Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
egyébként, hiába is próbálunk "emberszerûen" játszani, akkor sem lesz teljesen realisztikus a game... (én azért örültem volna, egy csigatáras M4-esnél komolyabb, nagyobb kapacitású/tûzgyorsaságú/erõsségû fegyvernek is, pont, mint
a 134-es "Predátorosított" 😄 verziója)
hykao: volt mini a kolumbiai pályán is az egyik sátornál... (az elsõ részben)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(amik szvsz eléggé fura módon lettek összeválogatva... pl.: minek 3 fajta MP5-ös szerû stuki, amikor csak a válltámasz szinte a különbség...)
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
De szerinem ha nem vettük volna észre, akkor sem lennénk lámák, ugyebár.
igy akármelyik bárban lehet az orvlövész...csak érjen oda a kocsi elé...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Bár nekem nem annyira megterhelõ minden indításnál kattintani plusz 2-t <#idiota>#idiota>.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
De azért sokan kérdezgetik, kijött e már a valódi 1.1-es crack, mert szeretnék crackelni a játékot, és elhagyni a loader használatát.
Én is ezt fogom tenni, ha kijön végre az 1.1-es crack.
(a puskája is ott volt letámasztva)
Nem is tudom, hogy a másik két bárnak van e egyáltalán tetõtere.
A nõ az más kérdés, az állandóan járkál a bárok között.
Egyszerûen minek kell crack, ha indul anélkül is, máshogy?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mondjuk 1.1-es crackel nem játszhatsz, (mert a trainingpálya után kidob, lévén hogy a demóhoz készült) maximum felrakott 1.1-es patch-el + Loaderrel. Én is így játszom. Csakhogy nem errõl beszéltünk, hanem a nemmûködõ 1.1-es crackrõl.
jut eszembe, mikor várható fordítás?😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Szóval csak a küldetések alatt fontos neki az, hogy ne öljön meg civilt 😊.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
(Bocs, valakinek le kellett mondanom 😄)
Érdekes dolog, mert amúgy ezt bárki meg tudja csinálni otthon is. Csak le kell halkítani minden mást, a zenén kívül, s barangolni a pályákon, s felvenni a zenéket lol...
Valamiért azonban a két klubos zene baromi rossz minõségûre sikerült emberünknél, ezért megcsináltam a három klubzenét (mert a Salsa eleve kimaradt nála ugye) végtelenített verziósra, és a Bernád Barbara féle Tomorrow never dies elõadást is felvettem.
http://media.putfile.com/HBM_Salsa_looped
http://media.putfile.com/HBM_Rock_looped
http://media.putfile.com/HBM_Blues_looped
http://media.putfile.com/BarbaraBernad_TomorrowNeverDies
Ezek a hivatalos OST-n úgysem hiszem, hogy rajta lesznek, így talán nem követtem el nagy bûnt. 😊
Végre újra elindult a Hitman hungary, ahova már felkerült szinte az összes pálya videóvágigjátszása, emellett képek, további letöltések, és cikkek is várnak minden egyes rajongóra! Természetesen a site még nem 100%-os, de folyamatosan töltögetjük fel a dolgokat!
www.hitman4.huwww.hitman4.hu
Végülis nem annyira bonyolult, szimplán képzeld el azt, hogy a 4. rész operaházas pályája a 3. rész rövid elõzménye.
A pálya teljesítése után jön egy kis render, amiben te elslisszósz', de valaki még kibiztosít egy pisztoly.
A 3. rész meg ugye úgy kezdõdik, hogy beesel a búvóhelyedre félholtan, egy lövési sebbel a torzódban. SPOILER akinek még nem vitte végig a Conrtacts-t : Majd a játék utolsó pályája maga a menekülés onnan, ahová az elején érkeztél.
A célpontoknál meg már likvidálva van az a két ember, akiket a 4. rész operaházas pályáján öltél meg.
Ugye szépen elrepülsz, és jöhet a rehabos pálya, ami már szintén a Blood Money-ban szerepel.
- tényleg nem tudom 😄.
Szerk.: már megint leesett! <#idiota>#idiota>
Most esett le 😄.
5percig vártam fennt a piros madarat és ahogy letette a táskát, és kiment az õrrel egybõl nekiestem a szemcsisnek és lelöktem, majd rohantam le.
Idõben biztos nem vagyok elkésve, nemtom mi lehet.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Az nem miniszter... 😊 Amúgy gondolom eltökölted az idõt. A csaj folyamatosan "járõrözik" a pályán, a walkie-talkie-n hallhatod, hogy épp merre jár... 😊
Lentebb van megoldás, hogy ne haljon meg a "miniszter"...olvass vissza kicsit a spoileres tagok között... 😊
Ha jól figyelted, akkor a 3. és ez a 4. rész szorosan kapcsolódik egymáshoz! Sõt inkább úgy mondanám, hogy történetileg az egész 3. rész a 4. rész operaházas pályája és a rá következõ kaliforniai Rehabilitációs pálya közé esik!
(Hisz a 3. részben épp a párizsi operából jövet lõnek meg minket, majd még elvánszorgunk a motelig, ahol elájulunk, és élet halál közt lebegve - egyfajta lázálomként - lepereg elõttünk az életünk, s ebbõl játszunk mi végig pár epizódot játékosként, majd az utolsó pályára magunkhoz térünk, s a játék úgy végzõdik, hogy felszáll az amerikába tartó repülõnk a párizsi Charles De Gaulle repülõtérrõl...)
ezexerint a súlyzós emberke körül is õrnek kellett volna lennie, de nekem akkor se volt, mókából megcsináltam még1x azt a küldit és naon meghalt 😄
(lehet abban is van valami, hogy most 15/100as az ismeretségem? :|)