7642
-
vbali1990 #5951 Aki tud segíteni, megadná az msn címét? -
vbali1990 #5950 Próbáltam, de így sem j. Inkább crackelem. Nem fogom meg venni 20.000 Ft-ért. De azért kössz a segítséget mindenkinek. -
#5949 Bazz 31 új üzenet, és egy sem a játékról szól... :(
@vbali1990: Vásárláson gondolkoztál már? Tuti nem okozna gondot az elindítás... -
#5948 én is szenvedtem vele, de az segített hogy feltettem a javítást, a legujabbat, nem crackeltem, hanem asr-el megnyitottam a játék exéjét. Hol be volt téve a rendes játék képje daemoonba vagy nem, mini image egyáltalán nem volt! én enynit tudok segíteni, még esetleg az h megveszed.
csak eget nem értek, miért kérdezted h hogyan tudsz menteni, ha nem sikerül elindítani? -
#5947 Már próbáltad úgy hogy nem a mini image van bemountolva hanem a sima imge(amivel feltelepítetted)? -
vbali1990 #5946 Valaki segítsen! NEm megy a játék mert hibaüzenetet ír ki. Csak egy virtuális mneghajtóm van, ami a mini image bemountolva, van antisecuromom, a daemontoolsnál az emulation az all opions aff-on van, és nem megy a játék. -
vbali1990 #5945 Akkor mit csináljak???? -
piamania #5944 Nekem segítene vki?Hiába írtam be a ***.ini fájlba,hogy EnableCheat a jegyzettömbbel,nem tudom használni a kódokat.Vki segítsen.Köszi -
#5943 Ha crackeled akkor ki fog dobni a karácsonyos pályán, ha eldobsz valamit. -
vbali1990 #5942 Biztos, hopgy nem kell crackelni, mert ezt a hibaüzenetet akkor írja ki, ha nincsen crackelve??? -
#5941 Ha így sem megy nincs több ötletem. -
#5940 Csak egy virtuális meghajtód van? A Daemon toolsban az emulationsnál kapcsolj ki minden opciót. Nekem az antisecurerom a játék image fájljának könyvtárában volt. Ha nem megy mini imagel próbáld meg az eredeti képfájllal. -
vbali1990 #5939 az antisecuromnak nem kell a játékban benne lennie? Vagy nem kell crackelni?? -
vbali1990 #5938 Így sem megy. Be van mountolva csak a mini image, antisecurom betölti -->hibát ír ki. -
vbali1990 #5937 Nekem 4.03-am van. De nem megy a játék. -
#5936 Szerintem az a gond hogy 2 virtuális meghajtód van. Csak 1 legyen. A játékot az AntisecureRom Loaderrel ehet elindítani(asr.exe). A legújabb Daemon 0 4.03-as ha jjóltudom, de a 4.00 is jó(nekem ez van) -
vbali1990 #5935 Melyik a legújabb daemon tools? -
vbali1990 #5934 Nemekm az a neve, hogy alkisecurom, ezt sem értem. -
vbali1990 #5933 Mind a kettő be van mountolva de nem megy. -
#5932 Mountold be a mini imaget(ha azzal nem megy akkor az eredeti képfájlt), a legújabb Daemon Toolsba. -
vbali1990 #5931 Nah, úgy csináltam, ahogy mondtátok. De amikor kiválasztom antisecurommal a játék exe-jét, és egy hibát ír ki, hogy: a szükséges bizton sági egy séget nem lehet aktiválni. A következő programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message hu.asp??m=module&c=5007&l=hi címen.
Ezt akkor írja ki, ha nincs crackelve a játék. Mit tegyek????
-
piamania #5930 Hi!
Kódokat tudnátok adni a játékhoz?Már egyszer végigvittem,de most kódok segítségével is végig akarom.Köszi -
#5929 sztem szegéyn fogta a patchot és azt hiszi ugy kell telepíteni ha átnevezi a Hitmanbloodmoney.exe-re -
#5928 Szerintem telepítsd újra az egészet, utána a letöltött patchot nem átnevezed, nem bemásolod, hanem duplakattintással feltelepíted, és a Secure Rom Loaderrel a JÁTÉK exe-jét indítod el. A cracket pedig töröld le a gépedről is, mert semmi szükség nincs rá. -
Vlala #5927 Asr-rel a Hitmanbloodmoney.exe-tkell megnyitni, nem a patchet. -
vbali1990 #5926 Valaki magyarázza el részletesen plíz, h hogy kell feltelepíteni a patchet. -
vbali1990 #5925 A következő, amit nem értek, hogy megnyitotam antisecurommal a patchet, és kiírja, hogy himna blood money 1.2 patch telepítése. Nem értem. Vagy a patchet akkor hogy kell feltelepíteni??? -
#5924 én használtam és úgyis mentxD -
vbali1990 #5923 Jó. Nekem simán crackel megy a játék, csak akadoziki eléggé, és gondoltam, h a patch kijavítja ezt. Akkor a crackelt exe fájl helyére jön a patch, antisecuromloaderrel betoölötm ezt a patchet végülis, ezután bemountolom a mini imaget. Ezt értem, de az mindegy, hogy a mini image hol van, vagy annak is a játékban kell lennie? -
#5922 Megelőztél
Amúgy mini imaget én sem használtam, és ment a játék. -
#5921 A mini image legyen bemountolva. A patchet fel kell telepíteni(nem szabad crackelni a játékot), utána az ANTIsecurerom loaderrel megnyitod a játék exe-jét, és ha minden jól megy el fog indulni. -
Hellsing47 #5920 patchet telepisd fel...majd securom loader-t elinditod..meg keresed a játék exe.-jét és már játszhatsz is...miniimage nem kell...legalábbis én nem használtam :) -
vbali1990 #5919 Lenne még egy kérdés, mert én ehez tényleg hülye vok. Szóval, h a patchet csak simán nevezzem át HitmanBloodMoney.exe-re és azt másoljam be a játék könyvtárjába, és akkor megy a patch??? De akkor mi az a mimiimgae, meg alkisecurom. Ezt nem értem. -
vbali1990 #5918 Hát tényleg hülye vagyok.:D:D:D::):):):), mert én úgy próbáltam. Akkor ezek szerint minden pálya elején lehet csak menteni, tehát pályánként. Kössz a segítséget. -
#5917 Olyan sose volt, hogy "augusztus", és olyan se, hogy "lesz"...olyan volt, hogy nyár vége, és olyan, hogy valószínűleg, előre láthatóan...
Egyébként nagyjából tartjuk is az ütemet...a vénasszonyok nyarának vége meg még nagyon messze van... :))) -
#5916 Nem akarlak hülyének nézni, de nem lehet, hogy te a pályán elmented a Save Game-el
és azt keresed? Mert azok nem maradnak meg csak amíg ott vagy a pályán. -
#5915 király:D addigra beszerzem havertól a game-t és végigtolom magyarul:):P -
#5914 Még van 3 nap odáig... -
#5913 A magyarítás mikorra várható?
Az volt hogy augusztus végére lesz. -
vbali1990 #5912 Ez az oldal nem jön be.