Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Psycho profillal (ez az, amelyikben minél feltûnõbben, többet, de azért megfelelõ számú szemtanút hagyva gyilkolok, annál jobb) elértem a teljes hírhedtséget, és így fogtam hozzá a madaras pályához. Nem igazán vettek észre. Írjam ki magamra, vagy rohangáljak véres baltával, hogy végre felfigyeljenek rám?
Töltsük le az internetet!
<#falbav>#falbav><#help>#help><#gun>#gun><#pias>#pias><#violent>#violent>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
2. ha most más cracket használok, megint ugyanaz a hibaüzi
3. Felülírtam az eredeti exe fájlt
Régebben megpróbáltam ezerféle crack-el a beindítását, de kidobta ezt a hibakeresés,bezárás hibaüzit. ma letöltöttem egy dll fájlt, így sikerült beindítanom. jáccottam egy ideig, aztán kiléptem. késõbb megpróbáltam újra beindítani, de most még az ablakot se hozza be. Mit csináljak?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A swing kinges pályán, amikor a bandatag felgyújtja a hintázó ügyvédet, megpróbáltam belelökni a tûzbe, de nem gyulladt meg. Csak én vagyok béna?
amugy a hiba valszeg nálam volt mert harmadszori ujrainditásnál a videok bejöttek csak nem voltak leforditva 😊
de érdekes hogy már a játékban az eligazitás és minden más viszont magyar volt 😄
még az is amikor a másik bérgyilkossal beszélgettünk (nemtom a nevét 😄)
de az utolsó Requiem pálya elötti videok sem voltak magyarok..viszont ott játék közben se volt semmi leforditva..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy pontosítsuk egy kicsit! A Fehér házas pálya elõtti videókról van szó vagy melyekrõl?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
az utolsó misszio videoi nem jönnek be..tehát csak fehér kép és hang..semmi más..
illetve az eligazitás sem lett magyar =/
egész végig az volt mindenhol de itt nem
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
#6553-Elsö emeleten találtam töltényeket, abban a szobában ahol festés van, és le vannak takarva a butorok. Arra sajnos nem emlékszem milyen fegyverbe is valók.
*Posse*T.W.D*
Amúgy ugye meg lehet venni azt az infót, hogy panaszkodik a szomszéd gyerekre, mert légpuskával lövöldözik át a kertbe. Találtam egy légpuskát, de üres volt. Hol van hozzá töltény vagy egyáltalán mit lehetne azzal csinálni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megvartam mig az aldozat bemegy tv-zni a nappaliba, kimentem ház elé, elrontottam az elektromos dobozkát.
Erre kiküldte a rá vigyázó testört, hogy javitsa meg.
Miközben javitotta viszamentem a tv-s szobaba es zongorahurral megszorongattam.
NP amugy, jot röhögtem😊
*Posse*T.W.D*
Most már jó?<#idiota>#idiota>
Annak a küldetésnek New Life a neve nem? Mert akkor szerintem ne úgy csináld, hanem mérgezd meg az FBI ügynököket a kocsiban fánkkal, vedd fel az egyiknek a ruháját és szépe sétálj be a célpont szobájába és öld meg pl méreginyekcióval, de a zongoríhúr sem rossz.
Kérdés: Bohocos küldinél mire jo ha a bbq sütöt megmahinalom(medence mellett)? Hiába várok egy csomo ideig, az áldozat soha nem megy oda.
*Posse*T.W.D*
Nem vagizasbol irta be egyikönk sem, hogy adott konfigon hogy fut, ugyhogy el sem kellene kezdened ezen fennakdni.
*Posse*T.W.D*
amugy sztem abba lehetne hagyni hogy kinek milyen gépe van és milyen jól ment rajta 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amugy köszi a magyaritast a forditoknak, megérte rá várni!
*Posse*T.W.D*
2,4p4\1gb\6800
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*