Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi neked is ... lehet, hogy ha tudom átállitom francia nyelvûre, az jobban megy mint a magyar...
köszi próbálkozom
Öh elnézést beszéltünk már itt hogy ezt mondod h "mindig én jövök ezzel a szöveggel?"
hykao
LOL, nem kell elkefélni azt... 😊 Azt javaslom inkább várd meg a magyarítást, és akkor egyértelmû lesz a cselekmény.
akyyy
adj neki abból a bizonyos tûbõl egy szurit😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Kellene egy kis segitség.... pliz ... az Alkoholelvonó Klinikán vagyok és egy Smith nevû -t kell elkefélni - ez OK is - habár nem jelzi a térképen, hogy merre találom... megöltem, de nem enged tovább a játék !!!! Mi a fenét nem csinálok meg...nem értem... valaki lökje tovább a szekeremet !!!! köszi
mike0013
erõs vidkarival persze

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Tök király 256 os geforce 6600 fx-es kkártyával full grafon egy pici szaggatás nélkül viszi a játékot, úgy hogy nincs fönnt semmi patch vagy valami más! A procim 2GHz! ja és fél Gb ramom van :-)
hykao
Ilyenért nem adunk büntipontot, és én különben sem tudok adni.
mike0013
Hykao csak, hogy elmenjen Viktor 01-nek a kedve a warez kérdésektõl, adj neki egy büntipontot

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Mindig te jössz ezzel a szöveggel, de gondold már végig, ez csak védekezés...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hykao
De egy fórum arra van, de ha belegondolsz ez nem a legmegfelelõbb topik a kérdésre. Ez a topik a játékról kéne, hogy szóljon, és nem pedig a játék warez verziójának elindításáról! Vedd meg a játékot, és garantáltan nem lesz indítási gondod, vagy pedig a FAQ segítségével próbálkozz a warez verzióval.
Senki nem fog tudni neked többet mondani a warez indításról, mint ami a FAQ-ban olvasható.
Már megbocsássatok nem kötekedésbõl de egy fórum nem arra való h ha vkinek gondja támad akkor aki tud segít?
mike0013
visszaolvasni nem tudsz?

Lunki88
Elég röhejes hogy minden nap legalább 2-3 "nem tom elindítani a gamet" jellegû hsz-ek születnek... <#szomoru1><#unalmas>
Kiírja itt nekem a hibaüzit h emulációs összeférhetetlenség! Rákattintok a linkre h mi lehet a probléma erre az van odaírva h pl Alcohol v Daemon fut. Mondom anyád:S
Najómind1 ez nem akar mûködni szarozik itt velem:S
http://modthisname.spiderhost.hu/ok/?Roli
Ezt a miniimage-t honnan szerezzem? Mert nekem a Reloaded-es változat van meg amikor sok kicsi fájlból csinál egy ISO-t azt bemount felrak krekkel, jásztik😊 (hülyébbeknek😄)
a miniimage benne van Daemonban? A securom önmagában sajnos nem segít, a miniimage hiteti el a játékkal, hogy bent figyel az eredeti DVD. A securom csak elrejti a Daemont.

Olvastam direkt a faq-t mielõtt zavartalak benneteket le is szedtem a Securom Loadert el is indítottam ki is választottam a Hitman.exe-t rá is katt a megnyitásra és akkor is kell neki:S
Ilyenkor jön jól a faq, amibõl elolvasható, hogy Daemonba mini image-et mountolva, Securom Loadert használva indítható a játék. 😊

Hi! Mi van akkor ha a patchelés után kéri a CD-t? mert hogy nem jó CD/DVD van bent?
Herold
A Contractsban mintha lett volna kés is a listában, de lehet hogy rosszul emlékszem.

Köszi szépen a segítséget😊
Ezt a kérdést sokan feltették már eddig, sõt, anno már az elõzõ rész kapcsán is.
Egyszerûen közelharci fegyvereket nem lehet továbbvinni a pályák között. Már az elõzõ részben is így volt, sajnos.

hykao
De nincs rá szükség. Egyrészt mindenkinek fenn van a gépén (akinek a hibát kiírja - elég csak bemásolni a megfelelõ helyre), másrészt meg a peccs megoldja a problémát.
hykao
Rakd fel a peccset, és a problémád megoldódik...(de nehogy lekrekkeld utána...)

@Herold: a kolbászt is el lehet dobni, ha nem krekkeled le a játékot.
Herold
Neten publikus helyrõl le lehet tölteni.

Herold
El lehet dobni mindent, a virslin kívül. Legalábbis nekem sikerült.

Herold
Errõl jut eszembe: miért nem lehet kést magunkkal vinni kezdésnél??? Ahol volt mindenhonnan elhoztam. A nyomi szögbelövõ ott van a listában, de kés nincs.

Ezer bocsi, kész vagyok ma 😊 Oksi értem és megpróbálom. A krekk helyet az agyam mindig a pecsre gondolt <#idiota>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Gerbill
A bombalerakásnál is "eldobod a bombát", tehát eltávolítod az invertoryból, tehát elhagyja 47-es kezét tehát... Na a lényeg hgogy ne crackeld, használd a Securerom loadert a FAQ-ban be van linkelve

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Figyelmesen olvasom a topikot és olvastam, hogy a krekk okozza. Ekkor fogtam magam és újratelepítettem az egészet, természetesen a mentéseket meghagyva és ugyan úgy kidob. Szóval csak nem akartam terhelni a topiklakókat a problémámmal 😊 Nem csak akkor dob ki ha eldobok valamit, hanem akkor is ha fel akarom helyezni a bombát a fotózásnál, hogy balesetnek tûnjön a haláleset. Na de van egy kis idõm és most nekiugrok.

Hi! Nekem csak az volna a kérdésem h mi lehet a baj ha el akarom indítani a játékot és kiír egy hibaüzenetet h a MSVCR71.dll hiányzik. valakinél felmerült már ez a hiba? Elõre is köszi
hykao
Az nem konyhakés, hanem egy gyiloktõr (stiletto). A konyhakés általában szélesebb, nagyobb, és nem 8 centi pengehosszúságú.
Tudod mi a 8 centi pengehosszúság? Amilyen pengehosszúságú szúró, daraboló, vágó eszközt még magadnál tarthatsz a magyar törvények szerint, anélkül, hogy a rendõrök elkoboznák, és eljárást indítanának ellened, ha megtalálják nálad.
(vajon ha viszek valahova egy hosszabb ollót magammal, mit mondanának a zsaruk? 😄)

@jefferson83: semmiféle bug nincs, azt az asztalra dobást a krekk okozza, ahogy már kismillószor leírtam itt...ne krekkeld a játékot, s nem lesz asztalra dobás...(mellesleg nem muszáj eldobni a kutyának a kolbászodat, elég csak elõvenni, és bekussol... 😛)
Persze csak nem olyan finoman,ahogy szeretném 😉

Már sokszor le volt írva, bármi eldobása nélkül is teljesíthetõ.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Én még nem tartok ott, most szenvedek azzal a pályával ahol nem lehet eldobni semmit a bug miatt 😊) Asszem mészárlást rendezek <#eplus2>

bepe79
<#wink> Ja, és Hoodlum minõsítést kaptam. Az nem is olyan rossz szerintem ezen a pályán. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Talán 28 cm -es <#vigyor1>

bepe79
Eve csúnyán bevégezte, mert rám akart rontani egy 8 cm-es pengehosszúságú konyhakéssel. <#ejnye1>

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitman4bloodmoneyfullkilleve1.jpg

<#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Én csináltam õket, de a "A New Life" videó teljes. Ha nálad nem, akkor nálad van a probléma...

Egyébként inkább a magyar rajongói oldalt ajánlom végigjátszás videó ügyben.
http://www.hitman4.hu/
Herold
<#worship> <#worship> <#worship>

_Atti_
<#eljen> szép

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

maffioso
nehéz visszamenni a kezdõponthoz egyedül nem?

\"If in doubt, flat out!\"

Ki Csinálta a faq ban a videókat??????

Mert a New Life pályának hiányzik a vége!!!
hykao
Kb. nyár végén, ahogy már írtam egy párszor.
mike0013
ez akkor azt jelenti, hogy hamarosan kész a magyaritás😊?

hi!

És mikorra várhatjuk a magyarítást???