Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Nnnna pixeles árnyékokra ... én is megnéztem ... bizonyos nagyításnál pixles, bizonyosnál nem ... szóval akinek pixeles az zoomoljon tovább 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nálam is kivan kapcsolva csak most a demonstráció miatt bekapcsoltam 😊

#2005 LOL

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

BEAST
lehetek a baratod? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a_n_d_r_e_w
Irigylem az árnyék gondjaitokat 😊
Az elsö dolog volt amit ikapcsoltam 😊))

Ha viszont minden ugyanolyan, akkor csak tipp, de lehet ö Vistát használ? Vagy esetleg jóval régebbi driver, ...

One Vision. One Purpose.

pedig nem

fsgh
izé...szerintem ezen a képen ugyanolyan az árnyékod mint az én képemen...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

TÉK!!!!

Jah vmi megoldás tutira van

Pixeles

Valami megoldás csak van ha nála jó...
Mindent kipróbáltam ezer féle képpen variáltam de csak pixeles...

Pill csinálok egy screenshotot

Nem hinném. Párat kipróbáltam eredménytelenül. Neked mi a helyzet ezen a téren?
Talán driver??? :S

Hogy a francba lehet hogy FSGH-nak ilyen szépek az árnyékok... Pedig ugyanazok a beállításai mint nekem, és a konfigja is hasonló. Csak neki 3700+, nekem 3000+. A VGA neki 7600GT, nekem 7800GT. Hol lehet a megoldás? Nem értem.
Privi ment.
Pheaper
az alap beállitás tehát normál

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

BiG G
amugy nekem is eszembejutott, de ott a válasz beatz-nál 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

a_n_d_r_e_w
ja, értem, agyafúrt 😊)

One Vision. One Purpose.

beatz
*amiket legyártasz

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

beatz
mert, ha engineerrel "legálisan" elfoglalod a nod bázist, akkor azoknak kell beszélni

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

berlinboy6329
De ha szándékos,hogy nincs NOD EVA hang,akkor az egységek miért beszélnek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BiG G
az szándékos hogy nincsenek NOD Eva hangok, akkor levágós lett volna hogy szándékosan hagyták benne, így pedig sokan azt hihetik hogy véletlenül.

ez a duplacsavar kérem 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

lehet még kész sincsenek azok a hangok, vagy olyan szarok hogy nem égették magukat... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shiwo
"[email protected] már mindegy..."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

reaper4
bocs nem láttam , h belinkelték már. szimplán jót akartam...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Jah nem tom minek linkelik ennyien

XD

reaper4
én meg linkeltem 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a_n_d_r_e_w
neked is csak azt tudom mondani, amit #1943-ban írtam

kíváncsi vagyok hányan fogják még beszúrni ide...

One Vision. One Purpose.

Andrew küldte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reaper4
"Andrew küldte nekünk ezt a delikát infómozsát, egyenest Kane szupertitkos NOD bázisáról. A Mediafeet nevû lap belsõ információi szerint az Electronic Arts Los Angeles-i (EALA) stúdiójában február 23-án tartott értekezleten tudatták az összes projekt vezetõvel, hogy a Crysis motor a közeljövõben bevonul az óriáskiadó kiaknázható technikai kelléktárába. Azaz vettek egy szép kövér licenszet a Crytek-tõl.

Egy szintén szupertitkos EALA alkalmazott szerint nagy valószínûséggel készülni fog egy C&C világban játszódó FPS a közeljövõben. Arról azonban egyelõre nem esett szó, hogy az óriásit bukott Renegade folytatásaként, netán egy teljesen új név alatt dobják majd piacra a Crysis motorjával hajtott lövöldözõs játékot. Mindenesetre az EA keresi a módját, hogyan tudná minél jobban kiaknázni a motor nyújtotta lehetõségeket a rendelkezésre álló brandekkel."

forrás: Hardwired

nem lesz ez rossz 😊

Skacok szerintem ez az árnyék dolog a videókártya memória méretétõl függ..
ayden
Valaki próbálta G945ös integrált laptop vga-val? Mert nekem állandóan bezárja magát a skirmish, single jóformán azonnal betöltés után, viszont a tutorial megy mint a diszno😊 csakhát azzal nem igazán tudok mit kezdeni.

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

a_n_d_r_e_w
akkor a hangokat bennehagyták volna szvsz, de a nod EVA nem müxik

One Vision. One Purpose.

szvsz tényleg direkt volt... 😊 +1 marketing fogás és a sok geek érezheti ugy hogy õ hüdefasza volt megint 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a_n_d_r_e_w
ááá, kimagyarázzák ezt is, eddig mit nem magyaráztak ki? 😄
majd jönnek, hogy ez direkt volt, ez egy meglepetés a közösségnek, egy kis figyelmesség, stb 😉

One Vision. One Purpose.

Kontrakcio
azt mondjátok h a véletlen müve az h NOD is van?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

a_n_d_r_e_w
hogy halnál ketté

1. ha kéred a mod topicban, kibannolnak
2. ha beszélgetsza mod topicban, kapsz büntipontot
3. csinálhattad volna olyan topicban aminek van házigazdája

reélem perm bant kapsz, meg a következö nickeidre is wazz

One Vision. One Purpose.

Muki100
szerintem nem hatotta meg õket különösebben, legfeljebb kapott egy dádát az aki bennfelejtette a menüben a hotkeyeket, de sztem semmi különös

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sztetek az EA mit szólt amikor rá jött hogy a demoban lehet NOD-dal lenni??????

Kontrakcio
attya jó ég!!! brutal gerrilán egy kibaszott állat a gép... városbol nem marad semmi, kb azért ment a harc vagy 1h-n keresztül és még egy orát tudtam tartani de esélyem nem volt ellentámadásra... annak örültem h a városban tudtam tartani az állásomat, de azt is megsemmisitette...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

és akkor azt is bannolják... é s a következõt is, és majd csak megunod...

SpiritFire
sztem nem mert ha végleges BAN-t kapok akkor holnapra regelek egy másikat, de ha egy heteset akkor viszont lesz 1 hét nyugitok XD

Voltam nyitás után!

végleges ban jobb lenne...

EmThor
gratulálok megvan a 4. büntipontod 😄

ColdFire
ez beteg vazzeg <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hülye vagyok 😄DD turtle volt! Most probálom steamrollert 😄

Truck Driver001
Nem csak tevagy így.Engem Hardon,és Mediumon is szarrá ver a gép!😄
Iszonyat hogy milyen támadásokat tud indítani az ai..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

turtle steamroller <#fejvakaras>