7642

• mike0013
    100-as, hogy nem cserélted ki a rendes pisztolyra
  • TTomi
    Valaki legyen oly jó, és mondja meg hogy az operás pályán a kivégző miért nem lövi le az áldozatot? Pusi kicserélve, azt csak áll ott a szinpadon mint egy marharépa. Leirást megnéztem, ott is csak annyit ír hogy csere a két mauseren! Valaki Ötlet?
  • DJ YAYO
    valakinek nincs meg a silent assasin-ra az 1.01-es patch?
  • hykao #6750
    Rakd fel a magyarítást, és olvass...(ha kell vegyél információkat is...)

(a politikus nem ünnepel, hanem kampányol :D)
  • Vlala #6749
    A feladat: megvédeni az emelvényen ünneplő politikust a három fekete madárnak öltözött alaktól, akik merényletet terveznek ellene.
    Ezerféle megoldás létezik.
  • kis kocka
    a madaras részt hogy a fenébe kell megcsinálni????????
  • Vlala #6747
    A gyakorlóküldetésben tanultam. A végén egy kupac hulla feküdt a lift tetején...

#6746: Durva! 50 fejes?
  • Hassan B
    Nah, így dolgozik egy PROFI... :)

98 halott, 50 fejlővés, 0 szemtanú... Mellesleg tudjátok miért nincs szemtanú? Azért mert mindenkit kinyírtam... XD
  • Hassan B
    Fel lehet őket húzni?
    Na ezt kipróbálom... :)
  • Vlala #6744
    Teszteltem a liftet a kaszinós szállodában. 22 ember súlyától nem szakad le. :) (felmásztam a lift tetejére, és az arra jövőket felpecáztam zongorahúrral.)
  • kis kocka
    igen van
    bár nálam nincsenek ilyen gondok
  • kecskusz
    Heló

Van a Blood money-hoz path?
    Mert engem mindig kidob a játék közben és nem csak ugyan akkor hanem majdnem mindig máshol!
  • rtomo
    üdvözlet!
    Heno: mivan a gamepress.hu-val és a cnchq.hu-val?
  • kispalika
    OK.
  • Heno
    A HitmanHQ.hu nem véglegesen szűnt meg, hamarosan újra elérhető lesz, please wait..
  • kispalika
    Ha visszamegyek egy régebbi mentésbe, ahol pl. 10-es hírhedtséget szereztem és másodszor megcsinálom úgy, hogy ne legyen hírhedtségi mutatóm, akkor az az össz hírhedtséget is visszaveszi 10-zel?
  • kispalika
    Akkor viszont nem ártana kivenni innen föntről, hogy "Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás". És a magyar oldal hivatkozás is fölösleges oda, mivel már az sincs.
  • motyodlee
    Vannak dolgok, amik megváltoznak...és vannak amik nem.
  • kispalika
    A FAQ nem lesz "visszacsinálva"?
  • motyodlee
    ezek szerint megszűnt az oldal...
  • kispalika
    És ha a keresőt használom, egyfolytában kiírja, hogy a lap nem jeleníthető meg. Már unom egy kicsit.
  • Hellsing47
    másnak se
  • kispalika
    Másnak se jó a FAQ?
  • DaemoonHunter
    Nekem is az lenne a gondom mint sutyi957#6662 üzenetében. Az ati omega drivers csomag nem zavarhat be? Egyik haver említette hogy neki is ugyan ez volt miután egy játékának profilt csinált...
  • Heno
    Nincs mit, mert nem sikerült, max infót adtam ami jó lesz a továbbiakra. Amúgy elég zavaros volt ez anno is, mikor kijött és mi is elkezdtünk vele játszani...

Egy biztos: Mostantól mindig mentsd el mielőtt továbbmész. :)
  • zsombor23
    Ba...ki hogy lehetek ekkora f...sz!
    Egy másik fórumon olvastam hogy elveszenek a mentések!
    Játszottam kiléptem és látom hogy csak start game én is azthittem higy elvesznek!
    Meg vlotam szok más játékoknál ott volt a load is! áááááááááá mekkora egy f..sz vagyok!
    EZER KÖSSZ HENO!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Heno
    Mikor végigviszel egy pályát, 3 opciót mutat: Mentés, Folytatás, Kilépés (asszem). Tehát ha ott elmented, akkor a profilodat frissíti, és már bekerül a pályák listájába a következő.
  • zsombor23
    Az az a pálya végi mentések is törlődnek?
  • zsombor23
    De ha végigviszek egy pályát akkor a a menüben el lehet menteni vagy rögtön folytatni lehet mentés nülkül! Azok a méntsék is eszállnak?
  • Heno
    Ez így van helyén. A játékban csak akkor tudod használni az adott mentést, ha éppen meghaltál, lelepleztek, stb. és újra szeretnéd kezdeni. Amint kiléptél a programból, a pálya közbeni mentéseid automatikusan törlődnek.
  • zsombor23
    Nem tettem fel magyarítást!
    Ha kilépek akkor be lehet lépni a profilom, de csak új játékot lehet kezdeni. A lassulást már megoldottam.
  • mike0013
    ÖRÖKBANNT NEKIJE:DDD
  • Heno
    Gratulálok, szemeteld már szét vele az összes játékos fórumot...
  • Hassan B
    Köszönjük, a hirdetésért remélem megkapod a jutalmad...
  • Heno
    Milyen géped van?

Amúgy ha a magyarítást felteszed, valóban eltűnik az eddigi profilod. Vagy a pálya közben elmentett állásokra gondolsz? Mert azok valóban elvesznek, ha kilépsz. :)
  • zsombor23
    Hali! Feltettem a hitman 4-et,amikor el akartam indítani azt irta ki hogy nem található egy dll,aztán sikerült elindítani de nagy be van lassulva pedig a gépnek birnia kéne ja és a mentések elvesznek! valaki tudna segíteni? pls
  • KILLER2
    Nem tudom, de annak is elmenne.
  • hykao #6715
    Az "Üdvöz légy Mária" mióta gyászzene? :)))
  • ElekAdam
    Tenk
  • mike0013