Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem küldték emailbe. EA-tõl jött

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Deazért jóhogy linkeltem nem???
Megvan!!!!!!!!!!
Megvan!!!!!!!!!!
Ti névnek mit adtatok meg??
beatz
az elobb volt benne egy olyan bug, hogy gdi-kent jatszok es ket koron at nod egysegeket dobalt nekem is es az ellenfelnek is, de en lattam mind2-nk kartyait =)))))))

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

nálam se
sztem tök jó, most eléggé el vagyok vele😊)

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

beatz
lejatszottam egy azonnali harcot, utana regisztraltam..nalam semmi gond nem volt

Hát belépek oda aztán ott van azonnali harc ott kér 1nevet rámegyek oszt kiír 1 piros csillagot mellé a sor végére.
Ha rám1ek a bejelentkezésre akkor kér nevet + jelszavat megadom utána oda is rak csillagokatt<#schmoll2>
Te mit csináltál??
beatz
a ez kurvajo nekem bejott igy elsore =D
nemtom neked mi nem megy benne, reszletesebben is elirhatnad

bocs szart írtam<#ejnye1> a honlap:
http://www.candc3battlecards.ea.com/hu/
tudnátok segíteni??Netudok itt játszani<#gun>
http://www.sg.hu/forum.php
SLICK
Elõbb olvastam Tescos újságban, hogy 30-án már kapható lesz az eredeti persze 11 900 Ft-ért :c

BiG G
nem tudom mit izéltek... a westwood nélkül a EA-tól ez is nagy dolog, hogy egy ilyet összehoztak. Igen, vannak hibái, de ha azok felett szemet hunysz akkor nagyon jót lehete vele játszani.

és 100%-osan ne ítéljétek el a játékot egy darab agyonjátszott skirmish map alapján, az aduász a kampányban lesz, remélem legalábbis 😊 (eddig minden C&C-nek élvezetes kampánya volt)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

a_n_d_r_e_w
pontosan. megmutatta 😊
ezért nem számítunk túl sok jóra 😛
#2387: nem játszottam generalssal annyit, hogy még a visszajátszást is nézzek, de akik igen, azt mondják, hogy bizony azóta ilyenek a visszajátszások. Ha igazuk van, és 4 év alatt nem csinálták meg rendesen, akkor a fullig sem lesz belöle semmi 😞
bár amilyen állapotban most van, csak jobb lehet (akárhányat próbáltam, egyik meccsem se játszotta vissza rendesen)

One Vision. One Purpose.

LegionarR
Ugyanez elõfordult még anno a Starcraft-ban is (legalábbis velem)...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Sephi
Tevedsz. Egy demo megmutatssa mire szamitsal. De minek ezen vitatkozni? Majd ha kijott a vegleges akkor komentaljuk 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

beatz
hat ez nekemis eszembe jutott...a skynet eletre kelt<#hehe>

nekem is ugyanaz a helyzet. félig meddig vert helyzetbõl levertem hard streamroller gdi-t erre végignéztem hogy hogy támad le szépnek szép volt legalább meg lehet lesni hogy mit is akar a gép csinálni. Ez mindenesetre érdekesnek mondható érdekes lesz ha villogni akarsz hogy hogy le verted ezt meg azt 😄
fsgh
biztos égõnek találta a játék hogy lenyomtad és gyorsan megváltoztatta a dolgokat😄DDD😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

beatz
nemtom kinek milyen elmenyei vannak a replayekkel kapcsolatban, de nalam csak problema van vele...
ma kiprobaltam, visszaneztem a legutobbi meccset de egy ido utan mashogy kezdtek alakulni, mint ahogy en emlekeztem
gondoltam inditok egy ujat, gyorsan lenyomtam a brutal rushert 4perc alatt<#idiota> na gondoltam lesz egy kiraly replayem erre total mashogy alakult meg az a 4perc is...
remelem ezt orvosoljak a fullban mert akkor igy ertelme nincs a replayeknek

alap..az ea nagyon szegény tudod
DummyBoy
Meg nagyon halkan megjegyzem, hogy mivel EA cucc, tegyük fel jelenleg van 50 gond, kijön a peccs, 2-t megold, 17-et generál ... ésigytovább ... De Booster pakk és kieg tuti lesz hozzá 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a_n_d_r_e_w
ez nem béta, ez egy kiadásközeli demó. ergo gyakorlatilag semmi sem fog változni benne
és igen, a demó épp azért van, hogy megítéljünk egy játékot. És ha az embereknek (mert ha csak én elégedetlenkéd, azt mondom, inkább kussolok, de nagyon-nagyon sok az elégedetlen, vagy legalábbis keserü szájízü ember) van mondjuk 50 bajuk a demóval, és ebböl a fullra marad 40, akkor még mindig nem vagyunk sehol...

One Vision. One Purpose.

Muki100
Azért van...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

gabo91
Na meg ugye 1,2 gigás a demo akkor valamit csak nyujt majd a teljes játék is...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

csatlakozom ehez a kijelentéshez
Sephi
Az mar regen rosz amikor egy Demo utan itelsz el egy jatekot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gabo91
Szerintem jo játék, de sok elönyöd nemhiszem hogy származik abbol, ha megvásárlod boltban a játékot. Talán nemcsak eredetivel lehet majd játszani neten...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

a_n_d_r_e_w
az a gond, hogy ez rendkívül szubjektív. Attól hogy nem tetszik másnak, neked tetszhet, és fordítva. Ha be kellene illeszteni valahová, akkor én azt mondanám, amolyan RA2 szerü játékmenet, kevesebb taktikai lehetöséggel és semmi sem lesz benne átlagon felüli 😞

One Vision. One Purpose.

szucsy89
hali!
én nem töltöttem le a demot, nem is fogom már sztem, néhány véleményre lennék kiváncsi hogy milyen...
nekem személy szerint a generals nem jött be annyira mint a red alertek, a tib sunnal meg nem jáccottam úgyhogy ahoz nem tudok viszonyítani.mondjuk én inkább warcraft fan vagyok, de ha a c&c3 tényleg jó, akkor még lehet meg is fogom venni eredetibe...nah szal a demo alapján mi a vélemény?(egységek, újdonságok, taktikák, és multiba lesz vmi átlagon felüli?)
BiG G
komolyan mondom le kell törölnöm mostmár a demót, mert annyit játszok vele hogy még megunom a játékot mire kijön a teljes <#wow2> annyiféle taktikát, annyiszor nyomtam, hogy a kampányban full reflexbõl fogok mindent nyomni 😄

valóban nem rossz game..csak átlagos😛 de még 12 nap és meglátjuk valóban mennyire "jó" v mennyire nem...
JCSR Wolfguy
Jaja, reményhal meg utoljára 😊 Nem lesz ez rosz game fiuk, még mindig job lesz mint bármi más a kategóriában és egy jódarabig biztos elleszünk vele...nameg az EA köztudottan szeret patchekkel tovább rontani esetleg néhány bosszantó hiba helyére újat beletenni a játékaiba (Ala BF2)...<#eplus2>

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

Shiwo
hát..fullhoz ha nagyon megeröltetik magukat, akko majd kiadnak 1 patchet, amiben okosabb lesz a harvester..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hát? 😄

ez a minimum 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

a_n_d_r_e_w
ehh, mivel lesz több a full? okosabb lesz a harvester? újrabalanszolják a játékot? újraforgatják a GDI videókat?

One Vision. One Purpose.

BiG G
jöhetne már igazán😊)

nálam csak simán: félig van a pohár 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Shiwo
akkor majd megint megy a panaszkodás...1eseknek nem félig teli a pohár, hanem félig üres..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sephi
Bazeg , nem akarok bunko lenni de annyit panaszkodtok egy rohadt demo miatt hogy az mar fajdalmas. Non-stop panaszkodas. Varjatok mar megy par napot es majd amikor kigyutt a full akkor kezdjuk el ellemezni.

gabo91
Hogy éri meg jobban, ha elfoglalod akkor -400 az emberkéért, de +700 mert elfoglaltad. Én elszoktam foglalni, ha ellenség lerombolja akkor meg betermelem 😊

a_n_d_r_e_w
15 pénzt ad folyamatosan. szvsz több értelme van lerombolva

One Vision. One Purpose.

Cobra.
Tényleg, ezt kérdezni is akartam, hogy ez a Tiberium Spike mit csinál. Ha csak elfoglalom, de nem rombolom le, akkor csinál valamit?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gerbill
Nekem a skirmish pályán, annyi tiberiumot szedett az egyik oldalsó mezõrõl két harvester, hogy nem gyõztem silot építeni. A másikat meg el sem foglaltam. Meg volt egy tiberium spike-om, amit az ellenfél lerombolt, és oda közvetlen mellé építettem egy refineryt, és elég gyorsan újratermelõdött amit leszedett a harvester. A játék végéig nem is fogyott el. Szóval termelõdik az elég rendesen.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

az hülyeség hogy nincs elég tiberium..elég van..csak a hasrvesterek túl sokat szednek le..és ezért tünik kevésnek..

a silo dolog meg tényleg lol
a_n_d_r_e_w
tiberium spike-t leromboljuk akkor ott lesz egy tibérium mezõ, igaz nem termeli magát ujra

dede

One Vision. One Purpose.

gabo91
Hát igen tényleg nincs valami sok tiberium ebben a pályában, bár sokszor az idegesit hogy elfelejtek tibérium silot csinálni és megál a péz 4999 nél...
egyébként az jo dolog hogy ha a tiberium spike-t leromboljuk akkor ott lesz egy tibérium mezõ, igaz nem termeli magát ujra de legalább belehet termelni, na meg az ellenség gyûjtögetõjét vagy akkár a mienket valami éri és feldobják a tapancsukat akkor a helyükön marad az a tibérium amit szállitotak volna, meg néha a tibérium feldolgozo helyén is szokott valami maradni...
de tényleg elég kevés amit adnak, na meg lassan is termelödik ujra, és a legboszantobb az, hogy ha elkezd egy kristály növekedni rittig azt szedi le a termelõ gép is...

Cobra.
Régi C&C-kben nem emlékszem ennyire kicsire, Supreme Commanderben ugyebár nemigazán, de szerintem még Warcraftban se nagyon volt ennyire kicsi. De a legnagyobb gondom továbbra is a kamerapozícionálás.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

LegionarR
Szerinted melyik stratégiában nincsenek ilyen kis mapok?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...