Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
sztem tök jó, most eléggé el vagyok vele😊)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Ha rám1ek a bejelentkezésre akkor kér nevet + jelszavat megadom utána oda is rak csillagokatt<#schmoll2>#schmoll2>
Te mit csináltál??
nemtom neked mi nem megy benne, reszletesebben is elirhatnad
http://www.candc3battlecards.ea.com/hu/
http://www.sg.hu/forum.php
és 100%-osan ne ítéljétek el a játékot egy darab agyonjátszott skirmish map alapján, az aduász a kampányban lesz, remélem legalábbis 😊 (eddig minden C&C-nek élvezetes kampánya volt)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ezért nem számítunk túl sok jóra 😛
#2387: nem játszottam generalssal annyit, hogy még a visszajátszást is nézzek, de akik igen, azt mondják, hogy bizony azóta ilyenek a visszajátszások. Ha igazuk van, és 4 év alatt nem csinálták meg rendesen, akkor a fullig sem lesz belöle semmi 😞
bár amilyen állapotban most van, csak jobb lehet (akárhányat próbáltam, egyik meccsem se játszotta vissza rendesen)
One Vision. One Purpose.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ma kiprobaltam, visszaneztem a legutobbi meccset de egy ido utan mashogy kezdtek alakulni, mint ahogy en emlekeztem
gondoltam inditok egy ujat, gyorsan lenyomtam a brutal rushert 4perc alatt<#idiota>#idiota> na gondoltam lesz egy kiraly replayem erre total mashogy alakult meg az a 4perc is...
remelem ezt orvosoljak a fullban mert akkor igy ertelme nincs a replayeknek
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
és igen, a demó épp azért van, hogy megítéljünk egy játékot. És ha az embereknek (mert ha csak én elégedetlenkéd, azt mondom, inkább kussolok, de nagyon-nagyon sok az elégedetlen, vagy legalábbis keserü szájízü ember) van mondjuk 50 bajuk a demóval, és ebböl a fullra marad 40, akkor még mindig nem vagyunk sehol...
One Vision. One Purpose.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
One Vision. One Purpose.
én nem töltöttem le a demot, nem is fogom már sztem, néhány véleményre lennék kiváncsi hogy milyen...
nekem személy szerint a generals nem jött be annyira mint a red alertek, a tib sunnal meg nem jáccottam úgyhogy ahoz nem tudok viszonyítani.mondjuk én inkább warcraft fan vagyok, de ha a c&c3 tényleg jó, akkor még lehet meg is fogom venni eredetibe...nah szal a demo alapján mi a vélemény?(egységek, újdonságok, taktikák, és multiba lesz vmi átlagon felüli?)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ez a minimum 😊
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
One Vision. One Purpose.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
a silo dolog meg tényleg lol
dede
One Vision. One Purpose.
egyébként az jo dolog hogy ha a tiberium spike-t leromboljuk akkor ott lesz egy tibérium mezõ, igaz nem termeli magát ujra de legalább belehet termelni, na meg az ellenség gyûjtögetõjét vagy akkár a mienket valami éri és feldobják a tapancsukat akkor a helyükön marad az a tibérium amit szállitotak volna, meg néha a tibérium feldolgozo helyén is szokott valami maradni...
de tényleg elég kevés amit adnak, na meg lassan is termelödik ujra, és a legboszantobb az, hogy ha elkezd egy kristály növekedni rittig azt szedi le a termelõ gép is...
Hide and fear, Cobra Commander is here !