Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg lekaptam az nfo-t (Deviance 😊 ) , egy értelmes üzbég szó annyi sem nem van benne 😊
Fake ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez ugye még nem AZ?
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Na.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.mediafeet.com/2007/03/22/command-and-conquer-from-the-inside/
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Javítottam mert béka lett belõle.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem tudom hogy kié a kép, de ezt is berakták a fórumba.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
a hivatalos oldalról szedtem a gifet <#vigyor3>#vigyor3>
ON
Csak akkor jön a dilemma... Stalker + C&C3 egyszerre sok nekem.
Egy biztos akkor most pár napig nem alszok... Nappal Stalker este meg TW. <#idiota>#idiota> (Öreg vagyok én már a parázáshoz...<#vigyor3>#vigyor3>)
For those of you getting the game today, this weekend, and early next week that are running on 32- bit Windows Vista operating system, if you are experiencing a driver graphic crash after saving a game and trying to load it back or experiencing a driver graphic crash in general, please download and install the following NVIDIA driver (only for NVIDIA graphic card users)
http://www.nvidia. com/object/winvista_x86_101.41.html
We have not heard of any ATI users experiencing this issue, but this driver should fix your problem as it already has for others.
tehat roviden magyarul, akiknel elofordulna, hogy elmentett jatekallast nem tolt vissza (ergo kifagy) az toltse le a linken talalhato drivert
kizarolag nvidia tulajoknak, ati kartyakkal eddig nem volt gondjuk
Ez annyira nem hihetö 😊
Moszkvától 300km-re északra egy faluban már megvan a játék, amit már fel is krekkeltek, de nem tudják feltölteni, mert csak 56-os modemjük van 😊))
jó humora van a srácnak. magam elött látom, ahogy az egész falu crackeli a cnc-t, mert ök bizony ebböl élnek 😊)))
One Vision. One Purpose.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"- 5 multiplayer pálya és 3 egyedi egység kinézet"
Ez mit jelent? Multi pályát mindig le lehet szedni netrõl, vagy az EA valahogy elérte, hogy ezeket ne lehessen majd a sima verziósoknak letölteni? :S
ahahah honnan szedted ezt a logot, iszonyat meg emlekszek regen valami win 3.1es sielos gamaban ez a szorny ette meg a sieloket xD
ON