Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan a "Post Filters Level Of Detail" viszi le az fps-t nagyon, ha azt letiltom akkor van 30-40(igy nagyon csunya), de ha felteszem low-ra akkor 15-20, high-en 10 körül mozog. A többi olyan közepes beállításon van.
Leszedem akkor a legújabb drivert, hátha segít.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
De lehet, hogy csak nekem van ilyen "nagy" igényem... Ha pl. egy Max Payne 2re gondolok, ami hasonló játék, és azt nagy felbontáson full high beállításokkal toltam végig, és kinézetre, összhatásra sokkal szebb, mint ez, akkor azért van abban némi igazság amit mondok.
feltettem a patch-et... utána mindent feltettem kivéve egyet ami a játék "szníét" változtatja azt levettem a alegkisebbre és csak nagyon sok ember között szaggatott be egy kicsit
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
High graf: 10-15fps, Medium graf: 15-20.
Újabb driver-el még meg lehetne próbálkozni, de szerintem ez akkor sem javulna sokat.
Tudom, hogy nem fps játék, de van benne olyan nézet, akkor azért illett volna szebbre megcsinálni. Ha a gépem nem is túl erõs, más játékokkal összehasonlítva azért nagy a különbség (pl. Half-Life 2 full grafon 1024-ben elfut és azért az jóval szebb, Oblivion is szépen elfut, stb).
A játék nem szaggat, de ha felteszem a grafot, akkor kb. 5-10fps, mondanom sem kell, hogy úgy élvezhetetlen. De úgy se sokkal szebb...
ja és nem fps játék
Most 30-40fps 800x600-ban majdnem full minimumon, elég gáz, azért ennyire nem szar a gépem. Közben meg olyan kinézetet kap az ember ami 3-4éve is rondának számított...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
2. én nem tudom kiírni, mert nem vagyok itt házigazda
3. talán a büntetõpontoktól abbahagyod a "mindenki egy balf**z és én vagyok a legjobb" cselekedetet
Ja amúgy nem mindenkinek dirigálni kell hanem tenni is valamit! Annyira akarod írd ki!
Amúgy meg mit érsz a büntetõpontokkal?? Valamikor tényleg úgy érzem hogy ovodások között vagyok, mert ha nem viselkedsz jól akkor büntipontot kapsz . . . . . . .
Ennyit errõl!
kikéne írni valahova, hogy aki warez kérdéseket tesz fel büntetõpontokat kap
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Jó ez a téma lezárva!
Hogy lehet slient Assain kitüntetést kapni??? Mindent úgy csinálok ahogy a végigjátszás videókon van, és eddíg csak a Hitman szintet értem el!
@diaz02: pedig vedd meg eredetiben, akkor tuti nem lesz ilyen problémád. És miért fizetné ki neked bárki is?
és keresgélj jobban...el se tod képzelni hogy mennyi embernek van/volt ez a gondja...
tipp:ne használj cracket!!hanem helyette securom loader-t..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy csak az válaszoljon rá aki tudja is a megoldást, aki nem az el se olvassa azt kész!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
annál a pályánál tartok amiben karácsonykor kell gyilkolászni, és eski a hó az elején!
Nos bizonyos játék után kidob, akármitis csinálok, eddíg ott dobott ki hogy a kutyás csávot szerettem volna lelökni, és mikor odadobom a kolbászt a kutyulinka kilép az asztalra. Az elõbb meg ott mikor el akarom csórni a kazit.
geforce 6600 256os videokarim van, eddíg tök jól ment a játék, és most dob ki a vindózba mindíg. Már vagy 50 x próbáltam de mindíg kilép.
Próbáltam már rátenni a pacht, mind a kettõnél ugyan az a baj, a sima játéknál is, az 1.2-es pedíg 1-2 perc múlva kidob ha a menüben is vagyok akkor is!
mit lehetne tenni?
ui.: Nem olyan válaszokat várok hogy vegyem meg a játékot eredetiben, jó! Bár megveszem ha valaki kifizeti nekem . . . . . . . .
a keane and lynch vagymi 😄 jó játéknak ígérkezik