Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(...bár az oldalon alant felbukkanó Suunto X6HRT is felkeltette az érdeklõdésemet...😄)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2. Késõbb ha már nem használod le lehet törölni, mert benne van a "Programok telepítése és törlése"-ben
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Na jó, marhulás OFF. <#smile>#smile>
Suzuki Swift GL 1.3
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Mikor azt mondom lehet, hogy jó lenne benne néhány jól kidolgozott szint boss akkor úgy értem , hogy fontos karakterek akik a küldik közben vagy az átvezetõ videókban feltûnnek vagy a kommunikációs csatornánkra rácsatlakoznak (mondjuk betörnek) és nem csak Diana hangját halljuk.
és ne csak egymás után kapjuk a küldiket, hogy öld meg ezt meg azt, hanem legyen benne több dráma, katarzissal a végén mint az elsõ részben.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Milyen videokártyád van amúgy?

Valamint a hardveres mpeg kártyámat nézte a teszt hangkártyának, de lol, azzal meg volt elégedve. 😊
gépigény mérõ
Ha egy játék várhatóan alulteljesít majd az elvárásokhoz képest, akkor nemigen érdemes demót kiadni a megjelenés elõtt...
Ettõl függetlenül a Blood Money-val nem hinném, hogy ez a helyzet, egyrészt az eddig látottak-olvasottak alapján, másrészt, hogy már kiadtak Xboxra és PS2-re is demót belõle...valamint az eddigi sajtóértékelések és a játékosok visszajelzései a demókról is azt támasztják alá, hogy egy jó kis játékot kapunk kézhez hamarosan.
Suzuki Swift GL 1.3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Meg olyanok minek irogassanak aki megkérdi lesznek e szint boss-ok...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
(Ettõl függetlenül sztem legjobb esetben is itthon csak Máj 26-án lesz kapható legkorábban)
Suzuki Swift GL 1.3
Amúgy sztem nem online fogom megvenni - feltéve, hogy nálunk is idõben kapható lesz. (CD Galaxis oldalán még mindig Május 19.-e van feltûntetve)
Suzuki Swift GL 1.3
A tévedés abból ered, hogy egyesek az angol oldalt nézegették, míg mások meg az amerikait...és kinézetre ugyanolyanok az angol és amerikai Eidos oldalak, csak a webcímbõl derül ki, hogy melyik-melyik...
"Exclusive Fan Interview with Rasmus Sigsgaard!"
?
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
A második végén ott volt pld a FAKE gyilkosság akartonbábuval és vaktöltényekkel 😊
Szint Boss? hmm?
hát nem tom szerintem ez nem az a játék bár néha néha becsuszik egy egy keményebb testör pld de alapvetöen nem hiszem hogy ez az a stilus amire te gondolsz
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
felejcsük már ezt el hogy a hitmannek valamelyik másik gmaera is hasonlitania kéne...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lesznek benne szint bossok, a küldetések között csavar a történetben,
szóval valahogy úgy Metal gear Solid-ban.
Hiszen a Splinter Cell 4 is nagyon építkezik a MGS féle dramaturgiából.
A hitman 4 is csak nyerhet az ilyen játékmenettel.