Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem volt már mindhárom bárban...
Jacob's Ladder

(a leiter németül többek között létrát jelent, innen bátorkodtam következtetni 😛)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kirol
Padig nálam így volt. De meguntam, és kinyírtam. Na mindegy.

Nagyon ott van ez a játék. A többi része is ilyen jó volt?
Én egyikkel se játszottam, csak a demókkal, de azok nem tetszettek.

hykao
Pedig tuti! Már többször is kipróbáltam! Mindig más bárba ment!
Gunner
Na oan nincs... nekem sose figyelik mikor fexik... a múltkor én se tuttam rányomni, ezért mikor tükörhoz ment fogtam és le stun-gunoltam 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

misirulez
Akkor marad az injekciós megoldás

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Gunner
Én nem értem, t'om én vok hülye... de mi az a Lajtorjája? 😄

kirol
De nincs olyan pillanat, hogy úgy nyomjam rá, hogy más ne vegye észre. Mond addig fekszik, amig az õr odanéz. Abban a pillanatban, amikor elmegy az õr, felül. Most mit csináljak?

Hehhe 😊.

A Till Death Do Us Part c. pályán a 47es álneve Jacob Leiter, vagyi Jákob Lajtorjája <#nevetes1>. Csak úgy megjegyeztem <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szerintem az orvgyilkos elhelyezése nem random. A másik két bárból nem látna rá a politikusra. Nálam is a blues bár fölött volt, pedig jónéhányszor újrajátszottam a pályát, miután végigvittem a játékot.

kirol
Köszi, próbáltam én rányomni, de nem sirerült.<#nemtudom>
Az a fecskendõim meg elfogytak. Na megyek is vissza.

Köszi<#wave>

Gerbill
Elõveszed az injekciót, rácélzol az üvegre majd ha piros lesz a célkereszt belenyomod a palackba

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Amikor visszateszi a súlyzót az edzés végén, E-vel ráejted.

kirol
Az ügynökös pályán vagyok. Van egy csávó, aki súlyzózik, meg sétát. A súlyzóval nem tudom elintézni, viszont kint sem találok semmit. Bár van kint egy üvege, amibõl iszik ,de ne mtudok bele mérget rakni, ha lehet egyátalán ilyet csinálni. Õt hogy lehet elintézni?

Nem akaro ma videót megnézni, mert eddig is magamtól csináltam, csak most ezt ne mtudom. Már 2 órája csinálom ezt a pályát, hát idõ kifigyelni az embereket. De iszonyat jó játék! Annak nincs értelme, hogy valaki a videó alapján végigvinye a pályát 10 perc alatt. Szerintem.

hykao
Köszönjük, hogy elmondtad a végét azoknak is, akik még nem tartanak ott... 😞
hykao

Aha. Hát az antikvárius boltjából még nemigen hallgattam ki az albinót.
Inkább mindig a zongorára koncentráltam, meg a csajra, hogy mikor ér alá. 😊
Valamint inkább a sárga madárruhába bújtam egybõl...
De volt, hogy az albino maradt utoljára, és akkor meg egyre idegesebben kereste a másik kettõt az adóvevõn keresztül... 😊
reménytelen
A merénylõ csávó a három bár közül az egyikben van. MIUTÁN a fõ célponthoz megérkeztek a gyémántok, azután õ értesíti a többieket, hogy elkövethetik a merényletet, és akkor a bárban lévõ orvlövész csóka lelövi a politikust, mikor a közelbe ér. Ezért én mindig azzal kezdem a pályát, hogy a gyémántokat cipelõ madarat elaltatom, és biztonságba helyezem a bõröndöt, így korlátlan mennyiségû idõ áll rendelkezésemre a célpontok likvidálásához.
hykao
Tényleg, már több helyen olvastam, hogy van Los Angeles-i pálya is...de nekem nem rémlik, hogy bármelyik is ott játszódna. Egyedül a Rehab.Klinika rémlik, hogy Kaliforniában van, de az sem Los Angelesben. Szóval?
hykao

1. Ha sokat szarakodsz a pályán, akkor le is szedi a politikust az orvlövész...nekem elõfordult már - a walkie-talkie-ba be is mondja a csajának, amikor célra veszi...
2. Random alakul ki, hogy melyik bárba megy az orvlövész, a három közül bármelyikbe mehet, újrajátszásonként más-más bárban tûnhet fel! (Salsa, Rock, Blues)
Gunner
jaja, az aki a blues bárba van

Randelz
Van egy mesterlövész a 3 célpont közül aki talán leszedné.Ezt csak abból gondolom hogy volt a aszobában egy sniper

Gunner
ezzel kapcs csak azt nem értem, hogy
védjem meg a mobil pavilonon álldogáló emberkét, de nekem sose volt veszélybe... gondolom gyorsan kéne megcsinálni küldit, de még sose volt gondom ilyen szempontból

hykao
Ja értem...
Hát ha belököd ide az angol szövegeket (akár képként - csak thumbnaillel vagy url-lel), akkor lefordítom neked. Most nem indítom el a játékot, mert zene CD van a meghajtóban...
Gunner
Karneválos? Murderer of Crows gondolom

Gyémántos táska megszerzése, 3 emberke likvidálása. Az intelbe leirja, hogy a wooki tookik kihallgatása után megt'od hol a másik 2 emberke. Irja, hogy a zongorával vigyázzá, me ölni lehet vele. Irja, hogy a könyvtárba papírvékony falakon áthallani mi történik. Vhogy má túl egyértelmü a küldetés folyamata 😊

misirulez
Meg tudnám csinálni szotar.sztaki.hu-val a pontos fordítást csak akkor az kb fél óráig tartana, gondoltam ha pontos fordításra úgy sincs szükség valaki leírhatná csak úgy nagyjából mi van oda irva...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

hykao
Más: most láttam torrenten valami ilyesmit, hogy Hitman Blood Money Ambient Addon v. valami ilyesmi.
Ez mi a túró lehet vajon? Volt már dolga valakinek ezzel?
hykao
Hmm, nem értem. Tegnap még segíteni akartál fordítani! Akkor, hogy érted azt, hogy nem tudod mi a küldetés???
hykao
Plugint nekik...nem is értem flash-plugin nélkül manapság, hogy lehet netezni? 😮

Úgy vettem észre, hogy sajnos se a különbözõ kések, se a sokkoló, se a baseball ütõ, se semmi ilyesmi nem kerül be a leltárba. Pedig a Contracts-ben mintha ezek is bekerültek volna a leltárba, amibõl lehetett mazsolázni a játék végigjátszása után.
misirulez
Ha szépen kérek valakit le tudná nekem irni, hogy mit kell tudni a karneválos küldirõl?
Csakmert nemtudom mi a küldetés, ezért nemtom mit csináljak...
Nem a megoldást kérem csak nagyjából mik vannak leirva ha megnyomoom a B-t.

szotar.sztaki.hu-val nagyon sok ideig tartana...

elõre is THX

Gunner
Szerinted enyém? 😄

Gunner
Egyébként van a Stun Gun az elmegyógyintézetes pályáról (Flatline), nagyon fajin kis eszköz, át lehet azt vinni más pályára is? Me nagyon hasznos silent assasin fegyverecske 😊

Gunner
De jólt'od vannak olyanok akiknek a bannert nem hozza be, ezért nem is látják FAQ-t, láttál te is példát erre

Hogy a te stílusodban válaszoljak: te meg menj és játszál apád farkával. <#mf1>

Minden jog fenntartva!

hykao
Hát a chilei pálya alap, hisz csak ott beszélnek spanyolul a Blood Money pályái közül. 😊
(Amúgy a borospince bejáratánál lévõ rádióban nyomatják ezt a dumát ezerrel...😄)
hykao
Mondjuk pont az ilyen kérdések miatt van többek közt a FAQ...és a FAQ-ban benne van a válasz erre a kérdésre is.
Így érdemesebb az olyan kérdésre, amire a válasz benn van a FAQ-ban, csak annyit válaszolni: -> FAQ....vagy még annyit sem...ha már egyszer ott villog fehér-pirosban játszó színekkel, hogy: "Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás"
KIBASZOTT SPOILERT NEHÉZ LENNE ODAÍRNI????

Minden jog fenntartva!

SNAKE01
faq!

Köszi szépen!
Gunner
Akkor is lehet lefizetni amikor 0án van a cuccos, na akkor tök fölösleges, mápedig sokan csinálják pénzkidobásból és csodálkoznak h. nincs pénz upgrade-ra 😛
(pl. bátyám)

Gunner
Pályák végén amikor megnézed notorietirey izé hozédat és túl nagynak véled, akko ad 3 lehetõséget, hogy fedezd az álcád

lefizetni a szemtanukat kis pénz
lefizetni rendõr fönököt közepes pénz
új identitás(személyazonosság) soooksook pénz 100.000

Hogy lehet lefizetni valakit?
Gunner
Én próbáltam, meg is tettem, õszintén szólva bogárba is ütköztem, mert mikor csajszi elégett az én 47eském is elhunyt, mikor szembe a színpaddal néztem a mûsort 😊

Gunner
Akko te se ezt a fórumot olvasod 😊

Ha problémák lennének patchel, akko nem szenvednének vele sokan hogy felrakják

Örm
Hello!
Az 1.1-es patchet érdemes felteni? Olvastam olyat, hogy a telepítés után kikapcsol a gép és egyéb más problémákról.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

reménytelen
Látom, ezek valamilyen pályán készültek... hát, én ekkora hírnévvel nem vállalnék be pályakezdést, akkor inkább már lefizetem, akit kell...
reménytelen
Én például volt, hogy azért buktam le, mert a miután lelõtte a színész az éles fegyverrel az áldozatot, én túl közel álltam a színpadhoz. Azt tanácsolom, hogy maradj tisztes távolban, nekem az mindig bejön!
Lobsterman
Bedobtam bábelhalba.Ez jött ki:
Of North American cinema Rex Stanton vinieda of Thin son in Santa Rosa appeared in the property, thousands of fans to enjoy the wine are hoped and the food free there are the possibility of encontrarce with in heroe muscular of Motor City Massacre
Hehe. Valszeg a Chilei pályához kötõdik a dolog.

Más: Próbálta már valaki megbuherálni a pirotechnikai berendezést a "dance with the devil"-en? Jó móka, bár enyhén gonosz 😄
Legalább nem kell közeli kapcsolatot létesíteni a lánykával, meghal az magától 😊

misirulez
-o

misirulez
Én tudom, a Hitman Blood Mooney c. számítógépes játékban.

Talált? 😊

misirulez
L O L
a u o
u t u
g d
h
i
n
g

...😊