6739
Command & Conquer III
  • Gabrielle
    Nuh toltunk egy kis multit, hát ez az idegen népség elég powerfull... nagyon aláz... viszont a hálozat kira, nincs csúszás, semmi gond.
  • maniac001
    Kijavították a pixeles árnyékokat a fullban? Vagy ugyanolyan mint a demóban?
  • MaYDaN
    Valami info, hogy miben más a gém, ha egyáltalán van változás a demohoz képest! Persze olyanra gondolok ami már egyből kitűnik :).
  • Micsu
    eddig vaddisznó a gém
  • magus
    gepet skirmishben nem nehez leverni, par katona h a rushjat megfogd, fasttech to vehicles, gg-.-
  • magus
    A64 3000+, 7600 GT, 2G ram

1280*1024, minden beállítás high, élsimítás a legkisebb, nagyon jól fut, és szép is a játék.

egyenlőre pár perc alatt ennyi jött le, majd írok-.-
  • kovecses
    Nekem továbbra is kifagy :(
  • hen-tes
    Lehet a játékot ablakban futtatni? :S
  • rTp
    Köszönöm szépen, közbe találtam a torrenten is :D:D:D
    Én béna... Tényleg köszi azért.
  • rage
    A fent látható spam-warez topic 417-es hozzászólásában találsz linket crackhez.
  • berlinboy6329
    A full verzsönben is szimmetrikusak a skirmish mapok?
  • Gerygrey
    azért nem tűnik nagy durranásnak mert nagyon reklámozták meg screenshotokat adtak ki!

Szerintem ez egy játék élvezeti értékéből semmit sem von le/ad hozzá. Én a Stalkert sosem ismertem, nem vártam, nem tudtam mi az, csak megtetszett, kipróbáltam, de negyedóra után meg is untam.
  • Newfronter
    NA most jöttem egy skirmishből, és van zene benne, de 1 pályán 1 fajta zene van csak. Amúgy egy 4 fős pályáról harcoltam, és ez egy eléggé tiberium gazdag pálya volt, itt nem volt gondom a tibcsivel, mert az egész pálya szinte tele volt vele. :D Vannak ilyen tiberium mezők, és oda vihetsz sok harvestert, nem agyon fogy ki.
  • Dénes é
    nah elég lesz emberek ez már eléggé OFF/spam/flém kinek melyik úgyhogy legyen vége már
  • Thanatos
    új korszakot??? izé miben is? :D
  • Balinthun
    azért azért! a stalker elmondom neked új korszakot nyitott az fps-ek világában! azért nem tűnik nagy durranásnak mert nagyon reklámozták meg screenshotokat adtak ki! de te tudod ízlések és pofonok! de szerintem a stalker is megér egy misét a c&c3-ról nem is beszélve!
  • Darth Razor
    A teljes game tartalmaz új egységeket, vagy azok vannak "csak" mint a demóban?
  • Muki100
    Ez engem is érdekelne, hogy van-e hozzá normális soundtrack mint a Klepácski korszakban volt, vagy csak akkor amikor akció van ahogy a demóban is volt.
  • Skyline
    Hjoh nemakarok tovább offolni,csak azt ne felejtsd el hogy a tdu egy átirat boxon nem bugzik,crc-vel meg nem hasonlítgatnám mert teljesen más a téma..:)
    De ízlések és pofonok...Most mindenesetre húzok kipróbálni ezt mee ezt is régvártam:)
  • Rage47
    zene van a game közben amúgy?

[tek]
  • nyx
    ezt a gyökeret tényleg törölni lehete az összes topikot telefossa ezzel az iwiwes szeméttel, na hol a modi???
    ja játszik a cnc vel :D
  • nyx
    lehet, nem toltam a tdut kormányról, de valahogy az az egész gém, nem tudott olyan jó lenni, mint amilyet egy bemutatóvideó csinál neki, a cnc-t legalább nem reklámozták agyon öt év alatt, ez nagyon feltolta az elvárt szintet, ehhez képest azét bugzik az a progi rendesen olvas át egy kicsit
    a generals max 3 éve volt szerintem, de mind1 mondom gameplay! ennyi
  • Goodwill
    köszi
  • rage
    Éppen telespammeli az sg-t.
  • Rage47
    ha kitörli a hg, ugyanúgy tud spamelni, szal bant neki
  • Falabu #2994
    Vicces, azt mondja nem fogom hirdetni, és te most mit csinálsz éppen?:D
  • Skyline
    Azért a TDU rettenetes irányíthatóságába belekötnék igencsak...Nem billről kell tolni...:)
    A Stalker meg nem az 5 év miatt mehet a picsbe hanem a fejlesztőket siettető,felülbíráló kiadó miat...
    Amúgy 5 év...Mikor is volt az uccsó C&C rész? (nem red alert...) ;)
  • Muki100
    Milyen jó hogy van házigazda aki mindjárt kimoderálja ^^
    Valaki már tolta multiban?
  • Dénes é
  • Rage47
    nem hát, gondolom itt sem lesz scrin kampány:) milyen lenne a videókban, alienek dumálnának hozzád:D
  • Tigristank
    Miről beszélsz? Yurival nem lehetett kampányt indítani. :)
  • valaminick
    Aha okés köszi:)
  • Rage47
    gondolom mint red alertben yuri ...
  • Antrax #2985
    ha végigviszitek akkor lesz választható a scrin (úgy tudom)
  • nyx
    inkább az a furcsa, hogy a kampányban nem lehet scrinnel kezdeni, csak nod, gdi
  • valaminick
    Hali a Scrin -el csak a multiba lehet menni? mert ugye az elején nem lehet választani..
  • nyx
    ne aggódja nehézség miatt, a z első kettő csak ujjgyakorlat a 3-tól már lehet pályánként nyomni a nehézséget
  • nyx
    NA EZ IGEN!
    ezt nevezem játéknak, a TDU szar irányíthatósága miatt, a SC a rettenetes gépigény miatt, a stalker meg az 5 év miatt mehet a csába. Ez játék, hihetetlen, hogy meg lehet valamit írni ennyire jól is nem szaggat, nem akad, 1280*1024 4100+ proc, 7600Gt, 1G ram mindig 30fps,
    gyorsan tölt, gyorsan ment, k*rva szépen néz ki, és végre megvan az ami nagyon hiányzik a fentiekből: amit úgy hívnak: GAMEPLAY
    überalles a játék, pörgős, atom nagggyon durva!
    áhh, kész megyek is vissza nyomom még
  • chalezlopez
    Valaki esetleg leírhatná, hogy az ő gépén hogy fut, stb... sokakat érdekelne szvsz
  • ski22o
    na vége is a ZHmnak, innentől a Tiberium Wars-é az este
    Rengeteg koment gyűlt össze du óta, végül ki lett a hg? A_N_D_R_E_W?