6739
Command & Conquer III
-
Szeszmester #3301 Csúszik a hang, Fairlight verzió, FAQ nem is említi.
Van megoldás? -
#3300 Nem tudná akkor vki felrakni a patch fileokat? -
#3299 Én nem raktam vissza az eredeti fájlt, letöltöte a patchet és gond nélkül felrakta magának, és ahhoz leszedtem az 1.1 -es cracket.
Viszont a játék a 3. pályától úgy akad, hogy szinte játszhatatlan :'( Pedig szinte teljesen levettem a grafot. A 2. pályán még teljesen, akadás nélkül futott 1024 -en medium texturákkal :( -
do2 #3298 ilyen hülyeséget:)még jó hogy nem pánk kane :)) -
#3297 mekkora baromság:D -
#3296 Hát nem mondom marhára megéri...!;) -
#3295 Egy kis érdekesség:
Azok a vállalkozó szellemű Command & Conquer™ rajongók, akik vállalják, hogy tar kopaszon térnek be valamely 576 Kbyte üzletbe, a legendás játék legújabb részéért, ajándékot kapnak!Kane, a játéksorozat történetének visszatérő, és az évek alatt kultikus személlyé avanzsálódott szereplője. Ő a NOD testvériség, azaz a „rosszak” vezetője, a fertőző és a világuralmat jelentő Tiberium kristályok birtoklásáért folytatott harcban. Aki tehát vállalja, hogy “Kane kopaszon” tér be az 576 Kbyte üzletek valamelyikébe, a két harcoló alakulat kötelékének szimbolikus tagja lehet egy dögcédula által.
Forrás:Gamestar -
do2 #3294 jajaa ilyet cisnálnak nekem is megvan adva hogy védekezzenek vagy menjenek erre fogják magukat kirhonnak az épület mögül és szarrálövetik magukat
pedig nem adtam nekik ilyen parancsot:) -
#3293 Én ezt nem értem, visszatettem az eredeti .dat file-t, rámegyek a frissitésre, és kiirja, hogy "patch download failed"- talán telepiteni kell előtte az EA Linket? -
AlexCross #3292 engem meg az, hogy idióták. van, hogy teljesen kiválnak a csapatukból, és szétlövetik magukat. vagy simán nem hajlandóak oda menni ahova mondom. -
#3291 nekem egyáltalán nem csinálnak ilyet... szépen végzik mindig a dolgukat én úgy vettem észre:) -
do2 #3290 az zavar a játékba hogy néha maguktól hősködnek az egységek befutnak bunkerek elé meg ilyenek.. pedig kiválasztottam hogyhogyan mozogjanak...
-
do2 #3289 de gondolom itt mindenki biztonságimásolattal jáccik:)
-
AlexCross #3288 valaki nem segítene nekem? meg kéne nézni, hogy most megy-e. gyertek a hamachi-s szobákba! -
do2 #3287 hát nekem a biztonsági másolatom van:) szóval ha neked próbaképp a clone verziód van akkor az eredeti dat fájlodat tedd vissza, menj a programfáljba ott upgradeld fel 1.1-re aztán töltsd le az 1.1-s dat fáljt másold be a főkönyvtárba a magyarositással ugyan ezt kell tenni csak bemásolod a főkönyvtárba és felülirod a régit
-
#3286 Előbb telepíteni kell a patchet de úgy, hogy a crackelt file helyett visszatesszük az eredetit. Ha felment a javítás, akkor már lehet bemásolni a magyarosítás filejait. -
AlexCross #3285 nekem is gondom van a lan-os részével, és néztem, hogy a 8093-as portra hivatkozgat mikor a a networkra nyomok -
#3284 Tudsz segíteni nekem? Hiába rakom fel a magyarosítást nem mükzsik vele a game, egy crash üzenettel kivág? Vagy ebben alapból nincs benne az 1.1-es patch, azt külön kellene telepiteni? Mert az meg a beépitett downloaderrel nem tudom leszedni!:( -
Rusy #3283 hello feltenné valaki egy normális oldalra, ezt a magyar patchet, mert rapidshare-n egyszerűen nem jön le -
do2 #3282 hát magyarositottam ezt a biztonsági másolatot:) nem lett rossz a forditás, de remélem a magyar amit kiadnak azpn avideok alatt is lesz magyar felirat, mert ha nem akkor felesleges beszerezni azt
-
#3281 Valaki tudja melyik portokat használja multiplayerben? -
Pitkany #3280 Aki tudna segíteni a C&C3 elindításával, az írjon rám egy PM-et légyszives!
Előre is köszönöm! -
#3279 Már írtam régebben hogy eredetiben tervezem megvenni most pénteken (leginkább a multija miatt), csak azért érdeklődök hogy milyen lett mert ha sokaknak csalódás akkor lehet inkább én is beszerzek egy biztonsági másolatot :P -
#3278 Tán csak akad vki az ismerőseid között, aki mondjuk csinálna egy biztonsági másolatot a sajájáról, ha már nem tudod letölteni? Hmmm? ;) -
Skyline #3277 Najó a tököm televan ezzel a szemétdombbal...Leírtottam már mindent winfosban kikapcsoltam,meg basic-re tettem a hangkártya hw gyorsítást....Több ötletem nincs és még mindig csak annyit csinál hogy beadja némakussban az EA logót utánna meg a fekete képernyőt bámulhatom.... -
#3276 köszönöm bizalmadat, de a "futár" még mindig nem ért ide vele :)
a demót toltam végig soxor
az én elvárásaimat nem hozza 100%-osan, de mégiscsak egy CnC, ami már nagyon-nagyon hiányzott, én is megrendeltem origináltba (egyéb okok miatt viszont nem engedhetem most meg magamnak), de amint újra helyrejövök, megveszem -
#3275 Aki regisztrált a pályázatra az látogasson el ide: http://www.cnctw.hu
Most sorsolunk. -
#3274 No Endrú, Téged kérdezlek meg mert úgy látom tolod már egy ideje a játékot:
Megéri megvenni a játékot szerinted, hozza az elvárásokat?
Sajna nyár végéig gyengusz netem van csak, lehetetlen lenne letöltenem a warezt és kipróbálni, a demó meg igen csak soványra sikeredett... -
#3273 ehhh :D
Szal nem de present, hanem "the" present -
#3272 takarítsd ki a billenytyűzetedet, majd igyál egy pohár tejet...
Nálam működött :P -
#3271 szijjasztok!az szeretnék kérdezni h mit tudok csinálni akkor ha elindítom a játékot és csak 1 fekete képernyő jelenik meg!pls help!előre is köcc -
#3270 Segítsen már vki plz, hátha emlékeztek rá.
Szal az a kérdés, hogy is volt az az idézet Kane-től, a C&C 1-ben anno? (a telepítés alatt írták ki)
"He, who controlls de present..." asszem így kezdődött.
Köszi a helpet ;) -
#3269 nagy fejlesztöstudió, milliós költségvetés, hollywoodi színészek, stb
szokásos bulváros szenzációhajhászás (nameg szerintem EA hungary marketing :)) -
#3268 Holnap az EA-val lesz valami interjú, és mivel a CnC-nek is kell egy kis reklám valószínűleg benne lesz az is. -
Skyline #3267 Na valaki vmi 5let???? -
#3266 már nekem is! külön mappát hoz létre a patch, 1.1 -es mappát az 1.0 mellé. Kész. Mostmár sajna scak később tudom kipróbálni, hogy segített-e rajtam a patch. -
Antrax #3265 milyen alapon? :) -
#3264 Nekem crackelve is simán felpatchelte. -
#3263 Hűha nem mentettem le az eredeti crackeletlen fájlt :S -
#3262 ha jól láttam holnap CnC a fókuszban