7642
-
#6753 100-as, hogy nem cserélted ki a rendes pisztolyra -
TTomi #6752 Valaki legyen oly jó, és mondja meg hogy az operás pályán a kivégző miért nem lövi le az áldozatot? Pusi kicserélve, azt csak áll ott a szinpadon mint egy marharépa. Leirást megnéztem, ott is csak annyit ír hogy csere a két mauseren! Valaki Ötlet? -
#6751 valakinek nincs meg a silent assasin-ra az 1.01-es patch? -
#6750 Rakd fel a magyarítást, és olvass...(ha kell vegyél információkat is...)
(a politikus nem ünnepel, hanem kampányol :D) -
Vlala #6749 A feladat: megvédeni az emelvényen ünneplő politikust a három fekete madárnak öltözött alaktól, akik merényletet terveznek ellene.
Ezerféle megoldás létezik. -
kis kocka #6748 a madaras részt hogy a fenébe kell megcsinálni???????? -
Vlala #6747 A gyakorlóküldetésben tanultam. A végén egy kupac hulla feküdt a lift tetején...
#6746: Durva! 50 fejes? -
#6746 Nah, így dolgozik egy PROFI... :)
98 halott, 50 fejlővés, 0 szemtanú... Mellesleg tudjátok miért nincs szemtanú? Azért mert mindenkit kinyírtam... XD -
#6745 Fel lehet őket húzni?
Na ezt kipróbálom... :) -
Vlala #6744 Teszteltem a liftet a kaszinós szállodában. 22 ember súlyától nem szakad le. :) (felmásztam a lift tetejére, és az arra jövőket felpecáztam zongorahúrral.) -
kis kocka #6743 igen van
bár nálam nincsenek ilyen gondok -
kecskusz #6742 Heló
Van a Blood money-hoz path?
Mert engem mindig kidob a játék közben és nem csak ugyan akkor hanem majdnem mindig máshol! -
#6741 üdvözlet!
Heno: mivan a gamepress.hu-val és a cnchq.hu-val? -
kispalika #6740 OK. -
Heno #6739 A HitmanHQ.hu nem véglegesen szűnt meg, hamarosan újra elérhető lesz, please wait.. -
kispalika #6738 Ha visszamegyek egy régebbi mentésbe, ahol pl. 10-es hírhedtséget szereztem és másodszor megcsinálom úgy, hogy ne legyen hírhedtségi mutatóm, akkor az az össz hírhedtséget is visszaveszi 10-zel? -
kispalika #6737 Akkor viszont nem ártana kivenni innen föntről, hogy "Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás". És a magyar oldal hivatkozás is fölösleges oda, mivel már az sincs. -
#6736 Vannak dolgok, amik megváltoznak...és vannak amik nem. -
kispalika #6735 A FAQ nem lesz "visszacsinálva"? -
#6734 ezek szerint megszűnt az oldal... -
kispalika #6733 És ha a keresőt használom, egyfolytában kiírja, hogy a lap nem jeleníthető meg. Már unom egy kicsit. -
Hellsing47 #6732 másnak se -
kispalika #6731 Másnak se jó a FAQ? -
#6730 Nekem is az lenne a gondom mint sutyi957#6662 üzenetében. Az ati omega drivers csomag nem zavarhat be? Egyik haver említette hogy neki is ugyan ez volt miután egy játékának profilt csinált... -
Heno #6729 Nincs mit, mert nem sikerült, max infót adtam ami jó lesz a továbbiakra. Amúgy elég zavaros volt ez anno is, mikor kijött és mi is elkezdtünk vele játszani...
Egy biztos: Mostantól mindig mentsd el mielőtt továbbmész. :) -
zsombor23 #6728 Ba...ki hogy lehetek ekkora f...sz!
Egy másik fórumon olvastam hogy elveszenek a mentések!
Játszottam kiléptem és látom hogy csak start game én is azthittem higy elvesznek!
Meg vlotam szok más játékoknál ott volt a load is! áááááááááá mekkora egy f..sz vagyok!
EZER KÖSSZ HENO!!!!!!!!!!!!!!!! -
Heno #6727 Mikor végigviszel egy pályát, 3 opciót mutat: Mentés, Folytatás, Kilépés (asszem). Tehát ha ott elmented, akkor a profilodat frissíti, és már bekerül a pályák listájába a következő. -
zsombor23 #6726 Az az a pálya végi mentések is törlődnek? -
zsombor23 #6725 De ha végigviszek egy pályát akkor a a menüben el lehet menteni vagy rögtön folytatni lehet mentés nülkül! Azok a méntsék is eszállnak? -
Heno #6724 Ez így van helyén. A játékban csak akkor tudod használni az adott mentést, ha éppen meghaltál, lelepleztek, stb. és újra szeretnéd kezdeni. Amint kiléptél a programból, a pálya közbeni mentéseid automatikusan törlődnek. -
zsombor23 #6723 Nem tettem fel magyarítást!
Ha kilépek akkor be lehet lépni a profilom, de csak új játékot lehet kezdeni. A lassulást már megoldottam. -
#6722 ÖRÖKBANNT NEKIJE:DDD -
Heno #6721 Gratulálok, szemeteld már szét vele az összes játékos fórumot... -
#6720 Köszönjük, a hirdetésért remélem megkapod a jutalmad... -
Heno #6718 Milyen géped van?
Amúgy ha a magyarítást felteszed, valóban eltűnik az eddigi profilod. Vagy a pálya közben elmentett állásokra gondolsz? Mert azok valóban elvesznek, ha kilépsz. :) -
zsombor23 #6717 Hali! Feltettem a hitman 4-et,amikor el akartam indítani azt irta ki hogy nem található egy dll,aztán sikerült elindítani de nagy be van lassulva pedig a gépnek birnia kéne ja és a mentések elvesznek! valaki tudna segíteni? pls -
#6716 Nem tudom, de annak is elmenne. -
#6715 Az "Üdvöz légy Mária" mióta gyászzene? :))) -
#6714 Tenk -
#6713 #6689