Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramires
Halihó!
Ha felteszem a patch-et, akkor a mentéseim elvesznek?? Esetleg ha kimentem azokat, akkor esetleg újra be tudom rakni õket?

Mert most Diesel az akuálisan befutott akcio hiró <#szomoru1>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Rage47
mindenki szerint õ sokkal jobb, nem értem hogy lehetett beválasztani dieselt-t
sztem is ö illene a legjobban a 47-es filmbéli szerepére..csak kicsit jobban meg kell nyirni a fejét😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

misirulez
De ha rákattintok nem történik semmi pedig, van rá zsém...
<#falbav>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

SNAKE01
ENTER!😄

misirulez
Szerintem Õ a 47 kolléga megszemélyesítõje:

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Rage47
milyen gagyi lesz sztem Vin Diesel-el😞
Jason Stetham sokkal jobb lenne...
lac111
Elegleg a Buy gombra? Amúgy azt jelenti megvenni.. <#szomoru1><#vigyor3><#vigyor3>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

misirulez

Mire kattintsak, hogy megvegyem ezt?

akyyy
lesz film, asszem jövöre, vagy 2008ra, Vin Diesel fogja rendezni (xXx; Gorillabácsi), valamint a fõszerepet fogja játszani 47-es szerepében

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

maffioso
eddigi legjobb rész ez nem vitás

\"If in doubt, flat out!\"

Rage47
ááá, tényleg😄D
Gunner
ha vegyítjük a resident evil 2 végén található csaj által birtokolt elemi erõket + mr . 47el összegyúrjuk akko Xaviert kapjuk, tény 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Lobsterman
Hejj. Most találtam rá erre a Patrick Stewartos X-Men3-as promóképre. Azt hiszem eléggé nagy a hasonlóság 47es kollegával. Ha 20 évvel fiatalabb lenne, meglenne a jelöltem egy esetleges filmverzió fõszerepére 😄

Gunner
Az, hogy nem olvastad el a crack mellett az nfot, oda van irva, hogy official demo crack sztem. Átgondolod kiderül, hogy demo csak 1 pályás volt, következtetsz, megtalálod a választ kérdésedre

Mellesleg FAQ-ba olvasottakat próbáld ki, csak ne a backup hitman dvd-t mountold be, hanem vmi mini imaget.

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

reménytelen
Az, hogy CRACKELTED!!!

1.) Olvass vissza!
2.) Ne crackelj!
Rage47
sztem is😊
ssdd
HI!
Felraktam az 1.1-es cracket, el is indult vele a játék, de az elsõ pálya után lefagyott. Mi lehet a hiba? Help pls.

reménytelen
A jól éneklõt, mert van olyan profi, hogy rosszabbul énekeljen, mint egy természetesen rosszul éneklõ 😊
Lobsterman
És ha mondjuk ti csinálnátok a játékot, és kéne valaki aki szarul énekel, kit választanátok? Egy jól éneklõ emberkét, akit aztán megkértek hogy énekeljen szarul, vagy egy valóban szarul éneklõ emberkét, akinek ez természetes? Szerintem inkább utóbbi, de ilyeneken ne akadjunk fenn.

reménytelen
Igazad van, most én is megnéztem, direkt rosszul kell énekelnie, mert ha beszélsz a csapossal, õ mondja is, hogy egy nap alatt kellett valakit találni az énekesnõ helyére, és hát õt találták, aki énekelni botrányosan tud, de legalább jól néz ki 😊
Akinek ez komolyan megfordult a fejében, annak gratulálok 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

misirulez
Én nem kérdeztem meg tõle, inkább nem zavarom ilyen idióta kérdésekkel...😊
Ti se tegyétek...😊

A stáblistán is valahogy úgy van odaírva, hogy "Karaoke version". Szóval tényleg csak poén 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Rage47
igen?😊))oké
misirulez
Kérdezzétek meg tõle...fennt van iwiw-en

Rage47
lehet h jól énekel, csak direkt el kellett szúrnia
Lobsterman
A Gúgel a barátod ám 😊

Lobsterman
Sõt már a Contratctsben is telefonálgatott. De énekelni valami botrányosan tud. Még jó hogy poénra van véve az egész 😊

ProGabe
Gondolom becsukott szemmel kattintott egyet a képernyõn és ide jutott vele.
#4199:hasznos tanács<#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

reménytelen
És ezt miért ide?
Balról-jobbról, közép, beleaszadékbapuff.

Sziasztok. Valkinek nincs meg véletlenül a NOLF2-nek a végigjátszása?Tudom, hogy régijáték de nekem kellene. Köszi
Ezeket a stáblista teljes elolvasásával már ezelõtt is tudtam :].

hykao
Mármint arra gondolsz, hogy magyar is van a fejlesztõk között? Hát nem csak Bernád Barbara nevét olvashatod a stáblistában, mint magyar nevet...jópár magyar van a fejlesztõk közt.
Amúgy Bernád Barbarát énekelni is hallhattad a játékban...linkeltem már róla videót és hangfájlt is. 😊
Ejj, egyébként végigvittem én is ebben a percben 😊. Talán az utóbbi idõk legjobb játéka, mondjuk egy Half Life 2-t leszámítva. Helyén volt minden, a stábot nézegetve meg olyat is láttam, hogy "Lead Animator - Barbara Bernád" 😊. Azért ez jó.

WÁÁÁ NEM BÍROM SOKÁIG AZ 5. RÉSZIG <#idiota>.

És most ezt magyarul, ha kérhetnénk.

Gerbill
Nálam eltalálta egy mesterlövész puska lövedéke, nem tudom az õrök bevették e hogy baleset.<#zavart1><#violent><#gun>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

hykao
A reloaded féle krekkel felülírtad az eredeti .exe-t, s ezek után nem dob ki a Sziklás-hegység féle pályán? Akkor szerencséd van.

Más: az alelnökkel vajon lehet végezni baleset gyanánt? Valaki végzett vele úgy, hogy balesetnek álcázta?
AnuluWork
Nem feltétlenül. Nálam pl. nem dobott ki.

Mondjuk nálam meg nem megy a Advanced Warfighter és a Splinter Cell utolsó része, mert kivág memóriahibával.

Semmi sem tökéletes.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hykao
A már eddig meglévõ krekk sem tökéletes, mint ismeretes! A You Better Watch Out... pályán ha bármit eldobsz, kidob az asztalra...
akyyy
miért van hogy lent a keresõbe beirom hogy amr és elkezd iylen zene szólni?😮OOOOOOOOOOOO

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát mert elérõen kezeli az alap MP5-öt és a saját átalakítható MP5-ösödet.
De szerintem elég jól sikerült ötlet ez, nagyot néztem például, hogy az MP5-öst átalakíthatom A2,A4 sõt akár K konfigurációjúra is. Jó ötletnek tartom.
Persze más kérdés hogy mivel a végigjátszás során anno mindig SA minõsítésre törekedtem, ezért a silverballeren kívül nemigen vittem magammal mást. Azt is csak a biztonságérzet miatt. :-)

Tényleg az egyetlen hibája a játéknak, hogy a közelharci cuccokat nem engedi magaddal vinni pályák között.

szevasztok.kérdésem lenne....hogy csak nállam szokott uk muk fuk kilépni a bloodmonye vagy ez gyári beállitás? 😄 😄 ugyanis amikor ugytarja kedve kilép a játékbol.
Olyan büszke vagyok magamra <#nevetes1>

Végre sikerült SA-ra a House of Cards 😊.

hûha, kicsit sok volt a spoiler mostanában, de lehet, hogy az a baj, hogy késõn kezdtem a játékot...

ProGabe
FAQ,basszus,FAQ!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
mert awok a mentéske elvesznek mert nem tárolja sehol, pont azért, hogy azt az 1 páyát minimum vidd végig😊

hy all
Az volna a kérdésem,bajom hogy miért nem találja + a mentéseket!!!egyszerûen átviszek 1 pályát elmentem és mikor kilpek majd ujra visszalépek a játékba a leges legelejétõl akarja kezdeni!!!HELP PLeasE!