Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellosztok,
Most raktam fel ujból a játékot + 1.2 patch és valahogyan laggol a kép pl. futok és 40FPS-t mutat a fraps de akadozik 47es körülötte a cuccok meg mintha megnyulnának próbáltam már CureROM-al de ugyanez, szóval a crack hibája nem lehet. Függõleges szinkronizálással is ugyanez a gond 😞

hykao
Nem.
Sziasztok

Most játszottam végig és az alelnökös pálya után tölti be a köv pályát és kivág az asztalra. Így van vége a játéknak?<#szomoru1>

hykao
Adjatok shotokat, hogy rövidíthessek a szövegen!
Azt hittem a szokványos felbontásokban megtörténik a sortörés automatikusan - legalábbis kipróbáltam alacsonyabb felbontásokon, és megtörtént (800x600 és 1024x768), érdekes, hogy nálad nem történik meg 1024x768-ban.
Az én natív felbontásom az 1440x900, így 1280x1024-ben már nem bírtam megnézni (mert max. csak 900 képpontot tud vertikálisan megjeleníteni). 1440 képont szlélességnél nem csúszik ki semmi az tuti, mert az enyémen láttam volna, de ezek szerint optimalizálni kellene, hogy 1280 és 1024-es szélességnél se csússzon ki...

SHOTOKAT KÉREK A KICSÚSZÓS FELIRATOKRÓL!!!
KILLER2
Én 1024ben játszok. Megint észrevettem pár kilógást a sebhelyes videóiban. Eddig 3-4 volt.

Töltsük le az internetet!

adios
Ezt én is figyeltem 1280x1024-es beállítással játszok és valóban egy kicsit kilóg de nem zavaróan

KILLER2
Ok, majd csinálok.

hykao
Azért ha látsz még ilyet, légyszi csinálj róla shotot!
KILLER2
1280*1024es monitoron nyomatom 1024*768ban (sajna az 1280at nem igazán bírja a gépem, így is néha belassul). De ez csa 1szer volt eddig, egy jó hosszú mondatnál. De ennyi belefér.

hykao
Hmm, kilógott a felirat? Milyen felbontásban játszol? Én úgy vettem észre, hogy a szokványos 4:3-os (800x600, 1024x768) vagy 5:4-es (1280x1024) felbontásoknál dinamikusan megtörténik a sortörés, ha kell. Nálam 16:10-es képarányál (1440x900) nem történt meg a sortörés, de figyeltem a szövegre, hogy ne lógjon ki...ezek szerint nem eléggé...
KILLER2
Na nyomattam kicsit. A New Life-ig mentem most. Eddig az egyetlen hiba amit találtam, az anniy volt, hogy amikor beszélget a riporter a tolószékes csávóval, akkor az egyik szó picit kilógott, de ez se a ti hibátok, szóval gratulálok, szép munka. Megérte várni rá.

Piedon
Javítottam a nálam lévõ fájlokban.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

tessék

amugy érdekes hogy Kategória: Akció > FPS 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

KILLER2
Ugye patch nélkül is tutira megy a magyarosítás?

KILLER2
Na végre elindult. Patch volt a hibás. De azért ha látom lehet, hogy megveszem. De most végre elkezdem a tesztelést.

hykao
Köszi! Észben tartjuk! Az újabb verzióban javításra kerül!
hykao
Nem. Csak ha végigtolod a pályát megint.
Találtam egy lefordítatlan bejegyzést a játékban!
Ugy utolag hogy ha most megszeretném nézni az elsõ küldetés ujságát azt megtudom-e tenni.
KILLER2
Meg fogom csak az a baj, hogy még életbe nem láttam boltba. De ha látom megveszem. Addig is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Segítene valaki megcsinálni CureROMal? Most meg valami biztonsági egységgel van baja. Nem kell hozzá valami profil?

hykao
Szerintem vedd meg. 5 rugó nem sok érte. Már annyi az ára.
hykao
Hogy érted, hogy utólag? 😮
mike0013
Piedon!!!
Eltudnád küldeni a magyarításnak a szövegfájlait, hogy megnézhessem ps2-n hátha megy, csak mert pc-n nincs feltéve a hitman és most nincs is idõm sajnos arra, mert hamarosan el kell mennem😞
Privibe küldök mail címet ok? htx

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

adios
Nekem tökéletesen megy a magyarítás,minden profin lelett fordítva,a menü is magyar.Köszi szépen a munkátokat,ezért megérte<#worship>

KILLER2
Na baszod most fogom harmadszorra feltenni. CureROM nem volt jó, SecuROM úgyszintén nem. SecuROMnál legalább kiírja, hogy összeférhetetlenség baja van, de CureROMnál meg alap gémnál már arra se méltat, egyszeren nem indul el. Feladatkezelõ mutatja, hogy fut, de nem csinál seemit és ezt a kibaszott CDs kurzort sem akarja eltüntetni.

bpeti72
sziasztok olyan gondom van hogy eélg furcsa a kép, mint amikor a tv szellem képes ki kapcsoltam minden árnyékot, az elején még segített a gyakorló pályánál de most nem akar eltünni. tudtok ilyenrõl valamit. kösz

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Utolag meglehet nézni az ujságot?Kiváncsi vagyok rájuk.
KILLER2
1. Gondoltam, egykor még nekem is törölték az oldalam, csak azt ATWrõl, pedig nem is volt rajta semmi warez, talán egy játékhoz pályát néztek annak. Ideges is lettem.
2. Sajnos az nincs, bár lehet, hogy megveszem, mert nagyon tetszik.

hykao
1. Elég egyértelmû, nem? Törölték a tárhelyrõl, valószínûleg a warez tartalom miatt...
2. A legjobb az eredeti...
KILLER2
1. Miért nem jó a FAQ?
2.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Melyik a jobb, SecuROM Loeader vagy CureROM? Nem emléxem melyikkel csináltam meg régebben. Talán a CureROM volt az.

KILLER2
Kb 15 perc azt megnézem csak még fel kell tennem és hát az nem a leggyorsabb, aztán jöhet a magyarosítás is.

hykao
Ez a dolog eredhet az öszvér magyarítás telepítésbõl (hogy angol maradt a menü...). Ezért is fontos lenen, hogy magyar legyen minden.
amugy nálam jelentkezik egy olyan hiba amikor játék közben mentek és vissza akarom tölteni azt akkor egyszerüen kilép a gémböl (a program hibát észlelt..stb..)

másnál nem volt ilyen?
1.2 patch plusz hozzá a crack van fent =/

KILLER2
Na most kipróbálom én is. Csak még kéne a securom loader, de amint menni fog, kipróbálom a magyarosítástm. Én leszek a tesztelõ felhasználó.

Nekem sehogyse megy végig. Se a telepítõ sem a nyelvezet választó <#pardon1>
hykao
Köszi! 😉

Mindenkinek, akinek hibaüzenetet ír, és a telepítés nem történik meg (nincs lemezmûvelet a hibaüzi után): Azt próbáljátok meg, hogy a hibaüzenet után kiléptek, és az asztalra került másik ikonra kattintva megpróbáljátok a nyelvválasztó progival telepíteni a magyarítást! A hibaüzenetkor ugyanis magára a gépre már másolásra kerülnek a szükséges fájlok, csak a helyükre való bemásolás nem indul el valamiért. (akinél nem indul el...) Így viszont a nyelvválasztó elméletileg már tökéletesen használható oda-vissza!
Érdekes módon elõször nálam is írt ki hibát a telepítõ, de második indításra már nem. Illetve csak másodszori futtatásra történt meg a magyarítás tökéletes telepítése, csakúgy mint az angol nyelvi fájlok visszapakolása.
Gratulalok! Szep munka, otthon ki is probalom nyomban!

csuszi
Neked is 😊 és soxor is 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
Thx. soxor

MJ rulz Pink Team The Only One

bpeti72
kösz

bpeti72
1.2

Piedon
Mesterlövészpuskát úgy tudod használni, hogy elõször is össze kell állítani, ehhez a tárgyak közül válaszd ki a mesterlövészpuska táskát, de ezt ott van az infók között is, amikor elõször találkozol a mesterlövészpuskával a gyakorló küldtésben.

Akinek nem megy, írja már ide, hogy milyen verziója van 1.0, 1.1, 1.2, stb(ha esetlegesenen "egyéb" akkor a komplett nevet (deviance, razor, stb).

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

bpeti72
a F.A.Q miért nem mûködik?

bpeti72
sziasztok már régóta megvan a játék de csak most kezdtem el a fordítás miatt. el is akadtam amikor össze kell rakni a mesterlövész puskát nem tudm megcsinálni hiába nyomom amit hozzá rndeltem gombot. valaki tudna segíteni kösz

hykao
Engem viszont zavar. Ha már ennyit kínlódtunk vele, akkor legyen minden magyar, ne maradjon a menü sem angol! Remélem sikerül megoldást találni a problémára.

Újságcikkek magyarok?
hiába várok nem akar végigmenni teljesen 😞

amugy engem annyira nem zavar hogy a menü angol maradt
inkább a párbeszédek legyenek magyarul mint az 😊

hykao
Hmm, a menü angol maradt? Ehh, ez nem jó hír. Pedig mostmár az utolsó betûig is magyarnak kéne lennie mindennek. Próbáld meg amit az elõbb írtam, hogy nem kattingatsz a hibaüzenetre, hátha úgy végigmegy rendesen.
hykao
Nem kell kattingatni. Elõjön a hibaüzenet ok, de ha közben megy a telepítés, akkor nem kell kattingatni a hibaüzenetre.
nos én vagy 10percen keresztül kattingattam nem ment végig, viszont eddig a játék elsö 2 pályája plusz a training magyar volt...

egyedül a fõmenü nem lett magyar

hykao
A hibaüzenet ellenére azért végigmegy a telepítés? Nézzétek, hogy dolgozik-e a HDD. Ha igen, hagyjátok figyelmen kívül a hibaüzenetet, és nézzétek meg, hogy lefut-e a telepítés, és sikeresen magyar lesz-e minden a játékban.
Ha esetleg valami angol maradna, légyszíves készítsetek róla screenshotokat!