Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Biztos. 😄 Akkor valami nagyon nem jó nálam.

Konkrétan a "Post Filters Level Of Detail" viszi le az fps-t nagyon, ha azt letiltom akkor van 30-40(igy nagyon csunya), de ha felteszem low-ra akkor 15-20, high-en 10 körül mozog. A többi olyan közepes beállításon van.

Leszedem akkor a legújabb drivert, hátha segít.
Gerbill
Te biztos hogy a Hitman 4-rõl beszélsz? Vagy a textúra beállításokat is min-re vetted? Mert akkor nem csoda hogy ronda. Nekem nincs olyan erõs gépem mint neked, de a post filteringen kívül minden maxon volt és erõs 20-25 FPS-el ment, ha az aa-t 2-re levettem, meg azthiszem az af-t 8-ra akkor már 30FPS is volt. Nem tudom nálad mi lehet a gond, de szerintem a driver, ha az sem segít akkor nemtudom

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

wantonly
Nekem sem szaggat, de azért 10-15 fps-el nem jó játaszani. Én inkább leveszem a grafot, akkor már érezhetõen sokat javul. Azt kell, hogy mondjam full high beállításon sem néz ki annyival jobban, hogy érdemes legyen feljebb húzni.

De lehet, hogy csak nekem van ilyen "nagy" igényem... Ha pl. egy Max Payne 2re gondolok, ami hasonló játék, és azt nagy felbontáson full high beállításokkal toltam végig, és kinézetre, összhatásra sokkal szebb, mint ez, akkor azért van abban némi igazság amit mondok.
mike0013
nah ezt figyeld nekem is ati 9600 pro-m vna 512 mbram és 3.06 GHz
feltettem a patch-et... utána mindent feltettem kivéve egyet ami a játék "szníét" változtatja azt levettem a alegkisebbre és csak nagyon sok ember között szaggatott be egy kicsit

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

wantonly
Ja és ez továbbra is 800x600-ban.
wantonly
Leszedtem a patch-t, én nem sok változást érzékelek.

High graf: 10-15fps, Medium graf: 15-20.

Újabb driver-el még meg lehetne próbálkozni, de szerintem ez akkor sem javulna sokat.
Gerbill
OK. Ha az 1.2-es patchot is letöltöd még nagyobb teljesítménynövekedés várható, és a legújabb ATI driver is segíthet.

wantonly
Nyugalom, értem én nem kell kiabálni. Most szedem.
Gerbill
A szaggat után a kérdõjelet kéretik nem figyelembe venni.

Gerbill
HA FELRAKOD A JAVÍTÁST NEM SZAGGAT? VAGY NEM CSÖKKEN LE ANNYIRA AZ FPS SZÁM. Leírjam mégnagyobb betûkkel hogy rakd fel a Patchot?

wantonly
Athlon64 3000+, ati9600pro, 512.

Tudom, hogy nem fps játék, de van benne olyan nézet, akkor azért illett volna szebbre megcsinálni. Ha a gépem nem is túl erõs, más játékokkal összehasonlítva azért nagy a különbség (pl. Half-Life 2 full grafon 1024-ben elfut és azért az jóval szebb, Oblivion is szépen elfut, stb).

A játék nem szaggat, de ha felteszem a grafot, akkor kb. 5-10fps, mondanom sem kell, hogy úgy élvezhetetlen. De úgy se sokkal szebb...
Lehet Fps-ben is játszani, F1 gomb megnyomása után. A többség a régebbi Hitmanekbõl hozzászokott a TPS módhoz, és ebbõl a nézetbõl jobban is szemrevételezhetjük a körülöttünk folyó eseményeket, ezért az az elterjedtebb.

azé írd már le milyen "király" géped van?
ja és nem fps játék

Gerbill
Ahelyett hogy a játékot szidod inkább olvashatnál is. Ha felvennéd a grafikát akkor nem volna olyan ronda a játék. A szaggatást pedig az okozza hogy nem telepítetted fel a hivatalos javítást.

wantonly
Én most szereztem be a játékot és jobbra számítottam. Elég ronda ahhoz képest, hogy milyen gép kell neki. Ennél ezerszer szebb játékok is sokkal jobban futnak. Az FPS nézet meg... Arról jobb nem is beszélni.

Most 30-40fps 800x600-ban majdnem full minimumon, elég gáz, azért ennyire nem szar a gépem. Közben meg olyan kinézetet kap az ember ami 3-4éve is rondának számított...
mike0013
😄DD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Akkor mondjuk azt, hogy aki innentõl warezol, arra ráküldjük a címszereplõt. 😊

mike0013
1. tudom mi az a warez!
2. én nem tudom kiírni, mert nem vagyok itt házigazda
3. talán a büntetõpontoktól abbahagyod a "mindenki egy balf**z és én vagyok a legjobb" cselekedetet

Most jöttem rá, hogy Hitman a simán leejtett aknákat is fel tudja robbantani. Ki kéne próbálni a YBWO pálya kutyáján... 😊

ja amúgy az egyik végigjátszás vége szar, mert az egyik pillanatban folyosón vagyok, a másikban meg egy szobában!
Fogalmad sincs róla hogy mi az a warez!

Ja amúgy nem mindenkinek dirigálni kell hanem tenni is valamit! Annyira akarod írd ki!

Amúgy meg mit érsz a büntetõpontokkal?? Valamikor tényleg úgy érzem hogy ovodások között vagyok, mert ha nem viselkedsz jól akkor büntipontot kapsz . . . . . . .

Ennyit errõl!
hova ment el a téma??? Eddíg is a hitmanrõl beszéltetek!
de úgy csinálok pontosan
mike0013
jah
kikéne írni valahova, hogy aki warez kérdéseket tesz fel büntetõpontokat kap

ehh, de elment a téma megint...

Akkor mégsem csinálsz mindent úgy <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Bocs de most nincs 10 rongyom erre a játékra! Miért fizetné ki bárki is?? Mert mindenki csak azt tudja szajkózni hogy vedd meg eredetiben, megveszem ha kifizeti valaki!
Jó ez a téma lezárva!

Hogy lehet slient Assain kitüntetést kapni??? Mindent úgy csinálok ahogy a végigjátszás videókon van, és eddíg csak a Hitman szintet értem el!
hykao
A kérdõjeles képre gondolsz?

@diaz02: pedig vedd meg eredetiben, akkor tuti nem lesz ilyen problémád. És miért fizetné ki neked bárki is?
Gerbill
Szerintem rajtad kívül mindenki azt gondolja hogy neked kéne visszafognod magad. A büntetõpontot is megérdemelnéd. nem csak a keresõt nem tudod használni, de még te vagy felháborodva.

mike0013
könyörgöm valaki adjon ennek a szerencsétlennek egy büntipontot😄

Lunki88
Ne a warezról szóljon már ez a topik pls.! <#wilting><#szomoru1>
pedig azzal elindul (mert én is így használom és tökéletesen megy az 1.2-es patch mellett is a játék)

Te vegyél vissza te akadtál ki rajtam!
securrom loaderrel el sem indul a játék, nemhogy még azt használjak!
Herold
Nekem majdnem mindig a fekete sziluett szerepel az újságban.

Herold
Keress rá a kolbász szóra itt a topicban alul.

vegyél vissza!!!

és keresgélj jobban...el se tod képzelni hogy mennyi embernek van/volt ez a gondja...

tipp:ne használj cracket!!hanem helyette securom loader-t..

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

mi a fasz bajod van??? Ilyen gondja eddig nem volt senkinek! Bár visszaolvastam, de ilyet nem találtam!

Amúgy csak az válaszoljon rá aki tudja is a megoldást, aki nem az el se olvassa azt kész!
CaviaR
jajneeee... Ne kezdjük megint ezt

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

<#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

sziasztok! Segítsetek ha tudtok

annál a pályánál tartok amiben karácsonykor kell gyilkolászni, és eski a hó az elején!

Nos bizonyos játék után kidob, akármitis csinálok, eddíg ott dobott ki hogy a kutyás csávot szerettem volna lelökni, és mikor odadobom a kolbászt a kutyulinka kilép az asztalra. Az elõbb meg ott mikor el akarom csórni a kazit.

geforce 6600 256os videokarim van, eddíg tök jól ment a játék, és most dob ki a vindózba mindíg. Már vagy 50 x próbáltam de mindíg kilép.

Próbáltam már rátenni a pacht, mind a kettõnél ugyan az a baj, a sima játéknál is, az 1.2-es pedíg 1-2 perc múlva kidob ha a menüben is vagyok akkor is!

mit lehetne tenni?

ui.: Nem olyan válaszokat várok hogy vegyem meg a játékot eredetiben, jó! Bár megveszem ha valaki kifizeti nekem . . . . . . . .
hykao
Teljesen fekete? Az milyen? Olyannal én még nem találkoztam.
én június 29-én vittem végig. Most nyitottam egy új profilt, és elkezdtem legnehezebb fokozaton játszani vele. Megcsináltam pro fokozaton eddig a chilés, az operaházas, a klinikás és a San Diego-s missziót. Az operaházas kivételével (amelyikre SA minõsítést kaptam) az összeset professionalra csináltam meg, de úgy, hogy mindegyiknél a küldetés végén, az újságban nem fantomkép, hanem egy fotó a célpontról jelent meg, és az újságcikkben le volt írva, hogy nem biztosak abban, hogy az elkövetõ férfi vagy nõ volt-e. A Mardi Gras pályán még dolgozom, eddig még csak teljesen fekete fantomkép jelent meg rólam az újságban a küldetés végén.
Kár, hogy kamu kazettát nem lehet a helyén hagyni... 😊

Szerintem ebben a részben a legkönnyebb Silent Assassin minõsítést szerezni, ugyanis már lehet balesetként megrendezni a gyilkosságokat, és a testeket is könnyebb elrejteni. Egyedül a videokazettákra kell figyelni, azt mindig el kell vinni, ha felvettek.

Herold
Nagyon menõ lehetsz, nekem eddig a legjobb a Professional volt.

hykao
???
az is jó kis gamma lesz
a keane and lynch vagymi 😄 jó játéknak ígérkezik

Sikerült a játékot végigjátszani, természetesen minden pálya Silent Assassin minõsítéssel lett teljesítve. Szerintem sikerült letaszítania a trónról a 2. részt, immár ez a kedvenc Hitman játékom. Kíváncsian várom az IO új játékát.

mike0013
<#idiota> LoL...
Amúgy a FAQ-ban van végigjátszás ott megtudod nézni 😉