Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szori, de ezt sosem értettem.
nem Neked szól: Offolni nem kéne, még ha oda is írod.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
én amit elkzdek azt végig is tolom!!😄DDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"If in doubt, flat out!\"
Start menü -> Futtatás -> dxdiag, és a Hang fülnél a hardveres gyorsítást leveszed alapra.
Rendes Reloaded verzió,tehát crack-es.Rendesen ki van irva a játék fel is téve.Meg van crackelve stb...(kétszer is ki lett irva) A játék könnyen ment is az operás pályáig,ott viszont állandóan ledob a játék. Odamegyek átvenni a portástól a régi fegyót beszélgetek vele és a végén ledob...ha nem veszem át a fegyót akkor egy idõ után akkor is ledob.Természetesen nem ir ki semmi hibát,egyszerûen puff és ledob.A játék persze optimális képbeállitásokkal müxik,de ha leveszem minimálisra akkor is ledob ugyhogy nem ez a probléma.Az 1.1 es patch se tudja megoldani a problémát,ugyan ez az eset van.A játékot többször is feltettem több DVD-rõl is.A probléma állandóan ugyan az.
Valami ötlet esetleg?
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
az egyik haveromnak nem megy a játék és ezt írja ki:"az alkalmazást nem sikerült elínditani,mert MSVCR71.dll nem található"
valami ötlet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráhelyeztem egy bombát az üvegre és nem robbant ki..😊 pedig poén lett volna...😊
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"If in doubt, flat out!\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A lehetõség tehát adott a fegyverek használatára, de NEM KÖTELEZÕ! Te választhatsz, hogy milyen módszert, játékstílust preferálsz. Mellesleg lesz olyan pálya, ahol muszáj hentelni...csakúgy mint a 2. Hitman játékban...