Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és sztem nem lehet
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
a demolya az jo?
nem tudom mennyi lehet az idõ eltolódás de sztem ott már hajnal van, azért fura nem pl hajnalban jelenik meg a játék!
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
We will be releasing the free Battlecast client after launch, however, details on the release date have not been disclosed yet.
valoszinunek tartom, hogy elorebbhozzak a megjelenest, mivel egy het kicsit tulzas taiwan vs rest of the world felallasban. raadasul ujabb norvegiai jatekos panaszkodik, hogy a masodik gdi kuldetes utan kilepett, es mar el se indul neki
Tényleg kábé mennyi idõbe telik egy cracker csapatnak, hogy feltörjenek egy gamét? Ez pusztán csak kiváncsiság 😊. Bár gondolom ez nagyban védelemtõl függ.
Jah es hetfoig keves eselyt latok hogy fent legyen warezba. Mivel vasarnap ejszaka szalitjak a boltokba...
(igaz van mar bolt ahol nem egy darab van. gondolhatod hogy nem nehez egyet kibontani es lemasolni...)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De hogy mé pont Taiwan-on árusítják elõször azt nem értem <#conf>#conf>
mit lattok? vao..egy visszaszamlalot, es azon 4 es fel ora van hatra..gondolom a megjelenesig. na hoppa.
nemtok tajvaniul de arra tippelek =) alatta mondjuk megis egy 26.ai datum szerepel. na passz =)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Fronter:
A A hivatalos oldalon azt írják hogy márc. 28.-én kerül boltokba...
Watch this!
"MEGJELENÉS: 2007. március 23. - ARANYLEMEZ! - MEGJELENT"
Itt megy a visszaszámláló hogy mikor fog megjelenni, ezek szerint még 1 hét van!
One Vision. One Purpose.
no offense
Sogun, 2007. március 13. kedd 08:15
ez már nem új hír =)
Ez jó hír!
Jó lenne ha már holnap valahol meg lehetne szerezni 😊. Aki megtalálja valahol azonnal szóljon! 😊))
Rég volt olyan játék amit ennyire vártam volna ^^.
One Vision. One Purpose.
hardwired.hu- n, ez igaz? lesz belõle vmi a hétvégére?
(de ne feledd a terroristákat sem, hiszen az most trendi)
One Vision. One Purpose.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
War Factory +2 harvester, Barrack utána csukott szemmel klikkelgetni és közben terjedni ahova lehet. Ez még hardon is müxik csak több turret kell a hidakhoz.
most hogy így belegondolok nem is meglepõ hogy magyar lesz mert hát a NFSC is meg fifa is(bár abba volt magyar kommentár) magyar volt úgyhogy mostantól mind1ik az lesz😄DDD (sztem)
nah jóvan ezt nem tudtam 😄DDDD
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"