Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most raktam fel ujból a játékot + 1.2 patch és valahogyan laggol a kép pl. futok és 40FPS-t mutat a fraps de akadozik 47es körülötte a cuccok meg mintha megnyulnának próbáltam már CureROM-al de ugyanez, szóval a crack hibája nem lehet. Függõleges szinkronizálással is ugyanez a gond 😞
Most játszottam végig és az alelnökös pálya után tölti be a köv pályát és kivág az asztalra. Így van vége a játéknak?<#szomoru1>#szomoru1>
Azt hittem a szokványos felbontásokban megtörténik a sortörés automatikusan - legalábbis kipróbáltam alacsonyabb felbontásokon, és megtörtént (800x600 és 1024x768), érdekes, hogy nálad nem történik meg 1024x768-ban.
Az én natív felbontásom az 1440x900, így 1280x1024-ben már nem bírtam megnézni (mert max. csak 900 képpontot tud vertikálisan megjeleníteni). 1440 képont szlélességnél nem csúszik ki semmi az tuti, mert az enyémen láttam volna, de ezek szerint optimalizálni kellene, hogy 1280 és 1024-es szélességnél se csússzon ki...
SHOTOKAT KÉREK A KICSÚSZÓS FELIRATOKRÓL!!!
Töltsük le az internetet!
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eltudnád küldeni a magyarításnak a szövegfájlait, hogy megnézhessem ps2-n hátha megy, csak mert pc-n nincs feltéve a hitman és most nincs is idõm sajnos arra, mert hamarosan el kell mennem😞
Privibe küldök mail címet ok? htx
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
2. Sajnos az nincs, bár lehet, hogy megveszem, mert nagyon tetszik.
2. A legjobb az eredeti...
2.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
másnál nem volt ilyen?
1.2 patch plusz hozzá a crack van fent =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mindenkinek, akinek hibaüzenetet ír, és a telepítés nem történik meg (nincs lemezmûvelet a hibaüzi után): Azt próbáljátok meg, hogy a hibaüzenet után kiléptek, és az asztalra került másik ikonra kattintva megpróbáljátok a nyelvválasztó progival telepíteni a magyarítást! A hibaüzenetkor ugyanis magára a gépre már másolásra kerülnek a szükséges fájlok, csak a helyükre való bemásolás nem indul el valamiért. (akinél nem indul el...) Így viszont a nyelvválasztó elméletileg már tökéletesen használható oda-vissza!
Érdekes módon elõször nálam is írt ki hibát a telepítõ, de második indításra már nem. Illetve csak másodszori futtatásra történt meg a magyarítás tökéletes telepítése, csakúgy mint az angol nyelvi fájlok visszapakolása.
Akinek nem megy, írja már ide, hogy milyen verziója van 1.0, 1.1, 1.2, stb(ha esetlegesenen "egyéb" akkor a komplett nevet (deviance, razor, stb).
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Újságcikkek magyarok?
amugy engem annyira nem zavar hogy a menü angol maradt
inkább a párbeszédek legyenek magyarul mint az 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
egyedül a fõmenü nem lett magyar
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha esetleg valami angol maradna, légyszíves készítsetek róla screenshotokat!