6739
Command & Conquer III
-
Thanatos #3422 ott a pont sajnos :S -
#3421 a fíling miatt pár meccset lejátszom, a kampányokat nem szeretem, szóval az valszeg kimarad. aztán multira meg jó lesz az SupCom, meg a DoW :) -
#3420 sajnos igazad van, de el lehetett volna kúrni más nagy nevet is ehelyett...
Skyline: FAQba akkor kerül be valami, ha FA lesz. amíg nem GYakran Ismételt, nem rakom be -
#3419 kb az az érzésem az eddigi kommentek alapján, hogy tipikusan EAs lett a játék. ez nem feltétlen jelent sz@rt, inkább kommerszt. divatos, vagy jó nevű franchise (nfs, nfl, c&c), körítés mellé (bugyuta matricázás, népszerű cover játékos, egy valag cutscene), és le lehet tolni a plebs torkán. ja, hogy a hc játékosok le vannak ejtve? mit érdekli őket, mikor egy hc gamer helyett megveszi 3 casual gamer? -
Skyline #3418 Noh,akko írjuk be a FAQ-ba hátha lesz még belőle probléma,a játék XP alatt CM6501-es audióval nem akaródzik elindulni,le kell tiltani Biosban és be kell rakni egy másik hangkártyát...
Az EA logó utáni fekete kép problémám ami napok óta volt egy szemvillanás alatt megszünt ahogy beraktam a régi jó kis sblive-omat...:) -
#3417 Az összes mapet meg lehet nyerni 6 vagy több mamuttal.. Ha van olyan ami max szintig fejlődött, akkor elég 3 is.. -
Ado #3416 Szesz arcok, olyan kérdésem lenne, hogy toltam haverral hamachin keresztül faszásan a gammát aztán 1ről a 2re elbaszódott, délután még ment este már nem... És elvileg egyikőnk se állított a gépén semmit ami gebaszt okozhatna... Ha valaki tud valami gyógyírt a bajomra azt bökjön már ide valamit! Thx -
#3415 Azt sajnálom h ugyanolyanok a házak is meg az egységek is...jó az egységek nél van több külőnbség is de ugyanaz a funkciója mindnek és az épületek 1 az 1 ben ugyanazok...kicsit lehetett volna több dolog ami csak az 1ik oldalon van...jó tudom h úgy nehéz balanceolni de akkor is...így szinte mind1 h kivel játszol csak a külső alapján kell dönteni :S azért sajnálom...és 1 kis kötekedés...mi haszna van a GDI-nak abból h szedi a tiberiumot? mert ugyebár a NOD technológia az arra épül a scrinek meg azt eszik xd de a GDI az vissza akarja szorítani és végső soron el akarja pusztítani a tiberiumot xD bocs a kötekdésért :D sztem sincs túl nagy hangulata...attól függetlenül jö játék csak nincs benne semmi stratégia...az egész kampány eddig tank ill repcsi rush-ból állt....nah szal mi haszna van a GDI nak a tiberiumból? várom az elméleteket xD -
Petboy #3414 LAP-TOP , csak mennem kell aludni és sietek :P -
Petboy #3413 Na hi all! Lenne Egy problémám : Apukám LAP-TOM-ján tökjól elmegy a game ,de miután feltettem a gépemre -eredeti a játék- nem igazán akar elindulni.Ez ebben az esetben pontosabban azt jelenti , hogy a c&c3.dll-lel van vmi baja :S
Fogalmam sincs mi lehet a baj , a peccset letöltöttem , szóval PLZ HELP VKI!
"UI:"Ha pontosabban megnézem, 1 fájlt csatol a hibaüzenethez ,aminek a neve :
C:\DOCUME~1\Zoli\LOCALS~1\Temp\fd73_appcompat.txt -
Zoliz #3412 Hát az emberek inkább gépemberek mint emberek. -
#3411 Na igen, pont erre gondoltam a 3360-as postomban :) -
Peakman #3410 hát mit ne mondjak emberek ez sztem eddig alulmúlta önmagát
elveszett a tiberian sun féle c&c érzés :(
na mind1 majd talán a következő rész (ha lesz) jobb lesz -
#3409 ha Szeged környékén lennél, átadnám neked az enyimet :) -
#3408 Ahogy én láttam, egy duplarétegűn van, a Kénedisön pedig egy bónusz CD-vel jön. -
Andrásss #3407 Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékot 2 db 4,7 GB-os DVD-n vagy 1 db 8,5 GB-os DVD-n adják ki? Valaki meg tudná mondani? -
Glasses #3406 F.A.Q. -
#3405 Láttátok a Kókuszt a retek klubbon?Bizony ott volt a C&C3 is! :)
igaz csak a háttérben nagyrészt. -
deltoid #3404 Helló. A "hungarian.big" nem tölti fel valahova valaki, mert nekem nincs benne a könyvtárba. -
#3403 hát nem leszek az:DDDD -
Antrax #3402 -
#3401 ha kopasz vagy még ajándékot is kapsz^^ :D -
#3400 holnap megveszem a C&C3-at:) szerintetek az 576kbytban tuti megkpom holnap? -
Madmano #3399 Köszönöm a segítséget Uraim!Tényleg a játék sebességet kellett visszanyomnoim max.-ra ujra.Hasít 1280X1024ben,max beállításokkal. -
#3398 jaaa asszem értem...a játékban csak simán lan és hostolás mert Lanhoz elvileg nem kellene kód meg szoba név meg ienek... -
#3397 Nem, simán annyi hogy elindítod a hamachit, belépsz a szobába és onnan olyan mintha hálózatban lennél a másik géppel. Kiválasztod a multiplayer -> LAN-t és hostolsz. Mintha valódi LANban lennétek. -
Glasses #3396 Király tényleg nem kell patch igy jó lesz a a magyar szöveg. -
#3395 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki hogy a gdi kampány hány act-ből áll? -
#3394 vagyis csatlakozom a Hamachin..beírom a jelszót és a szoba nevét...aztán belépek a játékba és ott is csatlakozom a szoba nevével és kódjával?(bocs h láma vok ebben:P) -
#3393 Nem feltétlenül kell beállítani, csak ha van routered, vagy konfigurálni akarod a név kiírását (hogy ip-t írjon, stb). Akkor van lan kapcsolatod a szobában lévőkkl ha a hamachi online van. -
#3392 A Hamachi csak a LAN-t kapcsolatot hozza létre azok között, akikkel 1 szobába vagy, és aktív állapotba (online) vannak - zöld pötty jelzi a nevek előtt, ha aktív. Az után/mellett a játékba csinálni kell valakinek LAN szervert, másoknak meg csatlakozni. -
Antrax #3391 A hamachi egy virtuális LAN-t csinál -
#3390 Kivételesen megnéztem azt a részt. A srácon jól nézett ki az a GDI-os póló, be kéne szerezni egyet. :) -
#3389 nekem egy nagyon amatőr krdésem van:DD
az egy dolog hogy elépek az adott szobába a Hamachin de eközben a játékkal kell valamit csnálni?vagy csak legyen bekapcsolva vagy valamit be kell álítani benne??
(ilyenek is mehetnének abba az ismertzetőbe mert szerintem sok olyan ember van mint én...) -
Me Ga #3388 IE7 = csak a fejléc látszik
Firefox 2.0.0.3 = OK
Valami ott nem egészen stimmel... :-)
Köszi az infókat! -
#3387 elöbb volt a fokuszban, hogy jártak az ea-nál meg benne volt a legujabb szerzemény is vagyis a tiberium wars ... -
Antrax #3386 Ki lett véve minden design elem nézd meg így jó-e -
Me Ga #3385 OK, köszi. Akkor ezek szerint azt is külön kérdésben kell megtudakolnom, hogy mi az ami miatt "nem mindenkinek" megy? -
#3384 Működik , csak nem mindenkinek!! Nekem pl megy... -
Me Ga #3383 Sziasztok! Én vagyok béna, vagy tényleg nem működik az "OFF, Spam" topik?