Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet megvenni? Tudtok webcimet mondani ahol meg lehet rendelni?
attól függ ha nem lehet vele(warez-es) majd neten nyomulni akkor valszeg
és sztem nem lehet

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

beatz
erosen be van tervezve =)

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

nem tom melyiket veszem meg eredetiben a stalkrt vagy ezt mert még gépet is kell újítanom a stalkernek és nem tom mennyim marad :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

GregSB
Lesz még valaki rajtam kívül itt, aki meg veszi eredetiben? 😊

beatz
lyó

hello
a demolya az jo?
a taiwani oldalon már csak 12 perc van hátra avisszaszámlálásból!
nem tudom mennyi lehet az idõ eltolódás de sztem ott már hajnal van, azért fura nem pl hajnalban jelenik meg a játék!
beatz
"And yes, Taiwan and Norway apparently have the game already. It has started shipping but doesn't officially ship everywhere until Monday."

beatz
csak egy kis infomorzsa

We will be releasing the free Battlecast client after launch, however, details on the release date have not been disclosed yet.

valoszinunek tartom, hogy elorebbhozzak a megjelenest, mivel egy het kicsit tulzas taiwan vs rest of the world felallasban. raadasul ujabb norvegiai jatekos panaszkodik, hogy a masodik gdi kuldetes utan kilepett, es mar el se indul neki

MaYDaN
De ha már Taiwan-ban árulják akkor van rá esély sztem.
Tényleg kábé mennyi idõbe telik egy cracker csapatnak, hogy feltörjenek egy gamét? Ez pusztán csak kiváncsiság 😊. Bár gondolom ez nagyban védelemtõl függ.

Sephi
Nem halaszthatjak el. Tobb ezer elorendeles van. Tuti nem halasztjak.

Jah es hetfoig keves eselyt latok hogy fent legyen warezba. Mivel vasarnap ejszaka szalitjak a boltokba...

(igaz van mar bolt ahol nem egy darab van. gondolhatod hogy nem nehez egyet kibontani es lemasolni...)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LOL
beatz
már norvegiaban is megkapta egy csoka postan a kane editiont, de nem indul neki =)))

Már kiderült kamu volt.
MaYDaN
Szerintem Newfronter arra gondolt a kamu témával kapcsolatban, hogy elhalasztották junius 12.-éig a megjelenést. Amit én is nehezen hiszek.
De hogy mé pont Taiwan-on árusítják elõször azt nem értem <#conf>

beatz
en latok benne raciot az a helyzet, mivel ha az egyik kepen lathato linket csekkoljatok --> http://cc3.ea.com.tw/
mit lattok? vao..egy visszaszamlalot, es azon 4 es fel ora van hatra..gondolom a megjelenesig. na hoppa.
nemtok tajvaniul de arra tippelek =) alatta mondjuk megis egy 26.ai datum szerepel. na passz =)

10000% hogy kamu 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

GregSB
Igen azóta már én is rájöttem hogy félreolvastam. Én úgy vettem ki hogy ma jelent meg az aranylemez, sry 😊

Fronter:

A A hivatalos oldalon azt írják hogy márc. 28.-én kerül boltokba...

Taiwan-on megjelent a játék. Az nforce-on most írta valaki hogy elhalasztották június 12.-ére, de sztem ez kamu.
Watch this!
Sziasztok szerintetek ez is DuplaDVD-s lesz?
beatz
mondtam h no offense, de latom az mar elkerulte a figyelmed =) nem szemelyeskedni akartam, de nekem a kommentjebol ugy jott le h marcius 23.an jelenik meg szerinte a game, es az aranylemez is ugye megjelent/elkeszult

GregSB
Nem vagyok noob, tudom mi az a keresõ, de raymond ezt írta:

"MEGJELENÉS: 2007. március 23. - ARANYLEMEZ! - MEGJELENT"

http://576.hu/nyito/index.php

Itt megy a visszaszámláló hogy mikor fog megjelenni, ezek szerint még 1 hét van!
a_n_d_r_e_w
pedig milyen jó is lenne ám, ha Kane rádnéz, mélyen a szemedbe, majd megszólal Kerekes József hangján 😛P

One Vision. One Purpose.

beatz
isteni lehetõség a keresõ használata az oldalakon ^^
no offense

GregSB
Ja hogy 13. Én ma (23.-án) kerestem a hírt 😊

beatz
Command & Conquer 3: Tiberium Wars ARANYLEMEZ!
Sogun, 2007. március 13. kedd 08:15

ez már nem új hír =)

GregSB
Jobb is hogy nem szinkroizálják le, én pl azonnal törölném le a játékot a francba, ha meghallanám Stohl Buci vagy más mostanában felkapott szinkroszszínész hangját a játék alatt 😛P

GregSB
Hol látsz te aranylemez bejelentést Hardwireden? Én nem látom sehol.

😊)))))))))))
Ez jó hír!
Jó lenne ha már holnap valahol meg lehetne szerezni 😊. Aki megtalálja valahol azonnal szóljon! 😊))
Rég volt olyan játék amit ennyire vártam volna ^^.

a_n_d_r_e_w
hivatalos bolti forgalmazásra még várni kell, de nemhivatalosan már lehet lesz belöle valami

One Vision. One Purpose.

MEGJELENÉS: 2007. március 23. - ARANYLEMEZ! - MEGJELENT
hardwired.hu- n, ez igaz? lesz belõle vmi a hétvégére?
a_n_d_r_e_w
nem rosszmájúság ez sajnos, hanem jövökép :S
(de ne feledd a terroristákat sem, hiszen az most trendi)

One Vision. One Purpose.

😄

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

De olvasd el azért azt is amit én írtam, ott a lényeg...
Higany
Köszi! Akkor frankós! Azért szeressük az EA-t! <#vigyor2>

unknown nick
"ti hogyan nyitjátok ki a médium gépet?"

War Factory +2 harvester, Barrack utána csukott szemmel klikkelgetni és közben terjedni ahova lehet. Ez még hardon is müxik csak több turret kell a hidakhoz.

hát ja arra azért kiváncsi lennék milyen szinkronosan😄DD
most hogy így belegondolok nem is meglepõ hogy magyar lesz mert hát a NFSC is meg fifa is(bár abba volt magyar kommentár) magyar volt úgyhogy mostantól mind1ik az lesz😄DDD (sztem)

Ja, csak nem szinkronos lesz, hanem feliratos. Azért leszinkrozinálni dúrva lenne.
igen???

nah jóvan ezt nem tudtam 😄DDDD

Nem készül, mivel eleve magyar nyelven jelenik meg MO-n.
úgy gondolom igen, de ne várd annyira mert ha lesz is akkor se mostanába

Higany
Lenne egy kérdésem! Készül ehhez majd magyarítás?

Muki100
Lehet hogy rosszmájúan hangzik, de szerintem az EAnak meg se kottyan hogy a CNC3-at átkozmetikázza és kidobja RA3-ként. Úgy értem nem foglalkoznának vele annyit mint régen az RA 1-2vel. Én azt mondom nagy az esélye hogy látunk még Allies obelisket és szovjet flame tankot (még ha nem is ilyen néven 😊 )

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

de az 😊)

beatz
*csak nem

beatz
csak fanka szoveg az alairasod? ;]