Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2081-es számú hozzászólás
versenyt? :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

nem értem én ezt a versenyt. hogyan bizonyítom, hogy megvertem?
Kontrakcio
Hard fokozaton melyik a legdurvább kiválasztott alkategória, beállítás?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
Ha majd Neten toljátok majd szoljatoki mert ott a helyem 😄 alig várom azt h legyen a TOTTÁLIS háboru a pálya teljes részén 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
jah 😊, persze támadott de nem nagyon izzasztott meg... az eleje az kõ durva volt mikor probálta bevenni a szigetet 😊 ott volt minden 😄 szerentsére addigra erösebb volt a védelem mint az elején, szal 20 min ig vagy 15ösével támadott a skorpiókkal,láthatatlan tankokkal stbstb... de utánna mint ha érezte volna h reménytlelen 😄D de sajnálom, azt hittem hardon kapok mint állat és elkeni a számat... 😞 majd Brutal ballance-n 😄

Kontrakcio
és a statisztika:

Mint látjátok nagyon nem fogott ki rajtam 😄

ColdFire
megkímélt <#ravasz1>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

de csak 1v1-ben (azért nem jó így játszani mert ha begubúzol akkor a többiek eljátszogatnak nélküled is) te meg lemaradsz frag ügyeb (killed units) és én a végén szeretek összesített elsõ lenni 😊

Kontrakcio
akkor egy startégiát folytatunk 😄 most ugy átsöpörtem a hard ballance NOD-on mint a pinty, az elején nagyon durván támadott... 1et nem értek, én csak az 1ik tiberszigetet foglaltam el ezért igazságosan jutott 2-2 tiberbánya, erre ö kajak leáll a támadással 20 min után :S Miért!!?

ColdFire
nem omg <#idiota><#idiota><#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Muki100
hamachi és menni fog az

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

berlinboy6329
Multit meg lehet majd oldani a full gameben?Ki kéne egyszer próbálnom stratégiai játékot multiban.ASE,vagy vmi más?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ColdFire
lesz😊
Imperium Galactica 2be is igy toltuk

fsgh
ez nem rossz...😊 midenki kiépíti a védelmét és akkor mehet😊 ja és NO Superweapon😊 az milyen király lesz/lenne 😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ColdFire
mi szerintem ugy fogunk játszani, igy gyors megállapításom, szerint, h hagyunk egymásnak 10 percet építkezésre, utánna mehet a menet😊

a_n_d_r_e_w
Lanon a legjobb taktika olyan emberrel játszani, aki hasonló gondolkodású, és akkor még akár meg is beszélhettek néhány szabályt 😛

One Vision. One Purpose.

Lanon nem mindig jó ez a taktika...

De gép ellen tökéletes 😊

Higany
Tökéletesen egyetértek veled!

fsgh
gyorsan nyerni...abban mi az élvezet?😊 felépíteni egy atombrutál védelmet szépen gyártogatni az egységeket és utána lealázni õket😊 így az élvezetes...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az nice!

Nekem a Medium AI ellen a 16 perc már jónak számít... <#miaz>
BiG G
Jó mondjuk igazsághoz hozzátartozik, hogy tech center, mammut tank meg ilyen butaságok nem voltak... 😄

Felhúztam a két bázist, két war factory, rengeteg (20-25) predator tank, légi fedezetnek 2 szakasznyi orca, és hajrá xD
Végére az repcsiket leszedték, a predatorokból meg a fele megmaradt, de gyõztem^^

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

<#hehe><#gonosz1><#idiota>
BiG G
tudod mi a gyors? Hard rusher ellen 18 perc alatt gyõzni 😄DD

ColdFire
medium ellen egy gyors😊

ez jó cumó 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

beatz
nem tudom volt-e már róla szó, de szerintem egy postot megér.
az ezegaming nevû portál versenyt hirdet, méghozzá már a demóval.
a feladat tömören: Skirmish játékmódban NOD oldalon megverni a GDI-t Brutal szinten Balanced módban a lehetõ leghamarabb.
a nyeremény egy eredeti cnc3:tw kane edition lesz, akit komolyabban érdekel a verseny, látogasson el erre a linkre:
demo verseny (regisztráció szükséges az olvasáshoz)

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

DummyBoy
Hmmm ... én még csak Mediumon játszom, nem úgy mint Ti, de meglepõdtem a steamrolleren ... nekem csak a Rusher okozott fejtörést az állandó baszogatásával ...

Most úgy gyúrok a Hard ellen, hogy Medium ellen játszom, de nem foglalom el mind a két tiberiummezõt ... had fejlõdjön fel ... és csak utánna támadok ...

Nekem Medium GDI-ok ellen a legjobban bevállt az hogy az elején:

Generátor, párhuzamosan 2 Emissary egyik fel másik le, refinery 1, barakk, refinery 2, generátor, war factory, crate ...stb ...

Közben anti Inf torony legyárt, barakkból 6 rakétás, 3-3 fel és le a kisházakba a mezõk mellett, majd amikor az emissaryk kicsomagolnak melléjük gyorsan anti inf tornyot lerakom, majd jöhet az anti vehicle is ... ekkorra már támadgat, de kész a war factory, onnan 2-2 tank fel és le és a mediumok kezdeti próbálkozásait ez a védelem általában megfogja ... utánna már lehet techelni ...

Hard ellen ez még nem jó, túl lassú vagyok és simán áttöri a védelmet 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

melyik a legnehezebb ai fajta? a balanced és a turtle már megvolt brutálison. nem mondom, hogy elsõre - ami azt illeti sokadikra - de nem volt olyan nagyon nehéz.
a_n_d_r_e_w
medium és hard steamroller is kipipálva, sajnos soha többet nem láttam olyan támadást mint ami a képen van 😞(
pedig kezdtem örülni. Az nem tudom hogy jött neki össze

na de majd ezt is nagyobb pályán biztos fogja csinálni...

One Vision. One Purpose.

beatz
nem a sajat screenshotom csak gomdoltam belinkelem =)

Shiwo
jól néz ki 😛 volt legalább valami középen ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kontrakcio
és a statisztika: holnap brutalon próbálom ki Kane próbálkozását 😄

Kontrakcio
Kane-t a saját fegyverével ütöttem ki a bajsza alol nem kicsit medium steamroller-nél... igaz az elsõ 20 perc az eldöntötte a csata jövõjét hisz qrva nagy csata volt a tiber szigetért, majd nem beszoptam 😊

Közéjük egy atomot! <#idiota>
beatz

<#banplz>

Nalam meg mindig eljatsza az out of memory uzenetet... Nem tudok vegigjatszani egy jatekot sem normalisan, mivel menteni meg nem lehet...
Valakinek valami otlet?
fsgh
õõ ahogy elfoglalod az elsõt leteszel egy powert és mellé 1 tryot kapásbó jö 5 tankal és véged...(tapasztalat...) vagy csak én vok béna

Kontrakcio
még annyit h nem a legfontosabb pontokra mért csapást eddig hardon az atommal...

Kontrakcio
brutal steamroller-ben sztem az lesz a stratégiám h gyorsan elfoglalom a 2 szigeten lévõ tibermezõt és kiépitek egy sziklaszilárd elõretolt állást azt gyártok annyi 1séget h átmegyek a bázisán... csak kiváncsi vagyok h ez h sikerül a gyakorlatban.... (kiéheztetem ahogy csak kell)

beatz
nagy felindulásomban, hogy megcsináltam mindkét oldallal a hardot, nekifeküdtem a brutalnak...hat...ize =) no comment es meg csak sima balanced ugy legyalul mint a pinty kétszer is csak néztem. annyi skorpiot hozott, hogy a sivatagban nem talalni ennyit =)

a_n_d_r_e_w
steamroller: gözhenger

elkente a számat rendesen 😊
kezdte a juggerekkel (ott vannak megdögölve) azok négyesével, ötösével jöttek, zaklatta a védelmemet velük. aztán csend lett. gondoltam de jó, végre összeszedhetem magam, de aztán megjelent ez a ~15 mamusz, hát asszem 3-t tudtam kicsinálni közülük 😊

One Vision. One Purpose.

úgy kezdett fent hogy amikor indította a pályát elõtte arra a start locationra kattintott

fsgh
😮OOO ez lehetetlen...ellenem pl alig jöttek...

(steamloller az mi pontosan?:S)

ez olyan mintha brutl ellen nyomtad volna.

hogy kezdtél fent???

A brutal balanced nem ilyen kemény...

Kontrakcio
lool<#hehe>

lehet én is kipróbálom, nem rég nyirtam ki nem kiicsit a brutal turtles kombinácionál, igazábol nagyon gyenge... de ha médiumon ekkorát kaptál, lehet könnyün kezdem 😄

ez medium steamroller? XD

a_n_d_r_e_w
mivel minden AI agyonvertem hardban, csak a steamrollert nem próbáltam eddig, ezért mondom megismerkedem vele elöször mediumon

attól tarok nem vettem elég komolyan (én vagyok (voltam) a noddal 😊

One Vision. One Purpose.

A kattingatás meg ujj zsibbasztó 😊

BiG G
azt hiszik sokan hogy az RTS lassabb mint más játékok, pedig jobban kell benne pörögni mint egy fps-ben 😊 mondjuk itt 20-25 perc aktív pörgés van, ha jól csinálod, nyertél 😄