6739
Command & Conquer III
-
#3261 szijjasztok!az szeretnék kérdezni h mit tudok csinálni akkor ha elindítom a játékot és csak 1 fekete képernyő jelenik meg!pls help!előre is köcc -
#3260 Nekem a játék saját frissítője letöltötte, s feltette a javítást. Érdemes előbb visszaírni az eredeti, nem crackelt file-t. -
6600GT #3259 bocsi hogy kérdezem,de honnan lehet leszedni az 1.1 patchet??? -
#3258 patchet honnan tom letölteni ? mert ami a #3098-as kommentben van, az nem csinál semmit...faq-ba nem találtam, a kereső meg lehalt tőle..gugli is mindenféle vackot kihozott, csak azt nem, amit kéne.. -
Skyline #3257 Csak nekem van ilyen gondom hogy rohadjon meg?!:) -
Skyline #3256 Nemtom van-e köze,rivatunert használ vki játék közben? Attól nemlehet ez a nemindulás sötétképeskedés?:) -
deltoid #3255 Köszi a magyar nyelvet! Ha felrakom, ugye a mentések jók maradnak? -
#3254 csak találgatás, de lehet ,h attól ,h letörölted a pack-ot maradt benne még file ami miatt... de ez tényleg csak találgatás. -
#3253 Na kipróbáltam én is a játékot, de van egy kis problémám. A menü teljesen szépen bejön. A videok egy része teljesen jó, viszont az egyik fajta video, mikor ott vannak abban a nemtudom hol, ott akad a video, és a hangtól elcsúszik szinte teljes mértékben.
A játék teljesen jól futott 1024 medium texturával (többi low-on), egy kis beakadás nélkül, viszont a 3. pályán már mindent low-ra és 800x600-ra tettem, és kegyetlenül belassult, akad.
Majd a patchet még megpróbálom, hátha segít rajtam -
Skyline #3252 Help pls!
Továbbra sem indul a játék,bejön az EA logó utánna fekete kép....Letöröltem K-Lite codec csomagot,nem ért semmit...
Legújabb dx9,videódriver fennvan....A gép is vastagon a minimum követelmény fölött van....5let??? -
6600GT #3251 HALI!!!! most lett jó a gépem:) milyen a játék?? -
#3250 Nekem doublelayeros verzióm van a gameből holtalálom az extrákat? -
Zoliz #3249 Remélem zsíros játék lesz, mert nagyon profi voltam a Generals-ban. 3 hard gépet tudtam Kínával leverni. Tom nem nagy kunszt. És azt is remélem, hogy menni fog a konfigomon, mert elég gyengécske. Meg azt is remélem, hogy holnapra lejön, mert még csak 4 gigánál járok. ÚÚÚÚGY várom már. Remélem nem cseszték el mint a Stalkert... -
valaminick #3248 Oké köszi azt próbáltam ami a topicba van irva. -
#3247 csatlakozol a hamachi hálózathoz, majd a játékban multiplayer/network -
BoKK #3246 Hamacival ,hogy tudok belépni a játékba??? -
BoKK #3245 Pasz. Lehet ,hogy csak a te játékoddal van a gond vagy próbáld ki más gépen hogy ugyan ezt írja e -
#3244 megbeszéled valakivel a játékot és lanon valaki hostol -
valaminick #3243 Hi !
én belépek a hamacival ott is vannak az emberek de hogy tudok játékbalépeni?
röviden irja le valaki légyszi:) köszi -
#3242 step1
step2 -
#3241 Hát nem vágom.
Beírom a jelszót, kiválasztom az "advanced" -et, mert ügye csak így tudom majd kiválasztani azt, hogy hova telepítsem.
Kiválasztom hogy ahova szeretne települni C: , az legyen F:
utána meg jön a nyelvválasztás és itt akadok el. ugyanis itt nem enged tovább bárhogy állítom, mi lehet a gond?
-
BoKK #3240 ÖÖÖ ha tört ( nem eredeti a játékod) sehogy. -
#3239 De ha kiválasztok egy másik particiót akkor meg elakadok ott mikor ki kell választani a nyelvet. Ha ki is választom mindet, akkor sem enged tovább hibával, miszerint válasszak ki egy nyelvet. -
Thanatos #3238 csak te -
#3237 Most halál komolyan nem lehet a játékot feltelepíteni másik particióra, csak az elsődlegesre? Ha átállítom, hogy másik particióra települjön akkor meg nem akar feltelepülni. Mindenki az elsődleges meghajtóra telepítette, vagy csak én bénázom ?
-
Caterpillar #3236 Regeditet megoldottam visszaírtam "en_en" -re meg "english" -re de a másolgatásnál mit másoljak hova? -
#3235 csak ha gond lenne....de azért másold csak be azokat is , úgy tuti megy ! -
#3234 nagyon szépen köszönöm =) -
#3233 Hát de ...regeditbe és másold vissza az eredeti nyelvpackot! De nem jobb magyarul??? -
Caterpillar #3232 Hmm és akkor ez miezez? -
dns1 #3231 Talált már vki multis térképeket ehhez? -
Caterpillar #3230 Ezer hála és köszönet! Szépen kiírja az 1.01 es verziót!
Egy kérdés: Nem lehet valahogy visszacsiribálni az angol nyelvet? Engem rohadtul idegesít hogy semmi sem az amit megszoktam... -
#3229 Huhh bocsi!Itt a többi file is ezeket is be kell másolni!SRY.....
több már biztos nincs -
szochyo #3228 Valaki nem tudja miért jön be nálam a network rész kb 5 perc alatt?
Ez idő alatt a gép semmit nem csinál,asztalra sem tudok visszalépni,de nem fagy le,mert 5 perc után egyszer csak bejön az ablak.Ha kilépek és vissza akkor ismét ugyanaz.
Igazán zavaró -
#3227 Milyen jó -
dns1 #3226 Hali!
Tudja vki hogy mit kell beirni az online id hez hogy tudja csatlakozni a nethez?
Köszi! -
#3225 Ittvannak a patch részei amit telepít ! csak másoljátok be és megy is , ot vannak még a magyar fileok is , mindet másoljátok és magyar lesz! -
Caterpillar #3224 Ezt én is megköszönném! -
#3223 na ilyet még nem láttam! -
#3222 áhhh, nem tom lehuzni az 1,.1 patch-et... mikor arra kerülne a sör h töltsön azt irja ki a feladkezelő h a program nem válaszol :S vazze, vki áttudná küldeni msn-en a patch tartamát?