Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Közben javában folynak a magyarítás munkálatai. Az én részem lassan kész. Az összes átvezetõ videó, pályák alatti feliratozott párbeszéd és újság vezércikk kész, már csak az apróbb, kiegészítõ újságcikkek fordítása van hátra.

Itt egy kis ízelítõ, tessék, lehet szomorkodni a három kislány limonádéárus standja miatt. 😄
(hosszú õ és û megjelenítése még nem megoldott)

Katt a kisképre az eredeti mérethez, majd az elõugró ablakban megint katt a képre, hogy olvasható legyen... 😊
hykao
Elég csak kattintanod: KATT 😄
_Atti_
kösz szétnézek 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

hykao
Elméletileg meg lehet oldani minden pályán, minden célpontra, de vannak olyan pályák, ahol csak nagy trükközések árán, pl: XXV. Amendment.
Hitmanforum.com-on egy csóka csokorba gyûjtötte, és részletesen leírta az összes pálya balesetes megoldását.
_Atti_
õs magyangolul igy lenne: minden mapon van az összes targetre accidentes megoldás? 😄

csak klarifikáltam hogy pontosan a játékmechanizmusnak megfeleõen mely cselekedetekre asszociáltam 😊 naszóval, balesetnek(a kilökés az baleset?😊 ) lehet álcázni minden célpont halálát?

ezek az angol-magyar mondatok teccenek xD

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

_Atti_
minden pályán van minden célpontra accidentes megoldás amugy?

Az milyen egy gagyi sorozat, remekül tükrözi vissza a magyar átlagember színvonalát.

nem fasz <#bee1>
amúgy nem volt nagy cucc... csak egy hangtompítos pisztoly meg egy bõrkesztyû... ennyi

Karez
Óh a francba és pont nem látam! (nem nézek én ilyeneket,max belenézek mitudnak megint összehordani)
Valaki "véletlenül" nem vette fel?
Mer sztem sokan szívesen megnéznék hitman elsõ feltûnését a tv képernyõkön <#nevetes1>.

hykao
Hát bár nem követem nyomon annak a fasz sorozatnak az eseményeit, de mintha már korábban is feltûnt volna valami Hitman szerû madár benne. Kopasz fej, fekete öltöny, világos ing, pirosas nyakkendõ, talán még kesztyû is volt rajta...azt hiszem valamelyik picsának a volt férje vagy ki.
mike0013
😄DDD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ja... szerintem az már az ötösben lesz benne. Hurrá, újra lesz magyar pálya, de amennyire szeretem a BK-t, psychopath szinten fogom végigvinni.

mike0013
Barátok Köztbe volt az RTL Klubon, hogy Berényi Miklóst egy feketeruhás alak az éjszaka közepén hangtompítós pisztollyal lelövi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Most akkor mi van? BK az rl-en... kissé zavaros.

mike0013
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, értem már, én is néztem a BK-t...télleg hehe, az 47-es volt😄DD

akyyy
hát, elõbb volt, rlen, de sztem auguszuts vége fele ismétlik

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mike0013
ez mikor és hol?

???

akyyy
Nyehhehe...ujabb magyar vonatkozás... 47-es lelötte a feketeügyes Berényi Miklóst<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1> öngyilkosságnak álcázta ám!😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Herold
Talán ha megnéznéd az Optionsban...

hykao
Igen, õk hárman is. Cayne mondja az újságírónak a karácsonyi pálya elõtt, hogy a legjobb emberüket küldték oda, a Las Vegas-i irodaház elõtt pedig Diana mondja 47-esnek, hogy a Franchise emberei is a helyszínen vannak, és ránk vadásznak.

@Gyusz: ha te lettél a kivégzõ színész, akkor az eligazító papírt nem muszáj a kezedben tartanod a próba alatt.
mike0013
akkor lehet, hogy más miatt! Például szokott ilyen gondot okozni a warez

Na igen, így próbáltam és mégsem vette elõ. De most már mindegy, a lap megnézése nélkül sem keltettem gyanút.

mike0013
alap beállításoknál: Jobb egérgomb nyomva tartva és görgõvel görgetve lehet kiválasztani

Elnézést a hülye kérdésért, de mivel lehetne az inventoryból elõvenni dolgokat? Az operaházas pályán kéne a célpont lelövése után egy lapot elõvennem, de azért sem kapja nekem elõ.

mike0013
😄DD

Szerintem igen, végig õk akarják kicsinálni az ICA-t. (Szerintem az a kutya is, akibe egy teljes tárat kellett lõnöm, hogy ne járkáljon utánam folyton... tudom, mérgezett hurka is megtette volna)

Az említett karácsonyi pályás nõ, a második Las Vegas-os pályán, a partyn lévõ ördögruhás Mainyard John meg az Eve nevû angyalka is a Franchise-hoz tartoznak ?
Herold
Elõször én is, csak valszeg emiatt Gangsterre végeztem és újrakezdtem a pályát.

akyyy
igy már értem.. bár én ugy csinátam mintha behivott volna oszt ott a kis irodába bumma fejbe

hykao
Hogyhogy minek? Mert ránk vadászik azon a pályán, de akkor még nem tudjuk, ki õ, csak amikor becsalogat a szobába, azután...
Õ nem célpont, mi vagyunk az õ célpontja. Nem muszáj megölni, elég kikerülni.
Mit nem értesz ezen? 😮
akyyy
akkor minke van a betöltõképernyõn az a nõi sösét alak kérdõjellel?

hykao
Nem. Nem muszáj megölni, rajtad áll.
Herold
Én nem öltem meg, lesz valami következménye késõbb?

Herold
Basszus lebuktam...<#szomoru1>

hykao
Basszus nem lehetne magyarul mindent? Mi ez a magyar-angol keveréknyelv???
Egyébként a "mennyben" nem muszáj kuktaruhába bújni (feltéve, hogy van "menny"-béli maskarád vagy a mocskos CIA-s maskarájában vagy), elég csak a színpad elõtt lõdörögni (közben meghallgathatod Bernád Barbara elõadásában a "Tomorrow never dies" c. számot, s Eve maga fog leszólítani, és szobára invitálni... (elõtte még érdemes a bárpultossal eltereferélni)
Ne bánkódj, ess neki mégegyszer! 😊

@Herold: ezerszer ki lett tárgyalva, az nem a játék bugja, hanem a krekk bugja....ha nem krekkeled, nem fog kivágni a YBWO pályán az asztalra...
Amúgy igen, az a nõ az...ne várd meg, hogy nyakon szúrjon.
Herold
Van egy bug az elõzõleg említett pályán is. Ha odadobod a virslit az öregember pincsijének hogy ne ugasson, azonnal kivág desktopra.

Herold
A "You Better Watch Out" pályán (havas hegyi karácsony) ki lenne a harmadik személy akit meg kellene ölni? (A betöltõképernyõn jobboldalt van egy kérdõjel a másik két név mellett.)
Van egy nõ akihez ha bemegyek a szobába, nyakon szúr. Õ lenne az?

mike0013
Nem végigjátszással csináltam<#duhos2>

bepe79
Hát gyanítom nem úgy, hogy elõször láttad azt a pályát. Ha valahol olvastam volna elõtte végigjátszást, meg elõtte már láttam volna és kiismertem volna a pályát, akkor lehet, hogy nekem is gyorsabban ment volna.

Suzuki Swift GL 1.3

mike0013
jujj!! Ez ciki, de te másfél-két óráig csináltad😊? Én 10 perc alatt összevágtam Professionalra Experten

bepe79
Huhh. Azon a mapon vagyok, ahol a party van, és van egy basement, egy top floor, és egy auto parking center (aka garage) floor. Bejutottam az épületbe, és a basement szinten elimináltam a piros ruhás csávót, utána balesetnek álcáztam a 2. célszemély halálát (a csövekbõl nem füst jött a tánca közben, hanem lángok), és elimináltam a beöltözött, sárgás-barna jelmezes party-csókát is. Ezután a lifttel felmentem a top floor-ra, ahol szintén party volt, egy kukta ruhájába öltözve megszereztem a laptopból az infókat. Pont abba a nagy terembe jött be Eve, a következõ célszemély; zongorahúrral megfojtottam. Ezután STAFF ruhát vettem ismét, és az elevatorral lementem az auto parkin' centre szintre. Ekkor dobott egy akkora "érvénytelen memória címzés" hibát a gépem, hogy ihajj. Ehhez tudni kell, hogy egyik game alatt sem csinált még ilyet, és a Blood Money-ban is csak a mikulásos pályán volt eddig gáz, ahol a g gombra kivágott a desktopra, de ez sem a gépem hibája. Úgyhogy itt tartok, ott dühöngtem, hogy már csak el kellett volna hagyni az épületet, így meg másfél-két óra kárba veszett..

Suzuki Swift GL 1.3

mike0013
#5309 tessék itt leirtam,hogy mit kell csinálni😉

Gerbill
A FAQ-ban be van linkelve a program amit a törés helyett kell használni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Herold
telepítsd újra a directx-et.

mike0013
jóvan na😊 csak kiváncsi voltam erre a játékra😊))) És még nem álmodtam róluk😄DD

A file probléma megoldodott Köszi
De sajnos nem tudom hogyanb kell crakkelni és nincsen a cdn crak:-(
Válszotokat elöre is köszönöm
SZia
Ati 9600Xt Kártyám van és elméletileg fent van a 9c verzio de megprobálom
Üdv
hykao
Inkább installáld fel a játék DVD-jérõl a DX9-et szvsz...
Amúgy milyen videókártyád van?

@mike0013: nem véletlenül kapott a játék +18-as besorolást...nem biztos, hogy egy 14 év alatti kiskorúnak ilyen játékokkal kell játszani ám! Még a végén homokos hajóskapitányokkal és melegházi meleg fogadtatásokkal fogsz álmodni! 😊