Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Ok!

Akkor nem irok!

Innen elzavartatok!

Sajnálom, tipikus magyar hozzáállás, ezért nem megy ez az ország semmire!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Igazad van részben, de lassan már csak te spammelsz a hozzászólásaiddal maikkel engem hordasz le!

Ha észerevennéd én már abbahagytam reggel!

De te tudod! Ha neked ez jó?!

a_n_d_r_e_w
nem szálltam rád, csak kértem hogy hagyd abba a spamet, erre elkezdtél itt nekem örjöngeni.

nem, nem állunk egy oldalon, akkor állnánk egy oldalon, ha te is felfognád, hogy nem az a topic egyetlen célja, hogy bekerüljön a top 10-be, föleg nem akkor, ha ezt floodolással akarod te egyedül elérni

warez élni fog, de itt az SG-n tiltott, és azonfelül, hogy magadnak gyüjtögetsz vele büntetöpontra valót, még az összes warez vérpistit is idecsalogatod, és az megint nem tesz jót majd a topicnak

One Vision. One Purpose.

BEAST
nem hiszem hogy hianyzik ide ez a sertodott gyerekes viselkedes , mar nem egyszer latott informaciokkal spamelted a topicot , majd miutan szoltak neked, felhaborodtal hogy te igazi rajongo vagy xD , vedd tudomasul es kesz , nem kell minden kritikat szemelyes sertesnek venni kulonben a sajat es mas emberek szorakozasat ronthatod el.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nah akkor a tisztán látásért: warez = spam topic... Ezt a topicot hagyjuk meg a játékról értekezésnek! Ha ezt nem sikerül betartani hamarjában lesz házigazdája a topicnak...
kovecses
Na figyelj, nekem veled semmi bajom, légyszives szálj le te is rólam jó?!

Ha észrevennéd egy oldalon vagyunk!

Ja és a wareez él és élni is fog mert nem mindenki milliomos!

Bocs OFF !!!

gabo91
Na végre már tölthetõ a game 😊

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

BEAST
/signed

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kovecses
Hogyan fogjuk majd elinditani?

Ez itt a kérdés!

SötétBarom
Elég megnézni a lokóját -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

a_n_d_r_e_w
nem, de ha idejön a semmiböl, és játsza magát, hogy ö az egyetlen igaz rajongó, na azon már én is fel tudom húzni magam, szal nyugodjál csak le plíz...

és a warezt is jobb lenne mellözni

One Vision. One Purpose.

ski22o
navégre, mászik is le<#hawaii>

kovecses
Protection: SecuROM 7

To play the game: download off your favourite site, unpack, mount the disc in d-t,
install using a serial below, run yasu to hide your drives, play!

kovecses
Onnan van mit gondolsz?!

😄

BH

Elkezdõdött...

(Smswebhez is jöhet majd a link, ha lesz! Wanadoot leszámítva, mostanság használhatatlan...)
"Aszfalton" már van... <#circling>
kovecses
Ez is spam wazzeg?

kovecses
Na ezt kapjátok ki:

Command And Conquer 3 Tiberium Wars Kane Edition AlcoholClone-CLONEGAME (Új)
Uploaded 26m 21s after pre.

kovecses
Alakul, a végén még lesz is valami! 😄

kovecses
Mi az isten van veletek?

Az ember jó akar és már el is tessékelitek?

Nem értem!

De jobb ha most nem is reagálok erre mert k*rva ideges lettem!

a_n_d_r_e_w
plz ne spammeljél már, ott a spam topic
ert a topicot meg ne féltsd, demó napjától jópár napig elsö volt (új vagy? akkor meg bízd ránk...)
Házigazda? olvass vissza...

One Vision. One Purpose.

Nortai
nem lesz nagy 7,9Gb 😊 addig megnézem a Rome (2x09) részét... 😊
Securom védelem, hmmm

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Beszélnek egy kínai változatról is, ami már fent van az IsoHunt-on:
Command & Conquer 3: Tiberium Wars (English & TChinese)

Viszont ez csak 5,12 giga???
ski22o
én nforce fórumot nézegetem...

81*100MB - azta!

Ez hol?
ski22o
néztem énis, vmi megmozdult<#eljen>

[ 12:04:20 ] [ +RPre ] ...( PRE )...( GAMES )...( Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_AlcoholClone-CLONEGAME )...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
kovecses
???

jáh :S

mióta eluntam a demot én sem írok semmit mert csak a spam megy :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

fsgh
nézem 65 uj üzi mondom biztos kijött már warezra...erre csak sok sok szpem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kovecses
Érdekes dolgok ezek...

Nah ha minden jól megy ma már le lehet tölteni^^

((((( csak semmi warez XD )))))

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Sziasztok!

Valakinek arról nincs infoja hogy kb milyen terjedelmü lesz a játék telepítetlen változata?
Nos én erre talán csak annyit tudok mondani hogy nem itt a fórumon kell érezd hogy "jhé itt a játék amire vártam..." hanem otthon magadban!

Mint látható házigazda valóban nincs, de valószínûleg az lesz akinek bizalmat szavaz a keménymag (5-6 fõ)...
kovecses
Igazatok van de csak részben!

Én akkorsem érzem itt azt a hangulatot, hogy jhé itt a játék amire vártam...

Nincs házigazda?

Az pech..ki lehet házigazda?

Hidd el lessz itt bõven hozzászólás, ha kijön, addig meg feszûlten várjuk hogy valamelyik kedves csapat megnyerje a warez háborút. Persze mások meg a sorbanállásnál fognak háborúzni 😊.

ski22o
Nem arról van szó, hogy nem érdekel, csak volt egy demo - tudom mire számítsak. Mellesleg a C&C1 óta kísérem figyelemmel a sorozatot és ez a tiberium wars is legfõképp a sztori miatt érdekel, ami majd úgyis a missionökben bontakozik ki.
Egyébként ha beleolvasol a STALKER és NFS topicba láthatod milyen "értelmes" kommentek vannak. Mind2 gámát boldog-boldogtalan feltette, nemhiába van kiemelve elöbbinél, hogy az elsõ szobánál mit kell csinálni... <#taps>

Most nezem hogy a kane edition angolul lesz, a sima meg magyar felirattal jelenik meg...
Megmondom neked õszintén nekem rohadtul nem hiányzik a felesleges napi 1000-1500 hozzászólás... Inkább örülni kéne hogy nincs az a trágyadomb mint mondjuk Stalker topicban és nincs az 1500 HSZ -bõl 1400 -ban arról szó hogy mi a második ajtó kódja!

Beszélni nem hiszem hogy van mit maximum találgatni aminek sok értelmét megintcsak nem látom... A többség már a demo után leírta a véleményét elöljáróban ennõl többet majd csak ha már a kampányt is befelyeztük lehet írni...

Lesz itt még tarthatatlan állapot sajnos amit nem tudom hogy fogunk megfékezni hiszen még házigazdánk sincs... <#shakehead>
BEAST
amiket te bemasolgattal nagyreszt mar a demoban is megtalalhato introbol megtudhattuk xD ... a gamestaros tesztet meg mar linkeltek ha jol emlekszem :p

kovecses
Akkor én miket illesztettem be?

Nehogy már!

Az ember percenként talál új infot a játékról!

Miért?

Mert egyre többen próbálják ki!

De mit írjunk? Várjuk a megjelenést, majd írunk ha megjelent, egyébként sincs semmi érdemleges infó.
kovecses
De tényleg senkit nem érdekel?

A Nedd for Speed meg a Stalker meg még jónéhány topic napi több ezer hozzászólást produkált fõleg a megjelenés napján, napjától!

Itt meg semmi, nagy kihalt az egész!

Hogy beszéljen az ember másokkal a játékról ha senki nem ir semmit?

kovecses
Ja tényleg, bocsika...csak a lelkesedés! 😄

ski22o
"he has absolutely no life..."<#hehe>

Sephi
Hagyd mar vaze...o legalabb erdekeset irt... masolt be 😄

Amug meg a GameStar-os csavo kicsit sem WOW fanatikus 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

robotnyk
ki mondta, hogy versenyspammelés a top 10 topic? elég legyen már...
BiG G
Tudom jószándék meg minden de ne legyél már láma... nem egyszerûbb belinkelni? Aki akarja elolvassa ott, nem kell ide szpemmelni, ráadáasul átláthatatlanul, mert visszafele szúrtad be a részeit, külön-külön... nagy ötlet volt, gratulálok.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kovecses
vége:

Hagyományok ftw…
A C&C3-tól a forradalmiság olyan távol áll, mint ide Lacháza, de persze ez nem feltétlen baj. Pár grandiózusabb, vagy eredetibb küldetés azért remélem lesz késõbb a játékban, mert a GDI elsõ fele eddig nem rázott fel igazán.
Olyan különleges kunsztokat nem láttam még az MI-tõl sem, igaz, volt egy pálya, ahol egyszerre három felõl támadtak, ott rendesen leizzadtam, viszont ott sem érvényesült igazán a gép furfangossága, inkább csak az állandó agresszív támadások osztják meg a játékos figyelmét.
A multiplayert egyelõre nem tudtam kipróbálni, mert mivel még nem került boltokba a játék, így nem találtam partnert az online szolgáltatáson keresztül. Gyanítom azért, hogy a multi hatalmas plusz lesz a játék többi részéhez képest: ezen a téren a LOTR: BFME 2 is nagyon nagyot alkotott.
A negatívumok ellenére pedig egyelõre azért bejövõs a játék, a végleges tesztet pedig a következõ GameStarban olvashatjátok…

kovecses
folyt.:

Kóla, chips, élõmozi…
A grafika mellett érdemes még kitérni az átvezetõ mozikra, amelyek ugyan kicsit unalmas sztorit foglalnak össze, viszont a színészek korántsem ripacskodnak annyira, mint azt „valahol” máshol olvastam… 😊 GDI oldalon a legtöbbet a Michael Ironside-ot láthatjuk, aki most Sam Fisher helyett egy fõparancsnokot alakít, de megjelenik a színen Billy Dee Williams is, mint a GDI erõk elbizakodott, és rendkívül ostoba fõmuftija, illetve pár csinos hölgy is (például Jennifer Morrison és Grace Park) is, akiktõl a Ironside helyett kapjuk idõnként a parancsokat. (Jennifer Morrison tartja velünk állandóan a kapcsolatot a csatatéren.) Természetesen a hölgyekkel külön dobozban foglalkozok majd a GameStar oldalain (Chicks of Command & Conquer 3), jó pár látványosabb fényképpel dúsítva ezt a részt. NOD oldalon pedig az überlaza Josh Holloway (Lost) osztja az észt. Összességében a színészek jó munkát végeztek és igen meggyõzõek, csak hát néha annyira buta szövegeket kell elhadoválniuk… Mindegy, ez Command & Conquer, senki sem várt Solarist, és a videók azért igen szórakoztatóak.