6739
Command & Conquer III
  • berlinboy6329
    Osztálytársam mindta,hogy a videók szépen mennek neki,nem késik a hang.Neki Radeon 9550es karija van,nekem 9600-as,és a demóban késett/sietett a hang.A fullban is előfordulhatnak ilyenek?Plussz,optimalizáltabb lett a full,mint a demó,vagy nem várjak nagy javulást?
  • Antrax #3341
    (jól teszed, én is vettem ki pl olyan embert aki kétszer is bent volt stb...)
  • NeBby
    A C&C3_HUN hamachi szobát figyelem , hogy ki szokott bejönni és hogy ki csak úgy berakta magát , hogy majd egyszer talán... ha lesz kedvem ! Szal ne lepődjetek meg , ha néha kiszedek pár embert a szobából ! Ezt azér csinálom , hogy mindig legyen hely ha valaki akar játszani , mer a másik szoba tele van és senki se tud bemenni !
    Sztem így a legjobb.....
  • Caterpillar
    Márminthogy van de nem építhető... sry
  • Caterpillar
    Hát vanni van és rombolható is szerintem nem sokáig tartana beletenni...
  • ColdFire
    lett fal in dö gém?
  • Rage47
    mi ez az oldal? nem tudtam kivenni igazán h minek regeljek...
  • Newfronter
    Természetesen együtt jön ki minden nyelvre, legalábbis a mostani úgy jött ki.
  • cikasz
    És mi lesz a honositott változattal? mert gondolom ahhoz honositott peccs is kell!
  • Caterpillar
    Az nem lehetséges hogy lagg volt?
  • Kontrakcio
    nekem tegnap az 1.1 hatására multiba érdekesen viselkedett... kb nem forogtak a az egységek az ellenség felé ugy lövöldözött , ami 1 idő után elég vicces volt :I
  • Caterpillar
    Nocsak ha valaki esetleg nem olvasta volna:

"Újabb Command & Conquer 3 patch közeleg

[2007-03-29 @ 10:00 - Chesario] (kommentek: 6)

A Command & Conquer 3: Tiberium Wars fejlesztői bejelentették, hogy hamarosan újabb javítás lesz elérhető a frissen megjelent játékhoz.

Az Electronic Arts Command & Conquer 3: Tiberium Wars játéka úgy tűnik mégsem indult olyan simán, mint várták. A fejlesztők rengeteg visszajelzést kaptak a játékosoktól különböző hibajelenségekről, amiket az 1.2-es patchben javítani is fognak, ráadásul az új javítást 24 órán belül elérhetővé is szeretnék tenni az interneten."

by Gamestar
  • Antrax #3330
    én is új bannert csinálok majd szövegdoboz nélkül a spam topikba, hátha akkor nem lesz gond senkinél :S
  • Kontrakcio
    sztem én megveszem eredetiben... kicsit már elegem van h folyton "idő túllépés"miatt és "használt kulcsot" használok szöveggel fáraszt... és nehéz össze hozni egy többszemélyes gémet mert 4-5-6 közül min 2-nek van vmi baja :S vagy ez ellen van vmi +oldás?
  • Blasta
    Mert persze...
    Csak nekem kb. 3 haverom van, akik nem a c&c miatt kopaszok már évek óta, bármelyiket megkérhetném, hogy hozzon nekem egy free játékot a boltból.
  • RecoPhile
    Én már alig várom, hogy haza menjek és felrakjam cnc-t :)

Hát ahogy itt "olvasom" sokaknak nem jönn be. De ez a saját vélleményük. :)
    Tegnap bementem 576k bolt a Mamut2 be és csak néztem/hallgatam, hogy nem 1ember veszi meg eredetit :D.
    Úgy, hogy aki megvette vagy letöltötte azoknak sok sikert a játékban. :)

Egyéb: http://www.esl.eu/eu/jkja/tdm/ladder/team/2207433/ Reggisztráljatok oldalra és jelentkezzetek :P
  • Rage47
    azt hittem először, h erröl van szó:)
  • Methylisocloro
    Úgy lenne igazságos ha valaki Kane kopaszon megy az üzletbe az megkapja ingyen a C&C 3-at :)
  • a_n_d_r_e_w
    megjött a "futár", feltelepítettem, patchet is felraktam, és tágra nyílt szemmel nézem, hogy hol vannak a beállítások. Az EA multi játékot csinált ilyen szánalmasan kevés beállítási lehetöséggel? (superweapon, tech level, stb? semmi?) a pályák száma is a 0-hoz konvergál, valami azt súgja csúnyán be fog evvel fürödni az EA, és hogy öszint legyek, nem is bánnám
  • a_n_d_r_e_w
    Off:
    Antrax, utólagos engedelmeddel újratömörítettem a szövegdoboz hátterét, így 73 helyett csak 19 kilo :)
  • Skyline
    Nahjó majdd holnap baxakodom még vele...
    A hangkártya beállban minden lehetőséget kipróbáltam,ki is kapcsoltam fullra a hw gyorsítást...Újra is telepítettem a hangkarit...Újabb driver nincs csak a buzi vista alá de azt a franc rakja fel...
  • Shiwo
    beszarás...csak úgy engedte updatelni magát, hogy kilöttem a tűzfalam o.O
  • a_n_d_r_e_w
    jó-jó, persze, de ha az EA logo megy, akkor a többi vidnek is mennie kellene. Max a játék fagyhat le, az meg mondjuk lehet az EAX miatt is, ezért kérdeztem
  • rage
    A hangkártya beállításainál nincs alapból bekapcsolva egy EAX, valami effekt, surround hang, vagy bármi egyéb ?

Megpróbáltad a hardware-es gyorsítást nem csak basicre venni, hanem ki is kapcsolni?
  • a_n_d_r_e_w
    habár a spam topic kinél müködik, kinél nem, ennek akkor sem itt a helye
  • Blasta
    MEGTALÁLTAM! :D

"He who controls the past, commands the future, he who commands the future, conquers the past" -Kane.
  • Skyline
    Semmi....Lecsupaszítottam a winfost..
  • rage
    Biztos, hogy valamilyen hang-codec zavar be.
    Nincs fent semmilyen külön installált AC3 vagy hasonló codec ?
  • Skyline
    Ha nem tiltom le biosban a hangkártyát akkor nem indul a játék,az EA logó után fekete marad a kép....
  • a_n_d_r_e_w
    játékon belül az eax be vagy ki van kapcsolva? (lehet-e ilyet egyáltalán?)
  • Skyline
    Egyik se megvan a baj...
    Letiltottam az alaplapi hangkártyát és abban a pillanatban indul a játék....
    Most az kajak komoly hogy cm6501-en nem lesz hang??? Ez vicc....
  • do2
    vagy új ikszpét
  • do2
    tegyé fel új direktikszet hátha úgy megy vagy új videjókártyadrájvert
  • Skyline
    No senkinek semmi 5let hogy miért csinálja nállam ezt az indítás utáni EA logó utáni fekete képet?
    Egyszerüen nem jut tovább,akármit csinálok a hangkártya hw gyorsításával,a codec csomagot is fullra leírtottam (k-lite) és minden driver friss,dx szintén...
    Bejön némán az EA logó aztán fekete marad a kép..
  • balee4
    jól van, megpróbálom!
  • do2
    balee akkor uninstaláld tedd fel újra és krekkelés helyett egyből updateld jónak kéne lennie
  • balee4
    igen az
  • do2
    baleee clone verziód van ?
  • do2
    hát én msot foglaltam el a fehérházat, nem tom te kikkel kezdted el
    nekem eddig nem akadt
  • Szeszmester
    Gyenge a géped, ez van.