Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramires
Te rohadt egy tehetséges ember vagy, gratulálok, kegyetlen jó a video

Ramires
De, crack-eltem, de nem volt semmi baja eddig, napokig mûködött úgy is (Crack nélkül meg nem indult el 😛)

Randelz
http://www.gamevideok.extra.hu/videok/hitman3-2.wmv
belinkeltem egyenesen...de azért nézzétek meg az oldalt

Randelz
Én szeretem az ingame videókat ..nézd meg az oldalam van ot a hitman3 rol is http://www.gamevideok.try.hu van ott 2 is a hitmanrõl amit "Tibi" csinált az a rosszabbik
Nézzétek meg õket

reménytelen
Csak nem crackelted a patchelt játékot?
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Lenne kedve valakinek egy részletes úgymond kritikát írni a játékról egy fórumba?

www.hosszupuska.freeweb.hu

Játékismertetõ topik.
Elõre is köszi!
Ramires
Betettem egy mentést a játékba, és amikor indulna el az egyik pálya, akkor egyszerûen kilép. Amikor nem tettem be mentést, akkor az elsõ pálya megcsinálása után dobott ki, egy kicsivel az Escape után. Ez mitõl van?

hykao
Ezt a hibát a krekk okozza. Ne krekkeld a játékot vagy ne dobj el semmit azon a pályán.
[Walaki]D`Lair
Nem szabad semmit eldobni, ennyi...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Jah, azt nem írtam, hogy 2 haveromnak is ugyan ennél a pályánál lép ki ugyanerre a gombra.
Üdv!
Az a helyzet, hogy a "Légy óvatos" pályán vagyok, ez az a pálya, ahol a videót kell visszaszerezni, amin valamelyik politikusnak a Chad nevû fia jól helyben hagy egy sztriptíztáncost, vagy mi... szóval, ha az "eldobás" gombot használom (G), akkor fogja, oszt' kilép a játék. Mit kéne letöltenem, vagy tennem, hogy ne lépjen ki vissza az XP-be?
A Választ elõre is köszönöm...
lac111
Írtam, hogy eléggé levesz a géped teljesítményébõl, ezért érdemes mondjuk visszavenni a felbontásból, az elég sokat gyorsít, vagy a többi Grafból. Én nem nagyon vagyok benne az ilyen ingame videók készítésében, már is próbálkoztam vele, nekem nem jött be. A fekete képsorozatot most így nem tudom megmondani, miért van, valószínû ez a géped teljesítményén múlik.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Kösz a programot, de ezzel hogy lehet vidót csinálni?
Mert amikor benyomom a megadott billentyût, leesik az FPS kb. a tizedére és amikor megnézema videót amit elmentet, akkor az csak egy fekete képsorozat, szóval mit csináljak, lehet hogy másvalamivel kellene lejátszani, nem Mediaplayer-rel?
Légyszi segítsetek!
A választ elõre is kösz!
mi is ez a msvcr71.dll?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

cini28
igen köszi megtaláltam😊
bemásoltam a mappába és moat meg hibajelentést ír ki😞
de nincs kedvem újrarakni a windows-t<#szomoru1>

Randelz
1000 hozzászóllásal ezelõtt leírtam hogy ide feltöltöttem
http://users.atw.hu/ktomi/upload/MSVCR71.dll

cini28
köszi

reménytelen
Topic alján van egy keresõ, beírod, hogy "MSVCR71", és máris találsz már jópár evvel foglalkozó hsz-t!
cini28
sziasztok!
Miután feltelepítem a játékot és rákatinok az .exe-re ezt írja ki->

és amikor újrateszem ugyan ezt írja ki.
ha valaki el tudná küldeni ezt a fájlt vagy tud vmi megoldást nagyon megköszönném!
e-mail: [email protected]

muszáj

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Beszólni sem muszály...

Itt nézzd meg: http://www.hitman4.hu/ ! 😉

Kösz a tippet Hykao, majd ki is próbálom 😄😄

*lusta

hát ha kuta vagy b...meg akkor az a te nagy bajod... NEM KELL játszani!!!

Persze nekem is leesett... csak az alapra amikor még nem derül ki hogy nem, arra az ötletre gondoltam... (ugye érthetõ spoiler nélkül is ?😄)

omg.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a full játékmenetet nem videózta le valaki és dobta fel netre? mint a half life-ot
lusta vagyok letölteni de kiváncsi vagyok a helyszínekre

hykao
Sokféleképpen lehet szerezni megfelelõ öltözéket. A legjobb egyébként a pap ruhája! Abban bárhová mehetsz az egész házban és annak környékén, senki sem fog gyanút! 😊 (mondjuk elég nehéz úgy elkapni, és elrejteni a papot, hogy ne vegyék észre, de meg lehet oldani)
És a Papát pl. el lehet intézni úgy is, hogy belököd a sírgödörbe, rá a koporsóra, amikor felette elmélkedik! ...és ha már papruhában vagy, akkor fel is adhatod neki az utolsó kenetet... 😊
No meg papruhában te adhatod össze az ifjú párt, és a végén elhagyhatod a helyszínt a pap vizi alkalmatosságával is...(ha nálad van a kulcsa)
lac111
Fraps nevû programmal... 2.62, ill. a feletti verziókat érdemes letölteni. De arra készülj felj, hogy eléggé helyigényes a dolog 1 Gb-ot min. érdemes szabadon hagyni. + a géped teljesítményébõl is lefoglal egy adagot.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Hé srácok,hogy lehet vidót készíteni a játékból(milyen programmal)?
A választ elõre is kösz!
Rage47
na ez nekem teljesen új😄
Miért ne lenne életszerû, hogy valaki bemegy a WC-be a fehér házban? Futva. Nyilván fontos elintéznivalója akadt a WC-n. :-)

Pont az nem életszerû, hogy a profi bérgyilkos már a fehér ház kapujában elkezd lövöldözni. Erre a valóságban kábé 1 percen belül a helyszínen teremne néhány száz FBI meg nemzetbiztonsági ügynök, Uzikkal meg MP5-ösökkel felfegyverezve.

???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nõ nem árulja el 47-et! Éppen ellenkezõleg. Beinjektálja azzal a szérummal, amivel a szanatóriumos pályán a CIA-s fickót kellett. Ettõl lelassul a szívverése, és halottnak hiszik.
Ezután 47 "elintézése" miatt felveszik a nõt (Diana-t) a tolószékes politikus bûnszervezetébe, és a továbbiakban õ mint ápoló dolgozik mellette. Õ az a nõ, aki a pályaközti videókban tologatja a fickó székét.
Aztán a végén 47 "temetésén", amin ugyebár az összes érintett megjelenik, az nõ az ajkaira keni az ellenszérumot, és megcsókolja 47-et, aki feléled, és kicsinál mindenkit, aki tudott a dolgokról.
A nõ ezzel gyakorlatilag beférkõzött az ellenséges szervezetbe, és megsemmisítette azt.

Mert a dance with the devil pályán háromféle módon lehet lejutni a föld alá, ebbõl a nyíltan liftezõs csak az egyik.

Szega87
<#nevetes1><#eljen>

Igen...

...a ház hátsó oldalánál ül a verandán egy kalapos fazon, azt lebénítottam, bedobtam egy kukába, majd odamentem a stégre, és mikor nem figyelt senki szimplán belelöktem a faszit.

[Walaki]D`Lair
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

be is raktam iwiw képnek 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

reménytelen
Mondja is a csávó, hogy az hangszigetelt szoba, hogy a kintieket ne zavarja a zaj.
Amúgy meg ki lehet nyírni fegyver nélkül a következõ módon:
A polcokat fedezékként használva egyre inkább mész elõre, amíg el nem jutsz odáig, hogy nyitva van az az ajtó, amin keresztül bejuthatsz a ketrec belsõ részébe, ahonnan õ lövöldöz. Gyorsan futni kell felé, egy bizonyos közelségben megfordul, és elkezd elõled futni, de mivel te gyorsabban tudsz szaladni, ilyenkor egy halálos injekcióval simán el lehet kapni!
Hogy jutottál oda a dagadt fatherhoz ahol vízbe lehetne lökni? tudtál csorni olyan ruhát?

Kösz a tippet Hykao!

Lehet ezek már véletlenszerûen generálja...😄

Spoiler!!!!!!!!

Nagyon király a vége 😄 ritka jó ötlet, mondjuk az egész elég ötletes, filmszerû. Bár nem tudom hogy lehetne megcsinálni kód nélkül, legalábbis nekem már az is teljesítmény volt ha sikerült elhúznom a templomból. A végén a nõ árulását már sejtettem elõre a Dance with the devil-nél, mikor ül az autóban, gondoltam milyen jó lenne pont mint a Macsakfogóban (ha ismerõs valakinek...) 😄DD!!

hykao
Nos azért tudok befutni a budiba, mert nincs nálam semmi olyan, amitõl a detektorkapu megszólalna...és azért futok a videón, hogy elérjem az épp hugyozó munkatársat a klotyón.
Amúgy a lézereknél nem véletlenül nézelõdik a nõ...amikor a kamera másfelé néz, hátulról lökd neki a lézernyaláboknak, s máris megszólal a riasztó, szabad lesz az út egy pillanatra befelé, be lehet slisszolni a klotyós madár beinjektálása nélkül is.
Kifelé meg nem kell átmenni a detektorkapun ugye...

Más:
ilyen újságja volt már walakinek? 😛PP
Hát szerintem is élvezetesebb lõfegyverek nélkül csendesen becserkészni az áldozatokat, de a Dance with the deviltöl nem sikerül anélkül hogy elején nem írtóttam volna le az õrséget. 😞
Megnéztem a videót de azért lol a fehérházas pályán hogy csak úgy befutsz a budiba... 😄 Marhára nem életszerû, akkor annak már több értelme és fellingje van ha a bejárati õröket hangtompítós silverballer-el "kiküszöbölöm". 😊
Próbáltam szarakodni a lézeres tányéroknál, esetleg úgy meglehet próbálni hogy raksz oda egy bombát és mindenki oda rohan... Egyszer sikerült így kisliszolnom, de máskor mindig lebuktatot az ott lévõ nõ...

hykao
Attól, hogy lõfegyverrel végzel az áldozatokkal, még lehet Silent Assassin a minõsítésed még PRO-n is! Persze hangtompító nélkül már nehezebb a dolog, de a lényeg, hogy ne találjanak rá az áldozatokra, míg a helyszínen vagy.

@Lobsterman: el lehet kerülni a motozást. A liftek mellett, oldalt is be lehet jutni egy ajtón keresztül a liftaknákhoz.
Lobsterman
És hogy csempészted be a silverballert? A liftnél megmotoznak

[Walaki]D`Lair
'nyáádat 😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Én is megcsináltam azt a pályát SA-ra(normalon vittem végig a játékot), pedig egy Longslide Silverballerrel lyuggattam ki a világ második legjobb bérgyilkosát (a piros maszkos fazont). Szerintem azt, ami abban a lezárt szobában történik, nem számolja a program. Mondom, úgy emlékszem SA lett a végén. Pedig még Eve-et is lelõttem,bár neki csak egy golyó kellett. De lehet hogy rosszul emléxem az SA-t illetõleg.

maffioso
ohhhoh😄 azsszép

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
XD

\"If in doubt, flat out!\"

hykao
Á, most nézem, van egy hiba az aláírásodban: a "japánautó" szótagot ki kéne venni sztem... 😛PP