Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nem irok!
Innen elzavartatok!
Sajnálom, tipikus magyar hozzáállás, ezért nem megy ez az ország semmire!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ha észerevennéd én már abbahagytam reggel!
De te tudod! Ha neked ez jó?!
nem, nem állunk egy oldalon, akkor állnánk egy oldalon, ha te is felfognád, hogy nem az a topic egyetlen célja, hogy bekerüljön a top 10-be, föleg nem akkor, ha ezt floodolással akarod te egyedül elérni
warez élni fog, de itt az SG-n tiltott, és azonfelül, hogy magadnak gyüjtögetsz vele büntetöpontra valót, még az összes warez vérpistit is idecsalogatod, és az megint nem tesz jót majd a topicnak
One Vision. One Purpose.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha észrevennéd egy oldalon vagyunk!
Ja és a wareez él és élni is fog mert nem mindenki milliomos!
Bocs OFF !!!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez itt a kérdés!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
és a warezt is jobb lenne mellözni
One Vision. One Purpose.
To play the game: download off your favourite site, unpack, mount the disc in d-t,
install using a serial below, run yasu to hide your drives, play!
😄
BH
(Smswebhez is jöhet majd a link, ha lesz! Wanadoot leszámítva, mostanság használhatatlan...)
Command And Conquer 3 Tiberium Wars Kane Edition AlcoholClone-CLONEGAME (Új)
Uploaded 26m 21s after pre.
Az ember jó akar és már el is tessékelitek?
Nem értem!
De jobb ha most nem is reagálok erre mert k*rva ideges lettem!
ert a topicot meg ne féltsd, demó napjától jópár napig elsö volt (új vagy? akkor meg bízd ránk...)
Házigazda? olvass vissza...
One Vision. One Purpose.
Securom védelem, hmmm
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Command & Conquer 3: Tiberium Wars (English & TChinese)
Viszont ez csak 5,12 giga???
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
mióta eluntam a demot én sem írok semmit mert csak a spam megy :S
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
((((( csak semmi warez XD )))))
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Valakinek arról nincs infoja hogy kb milyen terjedelmü lesz a játék telepítetlen változata?
Mint látható házigazda valóban nincs, de valószínûleg az lesz akinek bizalmat szavaz a keménymag (5-6 fõ)...
Én akkorsem érzem itt azt a hangulatot, hogy jhé itt a játék amire vártam...
Nincs házigazda?
Az pech..ki lehet házigazda?
Egyébként ha beleolvasol a STALKER és NFS topicba láthatod milyen "értelmes" kommentek vannak. Mind2 gámát boldog-boldogtalan feltette, nemhiába van kiemelve elöbbinél, hogy az elsõ szobánál mit kell csinálni... <#taps>#taps>
Beszélni nem hiszem hogy van mit maximum találgatni aminek sok értelmét megintcsak nem látom... A többség már a demo után leírta a véleményét elöljáróban ennõl többet majd csak ha már a kampányt is befelyeztük lehet írni...
Lesz itt még tarthatatlan állapot sajnos amit nem tudom hogy fogunk megfékezni hiszen még házigazdánk sincs... <#shakehead>#shakehead>
Nehogy már!
Az ember percenként talál új infot a játékról!
Miért?
Mert egyre többen próbálják ki!
A Nedd for Speed meg a Stalker meg még jónéhány topic napi több ezer hozzászólást produkált fõleg a megjelenés napján, napjától!
Itt meg semmi, nagy kihalt az egész!
Hogy beszéljen az ember másokkal a játékról ha senki nem ir semmit?
Amug meg a GameStar-os csavo kicsit sem WOW fanatikus 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Hagyományok ftw…
A C&C3-tól a forradalmiság olyan távol áll, mint ide Lacháza, de persze ez nem feltétlen baj. Pár grandiózusabb, vagy eredetibb küldetés azért remélem lesz késõbb a játékban, mert a GDI elsõ fele eddig nem rázott fel igazán.
Olyan különleges kunsztokat nem láttam még az MI-tõl sem, igaz, volt egy pálya, ahol egyszerre három felõl támadtak, ott rendesen leizzadtam, viszont ott sem érvényesült igazán a gép furfangossága, inkább csak az állandó agresszív támadások osztják meg a játékos figyelmét.
A multiplayert egyelõre nem tudtam kipróbálni, mert mivel még nem került boltokba a játék, így nem találtam partnert az online szolgáltatáson keresztül. Gyanítom azért, hogy a multi hatalmas plusz lesz a játék többi részéhez képest: ezen a téren a LOTR: BFME 2 is nagyon nagyot alkotott.
A negatívumok ellenére pedig egyelõre azért bejövõs a játék, a végleges tesztet pedig a következõ GameStarban olvashatjátok…
Kóla, chips, élõmozi…
A grafika mellett érdemes még kitérni az átvezetõ mozikra, amelyek ugyan kicsit unalmas sztorit foglalnak össze, viszont a színészek korántsem ripacskodnak annyira, mint azt „valahol” máshol olvastam… 😊 GDI oldalon a legtöbbet a Michael Ironside-ot láthatjuk, aki most Sam Fisher helyett egy fõparancsnokot alakít, de megjelenik a színen Billy Dee Williams is, mint a GDI erõk elbizakodott, és rendkívül ostoba fõmuftija, illetve pár csinos hölgy is (például Jennifer Morrison és Grace Park) is, akiktõl a Ironside helyett kapjuk idõnként a parancsokat. (Jennifer Morrison tartja velünk állandóan a kapcsolatot a csatatéren.) Természetesen a hölgyekkel külön dobozban foglalkozok majd a GameStar oldalain (Chicks of Command & Conquer 3), jó pár látványosabb fényképpel dúsítva ezt a részt. NOD oldalon pedig az überlaza Josh Holloway (Lost) osztja az észt. Összességében a színészek jó munkát végeztek és igen meggyõzõek, csak hát néha annyira buta szövegeket kell elhadoválniuk… Mindegy, ez Command & Conquer, senki sem várt Solarist, és a videók azért igen szórakoztatóak.