Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is a szokásos bajom van a Hitman IV-el. Ugyebár ha feltesszük az 1.1 patch-et és hozzá a crack-et akkor minden faszán fut javítja a hibát a játék se szaggat stb, de az elsõ pálya után szevassz. De ha nem teszem fel a patch-et és az 1.0-s verzión nyomom akkor felnyomom a cracket indul a game nincs gond , de ha nincs patch, akkor rohadtul szaggat a játék, ha viszont felpatchelem, akkor nincs hozzá megfelelõ crack. Mit lehet tenni ahhoz hogy rendesen mûködjön a játék és ne szaggasson. Látom itt mindenki nyomja a játékot, akkor valaki igazán elmondhatná mit csinált hogy faszán menjen! Elõre is kösz
Az egy igen komoly mondat 😊).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hykao
"Names are for friends...so i dont need one..." 😊
Igen, ez az álneve. Lol.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

De pl. egy szállodába csak nem mutatkozhat be No. 47-ként...

Az szerintem csak álnév 😛. Hisz õ egy klón, nincs neve.

- csak kódszáma 😊.

Igen, ez csak a foglalkozása... Névként sokszor valami Leopoldot emleget, ezért is írtam névelõvel. de hogy a nagybetû miért van ott...

Sokan így mondják, de az ember, akit irányítunk, nem "Hitman". Ez csak a játék címe, azaz Bérgyilkos.

Larát sem hívjuk az "õ" játékában "Tomb Raider"-nek.

Én már láttam a film végét, a Hitman a gyilkos! 😊

Érdekes módon azok, akik leírták ezt itt elõtted (~10-15 ember) mind Spoilerbe tudták tenni, hogy csak az olvassa el, aki akarja. Azért kell ez, hogy ne ronsd el más játékélményét, aki nem szeretné elõre tudni, hogy "mi lesz a film vége".

Egyébként jól értetted, pontosan ez a sztori.

A szerzõ csak kitalálta magának, hogy most ez lesz a feladata, és megoldotta.

jaaa ez benne van a játékban... de hülye vok <#idiota><#idiota><#idiota>

Olvass már vissza...

most totál nem értek semmit mi is ez a kiegészítõ.... az a chilei micsoda
valaki magyarázza már el, és honnan lehet letölteni ha lelehet

elképesztõ logikád van <#idiota>

Rage47
lécci ilyenkor rakj már spoilert!!
A végét inkább ne áruljuk még el, pl. én sem vittem még vévig. A csomó magyar név persze, hogy ott van, nemcsak ennél a játéknál - tehetséges nemzet vagyunk, ismét valami, amire büszkék lehetünk.

Tegnap vittem végig a játékot és amikor a játék készítõit írta egy csomó Magyar név is volt köztük.Ja és a vége akkor úgy lett megoldva mint amikor az ügynököt kellet kijutattni a sárgaházból?Halál szérum vagy mi és az ellen szérum amitõl felkel.Én így vettem ki.
hykao
SPOILER!!!

A megoldás képekben: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
hykao
Majd megbeszéljük msn-en.
Noninnyó
Bocs a warez-ért, de emule-n fennvan.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

nem lehetsz ennyire hülye <#idiota>

És ezt honnan lehet letölteni? ezt a modot vagy mit (a nehezítést)

[Walaki]D`Lair
hyk, megvan neked az OST nem? valamikor össze kéne futnunk hogy odaadd 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hehe, erre is gondoltam már...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én simán leraktam a pisztolyt az asztalra, aztán kimentem visszaöltözni. A szünetben Jön a csóka, leteszi a fake stukkert, elveszi az enyémet, felmegy a színpadra, Alvaroból énekes halottat csinál, én a nézõtérrõl megtapsolom, aztán, amikor a nagykövet berohan, véletlenül rászakad az ég... csúnya baleset.

Sephi
Jahogyaz bobiskol? Fene a pofajat 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hykao
Én majdnem ugyanígy csináltam, azzal a kivétellel, hogy én magam lõttem le Alvaro-t a színpadon. (beöltöztem a kivégzõ katonai ruhájába...)
(Delgadoék a chilei pályán vannak)
[Walaki]D`Lair
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezéskor odamegyek a ruhadáros madárhoz, elkérem tõle a fegyert. Utána megvárom a budiba a szerelõt, mikor hugyozik, akkor elaltatom és megy befele a ládába. A pisztolyt berakom a szerszámos dobozba, aztán elkaristolok a színpad fölé, a vasszerkezetet (tehát nem a csillárt!) bebombázom, aztán kiveszem a szerszámok közül az igazi fegyvert, megvárom míg a folyosóról eltûnik a madár, be a fegyveres színész öltözõjébe, szekrény. Amikor otthagyja az asztalon, kicserélem...utána meg csak nézem az elõadást, azt amikor a Delgado összerogy, akkor ugye odaszalad a nagykövet és van sírás rívás. Na amikor már ott van, akkor bomba élesít és vasszerkezet rázuhan...ennyi 😊 2 accident 😊

hykao
Na mit? Ha megvan mindegyik pálya SA-ra, akkor ess neki a #4743-ban leírt nehezített chilei pályának... 😊
[Walaki]D`Lair
Én már a 4. SA-mnál tartok 😊)

Kezdek belejönni...az operára annyira komoly tervet eszeltem ki, hogy csak csuda 😄😄😄

hykao
Igen. Én már megcsináltam. Minden 0-n, kivéve a baleseteket, az 4 lett ugye. 😊
A baleseteken kívül leütöttem még egy labormunkást (az öltözõben) és egy milicistát (aki a legközelebb van az öltözõhöz - emberi pajzs, öltözõbe hurcolás, leütés), illetve a hangárban bagózó milicistát beinjektáltam kábítóinjekcióval (és a faláda mögé cipeltem), majd a lifttel leérkezõ labormunkás szintén kapott egy kábító injekciót. (õ lett a "megbízó" unokaöccse)
A végén SA lett - a leütött, bekábítóinjekciózott NPC-k nem számítanak!

A plusz két madár likvidálása balesetként csak idõ kérdése, ha már rájött az ember a trükkjére, azonban a labor felrobbantása már nehezebb dió, mert egyrészt ugye nem sérülhet meg senki a robbanáskor (illetve robbanásokkor...), illetve a milicisták elég könnyen kiszúrják a bombákat, és akkor szépen odamennek és elveszik onnan!

@Sephi: pl. igen, de el lehet kapni csellózás közben is (hátulról kábító injekció) aztán kilökni az ott lévõ erkélyen keresztül...de akár mehet a kábító injekció a borospoharába is, ami a másik erkély melletti ablakban van, ahol nézelõdni szokott, s mikor visszafele belekortyol, elájul, majd kidobjuk megint csak az erkélyen át...de ilyenkor óvatosan kell lopakodni, nehogy az ott bóbiskoló milicista felébredjen.
Sephi
Miert pl az oreget hogyan lehet alcazni hogy balaset? Lelokom amikor kint all az erkelyen?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rage47
s a nehezitésekkel is ugyanugy meg lehet csinalni SA-ra?
hykao
Nem egészen. A lényeg, hogy a srác kitalál még plusz feladatokat, amiket meg kell oldani a játékban. Az elsõ pálya nehezítései alant olvashatóak (a plusz dolgok: még két célpont - balesetnek álcázással, plusz egy "emberrablás", plusz a droglabor megsemmisítése)
Most a második pálya nehezítésein töri a fejét.
húúú ez mi lenne? valami kiegészítõ?

hykao
Nos akadt, aki túl könnyûnek találta a játékot még PRO fokozaton is...
A Hitmanforumon egy csóka saját küldetések kiagyalásába fogott, az elsõ - a chilei - már kész is van:

-Öld meg az öreg Delgado-t
-Öld meg az ifjabbik Delgado-t
-Öld meg Rex Stanton-t
-Öld meg Mitch Haynes-t (Rex Stanton managere)
-Robbantsd fel a droglabort
-Rabold el a megbízó unokaöccsét (ez bármelyik droglabor munkás lehet)
-Menekülj el a hidroplánnal

Mindezeket úgy kell teljesíteni, hogy az összes gyilkosság balesetnek legyen álcázva, senki más nem sérülhet meg a célpontokon kívül, egy testet sem találhatnak meg, és természetesen a végén Silent Assassin minõsítésnek kell lennie!!!
Egyszóval a végösszesítésnél mindenhol 0-nak kell lennie, kivéve a baleseteket, ahol ugye 4 kell, hogy legyen feltûntetve (a négy célpont)
Valahogy így:

Total Kills: 0
Shots Fired: 0
Shots Hit: 0
Close Combat Kills: 0
Accidents: 4
Head Shots: 0
Bodies Found: 0
Covers Blown: 0
Witnesses: 0
Caught on Camera: No

Elõször azt hittem lehetetlen megoldani...de aztán sikerült, miután tippet adott az egyik fórumozó...bár nem 2 perc volt teljesíteni, az biztos...
hykao
Ne ajánld neki! Ami ott van 1.1 krekk gyanánt az szar (mert valójában nem más, mint a demó .exe-je)...nem igaz, hogy ezredszerre kell leírnom...
Randelz
http://www.gamecopyworld.com/
itt keress rá én már nem gyötrõdök tovább a patchel

Sziasztok!

Ha megjelent az 1.1 hez való crack akkor plz linkeljétek be mert nagyon kellene nekünk plz plz
Ez jó 😊.

Tatyla
nem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
az új PC guruban olvastam...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na mi van már itt?Már a filmrõl beszélünk?
Hát igen,Vin Diesel....de majd meglátjuk,hogy hogyan fog sikerülni...

Rage47
s az alcime Riddick lesz?<#idiota>
Nem hiszem... 😊.

Lunki88
De remélem az nem igaz hogy a film után a következõ hitman játékokban Vin Diesel feje lesz 47-esnek... <#gonosz3>
Igazából már mindegy, kb. 99%, hogy Diesel lesz a 47-es.

hykao
DE...mondom: a profil csak akkor tûnik el, ha felrakja az 1.1-nek nevezett krekket, ami ugye nem más, mint a demó .exe-je...(a demó viszont más helyet használ a profilokhoz)
A profil eltûnésén kívül további negatívum, hogy csupán az elsõ - tutorial - pályával tud játszani...egyszóval nem érdemes felrakni az 1.1-es KAMU krekket...