Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol van a videókártya beállításainál a fastwrite? (Nvidia GefFX 5600 128 mb)
És ha veszek egy Gef6GT-t akkor az mennyit dobna rajta?
Kösz a helpet!
War. War never changes.
Tiltott gyümölcs helyett: KATT IDE
Nagyon szeretem.
legyszike fiuk segitsetek.
puszoka.
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
Katt a bannerre...(nem a FAQ-ra...)
Az én kedvenceim amúgy az OST-rõl - persze az "Apocalypse" mellett - a "Main Title", a "Vegas", és a két New Orleans-i téma...
...ahogy a bezáratott Vidámparkban belépünk az ajándékboltba, felcsendül a "Night Time in New Orleans", és benne a suttogó gyerekkórus...mintha a halott gyerekek szellemei lennének... 😊
A nem OST zenék közül pedig az a kedvencem, amelyik a "You Better Watch Out..." pályán abban a helyiségben hallható, ahol a karácsonyfa van.
(ha valaki tudja, hogy ki az elõadója, s mi a szám címe, ne habozzon közölni! 😄)
Ha készen lesz, és nem lesz túl gázos akkor majd ide is belinkelem. Persze 47es szerepel benne mint fõszereplõ, csak hasonlítani nem nagyon hasonlít a színész feje, de ez most a legkissebb gondom vele 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Más: láttátok mi a neve a Bues bárnak lol? 😊
de ha még valaki másnak megvan a hitman4-ben található összes zene, és linkelné ide, azt nagyon megköszönném 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Patch nélkül tényleg nagy a gépigénye...
Nekem még gyengébb, 9600SE(!)-m van :].
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"If in doubt, flat out!\"
Akinek kell, szóljon.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Need for Speed Most Wanted
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Lenne nekem annyira akod, hogy élvezhetetlen a game!
A8N alaplap, 2gb 400 MHZ-ram, 2,5GHZ proci, ATI X1600 512MB videókártya. Ilyen esetbe mit lehet csinálni?
Megszerez a ruhát ahogy elõször irtad, oké, bementem az egyik kis iroda szerûségbe, gondolom ott lennének a kamerából a kazették de nem lehet kivenni se(szal talán máshol vannak mégis, vagy csak nem vett még fel) aztán meg ott volt egy belépõ. magamhoz vettem, de aztán merre tovább, mert ha a folyoson megyek végig, és bemegyek a lezárt ajtón az õr rögtön leállít, ha meg a tetön megyek be ahol a munkások vannak, azok rögtön beköpnek, jönnek az õrõk ls pff:C
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(ha azalatt beviszel 3 fejlövést, visszatérsz az élõk sorába...ez a dolog a Contractsben debütált emlékeim szerint, mert ugye az egész - kivéve az uccsó pályát - csak lázálom volt...ebben a részben nekem a Requiem-nél jött jól ez a dolog...😄)
Tényleg nem fikázni akarom, de eddig ezek az apróságok profi módon meg voltak oldva, most meg mintha egy kezdõ banda elsõ próbálkozásai lennének. Nagyon nem értem a dolgot.
Az ügynökség szerintem annyiban segít, hogy minden pályán vannak ICA dobozkák, amikben ilyenkor vannak cuccok...de csak gondolom, mert én is pro-n nyomtam...de gyanítható, hogy nem csak úgy ott vannak azok a ládikák. (mondjuk PRO-n is kerülnek bele cuccok, ha olyan fegyvert választasz küldetés elõtt, ami nem elrakható, akkor valamelyik ICA dobozkában találod a játékban majd meg)
@mateo130: a légpuskához találsz néhány kábító lövedéket a kisállat klinikán...
Amúgy a new life pályán most fedeztem fel azt a kis házikót, ahol van egy sajnos üres légpuska is😊 Leszedtem a fél gárdát mire rájöttek ki az és honnan😄
Nagyon fasza, hozza a Hitman fílinget. Nagyon jó, hogy visszahozták a laptopos-megbízásos megoldást, meg a Hitman2-es búvóhelyet. Azon viszont fel vagyok háborodva, hogy a Hitman1-ben már mûködõ "nekimegyek egy növénynek, akkor odébblökdösöm" megoldást nem tették bele. Ha már egyszer kpesek voltak leprogramozni, akkor most miért nem? Tök gáz, ahogy belémlógnak a cserepesvirágok levelei. Normális eseteben nem akadnék fenn ilyesmin, de ezt már _ebben a sorozatban_, ráadásul 5 éve már megoldották jól. Most miért nem? (Igénytelenség?)
Jók az új mozdulatok, a lefegyverzés, a fojtogatós felhúzás, a falhoz simulás. Az is tetszik, hogy ha nem megengedett helyen járok, akkor elõször csak elkezdik rajta felbaszni az agyukat, szólnak többször, és csak akkor kezdenek el lõni.
Kapásból Pro szinten kezdtem, mi az az "Agency assist", amibõl így kevesebbet kapok? Miben segít easy-n az ügynökség?
War. War never changes.
@dudlibond: ...lehet, hogy ezután már nem Rex Stantont, hanem téged fognak felkérni a Motor City Massacre címszerepébe... 😊
War. War never changes.
War. War never changes.