Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ YAYO

itt a courtains down 3D mappája, lol xD

Tegnapi eset:
Psycho profillal (ez az, amelyikben minél feltûnõbben, többet, de azért megfelelõ számú szemtanút hagyva gyilkolok, annál jobb) elértem a teljes hírhedtséget, és így fogtam hozzá a madaras pályához. Nem igazán vettek észre. Írjam ki magamra, vagy rohangáljak véres baltával, hogy végre felfigyeljenek rám?

KILLER2
Ez így van. Nálam 1.2es CureROM-al tökéletesen fut. De meg leeht próbálni SecuROM-al.

Töltsük le az internetet!

Hát a cureROM-mal valami nem stimmel elindul ugyan 1.2-vel crack nélkül ,de össze vissza laggol :\ szal marad a 1.2 1.0-s crackel és "You better Watch out" nevû pályán 'eldobok valamit és kilép' effektel 😊

KILLER2
Ez aztán fasza megoldás. Nem olyan nehéz azt megoldani. Fogd a CureROM-ot és csináld meg azzal, de ne nedd fel a patchet. Úgy menni fog, legalábbis nekem mûködik.

Sebaj, várok a hitman 5-ig, és majd letöltöm azt.
újrainstallálva
KILLER2
Hogy?

Így se megy<#rinya>
<#falbav><#help><#gun><#pias><#violent>
na mindegy, akkor marad a reinstall
csak 4.990 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

1. nincs fölösleges 10000-rem
2. ha most más cracket használok, megint ugyanaz a hibaüzi
3. Felülírtam az eredeti exe fájlt
A házzal szemben lévõ garázs hátsó szobájában van a légpuskához lövedék meg kábító folyadék és azzal el tudod kábítani a kutyát meg le tudod lõni a kamerát.

KILLER2
1. Vedd meg
2. Más cracket használj
3. Ne használj cracket

Lécci naon fontos lenne
Régebben megpróbáltam ezerféle crack-el a beindítását, de kidobta ezt a hibakeresés,bezárás hibaüzit. ma letöltöttem egy dll fájlt, így sikerült beindítanom. jáccottam egy ideig, aztán kiléptem. késõbb megpróbáltam újra beindítani, de most még az ablakot se hozza be. Mit csináljak?
KILLER2
Mi lett a bannerrel?

KILLER2
Kattintgass, aztán nyomasd a végén a nyelvválasztót.

már vagy 10x futtattam le és nem megy végig csak kiadja a hibát és kész =/

Piedon
Megnéztem a logfájlt amit küldtél, szerintem futtasd le újra a nyelvezetválasztót, mert a log fájl alapján megszakadt a telepítés az utolsó elötti pályánál.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Megpróbáltam feltornászni a hírhedtségemet, 94%-nál tartok vele. A rehabklinikán a szekusok mégsem akarnak felismerni... banyek, ezek nem olvasnak újságot? Ennél jobb képet egy sztármagazin sem tudna "rólam" közölni...

A swing kinges pályán, amikor a bandatag felgyújtja a hintázó ügyvédet, megpróbáltam belelökni a tûzbe, de nem gyulladt meg. Csak én vagyok béna?

KILLER2
Nem lehet, hogy valami volt nálad telepítésnél? Én még nem toltam ki, de majd megnézem.

igen azokrol volt szó 😊

amugy a hiba valszeg nálam volt mert harmadszori ujrainditásnál a videok bejöttek csak nem voltak leforditva 😊

de érdekes hogy már a játékban az eligazitás és minden más viszont magyar volt 😄
még az is amikor a másik bérgyilkossal beszélgettünk (nemtom a nevét 😄)
de az utolsó Requiem pálya elötti videok sem voltak magyarok..viszont ott játék közben se volt semmi leforditva..

hykao
Magyarítás miatt biztos nem, max. a magyarítás telepítõje miatt! 😊 (magát a magyarítást ezerszer oda-vissza teszteltem, ráadásul a videófájlokhoz nem nyúltunk!

Amúgy pontosítsuk egy kicsit! A Fehér házas pálya elõtti videókról van szó vagy melyekrõl?
elküldtem 😊

Piedon
Kellene a logfájl, amit a magyarítás a telepítéskor csinált (gamehunter.log). Küldd el azt légy oly kedves info_kukac_gamehunter.hu címre.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

nah nálam megvan az elsö komolyabb hiba ami gondolom a magyaritás miatt van 😞

az utolsó misszio videoi nem jönnek be..tehát csak fehér kép és hang..semmi más..
illetve az eligazitás sem lett magyar =/
egész végig az volt mindenhol de itt nem

hykao
A kisállatklinikán.
Kaszi46
Ok, akkor azert megnezem mi törtenik amikor megég az asszony.😊

#6553-Elsö emeleten találtam töltényeket, abban a szobában ahol festés van, és le vannak takarva a butorok. Arra sajnos nem emlékszem milyen fegyverbe is valók.

*Posse*T.W.D*

KILLER2
Én kicsit máshogy csináltam.
Amúgy ugye meg lehet venni azt az infót, hogy panaszkodik a szomszéd gyerekre, mert légpuskával lövöldözik át a kertbe. Találtam egy légpuskát, de üres volt. Hol van hozzá töltény vagy egyáltalán mit lehetne azzal csinálni?

hykao
A kerti grillezõhöz nem Vinnie menne, hanem a felesége, akit már elaltattál...így eshetett meg, hogy senki sem ment oda... 😊
Kaszi46
Megcsinaltama palyat, csak szerettem volna ezzel a balesetes modszerrel is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bohócként jutottam be, a feleség meghivott a szobajaba piazni. Elaltattam, elvettem a miklofilmet, benti medencenel talaltam egy fbi gunyat.
Megvartam mig az aldozat bemegy tv-zni a nappaliba, kimentem ház elé, elrontottam az elektromos dobozkát.
Erre kiküldte a rá vigyázó testört, hogy javitsa meg.
Miközben javitotta viszamentem a tv-s szobaba es zongorahurral megszorongattam.

NP amugy, jot röhögtem😊

*Posse*T.W.D*

KILLER2
Régen nem akadt? Azóta mit csináltál a gépeddel?
Most már jó?<#idiota>

KILLER2
Bocs, már tisztára elkeveredtem <#idiota> Hüly vagyok már, elfáradtam. Bocs.

Annak a küldetésnek New Life a neve nem? Mert akkor szerintem ne úgy csináld, hanem mérgezd meg az FBI ügynököket a kocsiban fánkkal, vedd fel az egyiknek a ruháját és szépe sétálj be a célpont szobájába és öld meg pl méreginyekcióval, de a zongoríhúr sem rossz.

Kaszi46
Mondom nem nekem😄D<#idiota><#email>

*Posse*T.W.D*

KILLER2
Régen nem akadt? Azóta mit csináltál a gépeddel?

Kaszi46
nem nekem😊

Kérdés: Bohocos küldinél mire jo ha a bbq sütöt megmahinalom(medence mellett)? Hiába várok egy csomo ideig, az áldozat soha nem megy oda.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Netán probléma hogy megprobáltuk kideriteni mi is lehet a gebasz TPM-nel?
Nem vagizasbol irta be egyikönk sem, hogy adott konfigon hogy fut, ugyhogy el sem kellene kezdened ezen fennakdni.

*Posse*T.W.D*

KILLER2
Most éppen arról van szó, hogy Kszinak miért akad.

nekem meg mx440,64mb ram és 700mhz proci és eddig egyzser sem akadt...<#idiota>

amugy sztem abba lehetne hagyni hogy kinek milyen gépe van és milyen jól ment rajta 😊

Kaszi46
Akkor ez tényleg x akta, nincs sajna ötletem.😞

*Posse*T.W.D*

Nekemmeg X2 4200+/1GBRAM/7600GT és eddig jól ment...

KILLER2
Nem úgy értettem<#nezze>....Gondolom tudod.

Kaszi46
játszál egyedül<#idiota>

Amugy köszi a magyaritast a forditoknak, megérte rá várni!

*Posse*T.W.D*

KILLER2
Nekem 1 GB RAMom van és egy NVIDIA GeForce 6600as videókártyám van. Tömegben általában akad.

Kaszi46
Nekem nincs erös vasam és nem akad 1280*1024-ben 2szeres elsimitassal.
2,4p4\1gb\6800

*Posse*T.W.D*

KILLER2
Talan mert 1280*1024en van. Annyin nálam is akad. Próbáld meg 1024en. Nekem akkor csak néhány részen akad.

Hát ujraraktam a drivereket még alaplapit is. 1280x1024 en 2x AA&AF kikapcsoltam és ugyanugy laggol :\

hykao
Na ez viszont már nem magyarítás hiba! Elõfordul, hogy karakterhiányosan - vagy egyáltalán nem - jelennek meg a képaláírások (az eredeti angol nyelvvel is), ilyenkor egy Alt+Tab, majd vissza, és általában jó lesz.
Kaszi46
Direckx-ed vidkari drivered gondolom legujabb, ugyhogy talan az elsimitasnal vagy anizo szüresnel kellene körbenezned.

*Posse*T.W.D*

Találtam egy kis hibát az egyik újságban, csak egy képaláírás.

hibu

Egyébként nagyon jó a magyarítás, némelyik cikken eldobom magam 😊😊😊