Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
#2005 LOL
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az elsö dolog volt amit ikapcsoltam 😊))
Ha viszont minden ugyanolyan, akkor csak tipp, de lehet ö Vistát használ? Vagy esetleg jóval régebbi driver, ...
One Vision. One Purpose.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Pill csinálok egy screenshotot
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ez a duplacsavar kérem 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
kíváncsi vagyok hányan fogják még beszúrni ide...
One Vision. One Purpose.
Egy szintén szupertitkos EALA alkalmazott szerint nagy valószínûséggel készülni fog egy C&C világban játszódó FPS a közeljövõben. Arról azonban egyelõre nem esett szó, hogy az óriásit bukott Renegade folytatásaként, netán egy teljesen új név alatt dobják majd piacra a Crysis motorjával hajtott lövöldözõs játékot. Mindenesetre az EA keresi a módját, hogyan tudná minél jobban kiaknázni a motor nyújtotta lehetõségeket a rendelkezésre álló brandekkel."
forrás: Hardwired
nem lesz ez rossz 😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
majd jönnek, hogy ez direkt volt, ez egy meglepetés a közösségnek, egy kis figyelmesség, stb 😉
One Vision. One Purpose.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
1. ha kéred a mod topicban, kibannolnak
2. ha beszélgetsza mod topicban, kapsz büntipontot
3. csinálhattad volna olyan topicban aminek van házigazdája
reélem perm bant kapsz, meg a következö nickeidre is wazz
One Vision. One Purpose.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Voltam nyitás után!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Iszonyat hogy milyen támadásokat tud indítani az ai..
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.