6739
Command & Conquer III
  • NeBby
    hát ez messze van attól amit akartam Ettől még játékba ki fogja írni a hibákat h pl Időtúllépés stb...
  • TiberianFan
    Remélem még ma menni fog a game! Már csak 20 , 30 perc és megcsodálhatom eme faján sikerült alkotást :]
  • PeeVee
    höhö na majd én is tolok veletek!:) holnap!!!:o)
  • Muki100
    HAMACHI TUTORIAL by balu
    én gyanítom hogy itt semmi dolgod nem lesz, mint LANon hostolni és csatlakozni.
  • gabo91
    Én is szeretnék majd játszani hamachin keresztül, irhatnál rola akkor hogy hogyan kell vele
  • fsgh
    az nem lenne rossz ha összedobnál egy ilyen kis szösszenetet:) mert pl én nem tudok róla semmit s ha meglesz a játék én is szeretnék majd Hamachin játszani:)
  • NeBby
    jó...majd később :) gyorsan jáccok 1 meccset XD de sztem majd FAQ ba be kéne tenni...
  • ColdFire
    írd :DDDDDD
  • gabo91
    Na végre megvan a game, nagyon király
  • NeBby
    Ha gondoljátok letudom írni naggyából h hamachin hogy kell jáccani , mer sokan csak asziszik h bemmenni minden szobába és egyből mehet...mer nagyonnemígy van!!!(csak mer mindenki tőlem kérdezgeti h hogy kell és kezdem unni :) )
  • hen-tes
    Reméljük a patchekben javítják a hibákat. :c
  • Matt89
    Megtettem:)Már egyszer be is jelentkeztem!Ha más accountot irok be... akkor azt irja h ez a felhasználo nem regisztrálta a játékot tehát jo!Csak nem tud csatlakozni sikertelen a kapcsolodás!!És hiába nyomom ki a tűzfalat nem az a gond!
  • NeBby
    Regisztrálni is kéne :P
  • NeBby
    Hűbakker 5 percenként tele van a hamachi szobám 5 percre ne gyertek be lécci , mer mindenki visszateszi magát és kimegy (általában)
  • Matt89
    sikertelen csatlakozás a C&C3 onlinehoz!!!Mi a faszért?Eredetim van!
  • virs lee
    Ööö, a 21. században nem megy egy game wideban? Az suxx. Én is pont most vettem wide tft-t.
  • do2
    én ezt értem, de engem az érdekel hogy az eredeti magyar verzióba be lehet-e kapcsolni a videók alatt a feliratot, erre adhatna vki választ aki már megvette a gémszt
  • Raylee
    szóval, az angol verzióhoz nem kell semmiféle patch meg stb..., hogy magyarrá váljon a játékban a szöveg rész. A "hungarian.big" 338 KB BIG fájlt egyszerüen nevezd át "english.big"-re és ird felül a Lang-english mappában lévővel és
    KÉSZ!!!!!!! A JÁTÉK SZÖVEGE MAGYAR LESZ, EZ TUTI!!!!
  • spytime9
    sziasztok lenne egy problémám,haverral nyomnánk hamachival meg az sg hamachi szobába is játszanánk,de mokor nyomok egy joint gamet és azt irja conneting time qut ez mért van???
  • Matt89
    Ha vkinek megvan eredetiebn szoljon már priviben mert nem akar csatlakozni az accounthoz!HELP
  • do2
    na valakinek megvan az eredeti magyar példány ? a videók alatt belehet kapcsolni a feliratot ????
  • ColdFire
    vagyunk egy páran hun-on :D
  • Maxtreme
    Háát..Ehhez a gamehez csak gratulálni tudok az EA-nek. Sikerült 1 olyan embert stratégiai játék elé szegezni, aki életébe nem szerette ezt a stílust :) (ez lennék én :) )
    Talám pont azért mert mint azt már sokan említettétek, kicsit "árkádossabb" gameplay-el rendelkezik mint az eddigi részek. Mondjuk nem tagadom, ez a veteránoknak kicsit csalódás lehet :)
    Igazából eddig csak pozitív véleményt tudok róla mondnai (11 misszió után) Szép gfx, emellé kis vasigény (maxon szűrésekkel simán megy) izgalmas, pörgős játékmenet.
    Bugokkal nem igazán találkoztam még.
    Amint félre tudok tennni 1kis zs-t a fizuból, tuti hogy megveszem. Ez a játék megérdemli.
  • NeBby
    Valaki talált már megoldást widecreen re (16:9 , 16:10)? Enyhén zavaró a két fekete csík a monitor szélén
  • Gundark1234
    Talán meg kéne venned :P
  • Mrlego
    sziasztok lene egy kérdésem meg van a legujab pach(crack) hamachi legujab de nem tudok játszani a cc3-mal miért?
  • a_n_d_r_e_w
    sokunknál nem megy tegnap óta a spam topic, oka ismeretlen
  • ColdFire
    ?
  • datango
    off: nem megy a warez topik ? megszunik ?
  • Muki100
    Szégyenfolt
    Ha valakinek nem tűnne fel a laptop "b"-vel van írva, mint "labtop". Ez itthon nem is, de az angol anyanyelvű műveletlen / számítógéptől távol álló emberek körében gyakori hiba.
    urbandictionary.com-ról:
    A word that inexperienced college freshmen (most often girls) call their new laptops.

College Freshman: I just got my new labtop, it's awesome!
    Experienced Geek: Laptop.
    College Freshman: Yeah, that's what I said! Labtop!

Ez van, nem elég experienced geekek sajnos ma már akikre rábízzák egy ilyen honlap elkészítését ( ki tudja milyen kreatív geekek állnak a többi futószalagon gyártott EA játékoknak, hálistennek ez most korrektre sikerült)

Lehet apróság de szerintem akkor is ciki.

• ktomi22
    próbálj gyengébb grafon nagyobb sebességre állítva a gamet játszani..
  • Randelz
    Nembírja a configod a grafikát.
  • Matt89
    Skacok kink megvan eredetiben!!HElp!Megvettem be is jelentkeztem egyszer!És azota azt irja h nem sikerult kapcsolatot létesiteni a C&C3 serverrel!Nálam van a gond? V Áll?
  • RecoPhile
    Én még eddig csak demót toltam. Holnap megyek haza aztán megláttom :).
    Reméllem, hogy nem csalódok benne. Holnap majd kitapasztalom egy kicsit. És majd találkozunk hamatchin vagy aki eredetivel játszik azzal meg bent a multiban :). Majd lehet, hogy csinálok egy HuN klánt. Nem azért, mert hogy All*Starsnak, hanem minden magyarnak, hogy egyszerűbb legyen egymást felismerni :o).
  • Madmano
    Hali.Na,én is felraktam ezt a gammát....Minden nagyon szép,minden nagyon jó.Csak az a gondom,hogy viszonylag lassan mennek az egységek.Főleg az emberkék.Mintha lassított felvétel lenne futásról.Ez a gép hibája lehet,vagy másnál is ilyen?Régebben nyomtam a Generals-t,minha ott is így lett volna...
  • Szega87
    én a GDI campaignt most kezdtem el és a white house nál vagyok :)
  • SötétBarom
    Én most végeztem a GDI kampányal, egész jó 5let, hogy 2 féle befejezése van, de sajnos mind2 elég lapos.. Az utolsó küldi is piskóta.. Gondoltam legalább lesz valami világbüntető videó a végen, helyette annyit kapok, hogy 2 scrin összeesik holtan.. jeee. A nodot most kezdtem, majd kiderül..
  • Casseus
    nemtom én eddig csak skirmisht nyomtam :)
  • berlinboy6329
    Akkor jó.
    Még egy kérdés:ti már nagyban toljátok.Milyen a sztori?
  • Casseus
    jobb a full