Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gép beállitása: brutal ,turtle,steamroller volt nálam hát hajrá 😄
#1951: szerintem meg tudtam volna csinálni azt a nagy védelmet mert pénz az volt rá...kérdés hogy el tudtam volna foglalni a timberium mezõt... de majd kiprobálom vmikor...😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Meg filinges is ,olyan gyorsan történek a dolgok ,hogy letörik az újad 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egyébként persze ,hogy elfoglalom sõt a második is egy darabig az enyém volt! ( lehet ezért hergelt be rám ,mert akkora offenzivát nyomott le ellenem hirtelen minden oldalról ,hogy csak néztem mivan? 😄
Pedig állandoan jött minden szir sz@ral.
Azt hittem elfogyott a pénze és mentem volna ütni egy nagyott rá (a bázisa körül se mutattott óriás sereget vagy valami?
Nemtudom ,hogy ez a legjobb gerrila után ai ilyen jó lenne ,hogy direkt akarta elhitettni velem ,hogy looser azt mégse..De inkább szerintem egy büdös csiter! 😄
amúgy te elfoglalod az egyik tibérium mezõt?? mert akkor könnyebb mert megoszlik a támadás a 2 bázisod közt...
Egyébként szereintem brutalon nemhagyná ,hogy ilyen atom biztos védelmed legyen ! Legalábis még turtle modba is támad rendesen mint a disznó egy 1 secet se hagyott nyugton..
(egy ilyen védelem ellen a Brutál Ai se tudott volna semmit se csinálni...)
tényleg valaki probálta már Brutál ellen?
One Vision. One Purpose.
Nemazért ,de egy büdös csiter a gép ennyire nem lehet köcsögösen szivatos 😄!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
én eddig 2x kaptam ki Normaltól...GDIvel voltm mind 2x... velük valahogy nem megy...
** most nem jut eszembe mi is pontosan...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Crysis motor...pontosan mit jelent?😊
minden maxon
Geforce 7600gt, 3700+ proci, 2bg ram....
C&C FPS Crysis motorral
Dixie Flatline, 23:00 - Játék: Érdekesség
(HW Insider) Andrew küldte nekünk ezt a delikát infómozsát, egyenest Kane szupertitkos NOD bázisáról. A Mediafeet nevû lap belsõ információi szerint az Electronic Arts Los Angeles-i (EALA) stúdiójában február 23-án tartott értekezleten tudatták az összes projekt vezetõvel, hogy a Crysis motor a közeljövõben bevonul az óriáskiadó kiaknázható technikai kelléktárába. Azaz vettek egy szép kövér licenszet a Crytek-tõl.
Egy szintén szupertitkos EALA alkalmazott szerint nagy valószínûséggel készülni fog egy C&C világban játszódó FPS a közeljövõben. Arról azonban egyelõre nem esett szó, hogy az óriásit bukott Renegade folytatásaként, netán egy teljesen új név alatt dobják majd piacra a Crysis motorjával hajtott lövöldözõs játékot. Mindenesetre az EA keresi a módját, hogyan tudná minél jobban kiaknázni a motor nyújtotta lehetõségeket a rendelkezésre álló brandekkel.
info: Hardwired
off vége!
Next PC upgrade: 2022

53 perc alatt...kb a 20 percet még elszórakoztam...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Most toltam végig a demót, de az állam még mindig nem találom 😊 végre érzem, érdemes volt gépet újítani ;D
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
dune2 nekem még korai volt sajnos
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Superweapon rencer ... LanParty-kon, Generalsban megszoktuk (Bár én itt mindig csak töltelékjátékos voltam, hogy meglegyen a léccám ...) hogy nincs Superweapon ... egyedül China Nuke General (Asszem ...) építhette meg, de õ sem használta ... szvsz itt sem fog hiányozni ...
Gép ellen izgalmasabb lehet vele a game, mert ha elkészül, tud fordítani a játékon, de egymás erlen csak vita lenne szvsz ...
Handicap: Szerintem nagy ötlet ... kövezzetek meg, de én ismerem ugyan a CnC generáció minden tagját, de soha nem voltam nagy RTS fan ... Dune2-n kivül talán nem játszottam végig 1 stratégiai játékot sem ...
Nekem és a hozzám hasonlóknak jól jöhet ... fõleg hogy pl.: mekkora a különbség easy és medium között ... Easy ellen nincs értelme játszani, de medium meg eleinte nem kicsit eplicsázott ... Így legalább lehet finomítani a ellenség erején ...
Szóval nekem teccik ... bár nem használtam eddig 😊 Majd ha kijön a full, lehet kelleni fog 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
amúgy ehhez a gémhez van valami köze a westwood studios-nak?