Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Elsõ körben az volt a gond, hogy nem miniimage-vel toltam.
Egyébként ez nekem kissé magas, hogy mi a pék f*száért nem mûködik nálam, másnál meg _ugyanazzal a módszerrel_ jó.
Eddig DT 4.00HE volt fenn, azt hittem az a baj, most leszedtem a 4.03HE-t, azzal sem megy.
Kicsit kezdi felbaszni az agyam a dolog.
A miniimage english #2-t szedtem le, lehet az a baj? (Nem hinném, mert elvileg a DT-t szúrja ki a védelem)
Rohadt lusta krekkerek, akik nem képesek naprakészre peccselt jó krekkel elõállni... 😛 :]
"Ööööö, rájöttem, felejtsétek el! 😊"
bocsi a ksi túlkapásomért, de tényleg zagvaró hogy nem irod le mit csináltál!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szal. Reloaded verziót megszereztem, install, 1.1 patch install, Daemon Tools 4.0 pirosít, securom loader izzít, ráklikk exe-re, aztán ugyanaz, mintha nem bûvöltem volna meg a loaderrel, kéri a CD-t. Mit csináltam akkor rosszul?
FAQ-t olvastam, visszaolvastam, elvileg úgy csináltam, ahogy már 1000x leírtátok, mégsem akarja az igazságot.
Nagyon kell az az 1.1-es patch? Mit javít? (Basztak hozzá readme-t adni)
Amúgy kipróbáltam a Mardi Gras pályát úgy, hogy meghagytam a csajszit, és akkor tényleg õ nyírta ki a politikust lol. 😊
@Oszi: milyen testõre? Nincs külön testõre! ügyesen kell helyezkedni, és akkor több lehetõség is kínálkozik. Én löktem már át a korláton (amikor a sörétes puskás õr pont lent kóricált, így nem látta), injektáltam már be abban a helyiségben, ahol a kokót szippantja (van ott egy láda, már raktam is befele...), és persze ahogy a videóban is - estek már rá a boroshordók is...
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Be kell menni a gyontató fülkébe.Utána videó,majd a fészernél a számítógépre nyomj,ahol indultál.
ON
http://flickr.com/photos/zolika90/
Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!
Valaki plíííííííz
thx
Mellesleg baromságot csinálsz: vagy krekkeled, és simán indítot vagy nem krekkeled és securom loaderrel indítod lol...
Magyarán nem teljesítetted a feladat azon részét, hogy: "Védd meg a politikust"...
Amúgy állítólag ezen a pályán, ha Kulinszky-t kifingatjuk, de a feleségét Masont nem, akkor ez utóbbi perszóna is lelõheti a politikust. Valaki került már ilyen szituációba?
de ha vki leirná nekem hogyan kell secureromot használni azt megköszönném mer sok gammánál probáltam de nem ment
\"If in doubt, flat out!\"
Vagy a reloaded féle krekket használd (ekkor viszont nem ajánlatos eldobni semmit a You better watch out... pályán, illetve egyéb szituációkban is kidobhat az asztalra...), vagy securom loadert az eredeti .exe-vel...de meg is veheted a játékot, és akkor nem lesznek ilyen problémáid.
Az a problémám hogy azt írja ki a murder of crownes küldetésben a legvégén hogy failed the protect secretary of the interior! Ez miért van??
ha vki tudja a megoldást az írja le!! Elõre is THX!<#help>#help>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
neki nincs otthon nete lehetne vmit csinálni vele?
elõre is kösz
valaki játszik, és az õ gépéhez valamilyen módon(lehet akár internet, bluetooth, hálózat) kapcsolódik, és az õ játékát nézi szabad szemszögbõl.
Vagy esetleg a saját játékomat lehet rögzíteni, és utána visszanézni, persze megint szabad kameraszögbõl.Emelett persze kiemelt fontosságú lenne egy rendes kezelõfelület a következõ dolgokkal: (stop, play, pause, speed, sound, zoom stb..) Nem tudom mennyire lenne bonyolult egy ilyet beletervezni egy játékba, nem értek hozzá.. 😊 De láttunk már hasonlóra példát, nem lehetetlen. Sok-sok Fannak szereznének ezzel örömet, az BIZTOS.
Nah és ha ilyen létezne, akkor én is elkezdenék komolyan foglalkozni az ingame videókkal, de ez így nekem még túl "kötött" 😄.
Itt van az én videóm:
http://www.princeofpersia3.atw.hu/video/first_video.avi
na ebben semmi ingame nincs 😊DE aztán nem felrakni engedély nélkül...
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Kedvet kaptam a videótól és megnéztem a többit is, nagyon jók