Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biosban enable-n van a Fastwrite, de a videókártya beállításainál egyszerûen sehol sem találom. Fel si patcheltem, de cracket nem találtam hozzá, illetve a sima cracket raktam fel és vmi programmal így elindítottam, de borzalmasan szaggat, beállításoktól függetlenül. Tudom ez már slágertéma, de nem tud vki vmi tuti megoldást mondani (nem olyanra gondolok hogy vegyem meg az épülõ francia fúziós atomerõmûvet)
Hol van a videókártya beállításainál a fastwrite? (Nvidia GefFX 5600 128 mb)
És ha veszek egy Gef6GT-t akkor az mennyit dobna rajta?
Kösz a helpet!

War. War never changes.

hykao
...áhh a klasszikus szituáció...a nõ bûnre csábítja a férfit...(legalábbis remélhetõleg nem valami kamugádzsi puszókázik itt...) 😛PP
Tiltott gyümölcs helyett: KATT IDE
Régebben én is csináltam egy hitman címû filmet, de most újból elkészítem a movies kiegjében! De csak ha elérem a 2000-et
Sziasztok nem tudnatok egy nagyon pontos cimet adni ahonnan le lehetne huzni a legujjabb hitmant.
Nagyon szeretem.
legyszike fiuk segitsetek.

puszoka.

MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback

hykao
Khm...Srácok...az a bizonyos zene (aminek a címe egyébként "Apocalypse") már hónapok óta letölthetõ a játék hivatalos oldaláról...HMB_track02.zip néven... 😊
Katt a bannerre...(nem a FAQ-ra...)

Az én kedvenceim amúgy az OST-rõl - persze az "Apocalypse" mellett - a "Main Title", a "Vegas", és a két New Orleans-i téma...
...ahogy a bezáratott Vidámparkban belépünk az ajándékboltba, felcsendül a "Night Time in New Orleans", és benne a suttogó gyerekkórus...mintha a halott gyerekek szellemei lennének... 😊

A nem OST zenék közül pedig az a kedvencem, amelyik a "You Better Watch Out..." pályán abban a helyiségben hallható, ahol a karácsonyfa van.
(ha valaki tudja, hogy ki az elõadója, s mi a szám címe, ne habozzon közölni! 😄)
Lobsterman
Ja, akartam mondani, hogy elkezdtem a the movies nevû játékocskában készíteni egy "The Hitwoman" címû kis filmecskét 😊
Ha készen lesz, és nem lesz túl gázos akkor majd ide is belinkelem. Persze 47es szerepel benne mint fõszereplõ, csak hasonlítani nem nagyon hasonlít a színész feje, de ez most a legkissebb gondom vele 😄

Lobsterman
Az a zene engem is érdekelne. Az volt a kedvencem a játékban. 10 percig csak tébláboltam az operában és hallgattam a zenét a küldi befejezése után 😄

akyyy
pont a videót nem akarom megnézni mert ha elkezdem, akkor már végig nézem amit meg el akarok kerülni.C

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hykao
Nézd meg a térképet, használd az agyadat, s ha nagyon nem megy, akkor nézd meg a végigjátszás videót. Nem olyan nehéz pálya az.

Más: láttátok mi a neve a Bues bárnak lol? 😊
akyyy

húúú engem érdekelne...
de ha még valaki másnak megvan a hitman4-ben található összes zene, és linkelné ide, azt nagyon megköszönném 😊

hykao
Amíg nem a saját pénzedbõl veszed a dolgaidat, addig ne szólalj meg ilyen témában...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Pházzeg a hivatalos patch sokat javít... Csak el kell tudni indítani 😉.
Patch nélkül tényleg nagy a gépigénye...

Nekem még gyengébb, 9600SE(!)-m van :].

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

maffioso
nemtom mi itt mindenkinek a baja nekem sem nagyszám a gépem és tökéletesen fut rajta ha midnent highra rakok is

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
hát pl a ramod elég karcsu és a karid sem vmi extra szuppa király

\"If in doubt, flat out!\"

Nekem az nem tetszik a játékban, hogy nagyon nagy a gépigénye. Nekem a San Andreas-nál mindenem maxon volt, és azért ott rohadt sok kocsi van meg miegymás, és egyszerûen nem tudok úgy mixelni a RENDERER OPTION-ben, hogy ne szaggasson valamennyire. Mindent próbáltam már a Catalystban, best performance-ra állítottam mindent, levettem a felbontást 800x600-ra antialiasing-ot letiltottam, és nem tudom egyszerûen élvezhetõvé varázsolni a játékot. Ezért kérném a segítségeteket. Tudna nekem valaki egy külsõ (ATI Catalyst), illetve belsõ (Renderer Option) beállítási "recepttel" szolgálni egy olyan géphez, amely az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: 512 MB DDR memória, Pentium4 3000Mhz, Radeon 9600Pro 256MB. Légyszíves, aki érez egy kis szánalmat irántam 😊 segítsen, mivel szerintem más is küszködik hasonló problémákkal. A Válaszaitokat és segítségeiteket elõre is megköszönöm. Üdv.
Megvan az a zene, ami például hallható az operában, ha lelövetted az énekest. Valószínûleg a "mi" kórusunk hallható alatta 😊. Elég zavart hangulatú, pörgõs.

Akinek kell, szóljon.

akyyy
hogy érted? nemtudom 😄

[Walaki]D`Lair
Húzva van a VGA-d?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

és az egér o_O??

Need for Speed Most Wanted

akyyy
itt néha a textúrûák nagoyn idiótán viselkednek, vagyos van a poligon, és igy elcsuszik, mintha fénysebességgel akarnék menni.... bár ha megnyonmom a térképet, vagy a B-t és vissza, akkor eltünik és minden jó!

macesz
az igaz hogy nyomi a vga-m.......de most már agp-re nem fejlesztek

macesz
A menü is akad nekem, fura a tomb raider:legend majdnem maxon ment..........

nekem a gép csak akkor akad be amikor fordítom az egeret

jaja...nekem is..meg nagyon minimális szinten a játék...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

nekem csak az egér akad az mitõl van?

macesz
patchot próbáltad ????
Mondjuk nekem az nem sagít semmi 😞

Hali!
Lenne nekem annyira akod, hogy élvezhetetlen a game!
A8N alaplap, 2gb 400 MHZ-ram, 2,5GHZ proci, ATI X1600 512MB videókártya. Ilyen esetbe mit lehet csinálni?

akyyy
Ez a pálya ki fog rajtam:C basszus...
Megszerez a ruhát ahogy elõször irtad, oké, bementem az egyik kis iroda szerûségbe, gondolom ott lennének a kamerából a kazették de nem lehet kivenni se(szal talán máshol vannak mégis, vagy csak nem vett még fel) aztán meg ott volt egy belépõ. magamhoz vettem, de aztán merre tovább, mert ha a folyoson megyek végig, és bemegyek a lezárt ajtón az õr rögtön leállít, ha meg a tetön megyek be ahol a munkások vannak, azok rögtön beköpnek, jönnek az õrõk ls pff:C

reménytelen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legtisztább és csöndesebb, ha elkábítod a WC-re járó csókát (nekem sikerült lebukás nélkül). A másik variáció, hogy a kiállítóteremben raksz egy bombát a lézerrel védett tárgyra, vagy raksz egy bombát kint a buszra. Felrobbantod, pánik lesz, és akkor te beosonhatsz a zuhanyozó dolgozóhoz, és fölveheted a ruháját.
akyyy
jah csakis a legelsõ lépés kéne😄

akyyy
a fehérházas küldéinéál hogy kezdjek neki, mert ha bemek a wcbe a faszi után h leüssem, elkapnak, ha belelököm a nöt abba a riasztóba, engem lõnek le, átmászni akerítésen nemtudok, besurrani sehova nemtudok, áhhh:CCCCCC

hykao
Is. Ugyanúgy megmaradt a szokásos értékelésrendszer is, plusz kibõvült pár dologgal, valamint újságcikkekkel, amikben részletesen írnak a küldetésekbeli ténykedéseidrõl (amennyiben van mirõl írni...), no és fantomképeket közölnek le bennük, ha a NOTORIETY-d nem nulla (ha nulla, akkor az áldozatokról jelennek meg képek) - minél nagyobb a NOTORIETY szinted, annál jobban hasonlítanak rád a fantomképek, a végén már - max. NOTORIETY-nél - akár valamelyik biztonsági kamera által készített kép is bekerülhet az újságba rólad, és onnantól ahogy elkezdesz egy pályát, egybõl felismer mindenki...
dronkZero
Jaaaaaaa! Ezt nem tudtam. Contractsban általában nem is keveredtem lövöldözésbe, a Silent Assassin volt a célom... Itt az újságcikkek jelentik az értékelést?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hykao
Az a bizonyos tíz másodperces nézelõdés, azért van, mert azalatt kapsz egy kis esélyt a visszatérésre... 😊
(ha azalatt beviszel 3 fejlövést, visszatérsz az élõk sorába...ez a dolog a Contractsben debütált emlékeim szerint, mert ugye az egész - kivéve az uccsó pályát - csak lázálom volt...ebben a részben nekem a Requiem-nél jött jól ez a dolog...😄)
dronkZero
Szerinem egyébként az ember-környezet fizika az elõzõ részekben is csak 47-re hatott, az "NPC"-kre nem...

dronkZero
Még annyit, hogy szerintem a halál valami ritka überbénán lett megcsinálva. Tökugyanaz, mint H1-ben, belassul, elpirosodik szép lassan, de míg ott ragdoll módon elkezdtem repülni pl. a fal felé, itt csak állok, mint egy darab fa vagy tíz másodpercig, nézelõdök, oldalazok, csak épp elõre nem tudok menni, aztán mutat a játék egy szar animációt, hogy térdre esek, meghalok.

Tényleg nem fikázni akarom, de eddig ezek az apróságok profi módon meg voltak oldva, most meg mintha egy kezdõ banda elsõ próbálkozásai lennének. Nagyon nem értem a dolgot.

hykao
A növények-emberek, stb. fizika szvsz azért "nem került bele", mert akkor aztán tényleg lassan futna a játék sok emberkénél! Engem annyira nem zavart ez a dolog, ennél a játéknál.
Az ügynökség szerintem annyiban segít, hogy minden pályán vannak ICA dobozkák, amikben ilyenkor vannak cuccok...de csak gondolom, mert én is pro-n nyomtam...de gyanítható, hogy nem csak úgy ott vannak azok a ládikák. (mondjuk PRO-n is kerülnek bele cuccok, ha olyan fegyvert választasz küldetés elõtt, ami nem elrakható, akkor valamelyik ICA dobozkában találod a játékban majd meg)

@mateo130: a légpuskához találsz néhány kábító lövedéket a kisállat klinikán...
Úristen ez a videó iszonyatos😄😄 Szakadtam rajta😄 Ki az aki ilyet felrak? Mekkora idiótának kell lenni????😄😄😄
Amúgy a new life pályán most fedeztem fel azt a kis házikót, ahol van egy sajnos üres légpuska is😊 Leszedtem a fél gárdát mire rájöttek ki az és honnan😄

dronkZero
Na, elsõ benyomásaim...
Nagyon fasza, hozza a Hitman fílinget. Nagyon jó, hogy visszahozták a laptopos-megbízásos megoldást, meg a Hitman2-es búvóhelyet. Azon viszont fel vagyok háborodva, hogy a Hitman1-ben már mûködõ "nekimegyek egy növénynek, akkor odébblökdösöm" megoldást nem tették bele. Ha már egyszer kpesek voltak leprogramozni, akkor most miért nem? Tök gáz, ahogy belémlógnak a cserepesvirágok levelei. Normális eseteben nem akadnék fenn ilyesmin, de ezt már _ebben a sorozatban_, ráadásul 5 éve már megoldották jól. Most miért nem? (Igénytelenség?)
Jók az új mozdulatok, a lefegyverzés, a fojtogatós felhúzás, a falhoz simulás. Az is tetszik, hogy ha nem megengedett helyen járok, akkor elõször csak elkezdik rajta felbaszni az agyukat, szólnak többször, és csak akkor kezdenek el lõni.
Kapásból Pro szinten kezdtem, mi az az "Agency assist", amibõl így kevesebbet kapok? Miben segít easy-n az ügynökség?

hykao
És peccselés + gyorsírás engedélyeztetése sem segített? Peccselés után krekkeltél? A BIOSban és a videokártya driverében is engedélyezve van a gyorsírás?
Olyan 1 FPS lehet, az egér is szaggat. Az Oblivion meg ez csinál csak ilyet, a többi játék mediumon még jól elfutogat. Csak azért sajnálom mert a hitman 2 az egyik kedvencem volt és nagyon vártam ezt a részét már.

War. War never changes.

hykao
Pontosan mit tesz a szaggatás? Mennyi FPS átlagosan?

@dudlibond: ...lehet, hogy ezután már nem Rex Stantont, hanem téged fognak felkérni a Motor City Massacre címszerepébe... 😊
dudlibond

Kicsit bedühödtem...

Geforce FX 5600 128 mb, tudom gagyi, nemsokára lecserélem Gef6-ra. De a többi játék nmind jól megy vele...

War. War never changes.

hykao
Milyen videokártyád van?
hykao
Én az Egyesült Királyságból rendeltem meg: KATT (itthon tudtommal nem kapható a gyüjtõi változat, csak a sima)
Nálam is elõjött ez a szaggatós téma, patch, fastwrite, semmi sem segít. Hogy lehet így kiadni egy játékot? Nem értem...

War. War never changes.