Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Monduk nem mindegy, hogy az SM2-es kártya alatt az X850XT-PE-t értik, vagy pedig pl. a 9500NONPro-t. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Nem tudom, én nem foglalkoztam az interjúval.
hykao
Nekem is csak 6600GT-m van, de sztem nem lesz gond.
bepe79
Egyébként jó sok embert érdekel a Hitman itt az SG-n kettõnkön kívül.. <#vigyor>

hykao: még egy kérdés: te vágod, hogy minek lehetett föltennünk a külföldi fórumban Rasmus-nak az interjú-kérdéseket (én is kérdeztem tõle a topicban), hogyha a lóf@sz se válaszolt rájuk, meg be is zárták azt a totyikot?

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Sajnos nem hiszem. A 2 GHz-es proci (A64 vagy P4, és nem Celeron, meg Duron, meg jóégtudjami...) és az 512 MB RAM minimum! configként lett megjelölve. + PS2-es kártya kell hozzá. Nekem pl. PS3-as a GeForce6 6600-am (tud Shader Modell 3.0-át), de még így is parázom, hogy high beállításokkal nem nagyon fog elfutogatni..

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Hát másnak nemigen lenne értelme, nem? 😊

Megnéztem a videócskákat amúgy: a 2. és 3. videóban hû micsoda emberáradat hömpölyög az utcákon, és milyen gyorsan fut a játék! Remélem PC-n is ilyen röccenésmentes lesz a dolog. 😊
bepe79
hykao: ugyanazt a külföldi fórumot olvassuk? <#vigyor> <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
A többi meg itt: KATT (és tegyük hozzá, hogy ezek X360-as képek)

Itt pedig 3 kis ingame videócska a képeken látható témákhoz igazodva: KATT
grebber
Pl amit láttam amikor a hullákat teszi a dobozba átmegy a dobozon a teste, meg amikor mászik fel a rácson a levegõbe lép.

Next PC upgrade: 2022

hykao
Hozhatnál már egy PC-s demót is! 😊))
hykao
Igen mert a hibák általában olyan jellegûek, ami egy vérbeli SA módszerû bérgyilkos játékánál sosem fognak elõjönni...
bepe79
No azért hoztam nektek új képeket is. <#smile> Lásd zongorás, robbantós, sniperes, stb. stb. <#worship> Nekem a legjobban várt game-k közt a topon van a Blád Máni. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Vannak hibák benne de elsuhanhatunk felettük jó game lesz!

hykao
A #869-es képek is voltak már, de nem baj, végülis nincs nagy nyüzsgés a topikban, nem olyan nagy baj, ha szépen lassan felfedezed ismét a képeket és videókat! 😊

Ez a videóösszeállítás viszont nem volt még: KATT

Itt meg megnézheted, hogy mi volt már eddig kép kategóriában: KATT
bepe79
Ez is télleg volt már? Egyébként zseniális demo múvi, mindenkinek kötelezõ!!!

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Kira!

hykao
bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

Lunki88
Ezek a képek úgy mutatják be a játékot mintha ez egy rambo stílusú game lenne, de attól még jók. <#mf1>
grizzly21
jól néznek ki. ezek pc-s képek?

hykao
.png-t én sem támogatom!!! 😊)) (érdemes .jpg-be konvertálni mindent...)

Amúgy meg: PC-s demó még nincs!!! Xboxos és PS2-es viszont már van. Várni kell, nincs más...
bepe79
Okés. <#smile> Én is bocsi, én sem bántani akartalak. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

akyyy

sorry, másnaposan reggel ezt a sokat nem volt kedvem átolvasni , meg még kicsit fáradt vagyok

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bepe79
Meg egy ilyet is vegyél mellé:

Suzuki Swift GL 1.3

akyyy
ezeaz adjátok csak a gépigényeket...<#hehe> sose volt sajá<#hehe>sose volt saaját gépem, az elsõ gép 500Mhz-es, 128 memória, 3dfx kártyával.... elég sokáig ez agép volt, mikor lett véve egy jobb, ekkor katpam meg ezt, és hát, mindig amit tudtam kihoztam belõle😄 még most is megvan, de játék csa oylankok mennek rá mint ano, heroes3, settlers 3, nfs 4😄... a másik gpen ami nem az enyém volt, az viszonylag jó de debrecenbe van😞 meg lett egy 900Mhz-es gép, Geforce 2vel, 256 memória, már ez is eléggé gyenge sajnos....
de ha minden jól megy és lemegy az érettségim, a kisgép elmegy innen a píbe, ez kerül ahelyére amin msot vagoyk, és ballagási és egyéb pénzbõl veszek magamnak egy paksot😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerbill
A #860-as hsz-ben is meglehet nézni a képet csak mikor beadja azt a békás képet akkor a frissítés gombra kell kattintani és már meg is jeleníti

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Szerintem ez csak fake, megnéztem a filefronton de ott nincs semmi ilyesmi

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bepe79
hykao: kipróbáltam az általad adott linket, nem tudja feltölteni a képem, mert azt mondja, hogy a .png formátum nem támogatott pl.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
bepe79
When are those knuckle-heads from EIDOS gonna release the PC DEMO ?

HUH EIDOS ? WHERE IS THE DEMO ? IS THIS HOW YOU TREAT YOUR FANS ?

Maybe you shouldn't release the game AT ALL! This is getting ridiculous. The good people at IOI have been workin on the game for three years and you can't even release a demo for the PC. EIDOS=SHAME

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Olvasom a külföldi fórumokat is, ezért csöpögnek az infók. <#smile>

eidos's homepage has this:

Minimum Specifications:
Operating system: Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported.

CPU: Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent

RAM: 512MB system Memory

GRAPHICS: Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500)

SOUND: Direct X compatible sound card

OPTICAL DRIVE: DVD-ROM drive

HARD DRIVE: 5GB Free Space

INPUT DEVICES: Keyboard and mouse

and all platforms release date of 26 may.

(apologies if this info from the official site has already been posted)

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
nincs is most égetõ szükség, de technikai kérdések is vannak.
bár igazat megvallva nem vagyok hardveres-csak ilyenekt hallottam.

bepe79
Game-k terén lehet, hogy annyira tényleg nincs, de pc platformra léteznek olyan vágó-rippelõ progik meg CAD programok, amik alá az *sten RAM-ja meg procija nem lenne elég szvsz.

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Lehet hogy én nem értek hozzá de nem azért nem csinálnak gyorsabban mert technologiai akadályok lennének.
A csúcsprocikat nincs is mi kihasználja teljesen game-ek terén!!
3Ghz bõven elég.

bepe79
A The Elder Scrolls IV: Oblivion, mint "tucatszemét"? <#vigyor> Ha ezt egy rajongó olvasná, kapnál a fejedre most. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Ma már a proci közel sem annyira lényeges játék szempontjából, mint egykoron...hiába jönnek ki sûrûn, én addig nem fogom lecserélni, amíg minden, amivel játszom, zökkenõmentesen fut. 2600+AMD van már több éve...és még mindig nem érdemes lecserélnem...anno meg muszáj volt, mert nem volt 3D kártya, s szinte minden a procin múlott...
grizzly21
ezeket valóban nem is próbáltam, valahogy kicsit most hanyagolom az ilyen játékokat: kevés kreativitást látok bennük...sok a tucatszemét.
Amiket viszont szeretek, és tökéletesen futnak: Hitman sorozat, half life, fifák, nba-k, CS, Max Payne 2.
Majd ha egy ilyen kaliberü játék belassul, akkor gondolkozom a beruházáson😊

hykao
2 dolog: egyrészt akkoriban sokkal többet számított a proci is! fõleg amikor még nem volt 3d kártya...másrészt a játékok sokkal kevésbé voltak grafikailag skálázhatóak, mármint a beállítások...
Emlékszem, hogy a 100Mhz-es procival még akadt a cucc 640x480-ban, csak 320x200-ban volt játszható, aztán a 133Mhz-es procival már elment 640x480-ban, meg ilyenek...aztán jött a 3DFX, de nem bírta soká, kellett pár év, amíg letisztult a 3Dkártya piac...(de addig is lehetett sûrûn cserélgetni õket...)

Szal én nem a Commodore-os idõkrõl beszéltem, a ZX Spektrumom nekem is húzta 4-5 évig, aztán a PS1-es 286-os PC is vagy 2 évig, de aztán már...
bepe79
Akkor biztos nem próbáltad a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter-t, a Condemned Criminal Origins-et, TES4: Oblivion-t, stb... akkor megtudnád, hogy ma már az fx5600 a medium detailhez is kevés.

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
és ez sem igaz szerintm.
4 éve havonta jött ki egyre gyorsabb processzor majdnem
mostmár ez a növekedés megállt, 3.ghz felé nem sokkal mentek, mivel nem találták még ki az uj technologiát a hütésre, meg hogy mivel lehet még gyorsabbra tervezni a dolgokat. Leginkább az lesz, hogy több processzort fognak egyébként használni a gépek.
Lényeg a lényeg: az én gépem bizony már van vagy 3 éves: p4, 2.4ghz, geforce fx 5600, és a legtöbb játék 1024en medium/high graffal tökéletes..szerencsére😊

6-7-8-10 évvel? hát nemtom nekem c64 is több ideig huzta mint 1-2 év anno, meg 286 is, meg p1esem is, p2esem meg nem is votl p1 után egybõl p3 és simán ki lehetett addig birni... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Nem osztom. Ezelõtt 6-7-8-10 évvel sokkal sûrûbben cserélgette az ember a cuccokat. Ma már bõvel lehet akár 1-2 évre tervezni. 😊
Szega87
mert a mai világba olyan gyorsan lesz szar gép a tegnap gépébõl hogy nem lehet tudni

hykao
LOL, akkor miért érdekes a gépigény, ha ilyen géped van? 😊
bepe79
Akkor nem lesz gond vele..

Suzuki Swift GL 1.3

Shep
AMD 64 3200+@3700+ 6800GT 1 giga ram

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bepe79
Nem lesz akkora gépigénye, mint a Ghost Recon 3 Advanced Warfighter-nek. 😊

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
milyen géped van?