Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=64371
Egyebkent lesz demo PC-re is (a Training level), utolso ertesuleseim szerint Majus 22-e korul varhato
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Suzuki Swift GL 1.3
Egyébként sokminden nem volt fenn - legalábbis amikor én felnéztem -, pár kis, néhány másodperces videócska a játék zenéjének budapesti felvételeirõl (valamint, hogy Jesper nem érti a magyar szövegeket a kávéautómatán - és cukor nélkül issza a kávét...), pár kép ezekrõl és néhány mp3 fájl.
Suzuki Swift GL 1.3
@Piedon: ohh...én már 34.-ben vagyok ezévben... 😊
Egyébként nekem bent van a contracts topic a kedvencek között, sõt, még a H2 is. 😉
Na,
ez már pécés ha minden igaz. (Ja, és Google ;-)))
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
amúgy ez BM topic 😉
Suzuki Swift GL 1.3
Csak légyszi ne olyan magasat csinálj, mint az NBA-s, inkább laposabbat (még a mostaninál is...), szélesség 760, magasság meg olyan 150-nél ne legyen már magasabb légyszi!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"- Damn Euros...they get it first this time."
"- That´s what you get for fleeing to another continent you traitors."
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Amúgy még bármi lehet, még van legalább bõ két hét a hivatalos megjelenésig...addig még akár kijöhet a PC-s demó is vagy mittomén mondjuk frissülhet a hivatalos oldal a többi helyszínnel is, stb... 😊
Suzuki Swift GL 1.3