Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
One Vision. One Purpose.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nagyonnagy menet volt, többször majdnem elvéreztem... Elején beástam magam pár toronnyal meg házakba rakott katonával, közben persze elfoglaltam a két spike-ot, északon meg létrehoztam a kitolt refinery kolóniát, mellé gyorsan egy war factory, 3 harvester legyárt gyorsan.
Eközben a két bázist körbevettem soksok alap toronnyal (géppuskás, ágyús egyaránt), az 5 harvesterbõl meggazdagodtam, gyorsan felhúztam 4 repteret, 16 orcával folyamatosan baszogattam az õ 2. bázisát, de õ végig támadott tankokkal meg emberekkel, végeláthatatlan hullámokban, egyszer a bázisomra is betört, és lerombolt egy barakkot meg egy refinery-t.
Ekkor épült meg a Temple of NOD, a 16 orcát pánikszerûen küldtem rá, lerombolták sikeresen, de 16-ból csak 7db tért vissza a repterekre, azok is lezúzva (elég ütõs légvédelme volt).
A biztos földi és légi védelem kiépítése után (kb 10-12. percnél járunk) tech center, táposabb tornyok, Ion Cannon, és 5-5 mammut tank, aztán megint 5-5, így északról és délrõl egyszerre indultam, az orca-kkal pedig folyamatosan vontam el a figyelmét (már ha a gép figyelmét el lehet vonni, inkább csak az egységeit).
A 20. percben már teljesen szétromboltam a kezdõ bázisát, a délin még próbálkozott kitartóan (megépítette a Temple of Nod-ot másodszor), de a 20 mammut tankot, és az orcákat megelõzõ Ion cannon tisztogatása meghozta az eredményt 😊))))
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
One Vision. One Purpose.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hard nod ellen nyomtam, az elso 20percig csak a vedekezesen voltam, de azon nagyon. nyomult rendesen mindenfele szarral, epuletekbe belebujtatta a katonait, aztan mikor felelte minden forrasat az en bazisomnal levo timberium mezo melle kezdte epitgetni a refineryket, mondom mivan <#fejvakaras>#fejvakaras> nemigazan tunt fel neki, hogy allandoan lelovom, de amikor a temple of nodot felhuzta ugyanoda a refinery melle csak igy lestem <#conf>#conf>
szal 20perc utan fordult a kocka, kovetkezo 10perc alatt vegeztem is vele =)
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Amúgy ez azért ilyen, mert rengeteg erõforrást felemésztene az árnyékok pontos, élsimított leképezése.
Gondolj csak abba bele, hogy van 15 tank a csatatéren, még 8 szakasz katonával. Folyamatos a mozgás, minden egyes idõpillanatban külön számítgatni, élsimítani kell minden árnyékot is, hát ha még a kamera is mozog.
Ez rendkívül visszavenné a teljesítményt, ami fõleg multiban mutatkozna meg.
Amit én nagyon dícsérek a játékban, hogy a grafikai gyönyörökön kívül úgy vissza lehet venni a teljesítményt, hogy gyengébb gépeken is csodálatosan fusson.
Amúgy a játék nekem is le szokott állni out of memory üzenettel, 1 GB ramom van, 2 GB virtuális memóriával, a kártya meg X1600PRO 512 MB.
Ez csak akkor fordul elõ, ha feltolok minden maxra. Gondolom még javítanak a teljes változatban a memória (felszabadítás) kezelésen.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Masnak is szokott kilepni a jatek out of memory uzenettel?
Mit tegyek?
a konfigom 3ghz pentium proci, Asus alaplap, X1300 ATI 256mb, 1 giga memoria
(most nálam is pixeles volt az árnyék...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
One Vision. One Purpose.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Gondolkodtam én is egy win98 feltételén, de XP alatt fut: Red Alert 2, TS, C&C is. Red Alert-el van nekem bajom, az elsõ résszel, mert az csak a DOS-os módban hajlandó elindulni, de úgy nem olyan szép, mint a magasabb felbontásban.
Az XP-hez külön megcsinálták ezt, vagy mûködnie kellene a patch-csel normálisan Xp alatt is ?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Eh nem is kell ez a gagyi játék inkább maradok az aknakeresõnél.
Pattogás OFF
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mellesleg elfelejtettem bekapcsolni AA-t és AF-et a driverben ... mikor bekapcsoltam még pixelesebb lett ... de pl: teljes Zoom esetén abszolut nem az ... nem lehet hogy azér pixeles, hugy ha nem zoomolsz rá ezerrel, ne fogja vissza a gépeket?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem egészen ide vág, de mégis adok egy linket, hátha vkinek örömet szerzek ezzel: C&C95 Star Wars mod
Ahogy a neve is mutatja, ez egy total conversation c&c: tiberium dawn alá.
FÉLIG-OFF: Tiberium Sun-al elég jól haladtam, már majdnem végeztem a GDI és a NOD oldallal is. Amint végzek, már indulhat is a Red Alert 2 😊
ON: Ne veszekedjetek holmi árnyékok miatt!
a skirmist nem lehet menteni, vagy csak én nem tom?
más tud menteni?
\\__/) (O.o) ( } { )
Én csak megjegyeztem hogy pixeles az árnyék...
Nem kell rögtön pattogni!!!