Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Jajjdevárommár! Érzem a bérgyilkos hajlamaim! xD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Már percenként lesem az NFOreot! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

jaja ha minden jól megy addigra kint lesz a full, mire megjelenik itthon addigra már csak a polcra kell raknom...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ha meg nem volt:

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=64371

Egyebkent lesz demo PC-re is (a Training level), utolso ertesuleseim szerint Majus 22-e korul varhato

bepe79
Jaja, aranyba ment, pár napon belül kint lesz. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
akkor elvben már akármikor felkerülhet netre, attól függ mikor szerzik meg.

nagykispeter
ezlegalább már valami hír

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Az nem lényeg. Ha van beírás, én reagálni szoktam rá, de más is.
grizzly21
azért aznap nem..😊

bepe79
Én értem a kávéautomatákon lévõ szövegeket.. tudok valamit, amit Jesper nem tud.. <#vigyor> <#nyes> Na de õt nem is azért tartják el az IOI-nál, hogy a magyar kávéautomatákon lévõ szöveget értse, elég, ha a zenére koncentrál.. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Ja, sajna olvastam, hogy már kipucolták...
Egyébként sokminden nem volt fenn - legalábbis amikor én felnéztem -, pár kis, néhány másodperces videócska a játék zenéjének budapesti felvételeirõl (valamint, hogy Jesper nem érti a magyar szövegeket a kávéautómatán - és cukor nélkül issza a kávét...), pár kép ezekrõl és néhány mp3 fájl.
bepe79
"Ah man Eidos guys are idiots. So many fans and they dont release a demo for PC! What is their IQ, 10?!"

Suzuki Swift GL 1.3

Farishta
Már üresek a mappák 😞

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

hykao
Lol, innen letölthetõ pár zenei anyag, mint pl. a Blood Money egyes zenei anyagainak budapesti felvételérõl készült rövid videócskák, képek: KATT
hykao
Na ne mondd már! Nekem is a kedvencek között van, látom azonnal ha írnak oda. (minap is volt irogatás...)

@Piedon: ohh...én már 34.-ben vagyok ezévben... 😊
Hupsz, igazad van, nem figyeltem, csak gyors rákerestem google-ben.
Egyébként nekem bent van a contracts topic a kedvencek között, sõt, még a H2 is. 😉

Na,
ez már pécés ha minden igaz. (Ja, és Google ;-)))

Piedon
Köszi! 27év...öregszem<#vigyor>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

grizzly21
na igen de a contracts topikba a kutya se jár😊
amit linkeltél az ps2es..nem?

böngészgess 😊
amúgy ez BM topic 😉

grizzly21
tudna valaki a contractshez adni egy full elmentést? elvesztek az enyémek, és csak néhány pályán akarok menni..

Csuhai G
Király a banner! 😉

hykao
Boldog szülinapot! 😊
hykao
Letölthetõ egy kis ízelitõ a Blood Money zenéjébõl: KATT, itt pedig a helyszíneket szedik csokorba: KATT
bepe79
Öööö, bocsi. Úgy látszik már számolni sem tudok. 14 lesz az csak. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Már csak 16 nap a full érkezéséig.

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
oks meglátom mit tehetek..bár ez se rossz, csak nem elég dinamikus😊 meg ugye kell majd a FAQ a Pistikék részére stb..ezt meg böviteni nemigen lehet majd

hykao
Mondom, hogy loptam! Ha gondolod csináljál, aztán majd a fórumozók megszavazzák, hogy szerintük jobb-e mint a mostani. Ha megszavazzák, én berakom.
Csak légyszi ne olyan magasat csinálj, mint az NBA-s, inkább laposabbat (még a mostaninál is...), szélesség 760, magasság meg olyan 150-nél ne legyen már magasabb légyszi!
grizzly21
mind2 video tök jó

Gerbill
Ha már E3 akkor ezt érdemes megnézni(egy kis történelem) Film

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Farishta
E3-as trailer lentebb itt. Nekem eddig ez tetszik a legjobban, ráadásul nem tudom kiverni a fejembõl ezt a zenét.

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

grizzly21
ha te csináltad akkor nem rossz, de ha gondoljátok tudnék csinálni egy pofásabbat.
(pl ezeket csináltam sg-re:psp topik,nba topik )

Szega87
ez a banner nagyon jó , jobb mint a régi

Piedon
Jó lesz ez a banner...már várom a demót...meg a teljest is.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

hykao
3 új ingame videócska (X360) (Vigyázat, SPOILER veszély!!!)
Glpetyus
jó 😊

SNAKE01
szerintem ez jó lessz!

hykao
Na loptam egy flash bannert (bár kicsit túl magas...), nyilatkozzatok: legyen ez, vagy tegyem vissza a régi nem flash képet?
hykao
Vélhetõen ha lesz PC-s demó, akkor ugyanaz lesz, mint a PS2-es vagy az Xboxos, azaz a vidámparkos bevezetõ-gyakorló pálya.
lol 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szerintem ne legyen demó, ez nem olyan játék hogy csak kiemeljenek pár részt, és kipróbálhatod, esetleg megnézhetsz egy két fõ boss-t 😄DD, na viccet félretéve, akkor olyan demó kéne ami külön pályát tartalmaz, esetleg egy picike története ven, de szvsz a játékból egy pályát kiemelni nem jó, esetleg a legelsõt...

bepe79
http://www.hitmanforum.com/forum/index.php?showtopic=30602

"- Damn Euros...they get it first this time."

"- That´s what you get for fleeing to another continent you traitors."

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Május 28-ára én nem emlékszem. Beszéltek május 26-áról és 30-áról is, de 28-at nem láttam sem a hivatalos web-lapon, sem a hivatalos fórumban. A PC-s demo-t meg ha a full megjelenése elõtt akarták volna publikussá tenni, akkor szvsz már megtették volna.

Suzuki Swift GL 1.3

Május 28.-án adják ki aztolvastam és azelõt lesz majd demo is ugytom
hykao
Mármint PC-s és X360-as...mert PS2-es és Xboxos ugye már van...
Amúgy még bármi lehet, még van legalább bõ két hét a hivatalos megjelenésig...addig még akár kijöhet a PC-s demó is vagy mittomén mondjuk frissülhet a hivatalos oldal a többi helyszínnel is, stb... 😊
bepe79
Egyre valószínûbb, hogy a full érkezése után lesz csak demo.

Suzuki Swift GL 1.3

Juj nagyon jó lesz alig várom...

hykao
Újabb táncos nénik, ezúttal a motorosok klubjában: KATT 😄DD
hykao
Jók.