6739
Command & Conquer III
  • nando42
    Dénes, tessék. :)

• nando42
    srácok, valaki mondja már meg hogy tudom beállítani, hogy a játék ne váltson vissza 60Hz-ra, opciók között nem találtam. Picit fárasztó. :)

egyébként ati-m van a legújabb driverrel.

Dénes: mindjárt feltöltöm. :)
  • rage
    Ez a szarajevói pálya az öngyilkos terroristákkal, miközben az MCV-t kéne kísérgetni, elég érdekes...
  • Balumann
    A videó akadása (nem az akadás a lényeg, hanem a hang elcsúszása a gond) nem lehet kodek probléma, véletlenül? Bár gondolom nem, mert nem olyan formátumba van, hogy külső kodeket használni :(
  • Masakari
    arra vki tud mondani vmit hogy gdi utolsó pályán mért az van állandóan hogy megcsinálom a mapot,nem dobom le a liquid bombát,de pálya után a videoba meg az van hogy ejnye bejnye mért dobtad le?....
  • Dénes é
    de olyan nincs is benne:)))
  • nando42
    a reg vájlt indísd el :)
  • Dénes é
    nem tudom miért de nálam nem műkszik a 1.02-höz a magyarítás
  • Csero90
    Hé vki vitte már végig a NOD campaign-t? le tudná írni h mi a vége? mert én úgy érzem mintha hiányozna vmi :S az uccsó pálya és az uccsó videó tartalma érdekelne...thx
  • a_n_d_r_e_w
    itt a warez hibája, az bizony külön lemezen van
  • Rage47
    ha nincs tűzfalad akkor sehogy
    ha van ,akkor meg jobb alul az ikonjára jobb egér, stb... vagy kérdezd tűzfal-topikban.
  • Balumann
    Egyébként hol vannak azok a Kane edition extrák, amit a FAQ is ír? 7 giga az iso, feltelepítve csak 6 giga, de a lemezen nem találok semmi megnézhető videót meg ilyesmit. Azt majd a játékban lehet előhozni úgy, hogy a lemez is bennvan, vagy hogy? :/
  • a_n_d_r_e_w
    1. van, de nem robban :S
  • fsgh
    2. kényelmesen kell 20giga...(leszeded 7 giga kicsomagolod az még 7 felrakás meg 6gigát rak fel...)
  • berlinboy6329
    Sajna nincs elég helyem a gémhez.Szóval kérdeznék párat,ha nem baj.

1.Van speckó tiberium?Itt a kékre gondolok
    2.mennyi helyet foglal összesen az,hogy letöltöm+kicsomagolom+felrakom?
  • Balumann
    FAQ-ban az van, hogy Ati 8500 -as kártya a minimum, tehát gépigény szerint elkell mennie a játéknak. Gyakorlatilag az én gépemen is akad.
  • fsgh
    azt pontosanhogy is kell?
  • Masakari
    IzI van valami irc menj fel a cnctw.hu-ra ott ki van irva a cím

és 19 vagyok(nem titok):P
  • Rage47
    engedélyezd a tűzfaladban...
    én speciel kikapcsoltam a tűzfalam, csak igy sikerült frissíteni
  • Balumann
    Az updatelő izét nem lehet vhogy kívülről is elindítani, mármint hogy ne kelljen belépnem a játékba és ott rányomni az online-ra? :|
  • Tuvok #3523
    Akad .
  • Antrax #3522
    problem?
  • fsgh
    eredeti a játékom és nem tudja frissíteni magától:S
  • Tuvok #3520
    Na szép ...
  • fsgh
    mind a 2 hamchis szoba televan?!:SSS:((
  • Kontrakcio
    azzal mezony nem indul :I
  • IzI
    cnc3-nak van valami hivatalos magyar irc szobaja?
  • Devids Pro
    Áttírhatnád a FAQ-ban hogy a magyarítás jó az 1.2-es patch-hez is.
  • Grove4
    Figy segítsetek léci ati 9200-ason nem indul el a game,léci segítsetek,mert akkor nem töltöm le.
  • a_n_d_r_e_w
    a másik topicban, ha kérhetném
  • a_n_d_r_e_w
    jah, mert más a véleménye, már menjen is? ejha, új szabály, erröl nem is hallottam
  • valaminick
    Csak az életkorodra lennék kiváncsi:) (és asszem ez el is árult mindent:P )
  • Masakari
    venyswatim ujjitás alatt azt értettem hogy mindig van valami ami eredetivé teszi..én most ezt nem találom benne...
    Beast:a szinre annyit hogy a gdi mindig is sárga volt..nekema szürke a generals usat idézi..a generalst pedig utálom.. story-ba meg mindig volt valami kis csavar..nem azt mondom hogy szar..csak nem a megszokott:P pályák meg cnc-be mindig is össze vissza volt.és pont ez volt benne még érdekes..szimetrikusság szintén generalst idézi nekem

és tényleg nehéz ujjat kiadni..de én többet vártam egy cnc3-től..főként csak az 1ségek és sok alap dolog kihagyása zavar mert a többi ujjitás még tetszik is....

szal szó szó nem megint forum chat-et akarok csinálni mint a demo-s irásomal csak leirtam a véleményem az egészről...

amugy nem tom vki vitte-e a gdi kampányt de az utolsó küldetésbe most ez vagy bug v nem tom de ugyebár bejön az hogy x azt mondja hogy ne használd a liquid tiber bomb-ot y meg azt hogy igen... nos most direkt nem dobtam le(mert este nem emlékeztem rá hogy használtam-e)és vége a mapnak azt azzal nyit az egész hiradó hogy gdi használta a bombát..de nem dobtam le...szal ez azért elég vicces,erre vkinek vmi 5let?
  • Szega87
    Most probálgatom a skirmish küldiket , 4 cpu nál már kezd forrosodni :D
  • Szega87
    örülök hogy benéztél a topicba, hello , szia , szevasz
  • dudiomsz
    A másodikban is nagyító kell hozzá:-) Sajna
  • nyx
    hi felraktam az első peccset, meg a magyarítást, egyszer kifagyott, eddig az első 6-7 pályán ilyet nem csinált, jó a magyarítás, csak a hírszerzési infóket olyan kis betűkkel írja, hogy a tököm tudja elolvasni, amúgy elolvasnám őket
    neketek is ilyen?
    ezt megoldja a második peccs?
  • kovecses
    Ez online update volt!

Nincs semmilyen cuc amit be kéne másolni!

Nem offline patch volt!

És ha nem muszály akkor nem szeretném meg crackelni!

Help!!!
  • venyswatim
    Namármost a nem crackeléssel az a baj, hogy a pecsekbe simán betudják építeni hogy a yasu-t, demont kilőjék, tehát lebukjál. Én pont így jártam az empire at wars-szal. Ha szeretnéd, hogy menjen vedd meg eredetiben, különben marad a szívás... ezt persze magamra is értem mert nekem is "virágbolti" verzióm van.
  • AlexCross
    ekkora fost! Albániában, és ki vagyok. van 1700 pénzem, elfoglalom az Enginerel a "hand of nod"-ot, csinálnám a szabotőröket, erre kiírja, hogy túl sok Enginer halt meg, mission failed! haljon meg az EA, még szép hogy nem veszem meg.