6739
Command & Conquer III
-
#3544 Dénes, tessék. :)
-
#3543 srácok, valaki mondja már meg hogy tudom beállítani, hogy a játék ne váltson vissza 60Hz-ra, opciók között nem találtam. Picit fárasztó. :)
egyébként ati-m van a legújabb driverrel.
Dénes: mindjárt feltöltöm. :) -
#3542 Ez a szarajevói pálya az öngyilkos terroristákkal, miközben az MCV-t kéne kísérgetni, elég érdekes... -
#3541 A videó akadása (nem az akadás a lényeg, hanem a hang elcsúszása a gond) nem lehet kodek probléma, véletlenül? Bár gondolom nem, mert nem olyan formátumba van, hogy külső kodeket használni :( -
Masakari #3540 arra vki tud mondani vmit hogy gdi utolsó pályán mért az van állandóan hogy megcsinálom a mapot,nem dobom le a liquid bombát,de pálya után a videoba meg az van hogy ejnye bejnye mért dobtad le?.... -
Dénes é #3539 de olyan nincs is benne:))) -
#3538 a reg vájlt indísd el :) -
Dénes é #3537 nem tudom miért de nálam nem műkszik a 1.02-höz a magyarítás -
#3536 Hé vki vitte már végig a NOD campaign-t? le tudná írni h mi a vége? mert én úgy érzem mintha hiányozna vmi :S az uccsó pálya és az uccsó videó tartalma érdekelne...thx -
#3534 itt a warez hibája, az bizony külön lemezen van -
#3533 ha nincs tűzfalad akkor sehogy
ha van ,akkor meg jobb alul az ikonjára jobb egér, stb... vagy kérdezd tűzfal-topikban. -
#3532 Egyébként hol vannak azok a Kane edition extrák, amit a FAQ is ír? 7 giga az iso, feltelepítve csak 6 giga, de a lemezen nem találok semmi megnézhető videót meg ilyesmit. Azt majd a játékban lehet előhozni úgy, hogy a lemez is bennvan, vagy hogy? :/ -
#3531 1. van, de nem robban :S -
#3530 2. kényelmesen kell 20giga...(leszeded 7 giga kicsomagolod az még 7 felrakás meg 6gigát rak fel...) -
#3529 Sajna nincs elég helyem a gémhez.Szóval kérdeznék párat,ha nem baj.
1.Van speckó tiberium?Itt a kékre gondolok
2.mennyi helyet foglal összesen az,hogy letöltöm+kicsomagolom+felrakom? -
#3528 FAQ-ban az van, hogy Ati 8500 -as kártya a minimum, tehát gépigény szerint elkell mennie a játéknak. Gyakorlatilag az én gépemen is akad. -
#3527 azt pontosanhogy is kell? -
Masakari #3526 IzI van valami irc menj fel a cnctw.hu-ra ott ki van irva a cím
és 19 vagyok(nem titok):P -
#3525 engedélyezd a tűzfaladban...
én speciel kikapcsoltam a tűzfalam, csak igy sikerült frissíteni -
#3524 Az updatelő izét nem lehet vhogy kívülről is elindítani, mármint hogy ne kelljen belépnem a játékba és ott rányomni az online-ra? :| -
#3523 Akad . -
Antrax #3522 problem? -
#3521 eredeti a játékom és nem tudja frissíteni magától:S -
#3520 Na szép ... -
#3519 mind a 2 hamchis szoba televan?!:SSS:(( -
#3518 azzal mezony nem indul :I -
IzI #3517 cnc3-nak van valami hivatalos magyar irc szobaja? -
#3516 Áttírhatnád a FAQ-ban hogy a magyarítás jó az 1.2-es patch-hez is. -
#3515 Figy segítsetek léci ati 9200-ason nem indul el a game,léci segítsetek,mert akkor nem töltöm le. -
#3514 a másik topicban, ha kérhetném -
#3513 jah, mert más a véleménye, már menjen is? ejha, új szabály, erröl nem is hallottam -
valaminick #3512 Csak az életkorodra lennék kiváncsi:) (és asszem ez el is árult mindent:P ) -
Masakari #3511 venyswatim ujjitás alatt azt értettem hogy mindig van valami ami eredetivé teszi..én most ezt nem találom benne...
Beast:a szinre annyit hogy a gdi mindig is sárga volt..nekema szürke a generals usat idézi..a generalst pedig utálom.. story-ba meg mindig volt valami kis csavar..nem azt mondom hogy szar..csak nem a megszokott:P pályák meg cnc-be mindig is össze vissza volt.és pont ez volt benne még érdekes..szimetrikusság szintén generalst idézi nekem
és tényleg nehéz ujjat kiadni..de én többet vártam egy cnc3-től..főként csak az 1ségek és sok alap dolog kihagyása zavar mert a többi ujjitás még tetszik is....
szal szó szó nem megint forum chat-et akarok csinálni mint a demo-s irásomal csak leirtam a véleményem az egészről...
amugy nem tom vki vitte-e a gdi kampányt de az utolsó küldetésbe most ez vagy bug v nem tom de ugyebár bejön az hogy x azt mondja hogy ne használd a liquid tiber bomb-ot y meg azt hogy igen... nos most direkt nem dobtam le(mert este nem emlékeztem rá hogy használtam-e)és vége a mapnak azt azzal nyit az egész hiradó hogy gdi használta a bombát..de nem dobtam le...szal ez azért elég vicces,erre vkinek vmi 5let?
-
#3510 Most probálgatom a skirmish küldiket , 4 cpu nál már kezd forrosodni :D -
#3509 örülök hogy benéztél a topicba, hello , szia , szevasz -
dudiomsz #3508 A másodikban is nagyító kell hozzá:-) Sajna -
nyx #3507 hi felraktam az első peccset, meg a magyarítást, egyszer kifagyott, eddig az első 6-7 pályán ilyet nem csinált, jó a magyarítás, csak a hírszerzési infóket olyan kis betűkkel írja, hogy a tököm tudja elolvasni, amúgy elolvasnám őket
neketek is ilyen?
ezt megoldja a második peccs? -
#3506 Ez online update volt!
Nincs semmilyen cuc amit be kéne másolni!
Nem offline patch volt!
És ha nem muszály akkor nem szeretném meg crackelni!
Help!!! -
venyswatim #3505 Namármost a nem crackeléssel az a baj, hogy a pecsekbe simán betudják építeni hogy a yasu-t, demont kilőjék, tehát lebukjál. Én pont így jártam az empire at wars-szal. Ha szeretnéd, hogy menjen vedd meg eredetiben, különben marad a szívás... ezt persze magamra is értem mert nekem is "virágbolti" verzióm van. -
AlexCross #3504 ekkora fost! Albániában, és ki vagyok. van 1700 pénzem, elfoglalom az Enginerel a "hand of nod"-ot, csinálnám a szabotőröket, erre kiírja, hogy túl sok Enginer halt meg, mission failed! haljon meg az EA, még szép hogy nem veszem meg.