6739
Command & Conquer III
  • Dave00
    szijjasztok!az szeretnék kérdezni h mit tudok csinálni akkor ha elindítom a játékot és csak 1 fekete képernyő jelenik meg!pls help!előre is köcc
  • rage
    Nekem a játék saját frissítője letöltötte, s feltette a javítást. Érdemes előbb visszaírni az eredeti, nem crackelt file-t.
  • 6600GT
    bocsi hogy kérdezem,de honnan lehet leszedni az 1.1 patchet???
  • Shiwo
    patchet honnan tom letölteni ? mert ami a #3098-as kommentben van, az nem csinál semmit...faq-ba nem találtam, a kereső meg lehalt tőle..gugli is mindenféle vackot kihozott, csak azt nem, amit kéne..
  • Skyline
    Csak nekem van ilyen gondom hogy rohadjon meg?!:)
  • Skyline
    Nemtom van-e köze,rivatunert használ vki játék közben? Attól nemlehet ez a nemindulás sötétképeskedés?:)
  • deltoid
    Köszi a magyar nyelvet! Ha felrakom, ugye a mentések jók maradnak?
  • reaper4
    csak találgatás, de lehet ,h attól ,h letörölted a pack-ot maradt benne még file ami miatt... de ez tényleg csak találgatás.
  • Balumann
    Na kipróbáltam én is a játékot, de van egy kis problémám. A menü teljesen szépen bejön. A videok egy része teljesen jó, viszont az egyik fajta video, mikor ott vannak abban a nemtudom hol, ott akad a video, és a hangtól elcsúszik szinte teljes mértékben.
    A játék teljesen jól futott 1024 medium texturával (többi low-on), egy kis beakadás nélkül, viszont a 3. pályán már mindent low-ra és 800x600-ra tettem, és kegyetlenül belassult, akad.

Majd a patchet még megpróbálom, hátha segít rajtam
  • Skyline
    Help pls!
    Továbbra sem indul a játék,bejön az EA logó utánna fekete kép....Letöröltem K-Lite codec csomagot,nem ért semmit...
    Legújabb dx9,videódriver fennvan....A gép is vastagon a minimum követelmény fölött van....5let???
  • 6600GT
    HALI!!!! most lett jó a gépem:) milyen a játék??
  • Randelz
    Nekem doublelayeros verzióm van a gameből holtalálom az extrákat?
  • Zoliz
    Remélem zsíros játék lesz, mert nagyon profi voltam a Generals-ban. 3 hard gépet tudtam Kínával leverni. Tom nem nagy kunszt. És azt is remélem, hogy menni fog a konfigomon, mert elég gyengécske. Meg azt is remélem, hogy holnapra lejön, mert még csak 4 gigánál járok. ÚÚÚÚGY várom már. Remélem nem cseszték el mint a Stalkert...
  • valaminick
    Oké köszi azt próbáltam ami a topicba van irva.
  • ski22o
    csatlakozol a hamachi hálózathoz, majd a játékban multiplayer/network
  • BoKK
    Hamacival ,hogy tudok belépni a játékba???
  • BoKK
    Pasz. Lehet ,hogy csak a te játékoddal van a gond vagy próbáld ki más gépen hogy ugyan ezt írja e
  • Muki100
    megbeszéled valakivel a játékot és lanon valaki hostol
  • valaminick
    Hi !
    én belépek a hamacival ott is vannak az emberek de hogy tudok játékbalépeni?
    röviden irja le valaki légyszi:) köszi
  • csabarinkoo
    step1
    step2
  • csabarinkoo
    Hát nem vágom.
    Beírom a jelszót, kiválasztom az "advanced" -et, mert ügye csak így tudom majd kiválasztani azt, hogy hova telepítsem.
    Kiválasztom hogy ahova szeretne települni C: , az legyen F:

utána meg jön a nyelvválasztás és itt akadok el. ugyanis itt nem enged tovább bárhogy állítom, mi lehet a gond?

• BoKK
    ÖÖÖ ha tört ( nem eredeti a játékod) sehogy.
  • csabarinkoo
    De ha kiválasztok egy másik particiót akkor meg elakadok ott mikor ki kell választani a nyelvet. Ha ki is választom mindet, akkor sem enged tovább hibával, miszerint válasszak ki egy nyelvet.
  • Thanatos
    csak te
  • csabarinkoo
    Most halál komolyan nem lehet a játékot feltelepíteni másik particióra, csak az elsődlegesre? Ha átállítom, hogy másik particióra települjön akkor meg nem akar feltelepülni. Mindenki az elsődleges meghajtóra telepítette, vagy csak én bénázom ?
  • Caterpillar
    Regeditet megoldottam visszaírtam "en_en" -re meg "english" -re de a másolgatásnál mit másoljak hova?
  • NeBby
    csak ha gond lenne....de azért másold csak be azokat is , úgy tuti megy !
  • Kontrakcio
    nagyon szépen köszönöm =)
  • NeBby
    Hát de ...regeditbe és másold vissza az eredeti nyelvpackot! De nem jobb magyarul???
  • Caterpillar
    Hmm és akkor ez miezez?
  • dns1
    Talált már vki multis térképeket ehhez?
  • Caterpillar
    Ezer hála és köszönet! Szépen kiírja az 1.01 es verziót!

Egy kérdés: Nem lehet valahogy visszacsiribálni az angol nyelvet? Engem rohadtul idegesít hogy semmi sem az amit megszoktam...
  • NeBby
    Huhh bocsi!Itt a többi file is ezeket is be kell másolni!SRY.....
    több már biztos nincs
  • szochyo
    Valaki nem tudja miért jön be nálam a network rész kb 5 perc alatt?
    Ez idő alatt a gép semmit nem csinál,asztalra sem tudok visszalépni,de nem fagy le,mert 5 perc után egyszer csak bejön az ablak.Ha kilépek és vissza akkor ismét ugyanaz.
    Igazán zavaró
  • kovecses
    Milyen jó
  • dns1
    Hali!
    Tudja vki hogy mit kell beirni az online id hez hogy tudja csatlakozni a nethez?
    Köszi!
  • NeBby
    Ittvannak a patch részei amit telepít ! csak másoljátok be és megy is , ot vannak még a magyar fileok is , mindet másoljátok és magyar lesz!
  • Caterpillar
    Ezt én is megköszönném!
  • kovecses
    na ilyet még nem láttam!
  • Kontrakcio
    áhhh, nem tom lehuzni az 1,.1 patch-et... mikor arra kerülne a sör h töltsön azt irja ki a feladkezelő h a program nem válaszol :S vazze, vki áttudná küldeni msn-en a patch tartamát?