6739
Command & Conquer III
-
do2 #3061 a videok alá belehet kapcsolni vhol a feliratot ? ha igen melyik menüpont alatt van ? -
a hangok egy részét nem hallom középről 5.1ben, csak 4.1re állítva. WoWban ugyanez a hardware acceleration miatt volt, de itt menüből nem kapcsolható ki, ahogy néztem. valakinek ha van ötlete, hogy lehetne kikapcsolni, ossza meg, thx. -
Ezt honnan tudod, hogy fent lesz? Valami biztos forrás? -
TomDantes #3058 aha, a demoban igen, és le is fagyot a játék.
de még a teljeset nem próbáltam. -
Most kérdeztem a cdgalaxist azt mondták jó esetben 30.-a :-( -
Hehe, most tesztelem a demót, és mit látok, a GDI-os csajszi nem más, mint Dr. Cameron a Dr. House-ból :) Nyamm
-
Mind1 már. Akkor majd vki írja meg, h elég e a +magyar file-t bemásolni? Kty -
Bandeeka #3054 Sziasztok!
Másnál is elöjött az a hiba, hogy a videok alatt elöbb van a hang? Csak ugy tátoknak az emberek. Ha tud vki vmi megoldást elölre is köszönöm. További jo játékot. -
A Kane Edition féle werkfilmet hol lehet megtalálni? :S -
Ne tőltsétek nemsokára fent lesz a MAGYAR változat is !!!! -
Ez ami most terjeng a neten ez vmi amerikai téma? -
Jó az azért. Egészen más fílingje lesz tőle a játéknak. (ha magyar hangja lenne arról nem is beszélve:-)) -
kisviku #3049 Szerintem nem igazán kell a magyar verzió.Eddig sem volt,mégis megértettük.Aki nem tud angolul, az is. -
mivel még nincs magyar verzió, ezért szerintem senki sem tudja. :)
Viszont amennyiben a Kane nem tartalmaz majd plussz szövegrészeket (miért is tartalmazna?) akkor minden probléma nélkül -
Azt tudja valaki, hogy a sima verzióból ki lehet szedni a magyar feliratot tartalmazó fájlt, akkor át lehet állítani a kane editionhoz azt, vagy szopoda az egész, és a sima verziót kell feltenni? -
Newfronter #3046 A sima verzióban lesz magyar felirat. -
hát ha most még nem, az elsö patchben már valószínü, mert megígérték. az meg a hivatalos megjelenés napján kell hogy jöjjön, azaz holnap
nem akarok túl szigorúnak tünni, de a következö stalker vs TDU commenteket törölni fogom, szóval légyszi mindenki maradjon a témánál, köszönöm :) -
Bagoly81 #3044 nemarrolvolt szó hogy lesz hozzá magyar felirat?:) ami most a neten terjeng azon nincs, vagy ha igen valaki elárulhatná hogyan aktiváljam. -
Igen zsir képek. Köszi
Nekem még mindig nincs meg
-
viizo #3042 valaki árulja már el, lehet kapcsolni alternate mouse key-t? a demóban roppantul zavart hogy nem lehetett :///
asszem hagyon rosszul fog nálam indítani a játék, ha elcseszik az irányítást, a demót is emiatt hanyagoltam, annyira zavart. -
EAX/DS3D kikapcsolása? (Vistában nincs DS3D támogatás, csak X-fi-al lehet megszólaltatni, ALchemyvel). -
Bagoly81 #3040 hogy lesz ehhez magyar felirat? -
Gabrielle #3039 Hali.
Leírnék néhány tapasztalatot a tegnapi multival kapcsolatban (hamachi jól mükszik, ha érdkel valakit mit-hogy akkor privibe lehet írni).
Nos amit irogattunk az kezd tény lenni, vagyis a scrinek kicsit táposabbak a többinél, de annyira nem sokkal. Tegnap le kellett tolnunk pár partyt mire rájöttünk hogy hogyan kell ellenük védekezni.
A gép taktikája is elég egyszerű... végülis olyasmivel fog támadni és aszerint építkazik amivel kapcsolatban kevesebb a védelmed. Iagzából nem mondok taktikát, mert sokféle van... mindenkinek ki kell tapasztalni hogy neki hogy a jobb.
Akadt néhány bug nagy ritkán, de ezek eddig 1x fordúltak elő itt ott (pl.: 10 harwester 1 refineribe beragadva, a többi nem ilyen, ez volt a legdurvább :), ezek nem zavaróak max akkor :).
A pályák nem valami nagyszámok, szerintem lehettek volna kicsit változatosabbak is, de úgy is a másik darálásával vagy elfoglalva.
Grafikailah nincs hiba, szerintem nagyon szép.
A beépített microfonos kommunikáció nem igazán akart működni, de lehet csak mi vagyunk bénák...
Nem tom... nagyon többet nem tudok írni. Próbáljátok ki , mert egyébként nagyon élvezetes, de inkább király cool és ilyesmi :). Tegnap elég sokáig nyomtuk, még ma reggel is lezavartunk egy meccsett.
Ma este is lesz party, aki akar az jelentkezzen beatz-nál (én csak későn érek haza).
De lehet itt is beröffentem és akkor 2-4 óra fele is játchatnánk (ennél nálam jelentkezni).
-
Árnyvadász #3038 Megszületett: gamespot review -
werpelethy #3037 P4 3.2 , 1 Gb ram , 7800GS -el mindent fullra állítva , 1024X768 -ban
szépen fut -
raymond01 #3036 ja én sem találok sehol rajta extrát!
csak a game semmi video stb!? -
Newfronter #3035 Kane Edition:
- 5 multiplayer pálya és 3 egyedi egység kinézet
- DVD ( készítési munkálatok és kihagyott jelenetek )
- Háttérképek -
Mellesleg érdekes hogy annak ellenére hogy duplaDVD-s, egész gyorsan feltelepítette a gamet... Volt hogy ennél sokkal lassabban telepített egy 1 DVD-s játékot a gépem... -
Mondjuk sztem annyira nem vészes. Tehát annyira nagyon nem feltűnőek a pixelek, szal lehet hogy javítottak rajta. Bár sztem csak bedumálom magamnak :D
Mellesleg mitől Kane edition a Kane edition? Mert nem nagyon láttam semmilyen kiemelkedő extrát... Térképszerkesztő, vagy vmi jól esett volna pl. -- -
Nekem Ultra Highon is elég poxelesek továbbra is... Ezért is kapcsolom ki inkább... -
maniac001 #3031 Na még egyszer....
Kijavították a pixeles árnyékokat a fullban? Vagy ugyanolyan mint a demóban? -
Nnnna ... jó lesz ez ... csak szar a hang :(
Vista alatt szépen menne, de sajna egyszerűen elhallgatnak a hangok ... így azért elég szar játszani ... de a Scrin az finom :)
Hangra valami ötlet? -
en most megyek aludni -
Most alszik, vagy játszik mindenki? :D -
nah jol kimultiztuk egymast gabrielle-el most, a scrinek eszmeletlenul erosek tundak lenni meg mindig =D szervezunk delutanra/estere egy/tobb =)) 4v4 csatat akit erdekelne a dolog, az irjon nekem egy privit -
Kindred Blades #3026 Khm. A S.T.A.L.K.E.R. minden jó tulajdonsága ellenére, a temérdek hibát elnézve se nyitott új korszakot, nem bontott formát, csak egy hibridnek szánt játékocska lett(, amíg el nem készült :P ).
A Command and Conquer III: Tiberium Wars sem bontott formát, pontosan az lett, aminek vártuk (legalábbis én, meg még jópáran).
Tudom, hogy nem jó példával járok elő, de könyörgök, ez a topic ne ennek a két játéknak az összehasonlításáról szóljon már, arról meg aztán végképp ne, hogy egymást cseszegeti a két rajongótábor, mert ennek körülbelül annyi haszna és értelme van, mint arról folytatni vitát, hogy a nyúlszőrkalap és a krokodilbőr cipő közül melyik a jobb hátizsák.
A játék egyébként nálam megütötte a mércét, egy kicsit bevallom, féltem is, hogy valami nagyon újat kapok a kezembe, mert bevallom, azt nem akartam. Nem egy új játékot akartam, hanem a régiek folytatását, és -szerintem- ezt kézhez is kaptam, így veszem a telefont, beteget jelentek, és ezentúl csak pizzát és lepényhalat vagyok hajlandó enni, mert az befér az ajtó alatt...
Michael Ironside felbukkanásának meg külön örültem, biztos vannak még, akik emlékeznek a hangalámondásos filmek fénykorára, amikor is mindig ő volt "a gonosz" :).
Bandeeka, ilyen probléma nálam előfordult más játéknál, valamivel (nem feltűnően) le van lassulva a kép, a hang pedig rendes sebességgel fut. Egy codec pack csere orvosolta, nem biztos, hogy beválik, de egy próbát megér.
Végszó:
You can't kill the messiah. -
stalker motor annyira szar hogy nem éri meg játszani vele. én például tudom az aids ellenszerét csak senki sem kíváncsi rám... -
Bandeeka #3024 Sziasztok!
Másnál is elöjött az a hiba, hogy a videok alatt elöbb van a hang? Csak ugy tátoknak az emberek. Ha tud vki vmi megoldást elölre is köszönöm. További jo játékot. -
jobban megy mint a demo nekem, ugyanazon a grafbeallitasokkal szal telleg jo lett -
scrin pwn =) gyorsan ki kell talalnom valamit ellenuk =D