7642
-
50cent911 #6834 valaki magyarositást tud hozzá? -
Hitman 5 lesz? Vagy esetleg van valami infó róla? -
GeflerNolter #6832 Sziasztok! Nem tudtok valami tippet adni, hogy a plusz fegyvereket hogyan lehetne megszerezni? Konkrétan három darabot nem tudtam idáig begyűjteni; Kettőt azon a fesztiválos pályán, (géppuska, mesterlövész puska) valamint az esküvős pályán azt az elefántvadász puskát. Próbálkoztam rengeteget, mindenféle szerelésben kivinni, de mivel nem elrejthetők a ruha alatt, ezért már amikor valaki meglátott az ICA doboz felé menet üvöltözött és mutogatott rám és persze mindenki a nyakamon volt fél perc múlva... légyszi segitsetek!
U.i.: Idáig úgy vittem, hogy feleslegesen senkit nem nyirtam ki... -
oks,ha vki tudja kérem jelezze
köszi! -
Asszem valahogy meg lehet, de fogalmam sincs, hogy hogyan. -
és nem is lehet megcsinálni hogy menje??:S -
Mert új profilt kell kezdeni hozzá,hogy magyar nyelven tudj játszani. -
magyarítással miért nem megy az eddigi mentésem? -
Vlala #6826
Szórakoztam egy kicsit. -
Így van.Egyébként próbáld meg úgy végigvinni a pályát hogy nem használod a "g" betűt.Használhatod pl. testek lerakásánál,de fegyverek,bombák,kolbászok lerakásához ne.Ezért sztem ne tedd fel újra,mivel ez a hiba csak ezen a pályán jelentkezik. -
1Obi1 #6824 Igen, ezen a pályán.
Akkor kipróbálom majd crack nélkül is, mert már akkor is lefagy ha a bombát akarom elhelyezni a studióban. -
Sztem nem az tanuvédelmis pálya.Szerintem a "Jobb ha vigyázól" c. pályáról van szó.Ne crackeld a játékot és akkor nem lesz baj.Vagy ne mérgezd meg a kutyát.Azt a pályát a "g" lenyomása nélkül is meglehet oldani. -
zoolee #6822 Ez meik map????
Az fbi által örzöttes???
ÖÖÖ...ott van lágpuska... -
1Obi1 #6821 Ezt a pályát nem tudom végigvinni...A baj abban van, hogy ha "g"-t nyomok akkor kilép a játékból.Így nem tudom a kutyát elaltatni.. -
Vlala #6820 Még mindig jó ökörködni a játékkal.
A "Jobb ha vigyázol" pályán megpróbáltam minél több embert lelökni a lépcsőn, a fegyveresek kezéből kicsavartam a fegyvert és eltettem, ezzel kisebbfajta hitgyülit toborozva (mindenki térden állva imádkozik), valamint itt is rendeztem fekvőpartyt a lift tetején.
A vége: 47 halott (névjegy rulez), 0 lövés, 22 baleset, meg egy rakás szemtanú, jót tesz a marketingnek :) -
kössz
-
Azért, mert azok túl nagyok, hogy az öltönyöd alá rejtsd. Ha kijelölöd, hogy elviszed magaddal, akkor a pályán meglehet majd találni, egy ládába elrejtve, amit a térképed ICA felirattal jelöl. -
Srácok valamiért nem engedi hogy magammal vigyem az M4-et meg a Shotgun-t
Miért nem? -
Firebat #6816 az miért van hogy , fel van peccselve, 1.2esre, reloadedes, és még is kilép :S:S most perpill a fesztiválos, amikor 3 varjút kell megölni :):) , ez a pálya nem tetszik neki :S -
Lerakni bárhová lerakhatod a tapadóaknákat, attól az még nem jelenti azt, hogy valami le is fog szakadni... -
Vlala #6814 Én psycho-s kedvemben lefejeltem egy rendőrt, aztán beszaladtam a liftbe, becsuktam az ajtót, majd fel a lift tetejére. Persze, utánam jött, vesztére, és hívta a társait is :) Nem tudom, hány személyes a lift, de kb. 30 hullával a tetején még nem szakadt le. (a fenébe, hogy miért nem lehet nálunk öngyújtó a játékban, úúúgy meggyújtottam volna a kupacot!) -
Ha lenne ilyen lehetőség, akkor miért nem szakadt le a lift? -
Hát ha nem lenne ilyen lehetőség szerinted nekem mért hagyta lerakni? -
Legjobb tudomásom szerint ilyen lehetőség nincs a játékban. A liftben csak a folytással tudodzajtalanul megölni. -
Én a robbanószert helyeztem el a fülke tetején, ha beszáll, leszakadjon. -
A liftben nem felrobbantani kell:D. felmászol a lift tetejére és a nyilásnál megvárod, amíg veszáll az áldozat a liftbe és a zongorahúrral felhúzod. -
A liftet is próbáltam, el is helyeztem a töltetet, de amikor meg kell nyomni, akkor a progi is jelzi, de nem tette, én meg hiába robbantottam, a lift nem szakadt le. -
Én így csináltam, ez nem rávezetés, hanem a hulla elrejtésének leírása, tehát, ha magadtól akarsz rájönni ne olvasd el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne a ládába rejtsd el, hanem figyeld meg, hogy melyik wc-t nem használják, és oda húzd be, és csukd be az ajtót. -
Hmm, a szőke csávónak valamikor a szobájában is kell lennie...mivel megy fel oda? Lifttel és hát ott történhetnek véletlen balesetek... -
Valaki segítsen már légyszi, de csak rávezetést szeretnék kapni, nem a konkrét megoldást, mert magamtól szeretnék rájönni.
A kaszinós pályán az első csávó a szőkét a wc-ben egyzserűen nem tudom kinyírni, mert ha elkapom, és vonszolom a láda felé, a pincér mindig 20-ból 25 ször észrevesz és vége. Hogy lehet ezt megcsinálni, hogy ne vegyen észre? -
CJ33 #6803 Megoldódott a problémám:) -
CJ33 #6802 Valaki nem tudna adni save t mert nekem kifagy a Tanu megölése FBI örzi Utána nem adja a következő pályát,,,,,,,És igy mentésröl be tudnám tölteni a pályákat és igy végigjátszani:) -
Firebat #6801 már sikerült ,
felraktam a peccset , cr..eltem is , de az operás pályán megint kilépet ugyan úgy, de azt sikerült nagy hentelés árán megcsinálni, így a köv pályán vagyok, és eddig nem lépett ki , remélem nem is fog.....
remek a játék :) -
olvass vissza
-
Firebat #6799 Hi all
nem tudja valaki azt hogy miért lép ki , az opera házas pályánál, játék közben, hiba üzenettel kidob :( , valaki ha tudná rá a gyógyírt,meg köszönném ( ha persze elis mondja :P )
unleased-es verziót használtam, majd most reloadedes verzióm van és most is kilép ,,,hátnemtom,,,
igaz az 'unleashes verziójú elmentést hasnáltam ' -
CJ33 #6798 Nekem meg amikor az FBI által örzött személyt kinyirom felveszem a csaj nyakábol a nyakláncot elmenekülök mentek és csak ugyan azt a pályát adja be nem tok továbbmenni.......
Egyszer sikerült akkor lókiléptem mert sokat játszottam már és azota akárhányszor megcsinálom a pályát nem enged tovább.......arra amikor a karneválon vagyok és ilyen kacsás discoba kell bejutni felvenni a táskát....:) -
Felkell tenni a patchot és akkor már nem fog szagatni. Ha mégis, akkor vagy gyenge a géped, vagy szoftvees hiba. -
Szerintem a "vegyük le"-ről hagyjuk le a le szót és tegyük át egyes szám első sz-be és, azaz vegyek. Szeritnem videókártyát vegyél. Vagy az eredeti szónál maradva a grafikát vedd le. Ini vájl a játék mappájában van hitmanbloodmoney.ini néven, ha jól emléxem. -
peppino3 #6795 hy segitség nagyon lasu a játék és szagat mit vegyek le és holvan az ini fájl elöreis köszke -
Hello.