Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem minimum grafra optimalizálták, és nem arra csinálták a grafikát sem.
a_n_d_r_e_w
Kb. ugyanaz a AI színvonal ami a CC1-ben
esetleg próbálj ki más AI módokat is...

Egység balance semmi, gyártod a nagyobbat-drágábbat és kész
próbáld ki ezt nodnál, úgyse fog menni

Gyárt, küld, harcol, újragyárt, küld, harcol.
mondjuk általában ez a lényege a stratégiai játékoknak 😉
de viccet félretéve ott cseszték el, hogy egyszerüen túl sok eröforrást adtak az ember kezébe és nem kell gondolkodjon, ebben egyetértünk

Átvezetõvideók semmilyenek, bár technikailag viszonylag jól meg vannak csinálva, többé kevésbé ismert B kategóriás színészekkel
A GDI videók sajnos igen gyengék és hangulattalanok, a Nod videók viszont rendkívül jól néznek ki a trailerek alapján, azt mondom várjuk meg
Az EA hülyesége, hogy miért pont ilyen demót adott ki....

Engem sokkal inkább zavar a zene. Az hogy nincs. Valami kis zaj van a háttérben, de nem nevezném zenének. Hol van az összes C&C-re jellemzö, fantasztikus zenevilág?
na de ezt is megoldom majd, egy winamp kell hozzá 😊

One Vision. One Purpose.

hát, megnéztem a demót, ritka nagy fos ez a cucc.. Kb. ugyanaz a AI színvonal ami a CC1-ben, majd mindent nekem kell állítgatni + csicsa grafika. Egység balance semmi, gyártod a nagyobbat-drágábbat és kész. Taktika, stratégia nulla. Gyárt, küld, harcol, újragyárt, küld, harcol.

Átvezetõvideók semmilyenek, bár technikailag viszonylag jól meg vannak csinálva, többé kevésbé ismert B kategóriás színészekkel. Nem is ez a baj. Ettõl 1996-ban hanyattvágódott az ember. Ma nem.

Összességében szerintem a CCs srácok nem vették észre milyen évet is írnak. Klasszikus, mondhatni ortodox RTS, annak tényleg nagyon is jó lehet meg szórakoztató, lehet h csak én nõttem ki ebbõl a mûfajból.

a_n_d_r_e_w
na ezt nem értettem soha. ha kijön egy új játék (nem ez), ami nem fut jól nálam, akkor nekiesek lebutítani. nade mire leszedem a grafikát, hogy jól fusson, addigra már úgy néz ki mint egy 7 évvel ezelötti cucc, és még akkor sem fut rendesen. Csak ott a gond, hogyha egy valóban 7 évvel ezelötti cuccot használok, az hasít, és képes 1000-en felüli framerate-t is produkálni :S

One Vision. One Purpose.

Tuvok
Épp veszem észre, hogy már olyan is van .

+ a Spam Topic 86 üzenettel! <#gonosz1>
Tuvok
Command & Conquer III
(250 új üzenet)
<#guluszem1>

így van, písz 😉

mindenki nyomuljon a játékkal sokat, helyettem is 😉

sajnos nekem nem elég a jelenlegi vasam ahhoz hogy megfelelõ szépségben futtassam ezt a gyöngyszemet, és nem akarom alábbadni egy max részletességnél 😊

egyébként az engine valóban egészen jól optimalizált, de pl. míg nekem max felbontáson max részletességgel a Generals sebességét igencsak vissza kell fognom a menüben mert rettenetesen gyors lenne, addig ennél
úgy sikerült aránylag élvezhetõ sebességet kicsikarnom, hogy jóval csúnyább mint a generals. 😞
A lényegen nem változtat...

Nem mellesleg nekem tök nyolc hol olvasom a témában a hozzászólásokat elköltözhet a holdra is a topic úgyis olvasni fogom! <#papakacsint>

Pííísz!
ezzazz, mondd meg keményen 😉

aztán mutass még egy játéktopikot amiben mindenki belinkelgeti az összes játékképet, hogy épp mit mûvelt...

neked is gratula.

a_n_d_r_e_w
jah, aztán minenki meccsel és majd lehal ez, megy tovább a spamtopic 😊

One Vision. One Purpose.

Ha megjelenik a game akkor kb ugyanúgy újraindul

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Mert a játékról semmi új fejlemény... A meccsekrõl beszélgetünk...

Kihalt a topig köszönhetõen annak hogy 1-2 ember nem bírt elviselni pár képet... Gratula! <#worship><#taps>
LegionarR
Tényleg marha jól néz ki sztem is a spam topik... De nehogy már a fõ topik maradjon ilyen semleges kinézetû, ha már a másik ilyen... Tudom a fórumban a fórum a lényeg, de azért mégis jobb ha "csicsás" egy kicsit 😊

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

A scrin "bug" kijavítva 😊

a_n_d_r_e_w
szerintem ne, te topicod 😊
de nem biztos hogy ennek a "hivatalos - jajj de komolyak vagyunk ide ne spammeljetek" topicnak jót tenne 😊

One Vision. One Purpose.

nekem tetszik, olyan tibérium fíling 😉
túl csicsás? hátteret kivegyem?

a_n_d_r_e_w
szvsz kicsit túl csicsás, de ide is jó lenne valami optikai tuning, visszafogottab zöldes-fekete háttér, ilyesmi

One Vision. One Purpose.

amúgy ha Kampányt akarok kezdeni akkor miért dob ki a Demo?

Nekem jobbanak tûnik a szpem topik <#fejvakaras>

Nem lehet vhogy megcserélni? Az tetszetõsebb

a_n_d_r_e_w
jah mehetnek a visszajátszás mentések is mosmár a spam tápigba

One Vision. One Purpose.

berlinboy6329
Ejj a spam topik milyen igényes!CSerélni kéne.Ide azt ezt meg oda.Mégiscsak 1 Spam topik.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

fsgh
váó😊 jó😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Be lett rakva a Banner alá 😊

a_n_d_r_e_w
visszajátszás megnézése:

parancsikonnál a target mezöbe -spectatort írni a végére
pl:
"C:\Program Files\Electronic Arts\Command & Conquer 3 Tiberium Wars Demo\CNC3Demo.exe" -spectator

és még lehet kommentálni is, meg rajzolgatni is 😄DD

One Vision. One Purpose.

Régebben mintha 23-at is láttam volna na mind1.
jaja sztem is mondani kell

a_n_d_r_e_w
eddig is 26 volt a legkorábbi :S

One Vision. One Purpose.

BiG G
jóaz, készüljön el, jöjjön ki, már spórolgatom a pénzem rá, ez megéri😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

LegionarR
Eleddig hanyadikai volt a legkorábbi?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Változott kicsit a release dátuma.
Sajnos most 26.-a a legkorábbi dátum.
a_n_d_r_e_w
De akkor forszírozd hogy rakják be banner alá, mert így gyorsan elveszik a sok comment között 😊

One Vision. One Purpose.

Truck Driver001
De beteg!😄D
Mennyit letett már..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ColdFire
faqbye

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mi a kulonbseg a kane edition es a sima tiberium wars kozott?
én sem szeretem erre kis és védhetetlen pályára :S

Kipróbáltam a Hard után a Brutál Steamrollert. Na ott már látszik, hogy a gép csal. Mert mire nekem kész vagy egy Surviver, egy Power, és egy Barack meg épül a Tibérium feldolgozóm(ennek most nem jut eszembe a neve 😄) és már van két gépágyús tornyom és néhány katonát is elhelyeztem az épületekben. és már kezdenék terjeszkedni valamelyik oldalsó lelõhelyre már legalább 3 ütemben támad tankokkal. Na most ez eddig kb. 5-6 perc és szerintem ez már csalás. Ilyen ütemben nem lehet fejlõdni csak, ha kihasználja a gép hogy több dolgot csinál egyszerre pl. több épület, ami lehetséges, csak nem ilyen ütemben.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

a_n_d_r_e_w
ááá, az ocsmány dolgokat produkál, nem is szeressem

mikor azt hiszem kemény vagyok, és tartom az egyik frontot megjelenik a másikon vagy egy tucat tankkal....

One Vision. One Purpose.

nálam a brutal produkált hasonlót 😊

a_n_d_r_e_w
jah, csak neki voltak mamuszai 😊
néztem is kerek szemekkel 😊

de érdekes hogy azóta egyszer sem reprodukálta 😞

One Vision. One Purpose.

fsgh
valami hasnlót nyomott ellened mint ez #2159 a gép mulétkor nem?😊 csak te a Noddal voltál...amúgy Hard Gurillán nem jött ennyi ellenfél mint Normál Steamrolleren

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az árnyékfikázás engem sem zavart (mivel én fikáztam) de más vkit igen ( be is szólt nekem)

a képek meg már zavartak 😊

a_n_d_r_e_w
szvsz fölösleges 😊
árnyékfikázás nem nagyon zavart senkit szerintem, csak egy-két hangadót és böven elfér itt, a "pistike versus random AI" naponta 10x, 5 grafikonnal mellékelve viszont tényleg gáz volt 😊

One Vision. One Purpose.

Tessék veszekedések elkerülése végett 😊

Itt fikázhatjuk az árnyékot és lehet screenshotokat is berakni senki nem töröl semmit 😊 és nem is haragszik meg...

De akkor pls innen a you vs AI meccsek eredményeit mellõzzük! THX

-=C&C3 Spam tápig=-

Itt a sajátba minden jöhet ami c&c 😊

sztem ez csak bug

ColdFire
az teccik, ha megsérûl vmim, és ráadom a javítást, utánna egyfolytába javítja, még akkor is ha kész van, akkor is ha támadják ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

fsgh
Medium Steamroller ellen most nyomom...jó nagy támadásokat indítanak😄D (Gdivl vok...)

ne egymással foglalkozzatok már!
a sok kép meg tényleg idegesítõ. szúrjon be egyet hozzászólásonként és ne naponta hétszer.