Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó ötlet😄 bár annan a pályának tényleg csak az eleje tetszett(de az nagyon😊)
hykao
Addig is - amíg nem frissítenek - múlassátok az idõt a Contracts rotterdami kikötõ pályájának bárjában a táncos nénivel: KATT 😄DD
ne frissítsenek! inkább adjanak már ki valami géppel foghatót😄
grizzly21
jaja, mindennap más dátumot fog kiirni😛

hykao
Állítólag mától naponta fog frissülni a hivatalos oldal...hááát kíváncsi leszek.
hykao
Na már elõrendelhetõ az OST: KATT - a 16 szám felsorolva, címekkel.
(...bár az oldalon alant felbukkanó Suunto X6HRT is felkeltette az érdeklõdésemet...😄)

Szega87
de messze van még a 30adika

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Hivatalos OST bejelentés: KATT
Gerbill
1. Nem csinál semmi rosszat a gépeddel
2. Késõbb ha már nem használod le lehet törölni, mert benne van a "Programok telepítése és törlése"-ben

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bepe79
SLI 7900GTX 512MB-os kártyán el fog döcögni a game? <#vigyor>
Na jó, marhulás OFF. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Mikiller
Én meg nem rakom fel azt a qrva ActiveX-et.<#hehe><#eplus2>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikor azt mondom lehet, hogy jó lenne benne néhány jól kidolgozott szint boss akkor úgy értem , hogy fontos karakterek akik a küldik közben vagy az átvezetõ videókban feltûnnek vagy a kommunikációs csatornánkra rácsatlakoznak (mondjuk betörnek) és nem csak Diana hangját halljuk.

és ne csak egymás után kapjuk a küldiket, hogy öld meg ezt meg azt, hanem legyen benne több dráma, katarzissal a végén mint az elsõ részben.

Gerbill
Mostmár nagyon remélem ezen a hétvégén kijön végre a PC-demo is

grizzly21
simán passed..3 éves géppel😊 ez lesz ám a jó móka amikor kijön

Gerbill
Nekem minimumon elfutna, de a recommendeden már több helyen is megbuktam😊

Shep
Zsír majdnem minden max nekem, op rendszert meg procit kivéve, de hát a tuningot gondolom nem ismeri fel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zolo
Én is megbuktam a videókártyámmal😊.De kéne már az a 7600gs...

http://flickr.com/photos/zolika90/

ati radeon 9250, és ez is csak a szerencsén múlt, mert ha nem lenne egy jófej ismerõsöm, akkor még mindig a geforce 2 mx/mx400-al tolnám 😊

minimumon átmentem 😊
hykao
Hát akkor vagy videokártyát cserélsz vagy nem fogsz tudni játszani a játékkal.
Milyen videokártyád van amúgy?
Nekem meg nincs 2.0-ás vertex, és pixel shader, és elég ramom sincs. De nembaj.

hykao
Lol, megbuktam! 😊 ...mert jelenleg nincs szabad 5 gigám a HDD-n... 😊
Valamint a hardveres mpeg kártyámat nézte a teszt hangkártyának, de lol, azzal meg volt elégedve. 😊
Gerbill
Akit a gépigény izgat, az itt tesztelheti hogy fog futni a gépén a játék:
gépigény mérõ

grizzly21
remélem én is😊

hykao
Nem egészen. Nem mindenki töltöget a netrõl warez verziókat. Fõleg azok közül, akik a megjelenéskor megveszik teliáron a játékokat, és fõleg azok közül, akiknek konzoljuk van...
Ha egy játék várhatóan alulteljesít majd az elvárásokhoz képest, akkor nemigen érdemes demót kiadni a megjelenés elõtt...

Ettõl függetlenül a Blood Money-val nem hinném, hogy ez a helyzet, egyrészt az eddig látottak-olvasottak alapján, másrészt, hogy már kiadtak Xboxra és PS2-re is demót belõle...valamint az eddigi sajtóértékelések és a játékosok visszajelzései a demókról is azt támasztják alá, hogy egy jó kis játékot kapunk kézhez hamarosan.
grizzly21
de miért? aki meg akarja tudni, hogy milyen a játék, az letölti vagy a demot vagy az egészet netrõl, de ha az egészet tölti le-mivel nincs demo még- akkor már nem fogja megvenni a boltból nyilván

hykao
Hát sok játék esetében az volt a marketinges hiba, hogy a megjelenés elõtt jött ki a demó...de remélem ez nem olyan játék lesz! 😊
grizzly21
az marketinges hiba lenne, elõtte lesz szvsz

hykao
Nos akkor megvan az eddig még hiányzó 4. tréler is...már csak a PC-s demó hiányzik...vajon az E3-ra idõzítik...vagy majd csak megjelenés után? 😮
bepe79
akyyy
jóóó, azt hittem köze van a finn együttesnek hozzá!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

grizzly21
online veszed meg😊 ez jó

Hi olvastam lentebb, hogy nem nagyon érdekel sok embert ez a játék, engem igen kezdetektõl játszom a játékot, több mint 10-szer nyomtam végig 1-2-õt, a 3-mat 3szor, szerintem azért nem írnak ide sokan, mert szvsz ez ilyen magányos farkas játék, nem az hogy sokan játszák, meg multiba sokakat ismersz, hanem leülsz egyedül a sötétben a gép elé és akkor csak magad van meg a sniper 😄....
Meg olyanok minek irogassanak aki megkérdi lesznek e szint boss-ok...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hykao
Az USA most nekünk nem lényeg, lévén, hogy európai megjelenésrõl van szó (odaát majd csak pár nap múlva...😄), amúgy meg gondolom, még nem frissült a CD Galaxis oldal...DE!!! volt már rá példa, hogy itthon elõbb volt kapható valami, pl: GTA-San Andreas.

(Ettõl függetlenül sztem legjobb esetben is itthon csak Máj 26-án lesz kapható legkorábban)
bepe79
Na, ez dícséretes. <#worship> De hogy lehetne kapni a cd galaxisban 19-én, hogyha 26-án jön ki az US-ben a walmartokban?

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Persze, hogy mindegy, nem is azért mondtam, csak érdekes volt, hogy senki nem jött rá erre...
Amúgy sztem nem online fogom megvenni - feltéve, hogy nálunk is idõben kapható lesz. (CD Galaxis oldalán még mindig Május 19.-e van feltûntetve)
bepe79
Egyébként oly mindegy, hogy 4 nap ide, vagy oda.. Fõleg, ha online veszed meg.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Ez egy tévedés!!! Nem volt semmiféle ide-oda tolás, egész egyszerûen az Eidos angol oldalán Május 26. volt-van, az amerikai oldalon pedig Május 30. volt-van...
A tévedés abból ered, hogy egyesek az angol oldalt nézegették, míg mások meg az amerikait...és kinézetre ugyanolyanok az angol és amerikai Eidos oldalak, csak a webcímbõl derül ki, hogy melyik-melyik...
hykao
Hát "szint boss" az tuti nem lesz, ez nem Quake vagy Doom lol...szerencsére a Splinter Cellekben sem voltak, és vélhetõleg nem is lesznek..
a kartonfigurán rengeteget szoptam, azt hittem, valami bug miatt nem mozog a kedves barátunk, és amint megláttam, mindig nyomtam egy restartot. Aztán leesett. Késve bár, de törve nem...
bepe79
Miért keverem ide? Talán ezért: http://www.hitmanforum.com/show.php?id=30283&catid=56

"Exclusive Fan Interview with Rasmus Sigsgaard!"

?

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Úgy volt, hogy május 26-án. Erre eltolták május 30-ára, és most ismét visszarakták az idõpontot május 26-ára. Tehát a hónap vége környékén..

Suzuki Swift GL 1.3

Nem tom menyit játszottál eddig az elözö részekkel de ugye az eslõben pld elég nagy csavar volt amikor kiderült hogy klonoztak minket
A második végén ott volt pld a FAKE gyilkosság akartonbábuval és vaktöltényekkel 😊
Szint Boss? hmm?
hát nem tom szerintem ez nem az a játék bár néha néha becsuszik egy egy keményebb testör pld de alapvetöen nem hiszem hogy ez az a stilus amire te gondolsz

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fresh Duke
az eddigi források szerint, még mindig 11-edikén jelenik meg?

A heavy cost. I pay it gladly.

jaj ne, ne akarjuk már ezt a gamet is mégjobban elkonzolositani pls...
felejcsük már ezt el hogy a hitmannek valamelyik másik gmaera is hasonlitania kéne...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

akyyy
miért kevered ide a Rasmust??????????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A történetrõl mit lehet tudni ?

Lesznek benne szint bossok, a küldetések között csavar a történetben,
szóval valahogy úgy Metal gear Solid-ban.
Hiszen a Splinter Cell 4 is nagyon építkezik a MGS féle dramaturgiából.
A hitman 4 is csak nyerhet az ilyen játékmenettel.

lehet hogy tényleg sokakat csak pl emberek többsége 12kor nincs otthon + lehet nincs ezek után már modnanivalójuk 😊