6739
Command & Conquer III
-
Gabrielle #3021 Nuh toltunk egy kis multit, hát ez az idegen népség elég powerfull... nagyon aláz... viszont a hálozat kira, nincs csúszás, semmi gond. -
maniac001 #3020 Kijavították a pixeles árnyékokat a fullban? Vagy ugyanolyan mint a demóban? -
#3019 Valami info, hogy miben más a gém, ha egyáltalán van változás a demohoz képest! Persze olyanra gondolok ami már egyből kitűnik :). -
Micsu #3018 eddig vaddisznó a gém -
#3017 gepet skirmishben nem nehez leverni, par katona h a rushjat megfogd, fasttech to vehicles, gg-.- -
#3016 A64 3000+, 7600 GT, 2G ram
1280*1024, minden beállítás high, élsimítás a legkisebb, nagyon jól fut, és szép is a játék.
egyenlőre pár perc alatt ennyi jött le, majd írok-.- -
#3015 Nekem továbbra is kifagy :( -
#3014 Lehet a játékot ablakban futtatni? :S -
#3013 Köszönöm szépen, közbe találtam a torrenten is :D:D:D
Én béna... Tényleg köszi azért. -
#3012 A fent látható spam-warez topic 417-es hozzászólásában találsz linket crackhez. -
#3010 A full verzsönben is szimmetrikusak a skirmish mapok? -
#3009 azért nem tűnik nagy durranásnak mert nagyon reklámozták meg screenshotokat adtak ki!
Szerintem ez egy játék élvezeti értékéből semmit sem von le/ad hozzá. Én a Stalkert sosem ismertem, nem vártam, nem tudtam mi az, csak megtetszett, kipróbáltam, de negyedóra után meg is untam. -
Newfronter #3008 NA most jöttem egy skirmishből, és van zene benne, de 1 pályán 1 fajta zene van csak. Amúgy egy 4 fős pályáról harcoltam, és ez egy eléggé tiberium gazdag pálya volt, itt nem volt gondom a tibcsivel, mert az egész pálya szinte tele volt vele. :D Vannak ilyen tiberium mezők, és oda vihetsz sok harvestert, nem agyon fogy ki. -
Dénes é #3007 nah elég lesz emberek ez már eléggé OFF/spam/flém kinek melyik úgyhogy legyen vége már -
Thanatos #3005 új korszakot??? izé miben is? :D -
Balinthun #3004 azért azért! a stalker elmondom neked új korszakot nyitott az fps-ek világában! azért nem tűnik nagy durranásnak mert nagyon reklámozták meg screenshotokat adtak ki! de te tudod ízlések és pofonok! de szerintem a stalker is megér egy misét a c&c3-ról nem is beszélve! -
Darth Razor #3003 A teljes game tartalmaz új egységeket, vagy azok vannak "csak" mint a demóban? -
#3002 Ez engem is érdekelne, hogy van-e hozzá normális soundtrack mint a Klepácski korszakban volt, vagy csak akkor amikor akció van ahogy a demóban is volt. -
Skyline #3001 Hjoh nemakarok tovább offolni,csak azt ne felejtsd el hogy a tdu egy átirat boxon nem bugzik,crc-vel meg nem hasonlítgatnám mert teljesen más a téma..:)
De ízlések és pofonok...Most mindenesetre húzok kipróbálni ezt mee ezt is régvártam:) -
#3000 zene van a game közben amúgy?
[tek] -
nyx #2999 ezt a gyökeret tényleg törölni lehete az összes topikot telefossa ezzel az iwiwes szeméttel, na hol a modi???
ja játszik a cnc vel :D -
nyx #2998 lehet, nem toltam a tdut kormányról, de valahogy az az egész gém, nem tudott olyan jó lenni, mint amilyet egy bemutatóvideó csinál neki, a cnc-t legalább nem reklámozták agyon öt év alatt, ez nagyon feltolta az elvárt szintet, ehhez képest azét bugzik az a progi rendesen olvas át egy kicsit
a generals max 3 éve volt szerintem, de mind1 mondom gameplay! ennyi -
#2997 köszi -
#2996 Éppen telespammeli az sg-t. -
#2995 ha kitörli a hg, ugyanúgy tud spamelni, szal bant neki -
#2994 Vicces, azt mondja nem fogom hirdetni, és te most mit csinálsz éppen?:D -
Skyline #2993 Azért a TDU rettenetes irányíthatóságába belekötnék igencsak...Nem billről kell tolni...:)
A Stalker meg nem az 5 év miatt mehet a picsbe hanem a fejlesztőket siettető,felülbíráló kiadó miat...
Amúgy 5 év...Mikor is volt az uccsó C&C rész? (nem red alert...) ;) -
#2992 Milyen jó hogy van házigazda aki mindjárt kimoderálja ^^
Valaki már tolta multiban? -
Dénes é #2991 -
#2989 nem hát, gondolom itt sem lesz scrin kampány:) milyen lenne a videókban, alienek dumálnának hozzád:D -
#2988 Miről beszélsz? Yurival nem lehetett kampányt indítani. :) -
valaminick #2987 Aha okés köszi:) -
#2986 gondolom mint red alertben yuri ... -
Antrax #2985 ha végigviszitek akkor lesz választható a scrin (úgy tudom) -
nyx #2984 inkább az a furcsa, hogy a kampányban nem lehet scrinnel kezdeni, csak nod, gdi -
valaminick #2983 Hali a Scrin -el csak a multiba lehet menni? mert ugye az elején nem lehet választani.. -
nyx #2982 ne aggódja nehézség miatt, a z első kettő csak ujjgyakorlat a 3-tól már lehet pályánként nyomni a nehézséget -
nyx #2981 NA EZ IGEN!
ezt nevezem játéknak, a TDU szar irányíthatósága miatt, a SC a rettenetes gépigény miatt, a stalker meg az 5 év miatt mehet a csába. Ez játék, hihetetlen, hogy meg lehet valamit írni ennyire jól is nem szaggat, nem akad, 1280*1024 4100+ proc, 7600Gt, 1G ram mindig 30fps,
gyorsan tölt, gyorsan ment, k*rva szépen néz ki, és végre megvan az ami nagyon hiányzik a fentiekből: amit úgy hívnak: GAMEPLAY
überalles a játék, pörgős, atom nagggyon durva!
áhh, kész megyek is vissza nyomom még -
#2980 Valaki esetleg leírhatná, hogy az ő gépén hogy fut, stb... sokakat érdekelne szvsz
-
#2979 na vége is a ZHmnak, innentől a Tiberium Wars-é az este
Rengeteg koment gyűlt össze du óta, végül ki lett a hg? A_N_D_R_E_W?