Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Anno a Red Alert 1-nél én is így voltam.Még visszaszámlálás is volt...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"Vááááááá csak 20k val jön váááááá még 50 nap..."
"Feltelepítettem de nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!"
"Berakam démónba és így se jó mit tegyek?????"
"Segítsetek a YASU -val is hibát ír ki!
(Piros x)
(sárga béka)
(piros x)
Szóval ezt...."
"Van már crack?"
Bocsi ezt nem hagyhattam ki... <#idiota>#idiota>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Néztem hivatalos forumba, de ott se képes válaszolni az EA... a pontos dátumról irnak mindent 22-23 26-28
(egyébként hol bukkantál rá? (gondolom nem itt))
One Vision. One Purpose.
konkrétan az a post az EA fórumán arról szólt kb, hogy igen csinálnak most egy mod sdk-t, de mivel mindenki szabadságon van, ezért csak soká' lesz kész. Most ott tartanak, hogy megpróbálják megtervezni a cuccot 😊
One Vision. One Purpose.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Hol olvastad ezt?
Igen komoly C&C3 mod támogatás
Az Electronic Arts megerõsítette, hogy a nemsokára a boltokba érkezõ Command & Conquer 3: Tiberium Wars igen komoly mod támogatást kap majd a fejlesztõktõl.
Az EA fórumán lehet olvasni a hírt a mod támogatás mikéntjérõl, ami sok amatõr és profi játék moddolót sarkallhat új kiegészítések elkészítésére. A jól optimalizált grafikus motornak hála könnyen lehet majd új modokat fejleszteni, amit a hamarosan megjelenõ MOD SDK csomaggal lehet elkezdeni.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
lesz magyar verzió is?
Jah kb. ennyi van benne ->#2424. Annyiból jó hogy leírja a story-t - kicsit felelveníti hogy mi is volt eddig.
Én is próbáltam a demót és nekem nagyon tetszett. Hozza a korábbi C&C-k hangulatát. Fõleg az tetszik hogy megint élõ szereplõs videók vannak benne, ráadásul olyan sorozatokból amiket szeretek 😊.
Írta valaki hogy kicsi a pálya meg hogy a harwester kicsit buta. Eddig úgy tapasztaltam hogy a legtöbb demóba nem raknak ennél nagyobb pályát, meg 1v1 pályának nagyon kellemes. A harwester meg így poén 😊, legalább oda kell rá figyelni kicsit. Annyi amit bugnak látok benne, hogy nem a hozzá legközelebb lévõ feldolgozóba viszi az anyagot, és valami rövidített úton megy ahol feldarabolják 😊.
Annyi zavar hogy nincs javító egység az épületeken kívûl, de lehet csak én vagyok béna. Meg a kis lépegetõt hogy lehet helyre pofozni ha elborúl?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nekem bejöna játék és várom..
http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0
szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. 😉
További Jó játékot!!
Guruban van kisköny, arról tudtok vmit mondani hogy mi is van benne, meg azt olvastam hogy külön dvd is van a játékról!? Megéri csak ezért megvenni? Vagy nincs fent vhol pdfben?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
57.hely..asszem megyek aludni x]]
egyebkent most hogy nezegettem a juggernaught leirasat...
"Ez a nehézsúlyú harci lépegetõ szinte megállíthatatlan. Négy ágyújából pusztító könnyedséggel tarolja le az ellenséget"
most az a négy nem három? =D

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Én most 21/3-nál járok, pedig taktikáztam. Egyszerûen szarok a NODosok építési idõ terén szinte mindenhol...HP terén is többnyire, lõtávban a sniper és jugger is mindent visz. Pedig jópofa játék lenne, szerencse hogy "élesben" azért nem ennyire rossz a helyzet.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"