Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belinkeltem egyenesen...de azért nézzétek meg az oldalt
Nézzétek meg õket
Lenne kedve valakinek egy részletes úgymond kritikát írni a játékról egy fórumba?
www.hosszupuska.freeweb.hu
Játékismertetõ topik.
Elõre is köszi!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Az a helyzet, hogy a "Légy óvatos" pályán vagyok, ez az a pálya, ahol a videót kell visszaszerezni, amin valamelyik politikusnak a Chad nevû fia jól helyben hagy egy sztriptíztáncost, vagy mi... szóval, ha az "eldobás" gombot használom (G), akkor fogja, oszt' kilép a játék. Mit kéne letöltenem, vagy tennem, hogy ne lépjen ki vissza az XP-be?
A Választ elõre is köszönöm...
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Mert amikor benyomom a megadott billentyût, leesik az FPS kb. a tizedére és amikor megnézema videót amit elmentet, akkor az csak egy fekete képsorozat, szóval mit csináljak, lehet hogy másvalamivel kellene lejátszani, nem Mediaplayer-rel?
Légyszi segítsetek!
A választ elõre is kösz!
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
bemásoltam a mappába és moat meg hibajelentést ír ki😞
de nincs kedvem újrarakni a windows-t<#szomoru1>#szomoru1>
http://users.atw.hu/ktomi/upload/MSVCR71.dll
Miután feltelepítem a játékot és rákatinok az .exe-re ezt írja ki->
és amikor újrateszem ugyan ezt írja ki.
ha valaki el tudná küldeni ezt a fájlt vagy tud vmi megoldást nagyon megköszönném!
e-mail: [email protected]
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Kösz a tippet Hykao, majd ki is próbálom 😄😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
lusta vagyok letölteni de kiváncsi vagyok a helyszínekre
És a Papát pl. el lehet intézni úgy is, hogy belököd a sírgödörbe, rá a koporsóra, amikor felette elmélkedik! ...és ha már papruhában vagy, akkor fel is adhatod neki az utolsó kenetet... 😊
No meg papruhában te adhatod össze az ifjú párt, és a végén elhagyhatod a helyszínt a pap vizi alkalmatosságával is...(ha nálad van a kulcsa)
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A választ elõre is kösz!
Pont az nem életszerû, hogy a profi bérgyilkos már a fehér ház kapujában elkezd lövöldözni. Erre a valóságban kábé 1 percen belül a helyszínen teremne néhány száz FBI meg nemzetbiztonsági ügynök, Uzikkal meg MP5-ösökkel felfegyverezve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezután 47 "elintézése" miatt felveszik a nõt (Diana-t) a tolószékes politikus bûnszervezetébe, és a továbbiakban õ mint ápoló dolgozik mellette. Õ az a nõ, aki a pályaközti videókban tologatja a fickó székét.
Aztán a végén 47 "temetésén", amin ugyebár az összes érintett megjelenik, az nõ az ajkaira keni az ellenszérumot, és megcsókolja 47-et, aki feléled, és kicsinál mindenkit, aki tudott a dolgokról.
A nõ ezzel gyakorlatilag beférkõzött az ellenséges szervezetbe, és megsemmisítette azt.
be is raktam iwiw képnek 😊))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Amúgy meg ki lehet nyírni fegyver nélkül a következõ módon:
Lehet ezek már véletlenszerûen generálja...😄
Spoiler!!!!!!!!
Nagyon király a vége 😄 ritka jó ötlet, mondjuk az egész elég ötletes, filmszerû. Bár nem tudom hogy lehetne megcsinálni kód nélkül, legalábbis nekem már az is teljesítmény volt ha sikerült elhúznom a templomból. A végén a nõ árulását már sejtettem elõre a Dance with the devil-nél, mikor ül az autóban, gondoltam milyen jó lenne pont mint a Macsakfogóban (ha ismerõs valakinek...) 😄DD!!
Amúgy a lézereknél nem véletlenül nézelõdik a nõ...amikor a kamera másfelé néz, hátulról lökd neki a lézernyaláboknak, s máris megszólal a riasztó, szabad lesz az út egy pillanatra befelé, be lehet slisszolni a klotyós madár beinjektálása nélkül is.
Kifelé meg nem kell átmenni a detektorkapun ugye...
Más:
ilyen újságja volt már walakinek? 😛PP

Megnéztem a videót de azért lol a fehérházas pályán hogy csak úgy befutsz a budiba... 😄 Marhára nem életszerû, akkor annak már több értelme és fellingje van ha a bejárati õröket hangtompítós silverballer-el "kiküszöbölöm". 😊
Próbáltam szarakodni a lézeres tányéroknál, esetleg úgy meglehet próbálni hogy raksz oda egy bombát és mindenki oda rohan... Egyszer sikerült így kisliszolnom, de máskor mindig lebuktatot az ott lévõ nõ...
@Lobsterman: el lehet kerülni a motozást. A liftek mellett, oldalt is be lehet jutni egy ajtón keresztül a liftaknákhoz.