Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
lol <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

fsgh
a hatalmas pályákért és a sokfajta egységért adtak rá 90-et szvsz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kicsit OFF de a sup. commanderre én pl nem adtam volna 85 öt sem bár ez saját vélemény, de a c&c3 demo nekem magasan a sup. commander teljes játéka felett áll. (bár lehet hogy többet kéne azt is nyomni) 😊
fsgh
jaja😊 a Supreme Commander csak 90 százalékot kapott😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Szerintem feszült várakozás folyik itten...

Anno a Red Alert 1-nél én is így voltam.Még visszaszámlálás is volt...

93-mat 😊
STREEX
Nem tudjátok véletlenül hogy a pc guru hány %-ot adott rá a napokban megjelent új számában?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

"50% -nál járok jön maxxal!"

"Vááááááá csak 20k val jön váááááá még 50 nap..."

"Feltelepítettem de nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!"

"Berakam démónba és így se jó mit tegyek?????"

"Segítsetek a YASU -val is hibát ír ki!

(Piros x)
(sárga béka)
(piros x)
Szóval ezt...."

"Van már crack?"

Bocsi ezt nem hagyhattam ki... <#idiota>
Tigristank
Egyelõre nem sok újdonság van, majd ha kijön a játék, akkor lesz itt sok "értelmes" téma. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

már semmi értelems téma sincs itt???? <#wink>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Hi!
Néztem hivatalos forumba, de ott se képes válaszolni az EA... a pontos dátumról irnak mindent 22-23 26-28

MaYDaN
Így pontosan megmondani nem tudom, de több helyen olvastam róla. De az is lehet, hogy tévedek, akkor viszont bocsánat.

SLICK
Ellopták a licencet XD

Ohh sorry meg se néztem 😊. Másik fórumban találtam. Tényleg sorry a figyelmetlenségért.

DummyBoy
Méghogy nem olvasnak FAQ-ot az emberek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a_n_d_r_e_w
Eh, köszi, hogy belinkelted ide is 😛

(egyébként hol bukkantál rá? (gondolom nem itt))

One Vision. One Purpose.

Shiwo
?

ez a topic faq-ja..persze hogy olvastuk 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jah mégvalami, azt gondolom olvastátok már hogy a demóba ki lehet próbálni a Nodot is. Itt megtaláljátok azt is ->Kis okosságok ^^

LOL ez a visszajátszás tényleg elég gáz 😄. Megvertem a gépet, de úgy látszik ez valahogy a színfalak mögött másképp alakúlt ^^. Nah mindegy remélem ezt kijavítják, vagy direkt azért csinálják hogy meglássuk milyen lett volna ha vesztünk? 😊))

a_n_d_r_e_w
jó kis szenzációhajhászás azért ez a hír 😄

konkrétan az a post az EA fórumán arról szólt kb, hogy igen csinálnak most egy mod sdk-t, de mivel mindenki szabadságon van, ezért csak soká' lesz kész. Most ott tartanak, hogy megpróbálják megtervezni a cuccot 😊

One Vision. One Purpose.

gabo91
Hát ez a cnc -s kártyajáték jolmegvan csinálva, de hama emglehet unni (legalábis én hama meguntam)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Hi!
Hol olvastad ezt?

MaYDaN
Most akkor elvileg lehet nézegetni a nagyobb oldalakat, hogy hol jelenik meg a game 😊? Mert mintha mától már le lehetne töltenie azoknak akik hajlandóak több pénzt kiadni érte 😊. Tehát 1-2 nap múlva lehetséges, hogy lesz már belõle valami 😄?

BiG G
Egy kis jó hír 😊

Igen komoly C&C3 mod támogatás
Az Electronic Arts megerõsítette, hogy a nemsokára a boltokba érkezõ Command & Conquer 3: Tiberium Wars igen komoly mod támogatást kap majd a fejlesztõktõl.

Az EA fórumán lehet olvasni a hírt a mod támogatás mikéntjérõl, ami sok amatõr és profi játék moddolót sarkallhat új kiegészítések elkészítésére. A jól optimalizált grafikus motornak hála könnyen lehet majd új modokat fejleszteni, amit a hamarosan megjelenõ MOD SDK csomaggal lehet elkezdeni.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Aszem próbáltam, de lehet akkor valamit benéztem, köszi.

beatz
engineer/saboteur-rel lehet ujra eletet lehelni belejuk

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

enginert tegyel bele és fölál elég szépen! :p

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Igen itt Mo-n saját nyelvünkön jelenik meg. Kivéve collector változat.

most látom a képen hogy magyar!
lesz magyar verzió is?

jah a kértyajáték meg nagyon poén 😄

Sziasztok!

Jah kb. ennyi van benne ->#2424. Annyiból jó hogy leírja a story-t - kicsit felelveníti hogy mi is volt eddig.
Én is próbáltam a demót és nekem nagyon tetszett. Hozza a korábbi C&C-k hangulatát. Fõleg az tetszik hogy megint élõ szereplõs videók vannak benne, ráadásul olyan sorozatokból amiket szeretek 😊.
Írta valaki hogy kicsi a pálya meg hogy a harwester kicsit buta. Eddig úgy tapasztaltam hogy a legtöbb demóba nem raknak ennél nagyobb pályát, meg 1v1 pályának nagyon kellemes. A harwester meg így poén 😊, legalább oda kell rá figyelni kicsit. Annyi amit bugnak látok benne, hogy nem a hozzá legközelebb lévõ feldolgozóba viszi az anyagot, és valami rövidített úton megy ahol feldarabolják 😊.
Annyi zavar hogy nincs javító egység az épületeken kívûl, de lehet csak én vagyok béna. Meg a kis lépegetõt hogy lehet helyre pofozni ha elborúl?

gabo91
Ezt a kártyajátékot hol lehet megtalálni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

robotnyk
demo, háttérképek, két werk film. a füzetben meg leírások, westwoodról, a c&crõl, tiberiumról, kezelõfelületrõl, stábról, multiról, ilyesmik
Eddig csak olvastam a hozzászolásokat.
Nekem bejöna játék és várom..

http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0

szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. 😉

További Jó játékot!!

hi

Guruban van kisköny, arról tudtok vmit mondani hogy mi is van benne, meg azt olvastam hogy külön dvd is van a játékról!? Megéri csak ezért megvenni? Vagy nincs fent vhol pdfben?
Kontrakcio
jó8 =)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

beatz
jo mostmar rajottem, hogyha az ellenfel elviszi a kartyam azokkal is jatszhat ellenem...nem bug ez heh =)
57.hely..asszem megyek aludni x]]

beatz
mar 149. vok =D 127/103 x]
egyebkent most hogy nezegettem a juggernaught leirasat...
"Ez a nehézsúlyú harci lépegetõ szinte megállíthatatlan. Négy ágyújából pusztító könnyedséggel tarolja le az ellenséget"
most az a négy nem három? =D

fsgh
én még csak az 500.-ik😊)) Fsgh néven...most nem volt kedvem többet nyomni😊 de amúgy könnyû...45gébõl 41-et yertem

beatz
na meg ha mar spam van akkor volt nemreg egy ilyen gdi-os korom =)

beatz
jah es gdi abszolut pwnol kartyaban

beatz
jelenleg 179. vagyok ^^ Thug neven vok regisztralva ;P

fsgh
jó ez a kártyás gém😊 ki hanyadik helyen van? (én regisztráltam😛)

megint volt egy ugyan ilyen bug

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

és most a GDI profilom NOD-os lett ami sztem nem az enyém 😄DDDDD

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

26nál vége lett

azóta már 25 döntetlen csatánál járunk és mind1 mit jelölsz mindig döntetlen😄😄

ezt nézzétek

Muki100
Azért csak kicsit jobb a GDI kártya terén....tessék megnézni a statisztikát az eredményeknél.
Én most 21/3-nál járok, pedig taktikáztam. Egyszerûen szarok a NODosok építési idõ terén szinte mindenhol...HP terén is többnyire, lõtávban a sniper és jugger is mindent visz. Pedig jópofa játék lenne, szerencse hogy "élesben" azért nem ennyire rossz a helyzet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"