Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kössz a tippet, egyébként nem a jelentését nem tudtam, csak nem találtam hova menjek,de má rájöttem... 😊
Csak pillanatnyilag nincs FAQ, vagy megszûnt?
Csak pillanatnyilag nincs FAQ, vagy megszûnt?
][ ВАЗ ][
Üdv!
Lenne egy kis problémám... Az elsõ pályán amikor sniper-el leszedem az õröket akkor kapok egy olyan parancsot, ho Get outside. Ilyenkor mit csinálljak? 😊
Már mindent próbáltam, de nem tom...
Lenne egy kis problémám... Az elsõ pályán amikor sniper-el leszedem az õröket akkor kapok egy olyan parancsot, ho Get outside. Ilyenkor mit csinálljak? 😊
Már mindent próbáltam, de nem tom...
][ ВАЗ ][
Az a baj, hogy crackelve van. Telepítsd újra és a SecureRom Loaderrel indítsd el.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Igen nekem is ez a gond az a baj ,h tört. :\
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy a "YOU BETTER WATCH OUT..." nevû pályán ha eldobok akármilyen tárgyat akkor rögtön kilép a játékból? Lehet hogy a tört verzió miatt? Mert az van meg. Vagy eredetiben is ilyen? Egyébként 1.2 patch sem segített rajta. Válaszotokat elõre is köszi!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy a "YOU BETTER WATCH OUT..." nevû pályán ha eldobok akármilyen tárgyat akkor rögtön kilép a játékból? Lehet hogy a tört verzió miatt? Mert az van meg. Vagy eredetiben is ilyen? Egyébként 1.2 patch sem segített rajta. Válaszotokat elõre is köszi!
Jahát nekem 1.2-t 1.2-es crackel használva laggol :\
Használd az 1.0-s cracket nekem is úgy megy.
ezzel sokat segitettél...ha lenne rám pénzem hidd el megvenném...vmi más ötlet netán?
Na megin itt vok...ismét beszart és szaggat...egy ideig ment aztán kiléptem és vissza utána megin rossz volt..a patch az jo lenne de mivel tört verziom van nem tok vele mit csinálni...vmi ötlet?
igen támogatja de köszi a patch megoldotta a gondot örök hálám<#worship>#worship>
Az elsõ patchot fel kell tenni legalább. Ez egy BUG.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Videókártyát támogatja a játék? SZerintem nyomass a driverére egy frissítést.
Töltsük le az internetet!
Sziasztok!!megszereztem a gémet és fel is nyomattam a gépre de az a gondom van vele h vmiér szaggat mint állat de bármit állitok a grafon ugyanaz a gond szal nem a gépem a hibás mer birnia kéne simán...dricerfrissités megvolt mást nem tudtam...vki hellpp!!!
Mivel az ultraweb törölte az oldalt, így nem. Amúgy meg próbáld egy hozzászólásba tömöríteni a feltörekvõ gondolataidat! 😊
OK.
Én is feltettem, csak még nem próbáltam ki 😄
Én is feltettem, csak még nem próbáltam ki 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Akkor marad az, hogy a hibaüzenetek leokézása sokszor...illetve a nyelvválasztó progi segítségével próbálkozni...
Többet én sem tudok mondani, a telepítõt sajna nem én csináltam.
Többet én sem tudok mondani, a telepítõt sajna nem én csináltam.
És ha nem? :S
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Oké köszi megvan még1 szer letöltöttem a magyarítást és most is kiírta rengetegszer de végigment!!! köszi!!
A hibaüzenettõl függetlenül lehetséges, hogy folytatódik a magyarítás telepítése. Nézd meg, hogy miután megjelent a hibaüzenet van-e lemezmûvelet. (világítgat-e a HDD kijelzõje a házon) Ha igen, akkor hagyd, hadd fusson le a telepítés.
Csak nyomj mindig OK-t.
Hali!!!!
Légyszi segítsetek a magyaritással vannak problémiáim!!!!
Ezt írja ki amikor telepitem és nem telepiti fel a magyaritást!! Mi lehet a gond?
Légyszi segítsetek a magyaritással vannak problémiáim!!!!
Ezt írja ki amikor telepitem és nem telepiti fel a magyaritást!! Mi lehet a gond?
Uborka szezon van!!!
Se faq,se magyar oldal<#guluszem1>#guluszem1>
😄
persze..és azt nyir ki akit akar mi?😄D
persze..és azt nyir ki akit akar mi?😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
vagy magánválalkozásba kezd a kinaiaknál
tulajdonképpen ugye maga a játék története is lezárult 😄
hisz az ICA tulajdonképpen nincs többé 😄
ezt sztem csak ugy lehetne folytatni ha 47-es ügynökünk szerzödik egy másik céghez 😄D
hisz az ICA tulajdonképpen nincs többé 😄
ezt sztem csak ugy lehetne folytatni ha 47-es ügynökünk szerzödik egy másik céghez 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Fogalmam sincs, nézd meg. De min 1 év. Meg aztán nem is biztos, hogy lesz tovább.
Töltsük le az internetet!
Ha jol tudom ez májusba jött ki.Kb hány évente jön ki uj rész?
Következõ rész mikorra várhato?Épp most vittem végig...
Az IO sajat engine-t hasznal, ez az o palyaeditoruk.
AZ játékhiba ,h pl nekem nem játsza le rendesen az animációkat? Például mikor lelövök valakit darabosan játsza le ahogy összeseik stb
Engem az unreal pályaszerkesztõjére emlékeztet, de nem tudom.