Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát igen. Gyakorlatilag aki rendesen elolvassa a feladatokat, a célszemélyek ismertetõit, és megveszi az összes infót, annak igazából nemigen jelenthet gondot egy-egy pálya kivitelezése.
AnuluWork
De érdemes pl. buy intel részeket is venni/küldik. Tele vannak jó kis tippekkel, hogy milyen kis hülyeségekkel lehet kiiktatni a tagokat. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hykao
Nekem is észreveszik, de azt hiszik, hogy baleset volt.
AnuluWork
Végül is nem vagy rákényszerítve arra, hogy húrral ölj.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk mindig ehelyett elõ a hangtompítóst, mint a tipp-es jelenetnél. Pár pálya van, ahol átkutatnak ...

Elég csak becsempészni a Fehér Házba a fegyvert az öreg csajjal, akit elkapnak, míg a speckó bõröndös távcsövest magad viszed be, hisz nem ismeri fel a detektor. 😊

Jó poénok máshol is vannak. Pl. ahol az FBI testõr szagolgatja a medencés-nyakláncos punci bugyiját.

Vagy a mocsaras résznél néhány jelenet, mint pl. az apa belökése a mocsárba az aligátorok közé.

Vagy a télapós résznél a kilökni a szépfiút az erkélyrõl. Vagy mikor megy, feltartani míg elmegy a testõre, kinyitni az ajtót és bedobni egy pénzt abba a szobába, ahol a csaj gyilkolja a kuncsaftokat, majd megvárni míg a pasi bemegy oda. Mások drasztikusabb módszerrel is csinálhatják. Pl. belökik oda a pasit. 😊

AnuluWork
Figyeld meg, a filmen csak úgy hullanak majd Vin körül a rosszfiúk!

AnuluWork
... a Hídember forgatásán ... 😄

szerintem a személyeskedést hagyd máshova, nem kell komolykodni ha megkérhetlek. A ritka hülyét meg megtartahatod otthonra... köszi!
Egy játékról beszélünk mr maffioso, úgyhogy nemtom mit kell beszólogatni

A másik amin kivagyok az az, hogy simán besunyulhatsz bárki mögé és meg se fordul, akkor sem ha egy mini szobában teszközrlben állsz mögötte😊 Egy szobába vagytok, rányitsz. Aztán legugolsz a faszi meg összevissza sétálgat, simán ellopod pl a videószalagot😊

maffioso
te nagyon ritka hülyevagy, nem akarok vitázni, de mielõtt megszolasz olvasd el, hogy mit irtak be!!!!!!

\"If in doubt, flat out!\"

amúgy nem hentet akarok csak unalmassá válik szerintem. Nem értem minek vannak a fegyverek akkor...
Pont az, hogy én se látom értelmét lövöldözni az utcán, de akkor minek upgrade meg ilyesmi.
Én is a silverballer tuningoltam szarrá, iszonyat mekkora mikor kilóg a hosszabb tár, meg a lézer is qrva jó 😉

akyyy
én is a hajón tartok, ami szvsz tiszta mafia koppintás (meg persze mintha a budapestis pálya lenne "átrakva" , ugyanaz a felling fogott el 😊 azárt jobb lenne ha egy magyar pálya mgé belekerült volna:S:S az óriáskerék helyett lehetett volna az hogy leszakad a lánchíd...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hykao, kösz a címet!Sztem ebbe a játékba az a jó hogy fegyver nélkül végig lehet vinni, úgy hogy közben bérgyilkosok vunk!
maffioso
látom nem érted amit irnak

\"If in doubt, flat out!\"

Most lettem kész ezzel a hajós pályával, aztán megnéztem a walkthrough videót is. Hykao te az elején kilököd a csávót balra, ha én is ezt teszem akkor észreveszik a holttestet az alattad levõk😊 Nem vágom neked miért nem.
Én úgy csináltam, hogy felvettem tuxedo t meg szereztem vip kártyát és így mentem fel az emeletre a végén. Sajnos kurvára nincs hová relyteni a kiütött pincéreket, így e módszerrel nem nagyon tudom silentre megcsinálni... 😞

Ezt mondom élvezetesebb lenne ha kellene lõni is😄

hykao
Az most megint más tészta.
Lobsterman
Azért néha jó móka sunyilaposban kinyírni valakit hangtompítóssal valld be 😄

Lobsterman
Pont ez lenne az egésznek a szépsége. Ha akarsz lehetsz silent assassin, ha nem, akkor sunnyoghatsz a háztetõn egy dragunovval. Senki nem tiltja meg. Szerintem még plusz jó is hogy nem kapsz extra fegyókat a silent assassinért, mert akkor tényleg nem sok értelme lenne a fegyvereknek. Én mindig magammal cipelem a kispécizett silverballer-emet, és már mesterlövésszel is intéztem el célpontot az esküvõs pályán. Semmi kényszerítõ erõt nem érzek. Az meg hogy "meg lehet csinálni fegyverek nélkül is" az egy dolog. Semmi sem kötelezõ

hykao
Ami a menüben felcsendül - Franz Schubert: Ave Maria (már volt linkleve itt a topikban is, alul -> keresõ.

@ssdd: te most peccselni vagy krekkelni szeretnél? peccs van, linkelve is volt, krekk meg nincs normálisan mûködõ.

@mateo130: miért kéne, hogy rá legyél kényszerítve a fegyverekre? ennek a játéknak SZERENCSÉRE nem az a lényege, ez nem hent...nekem már csömöröm van a lövöldözõs játékoktól - 15-20 évnyi PC-zés után már unalmas.
most nézegettem, hogy film is készül...
szerintem is a Jason lenne a jó szerpelõ, vagypedig a Terminátor kettõbõl a folyékony fém faszi, kopaszon keményen nézne ki😉 Robert Patrick talán... nemtom

Amúgy én abszolút nem értem mi ez a sok probléma. Nekem valamelyik nap elhozta a blood moneyt egy haverom és azóta is tökéletesn megy, reloaded verzió. Asszem sima crack volt az egész. A minap leszedtem az 1.1 es patchet a játékhoz és semmi gond nem volt vele. Természetesen kérte az eredeti CDt, erre crackeltem megint az Iso ból, már futott is. Mióta felraktam a patchet egyszer kétszer kilépett mikor el akartam dobni bizonyos tárgyakat, bizonyos helyeken.
Szóval nekem igen kevés gondom akadt eddig... szerencsére. Most tartok a hajón.
A játlkról meg csak annyit, hoyg szerintem nem nagy durranás. Viszonylag egyszerû megoldásokkal meg lehet oldani a feladatokat.
Ami viszont a legnagyobb negatívuma szerintem a gammának, hogy abszolút nem vagyok kényszerítve a fegyverek használatára. Ott van egy kur*a nagy arzenál de nekem eddig egy küldetésnél sem kellett semmilyen fegyver. Zongorahúr és fecskendõ mindenre elég. Ezt sajnálom, HOL MARAD a háztetõrõl, mesterlövésszel sunyoló Mr47?<#szomoru1><#sir>
Belenéztem hykao walkthrough moviejaiba( az elsõ néhány másodpercet mindenhol megnéztem), és az õ kezében se látok se aktatáskát se shotgunt se M4et.
Ezenkívül több kézi fegyver kellene, hamár a nagyoknak semmi haszna gyakorlatilag...
Üdv

ssdd
Hi! De akkor, hogy lehet a teljes game-t patchelni? (Honnan lehet letölteni a norm. patch?) Lehet egyáltalán? Mer én már 2 helyrõl is letöltöttem az 1.1-t, s mindegyik demo crack (patch).

Üdv itt! A legtöb kérdésedre megtalálod a választ az úgynevezett FAQ-ban, fenn, a cím alatt villog a szöveg.

A hivatalos zene OST néven szokott elõfordulni, bõvebbet sajna nem tudok róla... Próbáld megkeresni lent, a lap alján lévõ "keresés a témában" opcióval (egy javaslat: <space>ost-t írj be, különben az összes "most" és "posta" szót megtalálja...)
Pályából "elegendõ" van, a 4.-en tartasz éppen. De ha végigjátszod, akkor is van további lehetõség: újrakezded másképpen, megpróbálod még csendesebben, más módon, esetleg tömeggyilkosként, nem hagyva élõ embert a pályán... a játék erre is lehetõséget ad. 😊

Hellosztók!Új vagyok itt az sg.hu fórumán, mostanában a Blood Money-t tolom!Most tartok a NewLife után következõ pályán!Hány pálya van összesen a játékban?És én hanyadikon vagyok?Nagyon királyság ez a játék, ez az 1. Hitman amivel jászom, de ma szerzem be az 1-et, 2-õt, 3-at!Mindet végigtolom legalább 1szer!Egyébként nekem a Reload-os verzió van és nem kellett crackelni sem plusz kettõt kattintani elindítás elõtt, simán rákattanok ikonra és indul a game!Egyébként vkinek nincs meg a játék menüjében szóló zene?Nagyon bejön, megvan a fíling, nxugodtan hidegvérrel gyilkolászunk a játékban, ott van a toppon ez az életérzés!
akyyy
én minden egyes pályát uigy kezdek, hogy megpróbûlok kinyirni mindenit, amig el nem pakkolok...akkor nagjyából ismerem a páláyt és legközelbb szép csendben a tudásomnak megfelelõen játszok😊

csak eddig nem tudtam pár dolgot, mint h injekcióval meg lehet mérgezni italokat, ételeket, áhh...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gunner
Nekem az tetszik, mikor halomra lövök mindenkit és utána észlelem, hogy luk van a fejemen, nagyon jól néz ki 😉

(Desert Eagle 4eva!!! Csak kevés hozzá a skuló)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

hykao
Ehh amúgy nekikezdtem a játéknak, ezúttal a NOTORIETY minél magasabbra tornázása a cél...de már a Chilei pályán kifingok mindig PRO fokozaton, mégha M4-gyel is megyek neki...lol volt már olyan is, hogy valamelyik nõ a nyugdíjas klubból nyuvasztott ki...mert ugye elõfordul, hogy a sima, nem fegyveres NPC-k is ránk támadnak, ha elkezdünk mészárolni, és fegyverhez jutnak...de volt, hogy Rex Stanton vagy a managere lõtt le... 😊))
Mellesleg most derült ki számomra, hogy a chilei pályán is van videoszalag, de csak akkor lehet ellopni, ha már rákerültünk...

No meg a kopasz fejemet sokszor kiszúrják, hiába várom meg, hogy az egyik borász összetapsolja a nyugdíjas klubot, és a tömegbe vegyülve megkezdjük a csoportos borospince látogatást...
Ehh ez eszembe sem jutott! <#idiota>

Ez jóóó 😄D.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hykao
Nem hinném, lévén, hogy megjelenik (vagy már meg is jelent) CD-n az OST, csakúgy, mint a többi Hitman játék zenéje is megjelent.
Amúgy ahogy már írtam, már láttam torrenten egy házilagos Hitman Blood Money OST-t, 2 óra 43 perces játékidõvel...a madár belerakott mindent (kivéve a Salsa klub zenéjét, és Barbara elõadását 😄), még a .bik-ek hanganyagát is, ami sztem azért már túlzás lol...
Mellesleg mindenki meg tudja csinálni magának a saját kis OST-jét, ha van elég türelme - elég csak minden más hanghatást 0-ra állítani, a zenét pedig 100-ra, és járni a helyszíneket a pályákon, és mindenhol megállni, ahol zene van, és felvenni...
Biztos bennem van a hiba, de 5-6 ember minden pályán meghal...
Megnézem már az eddig teljesített pályák videóit, hogy hol rontottam el.

Ezeket nem teszik egyébként ingyenesen letõtyhetõvé?

Pl. a Crash TwinSanity teljes soundtrackje letölthetõ tök hivatalosan... Akármilyen furcsa, igen jó számok vannak ott is (Spiralmouth nevû együttes készített hozzá nagyon jókat).
Bár ez meg konzol, mindegy, csak úgy eszembe jutott 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hykao
Nekem most az jön be, ami a You better watch out... pályán a karácsonyfás helyiségben szól.
A House of Cards pálya zenéjét és egy Acopalypse c. jóságot, elvileg ez is kapcsolódik a 4. részhez 😊. Az elõzõ részekbõl már megvannak a legjobbak...

hykao
Azért összességében nincs olyan sok betétrész, amit a Magyar Rádió Szinfónikusok nyomatnak.
Rage47
igen mindig jó érzéssel tölt el mikor ott olvasom a credits végén...😊
hykao
Melyeket?
Na jah 😊.

akyyy
az össezs eddigi részben nagyon jók a zenék, és fõleg az boldogit a legjobban hogy a budapesten vették fel😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Egyébként eszméletlen jó zenék vannak a játékban 😊.

Kerestem is párat, találtam is párat 😛.

hykao
Az összes videó PRO fokozaton SA minõsítésû, kivéve a rehab.klinikásat, mert ott a végén megfeledkeztem a saját ruhámról a végén...
hykao
És tényleg fenn van! 😊 Egyébként te rákerestél az iwiw-en? 😄
Amúgy nekem úgy tûnik, hogy alapvetõen nem lehet rossz a hangja, fõleg, ahhoz képest, hogy tudtommal nem énekléssel keresi a kenyerét. A játékban direkt hamiskásan kellett énekelnie, hisz ahogy a játékból is kiderül, a karakter - akinek a hangját kölcsönözte a szám erejéig - valójában nem elõadómûvész, hanem ugye bérgyilkos. (a pincér mondja is, hogy õ ugrott be a "szerencsétlen balesetet" szenvedett eredeti énekesnõ helyére. Nyilván õ maga - a bérgyilkosnõ - okozta azt a szerencsétlen balesetet...)
Egyébként meg a szám amit énekel ua. mint ami a stáblista alatt megy, csak ezúttal ugye a karaoke verzióra énekelt rá Barbara.
Ha látta az arcod, mielõtt leütötted, alapból nem lesz SA. Ez az egy gond van a lefejeléssel és társaival.

akyyy
xxx már nagyon régen volt, és azóta kapásból 2 filme is tudok

Gerbill
Ha jól emlékszem a xXx után Vin Diesel bejelentette hogy egy ideig szünetet tart filmek terén szóval lehet hogy nem õ lesz a fõszereplõ/rendezõ, de az is megeshet hogy rosszul emlékszem és ezt más nyilatkozta

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

SNAKE01
az elõfordulhat pro és expert fokozaton hogy azért nem lessz silent assassin mert egy embert úgy ütöttem le hogy látta az arcom?a notoriety 10/100 lett ez miatt.pedig elrejtettem és semmi más hibát nem ejtettem és mégis professional lett a minõsítésem!

reménytelen
Igen, a silent assassin a legjobb minõsítés.
Hú nagyon durva Curtains Down -n megoldása, erre rá nem jöttem volna! 😄 A besorolás Silent assasin lett (egyébbként az legjobb?)?

Lobsterman
Mondjuk az is igaz hogy nagy mimika nem kell a szerephez, úgyhogy ezt még Diesel is el tudja játszani. Bár én sem támogatom az ötletet.
Utánanéztem az imdb-n is, még semmit nem lehet tudni a forgatókönyvírón és Vin-en kívül... Az pedig azt jelenti hogy Vin sem biztos 😊
http://www.imdb.com/title/tt0465494/

Egyébként pedig ugyanaz a Skip Woods a forgatókönyvíró, aki a Kardhalat is írta, ami meglátásom szerint jó kis film. És a lazaság-faktora is elég magas, ami passzol is 47hez.

Lobsterman
Mondjuk tény hogy Stratham bátyó nagyon Hitmanes volt a Szállító elején, de arcszerkezetileg jobban passzol szerintem egy 40 éves Patrick Stewart. Persze mivel ez nem lehetséges, reálisan döntve én is Jason mellett tenném le a voksom.

misirulez
Nem 'beválasztották', hanem õ választotta saját magát, mivel õ a rendezõ...😊
Képzelhetitek milyen szar film lessz.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"