6739
Command & Conquer III
-
#3101 Ugy fagy le hogy a windows nem cssak a játék de annyira hogy a windowst nem tudom visszahozni!
Van egér meg tálca de semmi más... -
#3100 El sem indul... -
#3099 readmeböl:
(találtam magyart is, de hemzseg a félrefordításoktól és a félreütésektöl)
szóval:
parancssori paraméterek:
-xres (Forces the game to a specific horizontal resolution)
-yres (Forces the game to a specific vertical resolution)
(nem is tudom kivel beszéltük, hogy hiányoljuk az 1360x768-as felbontást, kíváncsi vagyok ezzel el lehet-e érni)
(nem
-
#3098 1.1 patch, akinek van rá lehetösége, próbálja ki mire jó :) -
SirArcheer #3097 Nagyon jó játék. Nekem sem akad a videó. Tényleg megéri a pénzét. -
#3096 a legtobb palya szimmetrikus igen -
#3095 Próbálta már vki a Scrineket skirmish-ben?
Még mindig szimmetrikusak a pályák skirmishben? -
TomDantes #3094 Hogy fagy le?
Nálam a demo általában max öt perc után az egész gépet lefagyasztotta, a monitor elsötétült és csak a reset segített.
-
CyrSyS #3093 74 ember? Naneeeee :(((( -
Szeszmester #3092 74 -
Szeszmester #3091 Nem -
Papacsek #3090 Másnak is akad a videó? Lassabb a kép a hangnál. mit csináljak?? -
#3089 na végre én is kipróbálhattam, eddig naaggyon bejön a full :))
angol feliratot nem lehet valahogy bekapcsolni? ha már magyar felirat lesz hozzá, akkor elvileg angol is kell hogy legyen nem? -
Árnyvadász #3088 Igen. Gamespot-ra lehet adni. Szóval mindenképpen jó előjel. -
Árnyvadász #3087 Olvastam róla a GS-ben tetszett, de nem próbáltam ki, pedig demó is rajta volt a DVD-n. Aztán tettem egy szokásos Media Markt körütat és annyira megtetszett az igényes csomagolás, hogy megvettem. Aztán nem csalatkoztam, mert a belső tartalom is hozta a nívót. A szofvter pedig szintén. Nem bántam meg, szóval ha lehet mondani tényleg kicsit C&C pótlónak indult a dolog (ráéreztél), de végül is bejött és mire meglesz a TW, addigra be is fejezem. Amúgy ajánlom azoknak akiket érdekel egy alternatív 2vh-s C&C: Generals klón, szuperfegyverekkel jó grafikával és üdítő játékélménnyel. -
#3086 Szép osztályzatokat kapott! -
CyrSyS #3085 Maximális Populáció szám? -
#3084 Nem dob ki!
Na!
Csak lefagy a játék!
először az nvidia 100as sorozatu driverére fogtam a hibát,
de aztán a 97.95-tek is lefagyott, bár azzal csak egyszer!
Hozzáteszem semmilyen más játéknálnem fagy le! -
CyrSyS #3083 örülök neki ! -
Sampras #3082 Majd ha meglesz sokaknak eredetiben lehetne neten nyomulni. Remelem majd lesznek szervezve partik. :-) -
#3081 A War Frontot a C&C 3 utáni vagyakozás közben kialakult stresszhelyzetben vetted meg?
Mondjuk jó game az is, de a második világháborús szerkezetek látványa valahogy nem kárpótolja a tiberiummal fertőzött városok lehangoló képét :D -
Antrax #3080 jó az ai több féle viselkedés típus is van -
Antrax #3079 Tiberium Riparius :) (+1 kis brusholás) -
CyrSyS #3078 Sziasztok! Olvastam a tapasztalatokat róla de senki nem említette hogy milyen az AI-ja! Az nekem egy ilyen játéknál nagyon számít. A Red Alert 2-nek pocsék volt azt tudom. Generals meg nem tetszett. Ez viszont grafikailag is fejledt, megnézem.... Ahogy elnéztem milyen gépeken hogy fut nekem sem lesz probléma vele. De az AI-ról írhatnátok mert ha ratyi akkor nem kell. Eddig AI-ba a Civilization IV amire azt mondtam hogy na ott már van AI. -
Árnyvadász #3077 Háttájbérián :) -
#3076 Nem tecccccik? :) -
#3075 MIJAZISTEN EZ A HATTE'R?:DDD -
Árnyvadász #3074 Én is megveszem, de LegionarR kollegához hasonlóan, csak jövőhéten, és ugyanazon okból kifolyólag :) Ha nem ruháztam volna be a War Front-ra, akkor már a héten meglehetne, de hát az élet nem mindig alakul úgy ahogy szeretnénk :) -
Antrax #3073 kidob+lefagy=?
?=ki***+**fagy=kifagy -
#3072 Függ attól hogy mennyibe kerül!
Mert engem is érdekelne...
sajna a warez verzió nálam 2 pályánként kifagy! -
#3071 Te tényleg őrült vagy... Megveszed pénteken? Hát én nem veszem meg... Nem vagyok olyan őrült, hogy megvegyem eredetiben pénteken, ha már megszereztem... ...más módon...
Én jövő héten veszem meg :D Akkor jön a fizum... Eredetileg teljesen másra akartam költeni, de már látom megéri a pénzét... -
Antrax #3070 A stalker csak népszerűbb játék :S
1. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
2. Command & Conquer III
3. -{>=Trax ToPeek<=}-
4. Test Drive Unlimited
5. SilkRoad Online
6. C&C3 SPAM Topik
7. World of Warcraft
8. '80 as évek zenéi
9. Bogyóka & Társai
10. Partyarcok
11. PlayStation3
12. Szubjektíven: PlayStation 3
13. Fekete tesvérem topikja -.-
14.
15. XBOX360
16. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
17. Battlefield 2
18. Mogyis topik
19. Titan Quest
20. Tibia -
#3069 ki lesz még olyan örült rajtam kívűl hogy pénteken megveszi eredetiben??
(ja és tudtok olyan boltot ajánlani ahol 30.-án már tuti lesz?) -
#3068 ??? :-) -
#3067 Én egy dolgot hiányoltam a játékból. A bonyolultabb útkijelölést (amikor egymás után több uticélt jelölsz ki egy egységnek, csapatnak, amin szépen végig is megy (pl. mint a Supreme Commanderben)... És nicsak, meg is találtam :D
Aki nem jött volna rá (csak rájött már vki rajtam kívül) az ALT-al lehet ilyen parancsokat kiadni... -
#3066 Hamachi! -
#3065 Oszt hogy? :-) -
#3064 Igen, ez érdekes úgy néz ki, hogy mégsem 30.-án kerül a boltok polcaira nálunk sem :). -
Sampras #3063 Hali!
Kérdezd az 576-osokat, nekem mar holnap kuldik, ma delelott hivtak fel. -
Gabrielle #3062 Még egy óra és kezdjük a játékot :). Jelenleg gyakorlunk kicsit, aki akar jöjjön, az kb 5 perc múlva kezdődik ^^