveg rozzantabb öltöny...
Mostani a küldit pedig Hoodlum-ként végeztem és az ujságba az áldozat képe jelent meg, nem az enyém...

most akkor miértnem u.a. az a kép/vagy jobb kép jelent meg ???

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Lobsterman
de egyáltalán miért számít szemtanúnak a kutya? nem tudja elmondani senkinek hogy kit látott...

Lobsterman
dehogynem. kapott az kóbit elõtte is utána is 😄

hykao
Másról lehet szó, szvsz attól még lehetsz SA, hogy a célpontokat lemészárlod. Talán a kis szemtanút nem "kenyerezted" le?
hykao
Gondolom nemsokára.
lac111
Hello!

Az mitõl függ, hogy milyen rankingot kapok? ÉS hogy vannak a szintek, mert már kaptam elég sok fajtát, aztán érdekelne, melyik mennyire jó...

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Lobsterman
Afranc. Csak professional lettem a "you better watch out"-on. Pedig csak célszemélyeket öltem. Õket is lelöködtem az erkényrõl. Lehet hogy köze van ahhoz hogy késsel dobtam fejbe a kis nikitát? 😄
Mondjuk rájöttem hogy nekem nem nagyon fekszik nekem a szokványos silent assassin modor. Nálam simán belefér a hangtompítós pisztoly, ha nem lát éppen senki. Az õröket is hidegvérrel leirtanám néha. Meg valahogy van egy kis rajongásom az enyhén beteg halálnemekhez. A "new life"-on is szögbelövõvel nyírtam ki a csávót 😄

Gerbill
És ez az oldal mikor nyit meg? Mert az van kiírva hogy akkor nyitunk ha megjelenik a játék de már megjelent. Vagy csak én nem vettem észre valamit?

hykao
San Diego-ban van az, nem "miamis" kisváros...
Magyar Hitman4 oldal pedig itt: http://www.hitman4.hu/
Ha nagyon nem megy az a pálya: nézd meg a végigjátszásvideót.

@Lunki88: az nem garázs, hanem kisállatklinika! 😊
reménytelen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amíg a szomszéd nõ lehajolva nyírja a sövényt, és nem lát, addig kell belopakodni.
akyyy
de ha bemek a garásba rögtön ugranak rá, kinyíírni meg senkit nem akarok

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy csináltam hogy a bohócot elkaptam a furgon mögött, felvettem a ruháját és beraktam a ládába. Ezután már simán beengednek a házba, a légpuskához pedig abban a garázsban találsz lõszert, ami szemben van azzal a házzal ahova be kell jutnod.
akyyy
vki segítsenn már mi az elsõ lépés úgy h nem ölök meg senkit azon a pályán ami vmi miamis kisváorsba van?😄 sehogy sem sikerül lejutni ugy hogy ne kezdek el mészárolni:S próbáltam ugy hogy biztosíték lekapcs és a kutya mellet elmegyek, ugy hogy viszek neki fánkot, de megugat és már jönnek is:CC de csakis kizárolag az elsõ vag ymgyásodiklépést irja le valaki a többire magamtól akarok rájönni😊 ( vagy hogy hol vannak töltények a légpisztolyba)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hol van magyar hitman oldal?:S

The FlashBack
Nincs még új krekk ugyi?😮

hykao
Azt hiszem az operaházban van.
Randelz
ez megyik pályában van ??

kirol
<#nyes>

hykao
Aham, majd megnézem.

Más:
SPOILER
Megtalálta már valaki a patkányok klubját?