Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Hopp ez valahogy kimaradt.Amúgy kishazánk tesz rá ennyit.Bizonyíték rá a Myst 4 mikor megvettem.A Corába 4000 volt a Médiába 9990.Na ez van

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nekem krekkel fullra próbléma mentes volt.

akyyy
én is szivtam nyugi, bár itthon bejön(másik gépen), de eg yhaveromnak megigértem h elviszem, egy hétig lusta voltam mikro emg elvittem, 3 napig szenvedtem mire sikerült elinditásra birni ajátékot vhogy, tán vmi crackel..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

dronkZero
Na mindegy, felraktam a krekket, azt' majd fagyogat, ha akar... Több szopást nem ér meg nekem. (Amúgy is hozzá vagyok szokva Hitman1-bõl, hogy nincs mentés, és 5 másodperccel a pálya vége elõtt kifagy... :] )

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Á, ne idegeskedj, most meg az "összeférhetetlenség"-es faszsággal szívok.

Elsõ körben az volt a gond, hogy nem miniimage-vel toltam.

Egyébként ez nekem kissé magas, hogy mi a pék f*száért nem mûködik nálam, másnál meg _ugyanazzal a módszerrel_ jó.
Eddig DT 4.00HE volt fenn, azt hittem az a baj, most leszedtem a 4.03HE-t, azzal sem megy.

Kicsit kezdi felbaszni az agyam a dolog.

A miniimage english #2-t szedtem le, lehet az a baj? (Nem hinném, mert elvileg a DT-t szúrja ki a védelem)

Rohadt lusta krekkerek, akik nem képesek naprakészre peccselt jó krekkel elõállni... 😛 :]

akyyy
És mi a megoldás, ugy bírom mikor leírnak hibát, azt beírják hogy rájötem de azt nem hogy hogy, és a késõbbiekben ha valakinél fel kell raknom, oszt b*szik müködni, mert ugyanez a hiba, keresõbe szépen rákerestem és csak ennyit lelni róla:
"Ööööö, rájöttem, felejtsétek el! 😊"

bocsi a ksi túlkapásomért, de tényleg zagvaró hogy nem irod le mit csináltál!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

dronkZero
Ööööö, rájöttem, felejtsétek el! 😊

dronkZero
Na most utálni fogtok... 😛

Szal. Reloaded verziót megszereztem, install, 1.1 patch install, Daemon Tools 4.0 pirosít, securom loader izzít, ráklikk exe-re, aztán ugyanaz, mintha nem bûvöltem volna meg a loaderrel, kéri a CD-t. Mit csináltam akkor rosszul?

FAQ-t olvastam, visszaolvastam, elvileg úgy csináltam, ahogy már 1000x leírtátok, mégsem akarja az igazságot.

Nagyon kell az az 1.1-es patch? Mit javít? (Basztak hozzá readme-t adni)

hello valaki mondja meg hol lehe megvenni a gyûjtõ verziót mert sehol se láttam,hyako te hol vetted meg? Mertmindenhol néztem de nem árulják <#rinya><#rinya>

Léccí vki írja le hogy mit kell csinálni a Csirkés pályán pontokba szedve!Már 1 hete ezzel a pályával szenvedek!Kösz
Lobsterman
illetve hangtompítóssal :p

Lobsterman
A boroshordók nekem nem jöttek be. Mindig a fal mellé állt, és sértetlenül kisétált. Maradt a hangtompítóval fejbelövés 😊

hykao
Hát amikor kifekszik, valamit el lehet tõle venni, de nem tudom elolvasni, hogy mit... 😊

Amúgy kipróbáltam a Mardi Gras pályát úgy, hogy meghagytam a csajszit, és akkor tényleg õ nyírta ki a politikust lol. 😊

@Oszi: milyen testõre? Nincs külön testõre! ügyesen kell helyezkedni, és akkor több lehetõség is kínálkozik. Én löktem már át a korláton (amikor a sörétes puskás õr pont lent kóricált, így nem látta), injektáltam már be abban a helyiségben, ahol a kokót szippantja (van ott egy láda, már raktam is befele...), és persze ahogy a videóban is - estek már rá a boroshordók is...
Randelz
ém pl amikor megáll a lépcsõnél akkor raejtettem a hordõkat

Sziasztok most kezdtem a játékot de a vintage year pálya nagyon nem megy.Már megnéztem azt a videót is de lehetetlen úgy megölni azt a rózsaszín ingest mindig mellette van a testõre.Valaki adna egy pár tippet hogy és mit csináljak?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Rage47
jah h arra a részegre gondoltatok?:p mind1 azzal is találkoztam, csak én simán otthagytam...van vmi szerepe különben?
Rage47
én ezzel a növel kezdtem a pályát... az operás pálya miatt jutott eszembe, hátha itt is lehet vmit kezdeni a ruhatárossal😊
Lobsterman
Haha. Ez király. Ilyen zenés kis videókat én is csináltam annó pár játékból, bár azok nem sikerültek ilyen jól 😊

hykao
Már rég. Írtam is róla akkor. Már 29-én megérkezett!
zolo
OFF
Be kell menni a gyontató fülkébe.Utána videó,majd a fészernél a számítógépre nyomj,ahol indultál.

ON

http://flickr.com/photos/zolika90/

nagykispeter
Eredetit megkaptad-e?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Hát én már nem emlékszem, de nem rémlik, hogy valami trükköt kellett volna bevetni a kijutás érdekében. Próbáld feltenni a kérdést a saját topikjában.
anagyi18
Tudom hogy nem itt kéne meg kérdeznem de a Hitman2-ben a legelején hogy kell kimenni a templomból???????

Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!

hykao
Ez nem az én videóm!!! 😊 Még írtam is, hogy én nem futottam össze a nõvel...
hykao
Fast Writes -> Enable ???
Randelz
A zenét te raktad alá nem?

macesz
Van akinek fx 5600-a van , mert nekem szerintem azé akad pacthel is meg nélküle is ?????!!!!!!Vagy valaki olyan létezik akinek nem volt jó a patch nem javtott semmin de valamit csinált és jó lett ????
Valaki plíííííííz
thx

SNAKE01
LOL!ez fasza!😄DD

hykao
LOL, ezzel a nõvel én nem futottam össze: KATT 😊
hykao
Melyik krekkel lép ki és hol, melyik pályán?
Ramires
Úgy csináltam, de crack-nél kilép, nem crack-elésnél meg el sem indul

hykao
Akad? Milyen videókártyád van? Elárulom, hogy többek közt az 1.1-es peccs az alacsony FPS-re is megoldást jelenthet...
Mellesleg baromságot csinálsz: vagy krekkeled, és simán indítot vagy nem krekkeled és securom loaderrel indítod lol...
jah!Ok THX!
Ramires
Securom Loader-t használok, eredeti crack-el, akkor meg el sem indul (egyébként nem ér annyit, hogy megvegyem, hiszen úgy akad, hogy öröm játék közben tévézni)

hykao
FAQ
hykao
Addig szarakodtál a pályán, hogy lelõtték a belügyminiszter bácsit! 😊
Magyarán nem teljesítetted a feladat azon részét, hogy: "Védd meg a politikust"...

Amúgy állítólag ezen a pályán, ha Kulinszky-t kifingatjuk, de a feleségét Masont nem, akkor ez utóbbi perszóna is lelõheti a politikust. Valaki került már ilyen szituációba?
maffioso
én krekket használok....
de ha vki leirná nekem hogyan kell secureromot használni azt megköszönném mer sok gammánál probáltam de nem ment

\"If in doubt, flat out!\"

hykao
Az 1.1-nek feltûntetett krekk nem más mint a játék demó verziójának .exe-je...s mivel a demó ugye pont az elsõ - tutorial - pályát tartalmazza, így nem meglepõ, ha utána kilép...
Vagy a reloaded féle krekket használd (ekkor viszont nem ajánlatos eldobni semmit a You better watch out... pályán, illetve egyéb szituációkban is kidobhat az asztalra...), vagy securom loadert az eredeti .exe-vel...de meg is veheted a játékot, és akkor nem lesznek ilyen problémáid.
Hy!

Az a problémám hogy azt írja ki a murder of crownes küldetésben a legvégén hogy failed the protect secretary of the interior! Ez miért van??

ha vki tudja a megoldást az írja le!! Elõre is THX!<#help>
Ramires
Vissza tettem az eredeti crack-et, és most "rossz lemez van behelyezve", ha crack-elem, akkor pályák elõtt lép ki, "mini image"-re meg "összeférhetetlenség támadt egy emulátorral" .. Tegnap még minden mûködött

Ramires
Ezt marhára eltaláltad! Mit tegyek, hogy elinduljon a játék? Mini image?

hykao
Fogadok, hogy az 1.1-nek feltûntetett krekket használod...
lac111
Én is azt használom, nem bonyolult az, csak elsõ ránézésre kicsit sok, de hálIstennek nem egy moviemaker.. 😊

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Randelz
ne crackeld használj securom loadert

cini28
És a játék nekem nem lehet hogy azért írja ki a hibajelentést mert win xp sp1-em van?

cini28
hello! egy haveromnak egyszer elindult és utánna ezt írja ki->

neki nincs otthon nete lehetne vmit csinálni vele?
elõre is kösz

Randelz
A videókat és amúgy sony vegas6 al csináltam remek program csak kicsit bonyolult

lac111
Elismerem, hogy lehet nagyon fasza kis videókat csinálni, de én annak örülnék, ha a következõ játékokba már raknának egy operatõr üzemmódot:
valaki játszik, és az õ gépéhez valamilyen módon(lehet akár internet, bluetooth, hálózat) kapcsolódik, és az õ játékát nézi szabad szemszögbõl.
Vagy esetleg a saját játékomat lehet rögzíteni, és utána visszanézni, persze megint szabad kameraszögbõl.Emelett persze kiemelt fontosságú lenne egy rendes kezelõfelület a következõ dolgokkal: (stop, play, pause, speed, sound, zoom stb..) Nem tudom mennyire lenne bonyolult egy ilyet beletervezni egy játékba, nem értek hozzá.. 😊 De láttunk már hasonlóra példát, nem lehetetlen. Sok-sok Fannak szereznének ezzel örömet, az BIZTOS.
Nah és ha ilyen létezne, akkor én is elkezdenék komolyan foglalkozni az ingame videókkal, de ez így nekem még túl "kötött" 😄.
Itt van az én videóm:
http://www.princeofpersia3.atw.hu/video/first_video.avi
na ebben semmi ingame nincs 😊DE aztán nem felrakni engedély nélkül...

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Ramires
Nem, semmi ilyesmit nem állítottam át
Kedvet kaptam a videótól és megnéztem a többit is, nagyon jók

Randelz
thx...amugy nemállítottad át a kompatibilis üzemmódot xp-rõl valami másra mert nekem a multkor azért nemment.