Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég csak becsempészni a Fehér Házba a fegyvert az öreg csajjal, akit elkapnak, míg a speckó bõröndös távcsövest magad viszed be, hisz nem ismeri fel a detektor. 😊
Jó poénok máshol is vannak. Pl. ahol az FBI testõr szagolgatja a medencés-nyakláncos punci bugyiját.
Vagy a mocsaras résznél néhány jelenet, mint pl. az apa belökése a mocsárba az aligátorok közé.
Vagy a télapós résznél a kilökni a szépfiút az erkélyrõl. Vagy mikor megy, feltartani míg elmegy a testõre, kinyitni az ajtót és bedobni egy pénzt abba a szobába, ahol a csaj gyilkolja a kuncsaftokat, majd megvárni míg a pasi bemegy oda. Mások drasztikusabb módszerrel is csinálhatják. Pl. belökik oda a pasit. 😊
Egy játékról beszélünk mr maffioso, úgyhogy nemtom mit kell beszólogatni
\"If in doubt, flat out!\"
Pont az, hogy én se látom értelmét lövöldözni az utcán, de akkor minek upgrade meg ilyesmi.
Én is a silverballer tuningoltam szarrá, iszonyat mekkora mikor kilóg a hosszabb tár, meg a lézer is qrva jó 😉
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én úgy csináltam, hogy felvettem tuxedo t meg szereztem vip kártyát és így mentem fel az emeletre a végén. Sajnos kurvára nincs hová relyteni a kiütött pincéreket, így e módszerrel nem nagyon tudom silentre megcsinálni... 😞
@ssdd: te most peccselni vagy krekkelni szeretnél? peccs van, linkelve is volt, krekk meg nincs normálisan mûködõ.
@mateo130: miért kéne, hogy rá legyél kényszerítve a fegyverekre? ennek a játéknak SZERENCSÉRE nem az a lényege, ez nem hent...nekem már csömöröm van a lövöldözõs játékoktól - 15-20 évnyi PC-zés után már unalmas.
szerintem is a Jason lenne a jó szerpelõ, vagypedig a Terminátor kettõbõl a folyékony fém faszi, kopaszon keményen nézne ki😉 Robert Patrick talán... nemtom
Szóval nekem igen kevés gondom akadt eddig... szerencsére. Most tartok a hajón.
A játlkról meg csak annyit, hoyg szerintem nem nagy durranás. Viszonylag egyszerû megoldásokkal meg lehet oldani a feladatokat.
Ami viszont a legnagyobb negatívuma szerintem a gammának, hogy abszolút nem vagyok kényszerítve a fegyverek használatára. Ott van egy kur*a nagy arzenál de nekem eddig egy küldetésnél sem kellett semmilyen fegyver. Zongorahúr és fecskendõ mindenre elég. Ezt sajnálom, HOL MARAD a háztetõrõl, mesterlövésszel sunyoló Mr47?<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
Belenéztem hykao walkthrough moviejaiba( az elsõ néhány másodpercet mindenhol megnéztem), és az õ kezében se látok se aktatáskát se shotgunt se M4et.
Ezenkívül több kézi fegyver kellene, hamár a nagyoknak semmi haszna gyakorlatilag...
Üdv
A hivatalos zene OST néven szokott elõfordulni, bõvebbet sajna nem tudok róla... Próbáld megkeresni lent, a lap alján lévõ "keresés a témában" opcióval (egy javaslat: <space>ost-t írj be, különben az összes "most" és "posta" szót megtalálja...)
Pályából "elegendõ" van, a 4.-en tartasz éppen. De ha végigjátszod, akkor is van további lehetõség: újrakezded másképpen, megpróbálod még csendesebben, más módon, esetleg tömeggyilkosként, nem hagyva élõ embert a pályán... a játék erre is lehetõséget ad. 😊
csak eddig nem tudtam pár dolgot, mint h injekcióval meg lehet mérgezni italokat, ételeket, áhh...
(Desert Eagle 4eva!!! Csak kevés hozzá a skuló)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Mellesleg most derült ki számomra, hogy a chilei pályán is van videoszalag, de csak akkor lehet ellopni, ha már rákerültünk...
No meg a kopasz fejemet sokszor kiszúrják, hiába várom meg, hogy az egyik borász összetapsolja a nyugdíjas klubot, és a tömegbe vegyülve megkezdjük a csoportos borospince látogatást...
Ez jóóó 😄D.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Amúgy ahogy már írtam, már láttam torrenten egy házilagos Hitman Blood Money OST-t, 2 óra 43 perces játékidõvel...a madár belerakott mindent (kivéve a Salsa klub zenéjét, és Barbara elõadását 😄), még a .bik-ek hanganyagát is, ami sztem azért már túlzás lol...
Mellesleg mindenki meg tudja csinálni magának a saját kis OST-jét, ha van elég türelme - elég csak minden más hanghatást 0-ra állítani, a zenét pedig 100-ra, és járni a helyszíneket a pályákon, és mindenhol megállni, ahol zene van, és felvenni...
Megnézem már az eddig teljesített pályák videóit, hogy hol rontottam el.
Pl. a Crash TwinSanity teljes soundtrackje letölthetõ tök hivatalosan... Akármilyen furcsa, igen jó számok vannak ott is (Spiralmouth nevû együttes készített hozzá nagyon jókat).
Bár ez meg konzol, mindegy, csak úgy eszembe jutott 😛.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Kerestem is párat, találtam is párat 😛.
Amúgy nekem úgy tûnik, hogy alapvetõen nem lehet rossz a hangja, fõleg, ahhoz képest, hogy tudtommal nem énekléssel keresi a kenyerét. A játékban direkt hamiskásan kellett énekelnie, hisz ahogy a játékból is kiderül, a karakter - akinek a hangját kölcsönözte a szám erejéig - valójában nem elõadómûvész, hanem ugye bérgyilkos. (a pincér mondja is, hogy õ ugrott be a "szerencsétlen balesetet" szenvedett eredeti énekesnõ helyére. Nyilván õ maga - a bérgyilkosnõ - okozta azt a szerencsétlen balesetet...)
Egyébként meg a szám amit énekel ua. mint ami a stáblista alatt megy, csak ezúttal ugye a karaoke verzióra énekelt rá Barbara.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Utánanéztem az imdb-n is, még semmit nem lehet tudni a forgatókönyvírón és Vin-en kívül... Az pedig azt jelenti hogy Vin sem biztos 😊
http://www.imdb.com/title/tt0465494/
Egyébként pedig ugyanaz a Skip Woods a forgatókönyvíró, aki a Kardhalat is írta, ami meglátásom szerint jó kis film. És a lazaság-faktora is elég magas, ami passzol is 47hez.