Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Dokumentumokba ment, nem? EThát ha újrateszi a gamet, patcheli, nem krekkeli, mini-imaget használ, akkor visszakapja a profilját, nem?

hykao
A profilod csak akkor tûnhetett el, ha feltetted az 1.1-es kamu krekket...
okés!!! bocs csak nem mindig olvasom a fórumot!! <#pardon1>köszönöm szépen a választ!!!<#worship>
Sephi
Tehat. A Patch utan eltunt a profilom. Hogy lehet visszahozni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem messze Statham lenne a legjobb 47 szerepére. Diesel totál hiteltelen lenne ebben a szerepben, az eddigi szerepei miatt. Patrick Stewart meg nemtudom hogy jön ide, sem korban, sem kinézetben nem paszzol, és lassan 66 éves.

Ezt a David Bateson fickót most látom elõször, de õ sem lenne rossz választás, ha tényleg róla mintázták 47-et.

Errõl sem tudtam...

Ha már úgyis elment a téma abba az irányba, hogy ki játssza a filmben: szerintem Pamela Anderson.

I.C.ram
Hát azért Hitman sem egy nádszál. Eléggé kigyúrt a csóka. Már csak abból kiindulva is, hogy lazán megemel egy 90-100 kilós ürgét a liftben 😄
hykao
Ááá megvan végre!!!
hykao
Hmm, hány patkányt kell kinyírni ahhoz, hogy megkapjam a belépõkártyát a patkány-klubba? Én csak hármat találtam az egész alagsorban. Azokat ki is fingattam, de nem lett meg a belépõkártya. Hányat kell kifingatni, és hol vannak még?
Lobsterman
Diesel fizikuma azért nem stimmelõs. Túl kigyúrt. 47 olyan kategória, hogy izmos, de nem túlzottan. Már csak ezért sem dízel 😊

hykao
Ehh bazz...már ki lett tárgyalva, hogy az a szemüveges madár kurvára nem te vagy, hanem az egyik áldozat lol...
Íme: Lorenzo Lombardo - a fõzõcskézõs madár
Ha színes a kép, akkor az áldozatról van!!! (kivéve, ha egy a biztonsági kamera által felvett képet dobnak be, amin 47 van - az is színes, de az olyan 90-100% notoriety-nél várható csak)
okés!!! csak mert nekem egy kopasz muksi jelen meg szeüvegbe aki nagyon hasonlít a 47esre!!! pedig mindenkit balesttel tettem el láb alól.. szal nem értem honnan tudják hoyg én voltam, már ha errõl ír a cikk!mert nem t'om!! szar vaok angolból!!!
hykao
A képek alapján Bateson elég vékonykának tûnik. Diesel fizikumra ok, de a feje meg totál nem 47-es, szóval elég hiteltelen lesz (vagy lenne, ha mégsem õ fogja játszani), mint 47-es...
hykao
Flatline a pálya neve...és a végén az újságcikk arról fog szólni, amiket csináltál a pályán...(mármint bûnügyi szempontból)
Lobsterman
Teljesen jogos, bár Bateson fizikumáról nem tudok semmit. Meg aztán rágyúr a szerepre, meg is lesz 2 hónap alatt a megfelelõ fizikum. Mondjuk alapállásban tényleg Stratham a legjobb jelenlegi jelölt. A Szállító elején ahogyan feszített a BMW-jében, egybõl a Hitmanre gondoltam.
Egyébként vicces. Valahol olvastam, hogy 47nek nem lenne túl sok szövege a filmben a forgatókönyv szerint, és Bateson szolgáltatná Dieselnek a hangot. Azért az kemény lenne ha tényleg aládubbolnák Bateson hangját. Szinkron kicsirt átértelmezve 😊 Mondjuk tuti kamu szerintem

hykao
Picard kapitány má' elég öreg, és Batesonnal együtt fizikálisan is ölég karcsúak 47-es szerepre szvsz...ok, hogy nem kell izompacsirta, ez nem Terminátor szerep, de azért egy túl vékony madár sem lenne túl meggyõzõ a szerepben...
Dana White kéne ide... 😊))
hykao
Nincs még 1.1-es krekk, ha erre gondolsz...ami van, az kamu...
hykao
LOL, má nem emlékszem honnan van, olyan régi progi. Valahol a google segítségével találtam... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon fasza, most megcsináltam a curtains down mapot más módokon😊 Fent egy állványról lõttem le mesterlövésszel az operaénekest pont akkor mikor a színész faszi is lõ, senki nem veszi észre😄😄😄
Plusz mikor a nagykövet fut megnézni a halott barátját, akkor ugye orra is esik... pont jó alkalom arra, hogy azt a qrva nagy csillárt a fejére dobd(csak sajna nekem egy ügynök is belehalt így nem lehet jó a végleges értékelés:-/) az akna felrobbantásával😉

attól függ hogyan csinálodmeg, mekkora a notoriety stb. Abszolút nem egyforma, sõt még a cikk tartalma is rengeteg módon alakulhat...

szaszok a fatline pályán vagy hogy írják???(amelyiken az ügynököt kell megléptetni!!! milyen újság jelenik meg a végén?? mi van rajt?? léci linkejetek be egy képet plíííz!!!! elõre is kösz!!!!
Rage47
47-esnek nincs öblös hangja, s az arca sem hasonlit annyira Diesel-re.
I.C.ram
Szvsz Vin Diesel is jó a szerepre, hisz elég öblös hangja van, és a fizikuma is neki a leghasonlóbb Hitmanéhez. Statham annyira nem nagy szám... csak beskatulyázták a szállító miatt ebbe a szerepbe, és ahányszor egy ilyen szerep jön elõ, mindig õt szedik elõ.
[Walaki]D`Lair
Gorbacsov 😄😄😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Noninnyó
Azt fejtse meg nekem valaki, hogy milyen zene szól a pokol disco-jában? Én KMFDM-re tippelek, de leszedtem a diszkográfiát, és ez a szám mintha nem létezne.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Rage47
áá lol, ilyet még nem láttam magamon😄
Randelz

Kaptam egy fejest 😄

hát igen, nálam nincsen agp menüpont, ezért nem találtam meg a gyorsírást eddig...

War. War never changes.

Randelz
Az eredeti oldalrõl lelehet tölteni valamilyen zenét.Mondjuk nemtudom hogy melyiket de asszem 3-at lehet letölteni ingyen a többiért fizetni kell.

Rage47
sztem torrenten fenn van.
Schubert - Ellen dritter Gesang (Ave Maria)
stem robert patrick is jó lenne kopaszon a szerepre, az arca is ilyen "beesett" oldalt

valaki nem tudja véletlen, hogy merre lehet esetleg megtalálni a fõmenü alapzenéjét meg azt a zenét mikor egy missiont lejátszol????
Az egyik az ilyen lassú "dúdolás" talán éneklés, nekem ez volt elõször mikor elindítottam.
A másik ilyen ritmusos...
Biztos tudjátok;D
THX, amik fennvannak a hitman oldalán azok nem annyira jók, csak a Vegas

Randelz
Mondjuk én már látom elõre hogy amrnnyire várom annyira rossz lesz a film :/

Lobsterman
Egyébként ha már választanom kéne akkor maradok a Partick Stewart/David Bateson/Jason Stratham triónál.
Bateson már csak azért is alap mert ugye õ maga 47(róla mintázták plusz hangját is õ adja) és még színész is alapból
Itt egy kép is róla:

Lobsterman
És ezt honnan tudod? Imdb-n még mindig a Dízelcsávó van mint kõszereplõ

Tatyla
nem ö fogja játszani,hanem a szállitó(Jason Statham) mégis a rajongók nyomására...
bemutató valamikor 2007 nyarán...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Gépállat Sc se rossz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Azt írtátok, ha "felpeccselem" a játékot, majd crackelem újra, akkor adtam a szarnak egy pofont. Nem tudnátok megmondani (mondjuk egy link), hogy merre található a felpatchelt crack?
Szerintem meg a leges legjobban egyértelmû, hogy Vinnie Jones játszaná el: - biztos ismeritek, Ravasz az agy és két füstölgõ puskacsõben illetve a Blöffben játszott, aki az autóajtóval püfölte a ruszki csávó fejét... hehe
Rage47
legjobb lenne, ha animacios film lenne😊 nekem tetszene az is.
[Walaki]D`Lair
Vin Diesel is nagyon jó lesz 😉))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Randelz
Jah szerintem is jobbvolna a szerepre, de már Vin Diesel fogja játszani a 47-est

szaszok a fatline pályán vagy hogy írják???(amelyiken az ügynököt kell megléptetni!!! milyen újság jelenik meg a végén?? mi van rajt?? léci linkejetek be egy képet plíííz!!!! elõre is kösz!!!!
Rage47
az biztos, h jobb mint vin diesel
[Walaki]D`Lair
Te ezt a Hitman fazont a Jason Statham tudná jól eljátszani nem?

Szega87
a snapszer honnan van ? honnan lehet letölteni ?😄

[Walaki]D`Lair
mondjuk az érdekes, hogy a tükrözõdõ felületek valamiért ilyen elmosott szarfoltosak nálam, nem olyanok mint hykao visszajátszásában...:/

[Walaki]D`Lair
Aláírom, 6600GT-n minden high-on szalad tökéletesen...😉

hykao
A videokártya driverében a Gyorsírások funkciót itt találod: KATT

Ha peccselted a játékot, és utána ráraktad a krekket, akkor adtál a szarnak egy pofont...a peccs csak az indító .exe fájlt cseréli le, ahogy a krekk is...egyszóval a krekkelés során visszaállítottad az eredeti - peccseletlen - állapotot.

6600GT-re váltás elég nagy ugrás lenne, lévén az 5-ös nVidia széria sosem állt a helyzet magaslatán...de ha a szaggatás nálad nem a videokártya függvénye, akkor önmagában a csere még nem fog megoldani semmit - nekem 7800GS-sel szintén szaggatott (5 FPS körül), míg be nem kapcsoltam a gyorsírásokat...
Lobsterman
Egy Gef6600 sokat dobna rajta az tuti. Ezzel a vidkártyával meg ne várj sokat. Nekem is csak annyira sikerült beüzemelnem a játékot, hogy végig tudtam tolni nagy akadáshegyek közepedte 😊