Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nagyon ott van ez a játék. A többi része is ilyen jó volt?
Én egyikkel se játszottam, csak a demókkal, de azok nem tetszettek.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
A Till Death Do Us Part c. pályán a 47es álneve Jacob Leiter, vagyi Jákob Lajtorjája <#nevetes1>#nevetes1>. Csak úgy megjegyeztem <#idiota>#idiota>.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szerintem az orvgyilkos elhelyezése nem random. A másik két bárból nem látna rá a politikusra. Nálam is a blues bár fölött volt, pedig jónéhányszor újrajátszottam a pályát, miután végigvittem a játékot.
Az a fecskendõim meg elfogytak. Na megyek is vissza.
Köszi<#wave>#wave>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nem akaro ma videót megnézni, mert eddig is magamtól csináltam, csak most ezt ne mtudom. Már 2 órája csinálom ezt a pályát, hát idõ kifigyelni az embereket. De iszonyat jó játék! Annak nincs értelme, hogy valaki a videó alapján végigvinye a pályát 10 perc alatt. Szerintem.
Aha. Hát az antikvárius boltjából még nemigen hallgattam ki az albinót.
Inkább mindig a zongorára koncentráltam, meg a csajra, hogy mikor ér alá. 😊
Valamint inkább a sárga madárruhába bújtam egybõl...
De volt, hogy az albino maradt utoljára, és akkor meg egyre idegesebben kereste a másik kettõt az adóvevõn keresztül... 😊
1. Ha sokat szarakodsz a pályán, akkor le is szedi a politikust az orvlövész...nekem elõfordult már - a walkie-talkie-ba be is mondja a csajának, amikor célra veszi...
2. Random alakul ki, hogy melyik bárba megy az orvlövész, a három közül bármelyikbe mehet, újrajátszásonként más-más bárban tûnhet fel! (Salsa, Rock, Blues)
Hát ha belököd ide az angol szövegeket (akár képként - csak thumbnaillel vagy url-lel), akkor lefordítom neked. Most nem indítom el a játékot, mert zene CD van a meghajtóban...
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Ez mi a túró lehet vajon? Volt már dolga valakinek ezzel?
Úgy vettem észre, hogy sajnos se a különbözõ kések, se a sokkoló, se a baseball ütõ, se semmi ilyesmi nem kerül be a leltárba. Pedig a Contracts-ben mintha ezek is bekerültek volna a leltárba, amibõl lehetett mazsolázni a játék végigjátszása után.
Csakmert nemtudom mi a küldetés, ezért nemtom mit csináljak...
Nem a megoldást kérem csak nagyjából mik vannak leirva ha megnyomoom a B-t.
szotar.sztaki.hu-val nagyon sok ideig tartana...
elõre is THX
Szerinted enyém? 😄
Minden jog fenntartva!
(Amúgy a borospince bejáratánál lévõ rádióban nyomatják ezt a dumát ezerrel...😄)
Így érdemesebb az olyan kérdésre, amire a válasz benn van a FAQ-ban, csak annyit válaszolni: -> FAQ....vagy még annyit sem...ha már egyszer ott villog fehér-pirosban játszó színekkel, hogy: "Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás"
Minden jog fenntartva!
(pl. bátyám)
lefizetni a szemtanukat kis pénz
lefizetni rendõr fönököt közepes pénz
új identitás(személyazonosság) soooksook pénz 100.000
Ha problémák lennének patchel, akko nem szenvednének vele sokan hogy felrakják
Az 1.1-es patchet érdemes felteni? Olvastam olyat, hogy a telepítés után kikapcsol a gép és egyéb más problémákról.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Of North American cinema Rex Stanton vinieda of Thin son in Santa Rosa appeared in the property, thousands of fans to enjoy the wine are hoped and the food free there are the possibility of encontrarce with in heroe muscular of Motor City Massacre
Hehe. Valszeg a Chilei pályához kötõdik a dolog.
Más: Próbálta már valaki megbuherálni a pirotechnikai berendezést a "dance with the devil"-en? Jó móka, bár enyhén gonosz 😄
Legalább nem kell közeli kapcsolatot létesíteni a lánykával, meghal az magától 😊
Talált? 😊