Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah megvan "steamroller"
A gép beállitása: brutal ,turtle,steamroller volt nálam hát hajrá 😄

fsgh
ilyen velem is volt...ott hagyam 2 tankomat csak úgy mire visszanéze egymást lövik...pfff

#1951: szerintem meg tudtam volna csinálni azt a nagy védelmet mert pénz az volt rá...kérdés hogy el tudtam volna foglalni a timberium mezõt... de majd kiprobálom vmikor...😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fél óra ... 😄

De érdemes azért megprobálnmi ,mert lehet én voltam lame ,hogy nem akkora védelmet csináltam mint a tiéd háromszorosa...( mert legaláb annyi kellet volna szerintem 😄

Meg filinges is ,olyan gyorsan történek a dolgok ,hogy letörik az újad 😄

ajem kisa
Megint volt olyan, hogy a gyalogosokat leszedtem az én embereimmel, és utána saját magukat lötték halomra, aztán elfoglaltam az õ épületeit, és volt valamilyen halucinogén cucc kémcsõben opció, lehet amiatt voltak ilyen "jófejek"?

fsgh
és meddig bírtad?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nem elpicsázott...

Egyébként persze ,hogy elfoglalom sõt a második is egy darabig az enyém volt! ( lehet ezért hergelt be rám ,mert akkora offenzivát nyomott le ellenem hirtelen minden oldalról ,hogy csak néztem mivan? 😄

Pedig állandoan jött minden szir sz@ral.
Azt hittem elfogyott a pénze és mentem volna ütni egy nagyott rá (a bázisa körül se mutattott óriás sereget vagy valami?
Nemtudom ,hogy ez a legjobb gerrila után ai ilyen jó lenne ,hogy direkt akarta elhitettni velem ,hogy looser azt mégse..De inkább szerintem egy büdös csiter! 😄

fsgh
és végül nyertél? vagy annyira letámadott hogy nem bírtad?

amúgy te elfoglalod az egyik tibérium mezõt?? mert akkor könnyebb mert megoszlik a támadás a 2 bázisod közt...

kicsivel lejebbi hsz
Egyébként szereintem brutalon nemhagyná ,hogy ilyen atom biztos védelmed legyen ! Legalábis még turtle modba is támad rendesen mint a disznó egy 1 secet se hagyott nyugton..

fsgh
😄DD semmit nem bíztam a véletlenre😛 amúgy az utolsó elõtti kép az igazi...amin több van azokat már csak úgy csinálgattam tudtam hogy nem kell parázni...

(egy ilyen védelem ellen a Brutál Ai se tudott volna semmit se csinálni...)

tényleg valaki probálta már Brutál ellen?

a_n_d_r_e_w
jesszum azt a védelmet, te tényleg nagyon féltél 😊)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Jah, köszönjük, oda is én linkeltem, akárcsak ide (#1838), de tényleg kösz a fáradozást 😛P

One Vision. One Purpose.

Pontosabban legjobb ai-val! Azt hittem nyerésre állok ment vagy fél órájg a mecs ide oda alapon! Végre ugy éreztem nah most jöhet a nagy offenziva erre természetesen hip hopra õ jött mint állat ... 😄

brutal/turtle/és a legfelsõ ai

Nemazért ,de egy büdös csiter a gép ennyire nem lehet köcsögösen szivatos 😄!

LOÁL XD

Már van is topikja...

Itten

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Én eddig egyszer kaptam ki egy brutal ellen 😊

Hö-hö. 😄
fsgh
milyen szinten? Easy?Hard?Normal?

én eddig 2x kaptam ki Normaltól...GDIvel voltm mind 2x... velük valahogy nem megy...

LOL XD

EmThor
megvan a kapcsolat <#idiota>

A kis profi 😊

fsgh
mondom minden maxon😊 12** x 1024-es

** most nem jut eszembe mi is pontosan...

Pheaper
eddig 4 szer jáccotam skirmish-t mind a 4 er több mint egy órás volt de mindig kikaptam 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ColdFire
itt van a polcon, eredetibe

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

felbontás mekkora?

fsgh
nagyon jó lenne😊 bár a Renegadenek nem volt olyan jó hangulata de azért tetszet😊

Crysis motor...pontosan mit jelent?😊

fsgh
jé téyleg nem is figyeltem😄DD tök jó^^

minden maxon

Geforce 7600gt, 3700+ proci, 2bg ram....

grebber
Off:

C&C FPS Crysis motorral

Dixie Flatline, 23:00 - Játék: Érdekesség
(HW Insider) Andrew küldte nekünk ezt a delikát infómozsát, egyenest Kane szupertitkos NOD bázisáról. A Mediafeet nevû lap belsõ információi szerint az Electronic Arts Los Angeles-i (EALA) stúdiójában február 23-án tartott értekezleten tudatták az összes projekt vezetõvel, hogy a Crysis motor a közeljövõben bevonul az óriáskiadó kiaknázható technikai kelléktárába. Azaz vettek egy szép kövér licenszet a Crytek-tõl.
Egy szintén szupertitkos EALA alkalmazott szerint nagy valószínûséggel készülni fog egy C&C világban játszódó FPS a közeljövõben. Arról azonban egyelõre nem esett szó, hogy az óriásit bukott Renegade folytatásaként, netán egy teljesen új név alatt dobják majd piacra a Crysis motorjával hajtott lövöldözõs játékot. Mindenesetre az EA keresi a módját, hogyan tudná minél jobban kiaknázni a motor nyújtotta lehetõségeket a rendelkezésre álló brandekkel.

info: Hardwired

off vége!

Next PC upgrade: 2022

Milyen VGA-d van? Milyen a beállítás? Nálad nem pixeles az árnyék :S

fsgh
thx😊

fsgh
na akkor pár kép(6) ugyis keveset raktok mostanában...

grat 😊

uccsú off: de attól független kiakasztottam 😊

fsgh
és megvan😊)) nyertem Guerilla HARD ai ellen😊)))

53 perc alatt...kb a 20 percet még elszórakoztam...

EmThor
szerintem meg nem. de ez nem az a topic. end of story.

Ez elõzõ dûne az Emperor az negyon gyenge volt :S

EmThor
nem hogy egy új Dûnét fejlesztenének <#ijedt>

Tigristank
Ezek a C&C 1-es romok jól néztek ki a játékban, fokozták a hangulatot. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
A Dune 2-vel én se játszottam, viszont a Dune 2000-el igen és nekem az is tetszett.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

grayfox
Döbbenetesen gyönyörû, és jól optimalizált enginnel rendelkezik a gém 😄
Most toltam végig a demót, de az állam még mindig nem találom 😊 végre érzem, érdemes volt gépet újítani ;D

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Evogordon
De nagy játék volt.

TS

BiG G
red alert 1, és az õs command & conquer volt az isten.

dune2 nekem még korai volt sajnos

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

szeressem (Y)

Shiwo
ahhoz képest jól tartja magát ,D

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

beatz
a jó öreg dune 2 =)) 15ev...

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

fsgh
huhh most nyomom egy Guerilla HARD ai ellen😊 eddig jól állok remélem nyerek😊

DummyBoy
Jó Reggelt ...

Superweapon rencer ... LanParty-kon, Generalsban megszoktuk (Bár én itt mindig csak töltelékjátékos voltam, hogy meglegyen a léccám ...) hogy nincs Superweapon ... egyedül China Nuke General (Asszem ...) építhette meg, de õ sem használta ... szvsz itt sem fog hiányozni ...

Gép ellen izgalmasabb lehet vele a game, mert ha elkészül, tud fordítani a játékon, de egymás erlen csak vita lenne szvsz ...

Handicap: Szerintem nagy ötlet ... kövezzetek meg, de én ismerem ugyan a CnC generáció minden tagját, de soha nem voltam nagy RTS fan ... Dune2-n kivül talán nem játszottam végig 1 stratégiai játékot sem ...

Nekem és a hozzám hasonlóknak jól jöhet ... fõleg hogy pl.: mekkora a különbség easy és medium között ... Easy ellen nincs értelme játszani, de medium meg eleinte nem kicsit eplicsázott ... Így legalább lehet finomítani a ellenség erején ...

Szóval nekem teccik ... bár nem használtam eddig 😊 Majd ha kijön a full, lehet kelleni fog 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a_n_d_r_e_w
jah, az elözö részeei, de sajnos ezt már nem ök készítették

One Vision. One Purpose.

tigeroo
sajna ez a rész már nem fog futni a gépemen, de azért örülök hogy az EA visszaszállt a földre😊 végre élõszereplõs videok, a generals hangulata kicsit visszalépés volt a red alert 2-höz képest...és végre folytatják a "tibériumos" sztorit is!
amúgy ehhez a gémhez van valami köze a westwood studios-nak?
jah