Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skaggs (generals és BFME) eleve azt akarta csinálni, csak aztán "családi okok miatt" távoznia kellett, akkor került a helyére Verdu (BFME2 és CnC3)
így utólag azt mondom Skaggs-szel jobban jártunk volna
One Vision. One Purpose.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
es
http://nod.ea.com/hu
a .hu-s nem mukodik
egyebkent a nodos oldalon jol mutat, hogy "játssz harci kártyák" kinaipiac feeling

de az emberaradattol es a 300x megvalaszolt kerdesektol elore felek <#vomit>#vomit>
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Plussz két új screenshot (na nem mintha nem láttunk volna eleget <#vigyor3>#vigyor3>):
1.
2.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Bár én nem szoktam olyan sokat fórumozni, de ha szeretnék akkor nagyon zavaró amikor tele van értelmetlen vitákkal és noob beszólásokkal. Nem mondom én is teszek fel néha egyértelmü kérdéseket, de válalom is ha marhaságot írok, és nyugottan lehet törölni 😊.
3-4 emberes házigizda dologra ... Ha szabad ilyet (Bár kétlem ...) csinálni kell egy Nicket, CnCIIIAdmin pl ... és õt megszavazni házigizdának ... utánna a ténylegesen érdemes emberkék használhatnák ... természetesen a Modok beleegyezésével ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
de remélem a vérpistik egy része már türelemetlenül frissítgeti a topicot, hogy mikor jön hír róla, és addig legalább okul 😊
One Vision. One Purpose.
Igen jártam arrafelé és érdekes módon vagy én vagyok fél isten vagy a többiek idióták nekem elsõre elindult minden varázslat nélkül...
ON
Félek itt is lesznek bajok bár ha ez a látogatóközönség nem bõvül akkor összetehetjük a két kezünket! Sajnos ez viszont csak szép álom és már csak napok választanak el a "vérpistikeáradattól"...
Én kötném a billentyûzethasználatot valamilyen jogsihoz, ahol minimum követelmény a 80-as IQ 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<#mf1>#mf1>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/